ستاد حمایت از آقا F.A.R.Z.A.D رای اول و آخر ما آقا فرزاد:gol::gol:
مریدا عضو جدید کاربر ممتاز Jul 3, 2015 #7,141 ستاد حمایت از آقا F.A.R.Z.A.D رای اول و آخر ما آقا فرزاد
bahar_cve کاربر فعال تالار هنر , کاربر ممتاز Jul 3, 2015 #7,143 یعنی چی بحث راه افتاده اینجا جایگاه مصطفی قدرته و وسلام رای ما قدرت
محمد ساوه مدیر بازنشسته کاربر ممتاز Jul 3, 2015 #7,145 شهریاری 2 گفت: فقط فرزاد!! فقط... کلیک کنید تا باز شود... بسمه تعالی اعلامه حمایت میکنیم.. و من الله توفیق
شهریاری 2 گفت: فقط فرزاد!! فقط... کلیک کنید تا باز شود... بسمه تعالی اعلامه حمایت میکنیم.. و من الله توفیق
memarmemar عضو جدید کاربر ممتاز Jul 4, 2015 #7,147 *علی رحیمی* گفت: دو نفر روی یه صندلی جاشون میشه؟؟ کلیک کنید تا باز شود... منظورم بعداز اقافرزاده! از الان رزرو کردم
*علی رحیمی* گفت: دو نفر روی یه صندلی جاشون میشه؟؟ کلیک کنید تا باز شود... منظورم بعداز اقافرزاده! از الان رزرو کردم
mahdis. عضو جدید کاربر ممتاز Jul 4, 2015 #7,149 mame berid kenar bayad maria red beshineeeeeeeeeeeeeee
Sima مدیر تالار مهندسی هسته ای همکار مدیر تالار زبان مدیر تالار کاربر ممتاز Jul 5, 2015 #7,152 *Tik.TAAk* گفت: We vote mostafa کلیک کنید تا باز شود... من نیز موافقم
mihua عضو جدید کاربر ممتاز Jul 6, 2015 #7,154 معمارمعمارجون. ایشون صندلی دیگران رو راه میندازه حالا نوبت خودشه. .
محمد ساوه مدیر بازنشسته کاربر ممتاز Jul 6, 2015 #7,155 بسم الله الرحمن الرحیم... lovelylinda والسلام علیکم و رحمه الله
memarmemar عضو جدید کاربر ممتاز Jul 6, 2015 #7,156 به افتخار واحترام داداش تیک تاک ام چون میخواست قدرت بشینه مصطفی قدرت
Tik TAAk کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jul 7, 2015 #7,158 memarmemar گفت: به افتخار واحترام داداش تیک تاک ام چون میخواست قدرت بشینه مصطفی قدرت کلیک کنید تا باز شود... من دو نفر رو در نظر دارم : مصطفی که از اول بود ی لیدی بسیار محترم و خاص رو هم در نظر دارم استایل تک ، اخلاق تک :دی بسیار پر رمز و راز :| دارای زندگی نامه پر پیچ و خم :| بسیار بسیار مرموز و سر در گریبان :دی کم سخن :| مودب و بسیار با متانت :|بسیار شاد و پر انرژی :| یکی از ابجی های خاص بنده ایشون کسی نیس جز: . . . n*@*f*@*s خانم معمار به عنوان هماهنگ کننده به تمامی واحد ها اعلام اماده باش بده 1. mostafa ghodrat 2. n*@*f*@s و من الله التوفیق
memarmemar گفت: به افتخار واحترام داداش تیک تاک ام چون میخواست قدرت بشینه مصطفی قدرت کلیک کنید تا باز شود... من دو نفر رو در نظر دارم : مصطفی که از اول بود ی لیدی بسیار محترم و خاص رو هم در نظر دارم استایل تک ، اخلاق تک :دی بسیار پر رمز و راز :| دارای زندگی نامه پر پیچ و خم :| بسیار بسیار مرموز و سر در گریبان :دی کم سخن :| مودب و بسیار با متانت :|بسیار شاد و پر انرژی :| یکی از ابجی های خاص بنده ایشون کسی نیس جز: . . . n*@*f*@*s خانم معمار به عنوان هماهنگ کننده به تمامی واحد ها اعلام اماده باش بده 1. mostafa ghodrat 2. n*@*f*@s و من الله التوفیق
memarmemar عضو جدید کاربر ممتاز Jul 8, 2015 #7,159 چشم اقا یوسف بذار پروژه اقا مصطفی رو دست بگیرم بعدم اون خانم رو به قول خودت.ومن الله توفیق
F.A.R.Z.A.D متخصص مباحث اجرایی معماری , متخصص نرم افزار Archi کاربر ممتاز Jul 8, 2015 #7,164 آقای مصطفی قدرت only
memarmemar عضو جدید کاربر ممتاز Jul 12, 2015 #7,169 سلام خدمت مسعول محترم این قسمت چراصندلی اقا مصطفی رو نمیزنید؟؟؟؟؟ این همه بچه هاگفتن خب ارج بنهید حضورمونو! بزنید دیگه.اگه مهم نیستیم نیایم بگیم کی؟! مجدد اقا مصطفی قدرت
سلام خدمت مسعول محترم این قسمت چراصندلی اقا مصطفی رو نمیزنید؟؟؟؟؟ این همه بچه هاگفتن خب ارج بنهید حضورمونو! بزنید دیگه.اگه مهم نیستیم نیایم بگیم کی؟! مجدد اقا مصطفی قدرت