واو یکم سخته. اما به چشم ما سعیمونو میکنیم. راستی شما احیانا اهل اصفهان نیستین؟ یا دوستاتون؟

جواب بدم بحث منحرف میشه ............. پروفایل رو برای همین گذاشتن . دی
واو یکم سخته. اما به چشم ما سعیمونو میکنیم. راستی شما احیانا اهل اصفهان نیستین؟ یا دوستاتون؟
جواب بدم بحث منحرف میشه ............. پروفایل رو برای همین گذاشتن . دی
کاملا معلوم بود که حتی شما صفحه اول رو هم نخوندی .............. ببخشید که رک گفتمسلام به نظر من هم بد نیست
البته بعضی از پسرهاودخترها هم بخاطر یک سری مسایلی دوست میشن
باید اول فرق دوستی وعشق رو بفهمند
سلامhawase zooood qozari bish nis
سلام .......... خیلی خوش اومدینمثه همه چیز !! هم می تونه بد باشه هم خوب !بیشتر بستگی به آدماش و ظرفیتشون داره که چطور با قضیه برخورد می کنن! اصولا هر چیزی که دست آدمای سطح پایین از نظر فرهنگی بیوفته بد میشه!
سلام .......... خیلی خوش اومدین
یه سوال یعنی هر کی فرهنگش بالا باشه ............ یک لحظه هم نمیتونه هوس روش غلبه کنه ؟
و اینکه آدم با فرهنگ یعنی اصلا اشتباه نمیکنه ؟.....................
یعنی یک آدم با فرهنگ نمیتونه مرتکب اشتباهی بشه که جبران ناپذیر بشه یا برای اون فرد خاطی دیگه ؟ببینید اشتباه که بله! تو هر موردی اشتباه امکان داره! و مسئله ای هم نیس! اشتباه داریم تا اشتباه! حداقلش اینه که حماقت نمی کنه!
قسمتی از سخنان انیشتین:
کسی که هیچ وقت اشتباه نمی کند هیچ وقت هم چیز جدید یاد نمی گیرد».
هرگز از اشتباه کردن نترسید چون اشتباه شکست نیست. اشتباهات شما را بهتر، زیرک تر و سریع تر می کنند، اگر شما از آنها استفاده مناسب کنید.
قدرتی که منجر به اشتباه می شود را کشف کنید. من این را قبلاً گفته ام و اکنون هم می گویم، اگر می خواهید به موفقیت برسید اشتباهاتی که مرتکب می شوید را ۳ برابر کنید.
یعنی یک آدم با فرهنگ نمیتونه مرتکب اشتباهی بشه که جبران ناپذیر بشه یا برای اون فرد خاطی دیگه ؟
مخصوصا زمانیکه از اون رابطه فقط خودشون دو نفر مطلع باشن ؟
تا حدودی موافق ..........تا حدود بسیاری مخالف ................. یعنی یک انسان بالغ و عاقل فقط بایستی به تجربیات خودش نگاه کنه و از تجربیات دیگران درس نگیره ؟یه آدم با فرهنگ اولا فکراشو می کنه که مشکل پیش نیاد اگه احیانا از بی تجربگی پیش اومد سعی می کنه راه حل پیدا کنه! اشتباه برای رسیدن به راه درست خوبه و این روند منجر به رشدشه همه ی آدما که الان می بینی نصیحت می کنن" این کارو بکن این کارو نکن" احتمالا پشتش می گن "من خودم سرم به سنگ خورده که اینو می گم "! ولی فک می کنی اون زمان کسی اونا رو نصیحت نکرده؟!!؟ چرا ولی اونا هم به حکم انسان بودنشون خواستن تجربه کنن!پس تجربه یه اصل اجتناب ناپذیره!
ولی یه آدم بی فرهنگ اشتباه می کنه بعد گند می زنه هر دفعه بیشتر گند میزنه ناموفقه ! تو جامعه بروز می کنه و به عنوان یه ناموفق دید کل جامعه رو نسبت به اون موضوع بد می کنه!
