دلیل این همه سفر به مشهد و... چیست ؟

JavadMessi

مدیر بازنشسته
نمیشه حالا که دارن شفا میدن ، از راهِ دور شفا بدن ؟

مردم هم اینقدر آلاخون والاخون! نمیشن ... کلی از هزینه ها هم کم میشه ... ترافیک هم کم میشه ... مثِ دولتِ الکترونیک ! ... یا دورکاری ... یا یه همچین چیزی ...

البته دوستان عنایت داشته باشن که فقط صحبتِ شفا گرفتن و حظِ معنوی و اینچیا نیست ... اینجارو :

ادعوني استجب لكم;)
بابا مسئول روابط عمومي آستان قدسم شدي و ما خبر نداشتيم فقط امضات اون پايين برگه كم بود:biggrin:
باور كن با اين پستات فقط نيتت تو تاپيكهايي مانند تحليل تاريخ و اسلام و غيره روشن ميشه
اولا چنين دفتري در صحن كوثر وجود نداره خداروشكر خودت توفيق زيارت كه نداري حداقل از بچه مسلمونا بپرس برات پيگيري كنند!!
ثانيا هر بچه اي ميدونه كه عده براي صيغه موقت 45 روز هستش ولي متاسفانه وهابيها نميدونند و فكر ميكنند ميشه 25 روز در ماه تحت صيغه برادران بود

ثالثا كشته مرده اون 5 درصدي كه آستان قدس محتاجشه شدم

كوچولو بهتره بري راه و رسم عناد رو از مجربينش ياد بگيري كه اينطور گاف ندي

?Why

عضو جدید
ادعوني استجب لكم;)
...
ثانيا هر بچه اي ميدونه كه عده براي صيغه موقت 45 روز هستش ولي متاسفانه وهابيها نميدونند و فكر ميكنند ميشه 25 روز در ماه تحت صيغه برادران بود

...

:D

راست میگی اینو نمیدونستم ...
البته طبیعیه خوب ... این چیزا رو فقط بچه مسلمونا! خوب بلدن ... ;)

ایهاالناس الان آقا جوادِ ما ثابت کرد که هیچ ، هیچ صیغه ای تو اون شهرِ مقدس انجام نمیشه پس الکی شیکماتونو صابون نزنید و برای شفا و حظِ معنویِ هر چه بیشتر ، همگی رهسپارِ سواحلِ فرهنگی ارزشیِ تایلند بشید .
و من الله التوفیق .

ElectricalENG

کاربر بیش فعال
ادعوني استجب لكم;)
بابا مسئول روابط عمومي آستان قدسم شدي و ما خبر نداشتيم فقط امضات اون پايين برگه كم بود:biggrin:
باور كن با اين پستات فقط نيتت تو تاپيكهايي مانند تحليل تاريخ و اسلام و غيره روشن ميشه
اولا چنين دفتري در صحن كوثر وجود نداره خداروشكر خودت توفيق زيارت كه نداري حداقل از بچه مسلمونا بپرس برات پيگيري كنند!!

دوست عزيز با اينكه ادبيات كوچه بازاري شما اصلا درست نيست
اما چيزي كه دوستمون گفتن كاملا درسته و من به شخصه در مشهد آگهي استخدام و جذب خواهران زير بيست سال رو با همين مشخصات ديدم . در مورد درمان سرطان و هزار يك مورد ديگه بله بايد خدمتتون عرض كنم در تمام كشورها(از جمله شيطان بزرگ!!!!) ديده شده! هم درمان سرطان هم نابينايي و هم هزارويك مورد ديگر. نمونه معروف آن:
جان فوربز نش رياضيدان مشهور
http://en.wikipedia.org/wiki/John_Forbes_Nash,_Jr.
و استيون هاوكينگ
http://en.wikipedia.org/wiki/Steven_Hawking

هرچند مي دونم حرفهايي كه زدم مثل هزارويك استدلال ديگه براي شما گنگ و نامفهومه و به قولي آب در هاونگ كوبيدن!

JavadMessi

مدیر بازنشسته
:D

راست میگی اینو نمیدونستم ...
البته طبیعیه خوب ... این چیزا رو فقط بچه مسلمونا! خوب بلدن ... ;)

ایهاالناس الان آقا جوادِ ما ثابت کرد که هیچ ، هیچ صیغه ای تو اون شهرِ مقدس انجام نمیشه پس الکی شیکماتونو صابون نزنید و برای شفا و حظِ معنویِ هر چه بیشتر ، همگی رهسپارِ سواحلِ فرهنگی ارزشیِ تایلند بشید .
و من الله التوفیق .
خيلي بچه اي چه در عناد با اسلام چه در كم آوردن اينو جدي گفتم چون معاند بازم تو سايت ديدم كه شايد تازه كارترين و مبتدي ترينشون شما باشي
و من الشيطان النار!:biggrin:

• Like
واکنش ها: ?Why

JavadMessi

مدیر بازنشسته
دوست عزيز با اينكه ادبيات كوچه بازاري شما اصلا درست نيست
اما چيزي كه دوستمون گفتن كاملا درسته و من به شخصه در مشهد آگهي استخدام و جذب خواهران زير بيست سال رو با همين مشخصات ديدم . در مورد درمان سرطان و هزار يك مورد ديگه بله بايد خدمتتون عرض كنم در تمام كشورها(از جمله شيطان بزرگ!!!!) ديده شده! هم درمان سرطان هم نابينايي و هم هزارويك مورد ديگر. نمونه معروف آن:
جان فوربز نش رياضيدان مشهور
http://en.wikipedia.org/wiki/John_Forbes_Nash,_Jr.
و استيون هاوكينگ
http://en.wikipedia.org/wiki/Steven_Hawking

هرچند مي دونم حرفهايي كه زدم مثل هزارويك استدلال ديگه براي شما گنگ و نامفهومه و به قولي آب در هاونگ كوبيدن!
ما با هم حساب كف بازاري داريم پس شما خودتو ناراحت نكن!
بله بله كاملا درسته چون شما ميگيد ما هم چشم بسته قبول ميكنيم حتما پايينشم زده بود آستان قدس و اين حرفها ديگه؟؟؟
منظورتون از دو مثالي كه آوردين رو هم نفهميدم يعني ربطش به حرفهاي خودم رو!!

