دلم واسه عشقم تنگه...

pooneh12345

عضو جدید
کاربر ممتاز
عاشقی
عاشقی
عاشقی بد دردیه
منم گرفتارش نشدم
خدارو شکر
معذرت مجبور شدم شعر رو تحریف کنم

shahram1159

عضو جدید
بابا عاشقی کیلو چنده جمش کنید یه شب گرسنه بخوابب عاشقی یادت میره مگه با عشق میشه شکم سیر کرد یارو نونه شب نداره شما اومدین از عشقه رمانتیک حرف می زنید
فکر گرونی باشین که داره کمر مردمه میشکنه حالا کجاش دیدین بذار یه مدت بگذره به حرفم میرسید
من عاشق سراغ داشتم شیرینو فرهادو می ذاشتن جیبشون حالا بیا نگاشون کن عاشقی یادشون رفته

عاشقی یا ماله فیلمهای رمانتیکه یا مال مرفهین بی درد

arash_441

متخصص انرژی های نو
ایول اینجاشو خوب اومدی شهرام

ما درد کوچیکمون عشقه !!

tahe-t

عضو جدید
بابا عاشقی کیلو چنده جمش کنید یه شب گرسنه بخوابب عاشقی یادت میره مگه با عشق میشه شکم سیر کرد یارو نونه شب نداره شما اومدین از عشقه رمانتیک حرف می زنید
فکر گرونی باشین که داره کمر مردمه میشکنه حالا کجاش دیدین بذار یه مدت بگذره به حرفم میرسید
من عاشق سراغ داشتم شیرینو فرهادو می ذاشتن جیبشون حالا بیا نگاشون کن عاشقی یادشون رفته

عاشقی یا ماله فیلمهای رمانتیکه یا مال مرفهین بی درد
ببخشیییییید؟؟؟؟ کی نون شب نداره!! ؟؟
:mad:از فرمایشات قصارتون ممنون!! شما نگران نباشید ما فکر همه جاشو کردیم!!
همین شمایی که می گید عشق و عاشقی چند،کافیه از یه دختری خوشت بیاد!! اونوقت ببین چه تیریپ لاوی ور می داری که آی مردم بیاید که من عاشق شدم!!:mad::mad:
خدایا کمکم کن قبل از اینکه درمورد راه رفتن کسی قضاوت کنم،کمی با کفش های او راه بروم.. دکتر علی شریعتی

آخرین ویرایش:

shahram1159

عضو جدید
ببخشیییییید؟؟؟؟ کی نون شب نداره!! ؟؟
:mad:از فرمایشات قصارتون ممنون!! شما نگران نباشید ما فکر همه جاشو کردیم!!
همین شمایی که می گید عشق و عاشقی چند،کافیه از یه دختری خوشت بیاد!! اونوقت ببین چه تیریپ لاوی ور می داری که آی مردم بیاید که من عاشق شدم!!:mad::mad:
خدایا کمکم کن قبل از اینکه درمورد راه رفتن کسی قضاوت کنم،کمی با کفش های او راه بروم.. دکتر علی شریعتی

کجا زندگی می کنی ابجی بیا تا بهت هزارتا نشون بدم نون شب ندارن
بعدش من تریپ لاو نمی ترکونم اون واسه شما بچه هاست که جو گیر می شید

tahe-t

عضو جدید
کجا زندگی می کنی ابجی بیا تا بهت هزارتا نشون بدم نون شب ندارن
بعدش من تریپ لاو نمی ترکونم اون واسه شما بچه هاست که جو گیر می شید
متاسفم شهرام! بهتره ادامه ندیم:cool:
ما حرف همو نمی فهمیم!!:w19: بهرحال امیدوارم عشق رو با همه ی سختیاش و شیرینیاش تجربه کنی:gol:

nastaran-20

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم عشخم دورهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

tahe-t

عضو جدید
این شهرام خان یدونست خیلی میخوامت با مرام
\
صحبت های اون شب شهرام در مورد فقر که گفت مردم نون شب ندارن منو برد تو فکر..:cry: ازینکه دغدغه ی نیازمندا براش مهمه خوشم اومد!! :w17: هرچند یکم حرفشو درمورد عاقبت عشق قبول ندارم اما از توجهش به مردم خوشم اومد!
من از بی نوایی نیم روی زرد.. غم بی نوایان رخم زرد کرد...:cry::w09:

arash_441

متخصص انرژی های نو
صحبت پای اون شب شهرام در مورد فقر کهه مردم نون شب ندارن منو برد تو فکر.. ازینکه دغدغه ی نیازمندا براش مهمه خوشم اومد!! هرچند یکم حرفشو درمورد عاقبت عشق قبول ندارم اما از توجهش به مردم خوشم اومد! منم از بی نوایی نیم روی زرد.. غم بی نوایان رخم زرد کرد...