سلام
به نظر من این دوستیا هم فایده داره وهم ضرر ولی ضررش خیلی بیشتر از سودشه ولی با این حال باز من با این دوستیا موافقم البته خیلی محدود وخلاصه
چون آدم تجربه بدست میاره ویه دفعه توی چاله نمیفته
کاملا موافقم. اما یه پیشنهاد هرگز با کسی که دوستین ازدواج نکنین...
جدا ؟
اینو نمیدونستم حالا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی ها میگن که خوبه
سلام
به نظر من این دوستیا هم فایده داره وهم ضرر ولی ضررش خیلی بیشتر از سودشه ولی با این حال باز من با این دوستیا موافقم البته خیلی محدود وخلاصه
چون آدم تجربه بدست میاره ویه دفعه توی چاله نمیفته
کنترل بدون نظارت چطور امکانش هست ؟!!!!!!!سلام به همه
من باهات مخالفم چون خیلی از دوستام همینجوری ازدواج کردن و مشکلی ندارن!
اگه قبل از ازدواج رابطه شون رو کنترل کنن برای بعدشون بهتره!
سلام .......... خیلی ممنون از نظرتتون
میشه در قبال اون چاله توضیح بدین
با جنس خود ....................نظارت لازم نداره
مگه وقتی شما با جنس خودت دوست میشی کسی نظارت میکنه؟!!
خوب به نظر من ازدواجی که هیچ یک از یک دختر وپسر با هم آشنایی نداشته باشن واز خصوصیات هم آشنا نباشن وحتی شاید یک بار همدیگرو ندیده باشن این خودش یه چاله بزرگه
ببین یه آدم وقتی میتونه با یه دوستی ساده از طرز تفکر طرف مقابل واز طرز رفتار و..... پی ببره چرا که نه ؟؟خوب این چه بدی داره ؟؟؟
با جنس خود ....................
به هر حال یه فرقی بین جنس خود و مخالف هست .................. نکنه شما هم مطالب رو لااقل صفحه اول نخوندی و اومدی !!!!!!
تفاوتهای بسیاری بین میژگیهای زن و مرد هست که خداوند گفته این دو مکمل همند و این چنین انسان کامل ایجاد میشه
پس اینکه میشه مراسم نامزدی ............ خیلی هم خوبه ........... نظارتم وجود داره ........... کنترل شده استخوب به نظر من ازدواجی که هیچ یک از یک دختر وپسر با هم آشنایی نداشته باشن واز خصوصیات هم آشنا نباشن وحتی شاید یک بار همدیگرو ندیده باشن این خودش یه چاله بزرگه
ببین یه آدم وقتی میتونه با یه دوستی ساده از طرز تفکر طرف مقابل واز طرز رفتار و..... پی ببره چرا که نه ؟؟خوب این چه بدی داره ؟؟؟
موافقباهات موافقم
نیچه میگه همیشه سعی کنید قبل از ازدواج 6 ماه نامزد باشید
خب همینه که اکثر این دوستیها شکست خورده و نتیجه بد بدس اورده ............ آمار طلاقهایی که بالارفته ............ اتفاقات نامشروعی که آمارش رفته بالا و .............اگه بخواد نظارتی باشه تو فرهنگ ما اصلا اینجور دوستیا کم شکل میگیرن مخصوصا اگه منظورت نظارت خانواده باشه
سلام به همه
من باهات مخالفم چون خیلی از دوستام همینجوری ازدواج کردن و مشکلی ندارن!
اگه قبل از ازدواج رابطه شون رو کنترل کنن برای بعدشون بهتره!
ممد آقا راستشو بخوای تو ازدواج های سنتی طرفین آشنایی کمی از هم پیدا میکنن وو این یه مشکله بزرگه
تو شهر ما اصفهان با نامزدی و این چیزا مخالفن برای همین بالاترین آمار طلاق رو داریم!
پس باید یه جوری طرفتو بشناسی؟؟؟؟؟