دل تنگی

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
فقط همین که :
تا حالا تو زندگیت شده یکیو دوس بداری و بهش به ازدواج فکر کنی ؟

و با خودت عهد ببندی یا او یا هیچکس .

و واقعا هم بهش عمل کنی .

اگه شده عاشقی وگرنه نووووووووووووووووووچ

والله من تو زندگی همه رو دوس داشتم، اونام منو دوس داشتن ... ولی ازدواج نوووووووووووووووچ
خب الان اونم شمارو میخواد یا این وسط یه گیری هست؟

ashkan_y

عضو جدید
والله من تو زندگی همه رو دوس داشتم، اونام منو دوس داشتن ... ولی ازدواج نوووووووووووووووچ
خب الان اونم شمارو میخواد یا این وسط یه گیری هست؟
قضیه ازدواج و دوستی مثل زمین و آسمونه .

ممکنه یکی رو دوس بداری ولی عاشقش نباشی ولی اگه عاشق یکی بودی مطمئنن دوسش داری .

متاسفانه فعلا مشکلانی وجود دارن که سپردیمش دست خدا ...

raha88

عضو جدید
فقط همین که :
تا حالا تو زندگیت شده یکیو دوس بداری و بهش به ازدواج فکر کنی ؟

و با خودت عهد ببندی یا او یا هیچکس .

و واقعا هم بهش عمل کنی .

اگه شده عاشقی وگرنه نووووووووووووووووووچ
خیلی زیبا گفتید...کسانی که یک روزعاشقند وروزدیگرفارغ معنای عشق ودوست داشتن را درک نمیکند...کسی میفهه عشق چیه که دوستی ها متعدد نداشته وققط بایک نفر اشناشده قصدازدواج داشته

ashkan_y

عضو جدید

ashkan_y

عضو جدید
ولی خیلی سخته وقتی از ته دلت بهش بگی یا تو یا هیچ کس و اون معنی این حرفتو نفهمه .

raha88

عضو جدید
آقا اشکان به حرف دیگران گوش نده کارخودتو بکن
من تاییدتون میکنم:razz:
لدت میبرم ازاین همه عشق پاک وخالصانه شما به اون دختر

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی خیلی سخته وقتی از ته دلت بهش بگی یا تو یا هیچ کس و اون معنی این حرفتو نفهمه .

عجب عكسي هم گذاشتي اشكان جان ! :surprised:

من اگر جاي اين اقاهه بودم و اين خانمه در مقابل ابراز عشق من اينطوري سرشو برميگردوند و ديوونه بهم ميگفت اونوقت منم بهش مي گفتم : .................... !!! :surprised: :razz: ( سانسور شد :surprised: )

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز

من اگر جاي اين اقاهه بودم و اين خانمه در مقابل ابراز عشق من اينطوري سرشو برميگردوند و ديوونه بهم ميگفت اونوقت منم بهش مي گفتم : .................... !!! :surprised: :razz: ( سانسور شد :surprised: )

من چیزی نمیگفتم چنان میخوابوندم در گوشش که بزور عاشقم بشه

raha88

عضو جدید

من چیزی نمیگفتم چنان میخوابوندم در گوشش که بزور عاشقم بشه
معلومه هردوتون دیوونه اید..خانمه حق داشته:surprised::smile:

ashkan_y

عضو جدید
من خودم اعتراف میکنم که دیوونشم ، عاشقشم .
ولی این دیوانگی اون دیوانگی نیست که منظور شماست

عشق یعنییییییی:
تمام لحظه ها یه فکرش باشی...

وقتی دستتو میزاری روی قلبت فقط برای عشقت بزنه....

حتی٪۰.۰۰۰۰۱ فکرت پیش کس دیگه ای نباشه...

به پاش وایسی در تمام لحظه ها...

برای دیدنش لحظه شماری کنی....

با هر نفست به یادش بیوفتی...
سر سجاده عشقت جز اون برای کس دیگه ای دعا نکنی...

و...

وقط فقط اون نه کس دیگه...

ashkan_y

عضو جدید
اطرات یک دختر تنها رو بخونیددددددددد: (میخوام اگه اهل واقعیات هستید با دقت
بخونید نه این که یک خط بخونید و سه خط
نخونید)
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]خدایا , پروردگارا بعد از اون همه بدبختی و [/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]تحقیر هایی که میشدم بزرگترین نعمت دنیارو بهم دادی [/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]به این که میگن بعد از هر سختی آسانی هست اعتقاد[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] پیدا کردم و میدونم به پاس اون همه سختی که [/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]کشیدم نعمتیبهم دادی که اگع شب و روز سجده شکر[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] برات بزارم بازم کم هست.مهربونم بهم بگو چه جوری[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] شکرت کنم ؟لحظه هایی در زندگیم داشتم که واقعا[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] تمام در هارو بسته به روم میدونستم و زندگی برام معنا[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] نداشت وهمش فکر میکردم که یعنی چی صبح ها بریم[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] مدرسهو شب ها بخونیم و فردا هم همین طور تکر[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]ار دیروز بود دیگه واقعا خسته شده بودم ولی خدا بهم [/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]امید داد یکی از بزرگ ترین نعمت هاش که بهم داد... بود[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] و یکی دیگه عشق بود.نعمتی که بهم امید داد اشتیاق[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] داد و بهم انگیزه داد.تازه داشتم طعم واقعی زندگی[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] کردن رومیفهمیدم.این عشق فقط با یک نگاه شروع[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] شد .نگاهی که باعث شد تمام زندگیم عوض[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] بشه .فقط بایک نگاه و سلام شروع د.بعد از اون[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] همیشه خوش خال و شاداب بودم چون از ته لبم[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] زندگیمو دوست داشتم.و وقتی که برام اتفاقی می[/FONT]