من همه ی پست های این 2و3 روز دوستانو خوندم از میون این همه کاربر فقط از حرفای آقا شهرام خوشم اومد بی حساب کتاب حرف نمیزنه حرفاش ارزش فکر کردنو داره بقیم که همش دنبل حاشین منتظرن یکی چیزی بگه بریزن سرش خرابش کنن!!

shahram1159

عضو جدید
\
صحبت های اون شب شهرام در مورد فقر که گفت مردم نون شب ندارن منو برد تو فکر..:cry: ازینکه دغدغه ی نیازمندا براش مهمه خوشم اومد!! :w17: هرچند یکم حرفشو درمورد عاقبت عشق قبول ندارم اما از توجهش به مردم خوشم اومد!
من از بی نوایی نیم روی زرد.. غم بی نوایان رخم زرد کرد...:cry::w09:

سلام من نمی گم عشقو قبول ندارم منم که از سنگ نیستم ولی می گم روزگار طوری شده که عشق تو حاشیه قرار گرفته اخه این چه عشقیه که تقی به توقی می خوره پسر و دختر قهر می کنن می رن از هم طلاق می گیرن
یکی از دوستای خودم عاشق خانمش بود تو دانشگاه با هم اشنا شده بودند به قول خودشون عاشق هم بودن 1 سال نشد همه چی عوض شد الان می دونی دوستم کجاست: زندان به خاطر اینکه دختره مهریه شو گذاشته اجرا اونم نداره بده حالا کاری نداریم تقصیر کدومه بوده هر کدوم دلایل خاص خودشونو دارن
به نظر من عاشقای واقعی پدر مادرومونن که یه عمر با سختی و نداری با پدرامون ساختن و دم هم نزدند واقعا اسطوره عشاق اونان
یه چیزی بهتون بگم عشق شکم سیر نمی کنه الان با توجه به روزگار واین همه چشم و هم چشمی ناسازگاری بین زوجین زیاد شده همشون اولش می گن ما عاشق همیم ولی وقتی 2 روز می گذره مشکلات زندگی خودشو نشون میده مخصوصا مشکلات مالی (فلانی زندگیش اینطوره بهمانی ماشین اونجوری داره پس ما چی)
اره داداش اینجوریه البته الانم یه استثناهایی وجود داره ولی خیلی کمه سعی کنید اگه عاشق کسی میشید دختر یا پسر از همه لحاظ بسنجیدش و وضعیت خودتونم در نظر بگیرید بیکاری پول و گرنه بعدش یه عمر پشیمانی
راجع به فقرا هم من خودم گاهی اوقات تو محله های پایین میرم البته نه واسه کمک من خودمم بیچاره ام واقعا وضعیتشون اسف باره
یا اصلا تو شهر داری می ری وقتی چشمت تو چشمای نگران یه بچه 7 ساله که داره پای یه ماشین 200 میلیونی به یارو التماس می کنه ازش ادامس بخره تا فی خالدون می سوزی دوس داری بیای یه دل سیر از دست دنیا گریه کنی
ولی خوب چی میشه کرد روزگاره و حکمت اوسا کریم شکر
شرمنده قصد سخنرانی و نصیحت وجریحه دار کردن شما ها رو نداشتم روی سخنم بیشتر با کسایی بود که هنوز با 25 سال سن تو عالم بچگی سیر می کنن و نسبت به همه چی بی تفاوتند

آخرین ویرایش:

shahram1159

عضو جدید
من همه ی پست های این 2و3 روز دوستانو خوندم از میون این همه کاربر فقط از حرفای آقا شهرام خوشم اومد بی حساب کتاب حرف نمیزنه حرفاش ارزش فکر کردنو داره بقیم که همش دنبل حاشین منتظرن یکی چیزی بگه بریزن سرش خرابش کنن!!

اقا نوکرتتتتتتتتتتتتتتممممممممم ما لایق تعریف کردن نیستیم من خودم از شما چیزای زیادی یاد گرفتم

کاپتا

اخراجی موقت
عشق چیزی نیست که هر کسی راحت اونو درک کنه.معلومه چقد عشقت پاکه که انقد دوسش داری.شهرام حرفای قشنگی زده.ما نمیگیم شهرام عاشق نیست.قرار نیست که عشق فقط بین دو جنس مخالف باشه!!!از خدا میخام هر چه زودتر بهش برسی و یه تاپیک بذاری و بگی عشقم برگشته و هممونو خوشحال کنی دوست من.

گل احساس

عضو جدید
کاربر ممتاز
باز خوبه تو یه عشقی داری که دلت واسش تنگ بشه ما هیچ اونم نداریم ......................................

ایشالا به زودی از این هجران و فراق فارغ شین

seabride

عضو جدید
کاربر ممتاز
امیدوارم هرچه زودتر به هم برسین............

