به نظر من اینجور بحثا رو نمیشه با زور به کسی تحمیل کرد . چون کسی که نخواد بشنوه و ببینه اگه براش هزار دلیلم بیاری بازم حرف خودشو میزنه.
کسی که بخواد خودش میره دنبالش و از کسی میپرسه که اطلاعات کامل و جامع داشته باشه
شما خودتون میتونید پیدا کنید فقط باید بخواهید....
تحمیل اعتقادات یک فرد به فرد دیگری هیچ سود و زیانی برای فرد تبلیغ کننده نداره .....
مهم اینه که هرکسی از بین راههایی که برای رسیدن به خدا هست بهترینو کاملترینو پیدا کنه ، اون هم برا سعادت خودش نه ......
واقعا همینه.... بعضی وقتا فک می کنم کاش تو مشهد زندگی نمی کردم تا بیشتر قدرشو میدونستم.من کار به کسایی که به صورت افراطی و برای ریا میرن ندارم ولی کسی که میره . لذت معنوی میبره دوباره دوس داره بره.مثل اینه که شما یه بار کباب میخوری حال میکنی تا اخر عمر بگی همون یه بار بسه دیگه.ایا میگی؟تو احساس که میکنی کباب میخای میری میخوری .اونیم که میره مشهد یه حس نیاز اونو میکشونه .دست خودش نیست.
یه بنده خدایی میگفت اخییییی حیووووونی این مسلمونا چقد عذاب میکشن روزه میگیرن.یه نفر جواب قشنگی داد.گفت تو خیلی مونده بفهمی که عشق بازی با علی چه حالی داره.حالا اینم خیلی مونده بفهمن عشق بازی با رضا(ع) چه حالی داره
من کار به کسایی که به صورت افراطی و برای ریا میرن ندارم ولی کسی که میره . لذت معنوی میبره دوباره دوس داره بره.مثل اینه که شما یه بار کباب میخوری حال میکنی تا اخر عمر بگی همون یه بار بسه دیگه.ایا میگی؟تو احساس که میکنی کباب میخای میری میخوری .اونیم که میره مشهد یه حس نیاز اونو میکشونه .دست خودش نیست.
یه بنده خدایی میگفت اخییییی حیووووونی این مسلمونا چقد عذاب میکشن روزه میگیرن.یه نفر جواب قشنگی داد.گفت تو خیلی مونده بفهمی که عشق بازی با علی چه حالی داره.حالا اینم خیلی مونده بفهمن عشق بازی با رضا(ع) چه حالی داره
هر دوش لذته.ربطش به لذتش بود.ربطش به حالی بود که اونجا ایجاد میشه .کباب خوردن کجا و مشهد رفتن کجا ؟! کباب خوردن لذتیه که نیاز به تماس فیزیکیه زبان و کباب هست.
اون بابایی که میره زیارت امام خودش باید اینو بدونه که تو همون دینی که بهش معتقده ما همیشه شنیدیم گفته شده که مهم دل و نیته نه حضور فیزیکی. ده بار پا میشه میره مکه که چی؟
بسیار بسیار موافقماين بحثا به جايي نميرسه
اینو موافقم. حتی من که اینجا زندگی می کنم درکش نمی کنم.هر دوش لذته.ربطش به لذتش بود.ربطش به حالی بود که اونجا ایجاد میشه .
الان دقیقا پول تو جیب کی میره؟هیچی باید یک مشت ادم پول به جیب بزنن یا نه؟؟
انسان یه موجوذ تک بعدی نیست ولی بعضیا که منکر خیلی چیز میشن درک لذت براتشون سخته.البته از دید اونا، بله اونا درست میگناینو موافقم. حتی من که اینجا زندگی می کنم درکش نمی کنم.مخصوصا وقتی صدای نقاره ها می پیچه خیلی قشنگه فضا...
