یعنی ممکنه بعدا بیفته تو سن رشد؟؟!!!من که عمل نکردم ولی فعلا نیازی هم به این کار نمیبینم ولی اگر یه روز به این نتیجه رسیدم که با یه عمل بهتر میشم چرا که نه عمل میکنم ولی اول باید با ترسم کنار بیام؟چون ریسکش بالاست .
نه آخه یدفعه آدم جو گیر میشه از کاه کوه میسازه چیزی که تا الان خوب میدونستی کافی یکی یه ایراد کوچولو بگیره بعد نتیجش این میشه اینقدر جلو آینه می ایستی هزار تا ایراد واسه خودت میتراشی وتا عمل نکنی راضی نمیشی.یعنی ممکنه بعدا بیفته تو سن رشد؟؟!!!![]()
حرف شوما متین...ولی یه جوری گفتی فعلا فک کردم دماغتون یه هیپوفیزه جداگانه واسه خودش داره!!!نه آخه یدفعه آدم جو گیر میشه از کاه کوه میسازه چیزی که تا الان خوب میدونستی کافی یکی یه ایراد کوچولو بگیره بعد نتیجش این میشه اینقدر جلو آینه می ایستی هزار تا ایراد واسه خودت میتراشی وتا عمل نکنی راضی نمیشی.
ولی به اطلاعاتتون اضافه کنید با افزایش سن بینی و گوش رشدشون متوقف نمیشه![]()
هیشکی قد خدا نمیفهمه ......همین.............
ای باباحرف شوما متین...ولی یه جوری گفتی فعلا فک کردم دماغتون یه هیپوفیزه جداگانه واسه خودش داره!!!![]()
برو راحته اما پیشه متخصص برو که برات مشکلی پیش نیادوالا من پولیپ دارم انحراف بینی هم دارم دکتر گفته باید عمل کنی اما من از ترسم نمیرم
نمیدونم بعضی ها چجوری میرن عمل میکنند
همین خداس که انسانو آزمایش میکنه!خوب همین خداست که قدرت جراحی دماغ بهت داده!
آره برو خودتو بدبخت کنبرو راحته اما پیشه متخصص برو که برات مشکلی پیش نیاد
عمل کردی؟؟برو راحته اما پیشه متخصص برو که برات مشکلی پیش نیاد
از آواتارت معلومه عزیزم از قلمی هم کوچیکتره نیم قلمیهمنم عمل نکردم خدادای عملیه مخصوصا از نیم رخ:دی
خدا هر کس رو هر جور که آفریده مطمئنا اون جور زیباست چرا من باید بیام عمل کنم حتی اگه زشت باشه کاریم به ریکسش ندارم
والا من پولیپ دارم انحراف بینی هم دارم دکتر گفته باید عمل کنی اما من از ترسم نمیرم
ای بابا اگه متخصص خوبی باشه همش یه روز اذیتی ولی میارزهوالا من پولیپ دارم انحراف بینی هم دارم دکتر گفته باید عمل کنی اما من از ترسم نمیرم
ماشاالله به این دماغمنم عمل نکردم خدادای عملیه مخصوصا از نیم رخ:دی
منم باهات هم عقیدم البته با کمی تفاوت مردی که دماغ عمل کنو زیر ابرو برداره وچمیدوونم هزار کاردیگه دیگه فرقش بادختر چیه زیبایی ماله اوناس باید برا جلب نظر ای کارا رو بکنن ولی در یصورت با ای کار مشکلی ندارم بزشکی باشه و یا طرف وضعیت دماغش خیلی خراب باشه عمل لازمه ایرادیم بنظرم ندارهتا حالا دماغتو عمل کردی؟دوست داری عمل کنی؟
من عمل نکردم و عمل هم نخواهم کرد چون دماغم ایرادی نداره اگر ایرادی هم داشت یا زشت بود بازم عمل نمی کردم.
نظر شماها چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی هم خوب.من میخواهم برم دماغمو عمل کنم
مدل سربالائی بکنم
از همونهای که تا مغز ادم دیده میشه!!![]()