ElectricalENG

کاربر بیش فعال
ما با هم حساب كف بازاري داريم پس شما خودتو ناراحت نكن!
بله بله كاملا درسته چون شما ميگيد ما هم چشم بسته قبول ميكنيم حتما پايينشم زده بود آستان قدس و اين حرفها ديگه؟؟؟
منظورتون از دو مثالي كه آوردين رو هم نفهميدم يعني ربطش به حرفهاي خودم رو!!
خير دوست عزيز من نگفتم كه شما باور كني! شما كه خودت تو اين كارها استادي چه نيازيهست كه من شما رو مجاب كنم؟؟
دو مثال هم مربوط به اين پست بود:
پس با اين اوصاف بايد يه مركز ثبت شفايافتگان با جزئياتش هم داشته باشند ديگه؟؟؟
ميخوام بدونم تلقين چطور فلج و كور و سرطاني رو شفا ميده؟!!!
بعلاوه عناد يعني خود قرآن رو مورد تحقير قرار دادن رفيق...

آخرین ویرایش:

*Essi*

اخراجی موقت
پس با اين اوصاف بايد يه مركز ثبت شفايافتگان با جزئياتش هم داشته باشند ديگه؟؟؟
ميخوام بدونم تلقين چطور فلج و كور و سرطاني رو شفا ميده؟!!!

اولا باید مشخص کنین از هر 1000 تا کور که رفته اونجا، چند نفر شفا پیدا کردن !!!

یکسری از بیماری ها رو آدم با اعتماد به نفس و جنگندگی میتونه از خودش دور کنه.

بهتره نگاهی به شبکه های مسیحی بندازین، جناب پاپ ژان پل دوم هم چندین نفر رو شفا داده، حتما شنیدین دیگه. :redface:

اونم نه هر بیماری، کوری هم در همه یک جور نیست.

هرچند بعد اعظم این حرف ها تبلیغات و عوام فریبی برای جذب پیرو هست و در همه دنیا هم هست و مختص ایران نیست، اما شما اساس رو گرفتین بر اینکه هرکس سرطان گرفت باید بمیره !!!!

اگه مریضیش خوب شد، معجزه بوده ولی اگر مُرده حقش بود.

بردوک بزرگ

عضو جدید
کاربر ممتاز
ادعوني استجب لكم;)

.

یعنی هر کی اونجا نرفته باشه مسلمون نیست؟
اصلا نمیدونم چرا این بحثو به وهابیون ربط دادی.خدا وکیلی اونجا ندیدی؟به وجدانت رجوع کن ببین صیغه یه روزه اصلا اونجا انجام میشه یا نه؟واقعا نمیشه؟.نمیخواد نتیجه شو به ما بگی فقط پیش خودت فکر کن .
بهرحال کاچی به از هیچی هست دیگه.5 درصد هم پنج درصده.

بردوک بزرگ

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیشه حالا که دارن شفا میدن ، از راهِ دور شفا بدن ؟

مردم هم اینقدر آلاخون والاخون! نمیشن ... کلی از هزینه ها هم کم میشه ... ترافیک هم کم میشه ... مثِ دولتِ الکترونیک ! ... یا دورکاری ... یا یه همچین چیزی ...

البته دوستان عنایت داشته باشن که فقط صحبتِ شفا گرفتن و حظِ معنوی و اینچیا نیست ... اینجارو :

فعلا ریموت راه دورش وجود نداره.
اونی که شفا میده خداست.نمیدونم چرا این لت هنوز که هنوزه ....................

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
این تاپیکو پیوند زدین به صیغه و ختم به خیرش کردین دیگه !!!!

ElectricalENG

کاربر بیش فعال
این تاپیکو پیوند زدین به صیغه و ختم به خیرش کردین دیگه !!!!
خير
با كمي دقت معلوم ميشه ربطش به عنوان تاپيك
در واقع هدف بسياري از آقايون رو نشون ميده كه هدفشون از رفتن به زيارت(!) چي ميتونه باشه! اينجا هم نمونشو ديديد كه حرفي براي گفتن ديگه نداره با استدلال هاي مطرح شده. در واقع اين دسته همون دسته اي هستن كه به قول قرآن پرده اي در گوششون قرار داده شده تا سخن حق رو نشنوند...

JavadMessi

مدیر بازنشسته
خير دوست عزيز من نگفتم كه شما باور كني! شما كه خودت تو اين كارها استادي چه نيازيهست كه من شما رو مجاب كنم؟؟
پس خواهشا هر وقت سند حرف ايشون رو پيدا كردي اين حرف بنده رو نقد كن چون بنده جوابم صرفا به پست ايشون بود نه بود و نبود صيغه!!گرچه عناد تو پست ايشون موج ميزنه!!
دو مثال هم مربوط به اين پست بود:

بعلاوه عناد يعني خود قرآن رو مورد تحقير قرار دادن رفيق...
خب يعني اين دو نفر بودايي بودند؟؟؟
استيو هاوكينگ مگه خوب شده؟؟؟
ما داريم در مورد توسل يافتن حرف ميزنيم كسي هم نميگه فقط با توسل كسي شفا پيدا ميكنه ولي به كار بردن واژه تلقين در مورد بعضي امراض واقعا خنده داره و چه جالب كه تلقين در آن واحد جواب داده نه تدريجا!!