طبق معمول چون تمام حرفهاي شما حجته ما هم قبول كرديم!!اتفاقا اگر اعتقادات سبب افزایش مال بشه و حالت تجارت به خودش بگیره، خیلی سود و زیان داره.
به غیر از آدم های عادی که به خاطر باورشون میرن، اصلی ترین مبلغین اینجور مسائل، میلیاردرهای همون شهرها هستند.
سلام
یه سوالی هست که همیشه ذهن منو مشغول میکنه : چرا برخی افراد اینقدر به مشهد سفر می کنند؟
اکثر آدم ها بدلایل مذهبی و به دست آوردن حال خوب سفر میرند مشهد ...
بعضی افراد هستند که باید سالی چند بار و یا اگر نشد حتما باید سالی یک بار به مشهد سفر کنند برای زیارت و بدست آوردن حال خوش .... و همیشه برای من جای سواله که چرا ؟؟
اگر این همه هزینه ای که کل ایرانیها سالانه برای سفر به مشهد میکنند ، این هزینه رو به موسسات خیریه و یا بیماران نیازمند ببخشند بیشتر حالشون بهتر نمیشه ؟ بیشتر احساس نزدیک بودن به خدا پیدا نمی کردند ؟؟
تو همین تاپیک خیریه باشگاه ، موارد خیلی زیادی رو میتونید ببینید که بیماران زیادی نیاز به هزینه ی درمانی بالایی دارند و محتاج کمک ...
برای نمونه آخرین پست اون تاپیک رو من زدم که مربوط یه یک دختری هست که هزینه درمانش 160 میلیونه .... و داشتم فکر میکردم اگر فقط چند صد نفر از میلیونها مسافری که هر سال به مشهد سفر میکنند هزینه سفر به مشهدشون رو به این کودک می بخشیدند تا الان دل چند خانواده شاد شده بود ؟؟
( لحظه ای خودتون رو جای این افراد بذارید ، که گیر هزینه بالای درمانتون هستید بعد اون وقت اطرافیان شما برای قرب الهی به زیارت بروند اون وقت چه احساسی پیدا می کنید ؟ ( البته امیدارم همیشه سلامت باشید .. ))
هر سه سال يك بار تمام جمعيت كشور به مشهد سفر ميكنند ...
البته این اوضاع فقط برای مشهد نیست برای سفر به کربلا و حج هم هست ... چندی پیش رفته بودم جایی , یکی رو دیدم که میگفت تا الان 5 بار به کربلا رفته و الان داشت برنامه ریزی میکرد برای سفر ششم ...!!
من نمیدونم واقعا اونجا دنبال چی میگردند ؟؟
باز به علمای کشورهای دیگر که حداقل یک نظری میدند ....!!
مولانا این شعر رو برای مسلمانان کجا سرود ؟!
ای قوم به حج رفته کجایید کجایید
معشوق همین جاست بیایید بیایید
معشوق تو همسایه و دیوار به دیوار
در بادیه سرگشته شما در چه هوایید
فکر میکنم اگر مولانا در زمان حال زنده بود مطمئنا برای سفرهای مشهد و کربلا هم اشعاری سروده بود ....
این شیخ بهایی چه دل بزرگی داشته که خدا این شعر رو به دل او الهام کرد و برای ما سرود :
همه روز روزه بودن، همه شب نماز کردن
همه ساله حج نمودن، سفر حجاز کردن
ز مدينه تا به کعبه ، سر و پا برهنه رفتن
دو لب از براي لبيّک ، به وظيفه باز کردن
به مساجد و معابد ، همه اعتکاف جستن
ز ملاهي و مناهي ، همه احتراز کردن
شب جمعه ها نخفتن، به خداي راز گفتن
ز وجود بي نيازش، طلب نياز کردن
بخدا که هيچ کس را، ثمر آنقدر نباشد
که به روي نا اميدي ، در بسته باز کردن
شيخ بهايي
.اره درسته خیلیا از سر چشم به هم چشمی به قول خودت ده بار میرن مکه ولی خیلیا براشون ای جور نی.همه که نمیتونن از راه دور لذت معنوی ببرن یکی نزدیک کعبه بودن براش عشقه یکی نه از امریکا هم میتونه لذت عشق به خدا و امامارو بچشه و نیازی به رفتن نداره ولی یکی نه تا نره دلش اروم نمیشه.کباب خوردن کجا و مشهد رفتن کجا ؟! کباب خوردن لذتیه که نیاز به تماس فیزیکیه زبان و کباب هست.
