دماغتو عمل کردی؟دوست داری عمل کنی؟

iZass32

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا حالا دماغتو عمل کردی؟دوست داری عمل کنی؟
من عمل نکردم و عمل هم نخواهم کرد چون دماغم ایرادی نداره اگر ایرادی هم داشت یا زشت بود بازم عمل نمی کردم.

نظر شماها چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

???zendegi

عضو جدید
من که عمل نکردم ولی فعلا نیازی هم به این کار نمیبینم ولی اگر یه روز به این نتیجه رسیدم که با یه عمل بهتر میشم چرا که نه عمل میکنم ولی اول باید با ترسم کنار بیام؟چون ریسکش بالاست .​

آخرین ویرایش:

alimka

عضو جدید
خدا هر کس رو هر جور که آفریده مطمئنا اون جور زیباست چرا من باید بیام عمل کنم حتی اگه زشت باشه کاریم به ریکسش ندارم

Martin Eco

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که عمل نکردم ولی فعلا نیازی هم به این کار نمیبینم ولی اگر یه روز به این نتیجه رسیدم که با یه عمل بهتر میشم چرا که نه عمل میکنم ولی اول باید با ترسم کنار بیام؟چون ریسکش بالاست .
یعنی ممکنه بعدا بیفته تو سن رشد؟؟!!!

???zendegi

عضو جدید
یعنی ممکنه بعدا بیفته تو سن رشد؟؟!!!
نه آخه یدفعه آدم جو گیر میشه از کاه کوه میسازه چیزی که تا الان خوب میدونستی کافی یکی یه ایراد کوچولو بگیره بعد نتیجش این میشه اینقدر جلو آینه می ایستی هزار تا ایراد واسه خودت میتراشی وتا عمل نکنی راضی نمیشی.
ولی به اطلاعاتتون اضافه کنید با افزایش سن بینی و گوش رشدشون متوقف نمیشه;)

Martin Eco

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه آخه یدفعه آدم جو گیر میشه از کاه کوه میسازه چیزی که تا الان خوب میدونستی کافی یکی یه ایراد کوچولو بگیره بعد نتیجش این میشه اینقدر جلو آینه می ایستی هزار تا ایراد واسه خودت میتراشی وتا عمل نکنی راضی نمیشی.
ولی به اطلاعاتتون اضافه کنید با افزایش سن بینی و گوش رشدشون متوقف نمیشه;)
حرف شوما متین...ولی یه جوری گفتی فعلا فک کردم دماغتون یه هیپوفیزه جداگانه واسه خودش داره!!!:D

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا من پولیپ دارم انحراف بینی هم دارم دکتر گفته باید عمل کنی اما من از ترسم نمیرم
نمیدونم بعضی ها چجوری میرن عمل میکنند

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
برو راحته اما پیشه متخصص برو که برات مشکلی پیش نیاد
عمل کردی؟؟
میگن تهران یکجایی هست بدون بیهوشی و فلان با اندوسکوپی عمل میکنند
والا من میترسم
چند بار برای چیزهای کوچیک رفتم پیش دکتر خاطره بد دارم

alborz_2000

اخراجی موقت
والا دماغ ما تو ورزش تغییر فرم اساسی داده،اما هی هرروز بیشتر از قبل احساس میکنم به خوشتیپیم کمک میکنه:biggrin:در نتیجه عمل نمیکنم. ولی دیگه تقریبا شده 1وجب:D

صبا68

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا من پولیپ دارم انحراف بینی هم دارم دکتر گفته باید عمل کنی اما من از ترسم نمیرم
نمیدونم بعضی ها چجوری میرن عمل میکنند
ای بابا اگه متخصص خوبی باشه همش یه روز اذیتی ولی میارزه
میدونی که سنت که بالاتر بره تنفست مشکلتر میشه مخصوصا تو خواب

Mute

عضو جدید
کاربر ممتاز
دماغم فابریک کارخونس.
عملش کنم که چی؟؟؟؟؟؟:biggrin:
همین جوری دوسش دارم.
به خودمم میاد.

paeeizan

اخراجی موقت
من دماغم رو هنوز عمل نکردم .... ولی تا الان 2 بار شکسته ...آخرین بار تو استخر...
.
.
میخام عمل کنم...
تعصب بیجا هم نکنید ... هرکی دوس داره عمل میکنه.... همین.

sky walker1

عضو جدید
تا حالا دماغتو عمل کردی؟دوست داری عمل کنی؟
من عمل نکردم و عمل هم نخواهم کرد چون دماغم ایرادی نداره اگر ایرادی هم داشت یا زشت بود بازم عمل نمی کردم.

نظر شماها چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم باهات هم عقیدم البته با کمی تفاوت مردی که دماغ عمل کنو زیر ابرو برداره وچمیدوونم هزار کاردیگه دیگه فرقش بادختر چیه زیبایی ماله اوناس باید برا جلب نظر ای کارا رو بکنن ولی در یصورت با ای کار مشکلی ندارم بزشکی باشه و یا طرف وضعیت دماغش خیلی خراب باشه عمل لازمه ایرادیم بنظرم نداره

نوید جوان

عضو جدید
چه کاریه آخه؟؟؟؟؟؟؟اگر خدا نمیخواست که اصلا بهت چنین دماغی نمیداد....بازم اگر خواستین عمل کنین جای دکترهای خوب برین.....حیف بخدا

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
من میخواهم برم دماغمو عمل کنم
مدل سربالائی بکنم
از همونهای که تا مغز ادم دیده میشه!!:D

بالا