JavadMessi

مدیر بازنشسته
خير
در واقع هدف بسياري از آقايون رو نشون ميده كه هدفشون از رفتن به زيارت(!) چي ميتونه باشه! اينجا هم نمونشو ديديد كه حرفي براي گفتن ديگه نداره با استدلال هاي مطرح شده. در واقع اين دسته همون دسته اي هستن كه به قول قرآن پرده اي در گوششون قرار داده شده تا سخن حق رو نشنوند...
خوشم مياد يه عكس ميارين بعدم كه جوابتون داده ميشه نتيجه ميگيرين هدف بسياري چه بود والا شماها كلهم نوبرين:biggrin:

JavadMessi

مدیر بازنشسته
یعنی هر کی اونجا نرفته باشه مسلمون نیست؟
اصلا نمیدونم چرا این بحثو به وهابیون ربط دادی.خدا وکیلی اونجا ندیدی؟به وجدانت رجوع کن ببین صیغه یه روزه اصلا اونجا انجام میشه یا نه؟واقعا نمیشه؟.نمیخواد نتیجه شو به ما بگی فقط پیش خودت فکر کن .
بهرحال کاچی به از هیچی هست دیگه.5 درصد هم پنج درصده.
من نميدونم ميشه يا نميشه گرچه جوابم هم به عناد ايشون بود ولي خداوكيلي تا حالا همچين چيزي رو تو شهر مشهد هم نديدم!!
شما هم كه هر وقت از وهابيون حرفي زده شد سريع بيا تطهيرشون كن!!:surprised:

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
خير

بر فرض محال استدلال شما در مورد سفرهای زیارتی اقایون صحیح باشه . میشه لطف کنید بگید خانم ها برای چی میرن زیارت ؟؟؟؟

با این نحوه استدلال و استنتاج حتما خانم ها میرن صیغه بشن دیگه !!!!
اینم قبول داشته باشید بخش زیادی از زائرین رو کشاورزان و روستائیان تشکیل میدن اونا برای چی میرن ، برای صیغه ؟؟؟ مردی که زن و بچه اشم با خودش میبره مگه دیونه است این همه راه بکوبه بره مسافرت و هزینه کنه و خانواده اشم ببره تا صیغه کنه !!!

خب این ادم مگه تو شهر خودش نمی تونه صیغه کنه که این همه مشقت نکشه ؟؟؟

سفر زیارتی مثه همه امور زندگی انسان باید در حد معتدل و میانه انجام بشه . سفر زیارتی اگه از حد بگذره میشه سفر زیادتی .

اینو قبول دارم بعضی افراد اونقدر در سال به این سفرهای زیارتی میرن که شورشو در میارن . یکی ار اشنایان خودمم همینطوره . هنوز از حج عمره برنگشته راهی عتبات عالیات هستن و بعد سور یه و مشهد و شاهچراغ و............. ولی همین ادم وقتی ازش درخواست میشه به کودکان تحت سرپرستی سازمان بهزیستی کمک کنه حرفهایی رو میزنن و بهانه هایی میارن که به انسان بودنش شک میکنی با اینکه از سوپر میلیاردر های بازاری هستن و به راحتی میتونن زندگی چند بچه بی سرپرست رو تامین کنن.

در مقابل ادمی رو هم می شناسم که هزینه سفر عمره خودشو برای درمان یکی از همین بچه ها هزینه کرد .

ولی هیچکدوم از این موارد دلیل نمیشه اینطور استنتاج کنم هر کسی میره زیارت ادم خوبیه یا ادم خیری هست یا میره خانم بازی کنه .....

JavadMessi

مدیر بازنشسته
اولا باید مشخص کنین از هر 1000 تا کور که رفته اونجا، چند نفر شفا پیدا کردن !!!

یکسری از بیماری ها رو آدم با اعتماد به نفس و جنگندگی میتونه از خودش دور کنه.

بهتره نگاهی به شبکه های مسیحی بندازین، جناب پاپ ژان پل دوم هم چندین نفر رو شفا داده، حتما شنیدین دیگه. :redface:

اونم نه هر بیماری، کوری هم در همه یک جور نیست.

هرچند بعد اعظم این حرف ها تبلیغات و عوام فریبی برای جذب پیرو هست و در همه دنیا هم هست و مختص ایران نیست، اما شما اساس رو گرفتین بر اینکه هرکس سرطان گرفت باید بمیره !!!!

اگه مریضیش خوب شد، معجزه بوده ولی اگر مُرده حقش بود.
شما بگو يكي چه دليلي داره شفا دقيقا همون مكان و دفعتا باشه نه تدريجا؟؟؟
مهندس براي درك عقيده بعضي ها بايد پيرو اون عقيده باشي چون در غير اينصورت اگه يك مرده هم در آن مكان براي شما زنده شود شما ميگي كه فلان بود و بيصار!! شما به خدا هم اعتقاد نداري من موندم چطور يه نفر بايد براي شما قدرت همون خدا رو اثبات كنه؟(گرچه مثل روزهم روشنه!!)
اصلا موندم چرا رسيديم به بحث شفا؟!!