عشق در دريا غرق شدن است و دوست داشتن در دريا شنا كردن.
عشق بينائي را مي گيرد و دوست داشتن ميدهد.
عشق خشن است وشديد و در عين حال ناپايدار و نا مطمئن و دوست داشتن لطيف است و نرم و در عين حال پايدار و سرشار از اطمينان.

tahe-t

عضو جدید
سلام من نمی گم عشقو قبول ندارم منم که از سنگ نیستم ولی می گم روزگار طوری شده که عشق تو حاشیه قرار گرفته اخه این چه عشقیه که تقی به توقی می خوره پسر و دختر قهر می کنن می رن از هم طلاق می گیرن
یکی از دوستای خودم عاشق خانمش بود تو دانشگاه با هم اشنا شده بودند به قول خودشون عاشق هم بودن 1 سال نشد همه چی عوض شد الان می دونی دوستم کجاست: زندان به خاطر اینکه دختره مهریه شو گذاشته اجرا اونم نداره بده حالا کاری نداریم تقصیر کدومه بوده هر کدوم دلایل خاص خودشونو دارن
به نظر من عاشقای واقعی پدر مادرومونن که یه عمر با سختی و نداری با پدرامون ساختن و دم هم نزدند واقعا اسطوره عشاق اونان
یه چیزی بهتون بگم عشق شکم سیر نمی کنه الان با توجه به روزگار واین همه چشم و هم چشمی ناسازگاری بین زوجین زیاد شده همشون اولش می گن ما عاشق همیم ولی وقتی 2 روز می گذره مشکلات زندگی خودشو نشون میده مخصوصا مشکلات مالی (فلانی زندگیش اینطوره بهمانی ماشین اونجوری داره پس ما چی)
اره داداش اینجوریه البته الانم یه استثناهایی وجود داره ولی خیلی کمه سعی کنید اگه عاشق کسی میشید دختر یا پسر از همه لحاظ بسنجیدش و وضعیت خودتونم در نظر بگیرید بیکاری پول و گرنه بعدش یه عمر پشیمانی
راجع به فقرا هم من خودم گاهی اوقات تو محله های پایین میرم البته نه واسه کمک من خودمم بیچاره ام واقعا وضعیتشون اسف باره
یا اصلا تو شهر داری می ری وقتی چشمت تو چشمای نگران یه بچه 7 ساله که داره پای یه ماشین 200 میلیونی به یارو التماس می کنه ازش ادامس بخره تا فی خالدون می سوزی دوس داری بیای یه دل سیر از دست دنیا گریه کنی
ولی خوب چی میشه کرد روزگاره و حکمت اوسا کریم شکر
شرمنده قصد سخنرانی و نصیحت وجریحه دار کردن شما ها رو نداشتم روی سخنم بیشتر با کسایی بود که هنوز با 25 سال سن تو عالم بچگی سیر می کنن و نسبت به همه چی بی تفاوتند

من در این زمینه خیلی باهات موافقم!! بنظرم عشق باید باعث تکامل ادم بشه!از جوونای امروزیم که تا تقی به توقی می خوره قهرو اشتی و ازین مسخره بازیا در میارن بدم میاد! من همیشه موقع دعاکردن می گم خدایا کمکم کن عشقم هدیه ای از طرف تو باشه! خدایا من عشق و خوش بختیم رو از تو می خوام! من و عشقم تقرار گذاشتیم زندگیمون بر اساس ایمان و اعتقادات قلبی مذهبی یاشه! اینه که ایمانمون رو به خدا صبرمون و عشقمون رو بیشتر می کنه! وقتایی که می دونم عشقم یه مشکلی واسش پیش اومده بیشتر منتظرم اذان بشه که بعد از نماز واسه عشقم دعاکنم! خیلی وقتا به خدا می گم خدایا دوست دارم چون هادی (عشقم) رو بهم دادی! من نمیگم ما خیلی پاک و با ایمان یا مذهبی هستیم اما بنظرم عشق کامل و دور از هوس می تونه ادم و به خدا نزدیک تر کنه! :gol:

tahe-t

عضو جدید
عشق چیزی نیست که هر کسی راحت اونو درک کنه.معلومه چقد عشقت پاکه که انقد دوسش داری.شهرام حرفای قشنگی زده.ما نمیگیم شهرام عاشق نیست.قرار نیست که عشق فقط بین دو جنس مخالف باشه!!!از خدا میخام هر چه زودتر بهش برسی و یه تاپیک بذاری و بگی عشقم برگشته و هممونو خوشحال کنی دوست من.[/QUOTE/
مررررررررررسی کاپتا!! البته عشق من جایی نرفاه ما فقط از هم دوریم! حرفات خیلی بهم روحیه داد مرسی:redface:

S i s i l

عضو جدید
کاربر ممتاز
من شمالم ولی اون یه جایی نزدیک جنوب:cry:
منتظریم من ارشد قبول شم اونم کارش روبراه شه که بتونیم کنار هم بمونیم اما همش به در بسته می خوریم...
خیلی دلم تنهاست...
دقیقا درکت می کنم

shahram1159

عضو جدید
وبه قول معروف::D
وقتی که عشق اولشه
هر چی که هست نوبرشه
ادم چه فکرا میکنه
چه نقشه ها تو سرشه
زندگی دوست داشتنیه باهر چی دور برشه
مهم فقط عاشقیه
مصیبتاشم سرشه