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] افتاد و غبار غمی میخواست دلمو بپوشونه یاد اون نگاه[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]می افتادم.و خود به خود همه چیز یادم میرفت انگار نه[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] انگار که غمی وجود داشته.[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]عشق من دروغی نیست . دوست پسری و دوست دختر[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] هم نیست.عشق من یک نگاه و لبخند در میان سکوت[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] هست. حتما که نباید حرف زد اون لبخند کار خودشو [/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]کرد نگاه و لبخندی که باعث شد شب گریه هام شروع[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] بشن و رفتارام عوض بشن و در نبود و فراغ نفسم[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif](عشقم) اشکام نمیزاره جلوی پامو ببینم .من خودم [/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]نمیدونم آیا اون هم منو دوست داره؟[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]به هیچ پسری هیچ حسی ندارم جز عشقم و به هیچ [/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]پسری نگاهخ نمینم چون نگاه ضربان قلم (عشقم)توی [/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]چشمام جاری هست .[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]تمام صفحات دفتر خاطراتم شسته شدن و چروک هستم[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] از بس که با هر کلمه یک قطره اشک ریختم.[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]چه شب و روز هایی که چشمم به در موند و هی به[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] آسمون و جاده وریل قطار نگاه کردم و منتظرش بودم.[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]ولی دیگه سپردم دست خدا و وجدان نفسم اگه دلش با[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] کس دیگه ای هست اینو بدونه که از پا می افتم.ولی [/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]حتی اگه روزی خدایی نکرده بشنوم تار مویی از سرش[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] کم شده اینو بدونید که منو تو کما میتونید پیدام کنید نه [/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]جای دیگه.[/FONT]

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]به این میگن عشق .
[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]okey
[/FONT]

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
آرزو میکنم زود عاشق بشی تا بفهمی اینقدری که فکر میکنی بد نیست .

من خودم 3 ساله یکیو دوس دارم که دوسم نداره ولی همه سختیاش ، زجر کشیدناش و همه اینا ارزش داره .
عشق پاک راحت به دست نمیآد .

پس در سن 18 سالگي عاشق شدي . نميدونم در اين سن ايا ميشه عشق رو تجربه كرد :surprised:

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
آرزو میکنم زود عاشق بشی تا بفهمی اینقدری که فکر میکنی بد نیست .

من خودم 3 ساله یکیو دوس دارم که دوسم نداره ولی همه سختیاش ، زجر کشیدناش و همه اینا ارزش داره .
عشق پاک راحت به دست نمیآد .

اگه بعد از 3 سال ابراز علاقه هنوز دوستت نداره بهتره فراموشش كني دوست من :razz:

ashkan_y

عضو جدید
آره 18 سالگی

عشق سن و سال نمیشناسه

همون عشق هنوز تو سرمه .

عشقی که گفت یا اون یا هیچ کس .

به نظر من بهترین سنه عاشقی دوران دانشگاست .

از نظر سنی خیلی سنم کمه ولی نه از نظر اخلاق و نه رفتار و نه درآمد و نه شغلو کار و .... به 21 ساله نمیخورم . هنوزم 21 نشده هفته آینده میشه .

raha88

عضو جدید
آره 18 سالگی

عشق سن و سال نمیشناسه

همون عشق هنوز تو سرمه .

عشقی که گفت یا اون یا هیچ کس .

به نظر من بهترین سنه عاشقی دوران دانشگاست .

از نظر سنی خیلی سنم کمه ولی نه از نظر اخلاق و نه رفتار و نه درآمد و نه شغلو کار و .... به 21 ساله نمیخورم . هنوزم 21 نشده هفته آینده میشه .

3 سال واسه من بوده ولی اون فقط 1 سالشو خبر داره .
2 سالش اونو زیر نظر داشتم ( دوستاش ، رفتارش ، اخلاقش و .... )
ناراحت شدم
منم بازیگفرید موافقم وقتی دوستتون نداره وسه ساله تلاش کردید و موقق نشدید فراموشش کنید
عشق یک طرفه ققط به شما آسیب میزنه
این عشق پاک وآسمونی رو به پای کسی بزیزید که دوستتون داشته باشه وهردوازاین عشق لذت ببرید

ashkan_y

عضو جدید
ناراحت شدم
منم بازیگفرید موافقم وقتی دوستتون نداره وسه ساله تلاش کردید و موقق نشدید فراموشش کنید
عشق یک طرفه ققط به شما آسیب میزنه
این عشق پاک وآسمونی رو به پای کسی بزیزید که دوستتون داشته باشه وهردوازاین عشق لذت ببرید
یا راهی خواهم یافت
یا راهی خواهم ساخت .

توکلم به خداست .

دوسش دارم .