JavadMessi

مدیر بازنشسته
بر فرض محال استدلال شما در مورد سفرهای زیارتی اقایون صحیح باشه . میشه لطف کنید بگید خانم ها برای چی میرن زیارت ؟؟؟؟

اینم قبول داشته باشید بخش زیادی از زائرین رو کشاورزان و روستائیان تشکیل میدن اونا برای چی میرن ، برای صیغه ؟؟؟ مردی که زن و بچه اشم با خودش میبره مگه دیونه است این همه راه بکوبه بره مسافرت و هزینه کنه و خانواده اشم ببره تا صیغه کنه !!!

سفر زیارتی مثه همه امور زندگی انسان باید در حد معتدل و میانه انجام بشه . سفر زیارتی اگه از حد بگذره میشه سفر زیادتی .

اینو قبول دارم بعضی افراد اونقدر در سال به این سفرهای زیارتی میرن که شورشو در میارن . یکی ار اشنایان خودمم همینطوره . هنوز از حج عمره برنگشته راهی عتبات عالیات هستن و بعد سور یه و مشهد و شاهچراغ و............. ولی همین ادم وقتی ازش درخواست میشه به کودکان تحت سرپرستی سازمان بهزیستی کمک کنه حرفهایی رو میزنن و بهانه هایی میارن که به انسان بودنش شک میکنی با اینکه از سوپر میلیاردر های بازاری هستن و به راحتی میتونن زندگی چند بچه بی سرپرست رو تامین کنن.

در مقابل ادمی رو هم می شناسم که هزینه سفر عمره خودشو برای درمان یکی از همین بچه ها هزینه کرد .

ولی هیچکدوم از این موارد دلیل نمیشه اینطور استنتاج کنم هر کسی میره زیارت ادم خوبیه یا ادم خیری هست یا میره خانم بازی کنه .....
اي بابا خواهر من فعلا بحث عناده.عناد هم كه هميشه نبايد منطقي باشه كلا بايد عناد كني آخرتي هم كه وجود نداره پس بزن بريم!!:surprised:

بردوک بزرگ

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نميدونم ميشه يا نميشه گرچه جوابم هم به عناد ايشون بود ولي خداوكيلي تا حالا همچين چيزي رو تو شهر مشهد هم نديدم!!
شما هم كه هر وقت از وهابيون حرفي زده شد سريع بيا تطهيرشون كن!!:surprised:

خود درگیری دارید؟اخه من موندم اون موضوع چه ربطی به وهابیون داره .من هیچ تعصبی نسبت به اونا ندارم اما میدونم که قضیه در و دیوار تو اون پست وجود داشت.

*Essi*

اخراجی موقت
مهندس براي درك عقيده بعضي ها بايد پيرو اون عقيده باشي چون در غير اينصورت اگه يك مرده هم در آن مكان براي شما زنده شود شما ميگي كه فلان بود و بيصار!! شما به خدا هم اعتقاد نداري من موندم چطور يه نفر بايد براي شما قدرت همون خدا رو اثبات كنه؟(گرچه مثل روزهم روشنه!!)

خودت مدعی شدی اونجا کور و کر و لال و فلج شفا پیدا کردن، من بحث رو کشوندم سمت شفا؟

خیلی هم جالب بحث هارو میپیچونی، ازت پرسیدم در سایر باورها مثل مسیحیت و بودایی و... از همین شفاهایی که رهبران مذهبیتون میدن داریم یا نه؟
اول جواب این سئوال رو شفاف بده تا برسیم به اهداف دیگر زیارت شما.

کلا همه باورهای شما مثل روز روشنه، مردم تاریک دلند !!!
معجزه مثل روز روشن، جن مثل روز روشن، روح مثل روز روشن، عجیبه همه چیز پروژکتوره تو مکتب شما.

در ضمن تعیین تکلیف نکنین کسی به خدایی اعتقاد داره یا نه.

همونطور که یک بت پرست، بتش رو خدا میدونه، شما هم همینطورین، پس بهتره بگین تو بت من رو قبول نداری، منم تایید میکنم. :redface:

black banner

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خودم شخصا سالي يكبار ميرم

زياد نميمونم در حد 2 روز

اولين دليل / براي اينكه شخصيتي هست كه توي دين پذيرفته من رتبه والايي داره (جاي بحث دين نيست و نميخوام تاپيك منحرف بشه)

دومين دليلم اينه كه امام رضا رو دوست دارم / ميرم سر قبرش و برميگردم

انسان هاي بزرگ ارزش اينو دارند كه تا مدفنشون رفت

خواهشا منو متحم نكنيد به اينكه چرا جايي ديگه نميرم / من سر قبر همه بزرگان ميرم / فردوسي / نادرشاه / و ....

اوصلا متعقدم انسان هاي بزرگ نبايد فراموش بشن و ارزش اينو دارند كه چندين بار به مدفن اونا رفت

ودليل هاي ديگه كه فعلا زياد ذهنم جمع و جور نيست براي بيان كردنش

JavadMessi

مدیر بازنشسته
خودت مدعی شدی اونجا کور و کر و لال و فلج شفا پیدا کردن، من بحث رو کشوندم سمت شفا؟

خیلی هم جالب بحث هارو میپیچونی، ازت پرسیدم در سایر باورها مثل مسیحیت و بودایی و... از همین شفاهایی که رهبران مذهبیتون میدن داریم یا نه؟
اول جواب این سئوال رو شفاف بده تا برسیم به اهداف دیگر زیارت شما.

کلا همه باورهای شما مثل روز روشنه، مردم تاریک دلند !!!
معجزه مثل روز روشن، جن مثل روز روشن، روح مثل روز روشن، عجیبه همه چیز پروژکتوره تو مکتب شما.

در ضمن تعیین تکلیف نکنین کسی به خدایی اعتقاد داره یا نه.