اون بابایی که میره زیارت امام خودش باید اینو بدونه که تو همون دینی که بهش معتقده ما همیشه شنیدیم گفته شده که مهم دل و نیته نه حضور فیزیکی. ده بار پا میشه میره مکه که چی؟
من نظرات مختلف تو این تاپیک رو که می خوندم نمیدونم چرا یاد داستان " آن خردمند دیگر .." افتادم . که بنظرم بی ربط به موضوع این تاپیک نیست ( حداقل از دید من ) .
فکر کردم شاید خوب باشه تا داستان رو اینجا قرار بدم ...
** من خودم کتاب " آن خردمند دیگر " رو نخوندم ... فقط یک بار در یک سخنرانی داستانش رو شنیدم و بعد در یکی از وبلاگ ها داستان رو خوندم ...
داستان رو خوندید ؟
جواب : نه !!
یادم رفته بود سرانه مطالعه ایرانیان 2 دقیقه ست و در عین حال خودشون رو با ایمان ترین ، باهوش ترین ، متفکرترین ، خلاق ترین مردمان جهان میدونند !!!
----------------------------------
پيامبرانشان گفتند مگر در باره خدا پديد آورنده آسمانها و زمين ترديدى هست او شما را دعوت مىكند تا پارهاى از گناهانتان را بر شما ببخشايد و تا زمان معينى شما را مهلت دهد گفتند شما جز بشرى مانند ما نيستيد مىخواهيد ما را از آنچه پدرانمان مىپرستيدند باز داريد پس براى ما حجتى آشكار بياوريد ...
---------------------------------
ای کاش به جای این همه تعصبات کمی هم می خواندیم و فکر میکردیم ...
طبق معمول چون تمام حرفهاي شما حجته ما هم قبول كرديم!!
بر فرض حرفتون درست باشه اگه مردم عادي به خاطر باورشون ميرند پس تبليغ چه معني ميده؟!! چون مردم ميرند ديگه حالا چه با تبليغ چه بدون تبليغ!!
طبق معمول چون تمام حرفهاي شما حجته ما هم قبول كرديم!!
بر فرض حرفتون درست باشه اگه مردم عادي به خاطر باورشون ميرند پس تبليغ چه معني ميده؟!! چون مردم ميرند ديگه حالا چه با تبليغ چه بدون تبليغ!!
وای این تاپیک چقدر جنجالی شد....
بابا بیاید مشهد....شمالم برید....جنوبم برید...کلا همه جای ایران سرای ماست...
هر جاش یه خوبی داره....اینم یه نعمته که خدا به ما ایرانیا داده......
مکه ما فقرا که همین امام رضاست....به مولا یه نصفه شب رفتن حرم یه صفایی داره که هیج جا نداره....
تازه اونایی که راهشون دوره خوب میدونند چی میگم...مخصوصا وقتی هوای حرم بزنه به سرت و فقط تو از راه دور یا از توی تلوزیون نظاره گر باشی و افسوس بخوری که چرا الان اون جا نیستی و منتظر باشی یه تعطیلی چیزی بشه قسمت شه بیای مشهد.....
بابا بیاید مشهد....شمالم برید....جنوبم برید...کلا همه جای ایران سرای ماست...
هر جاش یه خوبی داره....اینم یه نعمته که خدا به ما ایرانیا داده.....