همونطور که یک بت پرست، بتش رو خدا میدونه، شما هم همینطورین، پس بهتره بگین تو بت من رو قبول نداری، منم تایید میکنم. :redface:
اول اينكه اگه در مسيحيت هم شفا وجود داشته باشه مطمئنا به درد شما نميخوره چون باز هم جزو اديان ابراهيميه!
دوم اينكه معناي شفا كاملا معلومه يعني هم دفعتا انجام ميشه هم با توسل پس اينكه يكي تو خونش بشينه و بعد چندسال يا حتي چندروز شفا پيدا كنه ممكنه ميتونه دلايل ديگه اي داشته باشه
سوم اينكه در باور ما حتي اولياءالله(غير معصومين)هم ميتونند واسطه فيض باشند ولي فكر نكنم يه كشيش با عقايد فعلي چنين ويژگي داشته باشه
چه جالب شما هم به خدا اعتقاد داريد؟؟؟ جان من يه بار بيا در مورد خداي شما بحث كنيم بالاخره يكم دور از انصافه كه همش ما بايد سين جيم بشيم!!
تقريبا يك ساله منتظرم بدونم خداي شما چه ويژگيهايي داره ولي...
خواهشا جواب سوالارو بده چون كاملا مرتبطه ارتباطشم اينه كه ما شفا رو در اصول دينمون و با عقل و منطق حل كرده ايم ولي خب براي كساني كه بهانه هاي بني اسرائيلي رو هم تو جيبشون ميذارند جوابي نداريم!!

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
بحث هایی که دارید انجام میدید زیاد ربطی به عنوان تاپیک نداره ، ولی خواستم بگم مراقب حرفایی که می زنید باشید چون مدیریت در اینجا دنبال هر بهانه ای میگرده که تاپیک ها رو حذف کنه ...

خير

دوست گرامی
فکر کنم شما دارید در مورد خیلی ها اشتباه می کنید ..میدونم یه عده ی کمی هستند که اهداف دیگری از رفتن به مشهد و قم و ... دارند ولی مطمئن باش کم اند ( در مقایسه با جمعیت زیادی که میرند مشهد ..)

بله کاملا موافقم :gol:

در مورد شفا :

یه داستانی هست از عیسی شنیده بودم : یه فرد نابینایی جلوی عیسی رو میگیره که باید منو شفا بدی ولی عیسی ندید میگیره و فرد اصرار زیادی میکنه ولی باز هم عیسی کاری انجم نمیده سرانجام بخاطر اصرار زیاد فرد , عیسی رو به شخص میگه که همین ایمان تو به اینکه من میتونم تو رو شفا بدم ، تو را شفا خواهد داد.....

این قانونی هست که همین خدایی که شما پرستش میکنید در کائنات قرار داده . حالا میخواد کسی باور کنه یا نکنه
مهم نیست .. مهم اینکه این قانون ، کار خودشو انجام میده ...
مستند راز رو که باید دیده باشید .... جایی نشون میده که یه آقایی با توسل به سنگ های خاص ( الان زیاد یادم نمیاد ) بچه ش شفا پیدا میکنه ولی خودش بی خبر از این بود که سنگ ها معمولی هستند ....

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خودم شخصا سالي يكبار ميرم

زياد نميمونم در حد 2 روز

اولين دليل / براي اينكه شخصيتي هست كه توي دين پذيرفته من رتبه والايي داره (جاي بحث دين نيست و نميخوام تاپيك منحرف بشه)

دومين دليلم اينه كه امام رضا رو دوست دارم / ميرم سر قبرش و برميگردم

انسان هاي بزرگ ارزش اينو دارند كه تا مدفنشون رفت

خواهشا منو متحم نكنيد به اينكه چرا جايي ديگه نميرم / من سر قبر همه بزرگان ميرم / فردوسي / نادرشاه / و ....

اوصلا متعقدم انسان هاي بزرگ نبايد فراموش بشن و ارزش اينو دارند كه چندين بار به مدفن اونا رفت

ودليل هاي ديگه كه فعلا زياد ذهنم جمع و جور نيست براي بيان كردنش

نه دوست من .. چرا شما رو متهم کنیم ...

دلیلی نداره که همه شبیه هم باشند و همه یه جور فکر کنند . تنها هدفم این بود که شاید با زدن این تاپیک قدری بیشتر به عقاید و افکارمون تفکر کنیم ....
خوبه شما فردوسی و .. میرید .( من چند ماه پیش که تاپیک زده بودم در مورد این موضوع ، خیلی ها گفتند که وقتی
میرن مشهد فقط و فقط برای امام رضا میرن و اصلا فردوسی رو نمیشناسن !!! غافل از اینکه خود کتاب فردوسی
در مورد خیر و شر و بدی و نیکی هست ... حالا نمیدونم چطور آدمی که همچین کتابی رو مردود میخونه به قرآن اعتقاد داره !! )

*Essi*

اخراجی موقت
اول اينكه اگه در مسيحيت هم شفا وجود داشته باشه مطمئنا به درد شما نميخوره چون باز هم جزو اديان ابراهيميه!
دوم اينكه معناي شفا كاملا معلومه يعني هم دفعتا انجام ميشه هم با توسل پس اينكه يكي تو خونش بشينه و بعد چندسال يا حتي چندروز شفا پيدا كنه ممكنه ميتونه دلايل ديگه اي داشته باشه
سوم اينكه در باور ما حتي اولياءالله(غير معصومين)هم ميتونند واسطه فيض باشند ولي فكر نكنم يه كشيش با عقايد فعلي چنين ويژگي داشته باشه
چه جالب شما هم به خدا اعتقاد داريد؟؟؟ جان من يه بار بيا در مورد خداي شما بحث كنيم بالاخره يكم دور از انصافه كه همش ما بايد سين جيم بشيم!!
تقريبا يك ساله منتظرم بدونم خداي شما چه ويژگيهايي داره ولي...
خواهشا جواب سوالارو بده چون كاملا مرتبطه ارتباطشم اينه كه ما شفا رو در اصول دينمون و با عقل و منطق حل كرده ايم ولي خب براي كساني كه بهانه هاي بني اسرائيلي رو هم تو جيبشون ميذارند جوابي نداريم!!

در باب شفا در مسیحیت کاری به خود مسیح ندارم که به ادیان ابراهیمی مرتبط باشه.
بحث در مورد شفای پاپ های مسیحی و بسیاری کشیش هاست.

که اخبارش بسیاری سایت ها و شبکه هارو پر کرده، که یک فلج توسط پاپ شفا یافت با دادن آب مقدس !!!
صحت اخبارش کم از صحت اخبار فلجی که تو مشهد خوب شده نداره.

جالبیش اینجاست شما شفای اونهارو انکار میکنین، کسی شفای شما رو انکار کنه، میگین مدرکت چیه !!!!!!

وقتی نرفتین هندوستان یا چین یا .... که توسل مردم رو به بودا و بت ها و اشک شوق ناشی از شفا و گرفتن حاجت رو ببینی، تقصیر منه؟

فکر کردی نزدیک به یک میلیارد بودایی چیزی رو میپرستن که به هیچ دردشون نمیخوره؟

در مورد بحث خدا این یک باور کاملا شخصی هست، من شمارو در مورد مسائل شخصیت سین جیم نکردم که چرا به خدا اعتقاد داری.

در مورد تعمیم دادن باورهات به حقانیت مطلق سین جیم میکنم.

مثلا شما میگی خدا عادله، من میگم اینطور به نظر نمیاد.
میگم از کجا، میگی قرآن گفته، منم میگم خوب چیزی از عدالت به اون معنای انسانی در این دنیا مشاهده نشده در هیچ کجاش.

در مورد خدا وقتی میخوای بحث کنی، بحث باید سر صفت هایی باشه که آدمها در سرشون دارن و بهش نسبت میدن.

هر صفتی خودش یک تاپیکه، شما تاپیک در مورد هر صفت بزنین، بنده هم میام نظرم رو میگم.

JavadMessi

مدیر بازنشسته
در باب شفا در مسیحیت کاری به خود مسیح ندارم که به ادیان ابراهیمی مرتبط باشه.
بحث در مورد شفای پاپ های مسیحی و بسیاری کشیش هاست.

که اخبارش بسیاری سایت ها و شبکه هارو پر کرده، که یک فلج توسط پاپ شفا یافت با دادن آب مقدس !!!
صحت اخبارش کم از صحت اخبار فلجی که تو مشهد خوب شده نداره.

جالبیش اینجاست شما شفای اونهارو انکار میکنین، کسی شفای شما رو انکار کنه، میگین مدرکت چیه !!!!!!

وقتی نرفتین هندوستان یا چین یا .... که توسل مردم رو به بودا و بت ها و اشک شوق ناشی از شفا و گرفتن حاجت رو ببینی، تقصیر منه؟

فکر کردی نزدیک به یک میلیارد بودایی چیزی رو میپرستن که به هیچ دردشون نمیخوره؟

در مورد بحث خدا این یک باور کاملا شخصی هست، من شمارو در مورد مسائل شخصیت سین جیم نکردم که چرا به خدا اعتقاد داری.

در مورد تعمیم دادن باورهات به حقانیت مطلق سین جیم میکنم.

مثلا شما میگی خدا عادله، من میگم اینطور به نظر نمیاد.
میگم از کجا، میگی قرآن گفته، منم میگم خوب چیزی از عدالت به اون معنای انسانی در این دنیا مشاهده نشده در هیچ کجاش.

در مورد خدا وقتی میخوای بحث کنی، بحث باید سر صفت هایی باشه که آدمها در سرشون دارن و بهش نسبت میدن.

هر صفتی خودش یک تاپیکه، شما تاپیک در مورد هر صفت بزنین، بنده هم میام نظرم رو میگم.
اگه دليل يك ميلياردي بودن بودايي ها(از نظر شما يك ميليارد) شفا توسط بوداست فكر كنم حداقل اسم هزار نفرشون ثبت شده باشه!! نخير دليل بودايي بودن اونها ارثيه پدريشونه كه البته اين خودش نميتونه دليلي بر بطلان عقايد اونها باشه گرچه عقايدشون در باب توحيد كاملا باطله
راستي در مورد شفا هم عقيده ما اينه كه كلا شفا دست خداونده حالا اينكه اين شفا يافتن واسطه اي داشته يا نه بايد اون واسطه مورد بررسي قرار بگيره پس اگه يه بودايي فكر ميكنه با توسل به بودا شفا گرفته واسطه فيض بودن بودا مردوده اين از بحث شفا البته بنده نفهميدم شما از بحث شفا ميخواي چه نتيجه اي بگيري چون يه مرتاض هم ميتونه كارايي بكنه كه در حال حاضر شما نميتوني!
اون جمله قرمز رنگ كاملا ناقض جمله قبليشه و البته گنگ چون تعميم دادن به حقانيت فكر كنم جمله گنگي باشه!
اگه بنده جايي براي شما دليل عادل بودن خداوند رو قرآن ذكر كردم خوشحال ميشم استناد كنيد.
بالاخره باور شما چيه؟؟خواهشا باز نگو شخصيه چون داري در مورد باور يه عده ديگه بحث ميكني و بايد عقيده مشخصي داشته باشي مگه اينكه نهليست باشي و هدفت نهليست كردن يه عده ديگه!

سیّد

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
زیباست زیارت قدیسان ... چطور میری سر قرار اینم همونه ... :D

*Essi*

اخراجی موقت
اگه دليل يك ميلياردي بودن بودايي ها(از نظر شما يك ميليارد) شفا توسط بوداست فكر كنم حداقل اسم هزار نفرشون ثبت شده باشه!! نخير دليل بودايي بودن اونها ارثيه پدريشونه كه البته اين خودش نميتونه دليلي بر بطلان عقايد اونها باشه گرچه عقايدشون در باب توحيد كاملا باطله
راستي در مورد شفا هم عقيده ما اينه كه كلا شفا دست خداونده حالا اينكه اين شفا يافتن واسطه اي داشته يا نه بايد اون واسطه مورد بررسي قرار بگيره پس اگه يه بودايي فكر ميكنه با توسل به بودا شفا گرفته واسطه فيض بودن بودا مردوده اين از بحث شفا البته بنده نفهميدم شما از بحث شفا ميخواي چه نتيجه اي بگيري چون يه مرتاض هم ميتونه كارايي بكنه كه در حال حاضر شما نميتوني!
اون جمله قرمز رنگ كاملا ناقض جمله قبليشه و البته گنگ چون تعميم دادن به حقانيت فكر كنم جمله گنگي باشه!
اگه بنده جايي براي شما دليل عادل بودن خداوند رو قرآن ذكر كردم خوشحال ميشم استناد كنيد.
بالاخره باور شما چيه؟؟خواهشا باز نگو شخصيه چون داري در مورد باور يه عده ديگه بحث ميكني و بايد عقيده مشخصي داشته باشي مگه اينكه نهليست باشي و هدفت نهليست كردن يه عده ديگه!

از نظر من یک میلیارد؟
شما تحقیق کنین پیوستگی ادیان رو برای ما بیارین.

تعداد بودایی و هندوها 20 درصد جمعیت مردم زمینهست، اگر غیر از اینست ردش کنید.

از نظر شما عقایدشون باطله، همونطور که از نظر اونها عقاید شما کاملا باطله.
از نظر من هم جفتتون باطلین، از نظر جفتتون هم من باطلم.

من از بحث شفا و ...چیزی نمیخوام نتیجه بگیرم.

میخواهم دلیل اصلی رفتن مردم به شهرهای مذهبی و توسل به آدم ها رو بدونم؟

عرض کردم باور رو نمیشه در یک خط گفت، در مورد هر بخشی آدم یک باوری داره، شما آدم ها رو الزاما محدود به یک مکتب میکنی مشکل منه؟

JavadMessi

مدیر بازنشسته
از نظر من یک میلیارد؟
شما تحقیق کنین پیوستگی ادیان رو برای ما بیارین.

تعداد بودایی و هندوها 20 درصد جمعیت مردم زمینهست، اگر غیر از اینست ردش کنید.

از نظر شما عقایدشون باطله، همونطور که از نظر اونها عقاید شما کاملا باطله.
از نظر من هم جفتتون باطلین، از نظر جفتتون هم من باطلم.

من از بحث شفا و ...چیزی نمیخوام نتیجه بگیرم.

میخواهم دلیل اصلی رفتن مردم به شهرهای مذهبی و توسل به آدم ها رو بدونم؟

عرض کردم باور رو نمیشه در یک خط گفت، در مورد هر بخشی آدم یک باوری داره، شما آدم ها رو الزاما محدود به یک مکتب میکنی مشکل منه؟
خب برادر من اينو همون اول بگو:
هدف عده اي پيدا كردن حال خوش
هدف عده اي مشكلات زندگي
هدف عده اي شفا يافتن
هدف عده اي قرب به خدا
هدف عده اي شفاعت و...
البته اين اهداف الزاما جدا از هم نيست و ميتونه يكجا جمع بشه و مطمئنا همون طور كه خودتون هم عقيده داشتيد بالاخره يه چيزي ديدند كه سفرشون ترك نميشه
در مورد هر بخشي آدم يه باوري داري؟!!!
خب پس با اين حساب شما هم خودت ميتوني صاحب يه مكتب باشي چون افكاري داري كه در طول تاريخ تو هيچ مكتبي يافت نميشه!!!!!!!!
ان شاءالله تو اين تابستون اگه پايه باشي بحث داغي خواهيم كرد تا يكبار براي هميشه بفهميم مكتب شما هم چه ويژگيهايي داره البته قبلش بايد جبران كاهش شديد مطالعه غير درسيم رو بكنم:gol:

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
یه سوالی هست که همیشه ذهن منو مشغول میکنه : چرا برخی افراد اینقدر به مشهد سفر می کنند؟

اکثر آدم ها بدلایل مذهبی و به دست آوردن حال خوب سفر میرند مشهد ...
بعضی افراد هستند که باید سالی چند بار و یا اگر نشد حتما باید سالی یک بار به مشهد سفر کنند برای زیارت و بدست آوردن حال خوش .... و همیشه برای من جای سواله که چرا ؟؟

اگر این همه هزینه ای که کل ایرانیها سالانه برای سفر به مشهد میکنند ، این هزینه رو به موسسات خیریه و یا بیماران نیازمند ببخشند بیشتر حالشون بهتر نمیشه ؟ بیشتر احساس نزدیک بودن به خدا پیدا نمی کردند ؟؟

.
.
.
.
.
.

دو لب از براي لبيّک ، به وظيفه باز کردن

به مساجد و معابد ، همه اعتکاف جستن
ز ملاهي و مناهي ، همه احتراز کردن

شب جمعه ها نخفتن، به خداي راز گفتن
ز وجود بي نيازش، طلب نياز کردن

بخدا که هيچ کس را، ثمر آنقدر نباشد
که به روي نا اميدي ، در بسته باز کردن

شيخ بهايي

خب سفر مشهد سفر کم خرجیه, خیلی ها توانایی سفر کردن به مشهد رو دارن, کافیه بری یه بلیط اتوبوس بخری و بری حرم امام رضا و برگردی. مکه و کربلا و سوریه هم چون همینطوره شاید کم هزینه ترین سفر های خارجی باشند.
تازه وقتی با خانواده سفر مذهبی میری مثلا مشهد, هدف کلی رفتن به حرم هست که داخل شدن به اون هیچ هزینه ای برای یه خانواده 5 نفره نداره و به خیال خودشون ثواب هم میکنن. اما وقتی مثلا یه خانوداه بخواد بره شمال, خب تفریح در شمال چیه؟ کرایه ویلا, کباب پختن در باربیکیو, رفتن به رستوران, رفتن به دریا خب اینا همش خرجه دیگه.

خب منم چندتا سوال ميكنم از استارتر محترم:
دليل اين همه شمال و جنوب و شيراز و دربند و خزرشهر رفتن چيست؟؟؟
دليل خرج كردن روزي چندهزار تومن براي سر و صورت چيست؟؟؟
دليل خرجهاي سر سام آور براي بيني و گونه و لب و چشم و لوزالمعده چيست؟!!
دليل خرج بيخودي تو شامهاي عروسي و جشنهاي تولد و غيره چيست؟؟؟
دليل عدم پرداخت خمس و زكات عده كثيري از جامعه چيست؟؟؟
مي بينيد تا صبح ميتونم دليل كارهاي ديگه اي رو ازتون بپرسم ولي جالبه شما فقط دنبال دليل مشهد رفتني لااقل دليل اين چندتا كاري كه من هم پرسيدم مي پرسيدي تا به نيتتون شك نشه!!
بله كمك به نيازمندان مهمتر هستش ولي اگه امت مثلا مسلمان خمس و زكاتشون رو همگي ميدادند ديگه احتياجي به اين تاپيكها نبود مگر اينكه مشكل خود سفر باشه!
ضمن اينكه يك نفر مسئول تمام فقرا نيستش يعني بگيم خب اگه كمكم كرد بازم تا ميتونه كمك كنه و سفر و... تعطيل!!همچنين اولويت با خرجهاي كاملا الكيه گرچه خودم اعتقاد دارم پول سفر زيارتي از جاي ديگه ميرسه
مصداق اون اشعار هم كسيه كه به خدا رسيدن رو فقط تو سفر زيارتي ميبينه ولي خب ميشناسم كسايي رو كه تو فاميلشون دختر دم بخت جهيزيه نداره ولي سفرش ترك نميشه و اين شعر كاملا شامل حالش ميشه نقطه مقابلش هم ميشناسم افرادي كه خيرشون به همه ميرسه و سفرشون رو هم ميرند پس بهتر بود مينوشتيد "دليل اين همه سفر به مشهد افرادي كه دست خير ندارند" چيه تا همه به يك چوب رونده نشند:gol:

اما اینکه چرا مشهد و مکه و کربلا مورد خطاب استارتر قرار گرفته و آنتالیا و شمال و کیش و دبی نه : خب اصل موضوع اینه که هدف مکه و مشهد رفتن زیارت و حج هست که شما اگه یه بار هم برید کفایت میکنه. چرا چند بار بره؟!

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب سفر مشهد سفر کم خرجیه, خیلی ها توانایی سفر کردن به مشهد رو دارن, کافیه بری یه بلیط اتوبوس بخری و بری حرم امام رضا و برگردی. مکه و کربلا و سوریه هم چون همینطوره شاید کم هزینه ترین سفر های خارجی باشند.
تازه وقتی با خانواده سفر مذهبی میری مثلا مشهد, هدف کلی رفتن به حرم هست که داخل شدن به اون هیچ هزینه ای برای یه خانواده 5 نفره نداره و به خیال خودشون ثواب هم میکنن. اما وقتی مثلا یه خانوداه بخواد بره شمال, خب تفریح در شمال چیه؟ کرایه ویلا, کباب پختن در باربیکیو, رفتن به رستوران, رفتن به دریا خب اینا همش خرجه دیگه.

اما اینکه چرا مشهد و مکه و کربلا مورد خطاب استارتر قرار گرفته و آنتالیا و شمال و کیش و دبی نه : خب اصل موضوع اینه که هدف مکه و مشهد رفتن زیارت و حج هست که شما اگه یه بار هم برید کفایت میکنه. چرا چند بار بره؟!
من کار به کسایی که به صورت افراطی و برای ریا میرن ندارم ولی کسی که میره . لذت معنوی میبره دوباره دوس داره بره.مثل اینه که شما یه بار کباب میخوری حال میکنی تا اخر عمر بگی همون یه بار بسه دیگه.ایا میگی؟تو احساس که میکنی کباب میخای میری میخوری .اونیم که میره مشهد یه حس نیاز اونو میکشونه .دست خودش نیست.
یه بنده خدایی میگفت اخییییی حیووووونی این مسلمونا چقد عذاب میکشن روزه میگیرن.یه نفر جواب قشنگی داد.گفت تو خیلی مونده بفهمی که عشق بازی با علی چه حالی داره.حالا اینم خیلی مونده بفهمن عشق بازی با رضا(ع) چه حالی داره

بالا