عاشقی
عاشقی
عاشقی بد دردیه
منم گرفتارش نشدم
خدارو شکر
معذرت مجبور شدم شعر رو تحریف کنم
عاشقی
عاشقی بد دردیه
منم گرفتارش نشدم
خدارو شکر
معذرت مجبور شدم شعر رو تحریف کنم
ببخشیییییید؟؟؟؟ کی نون شب نداره!! ؟؟بابا عاشقی کیلو چنده جمش کنید یه شب گرسنه بخوابب عاشقی یادت میره مگه با عشق میشه شکم سیر کرد یارو نونه شب نداره شما اومدین از عشقه رمانتیک حرف می زنید
فکر گرونی باشین که داره کمر مردمه میشکنه حالا کجاش دیدین بذار یه مدت بگذره به حرفم میرسید
من عاشق سراغ داشتم شیرینو فرهادو می ذاشتن جیبشون حالا بیا نگاشون کن عاشقی یادشون رفته
عاشقی یا ماله فیلمهای رمانتیکه یا مال مرفهین بی درد
دردم از یار است و درمان نیز هم.. دل فدای او شد و جان نیز هم..ایول اینجاشو خوب اومدی شهرام
ما درد کوچیکمون عشقه !!
ببخشیییییید؟؟؟؟ کی نون شب نداره!! ؟؟
از فرمایشات قصارتون ممنون!! شما نگران نباشید ما فکر همه جاشو کردیم!!
همین شمایی که می گید عشق و عاشقی چند،کافیه از یه دختری خوشت بیاد!! اونوقت ببین چه تیریپ لاوی ور می داری که آی مردم بیاید که من عاشق شدم!!
خدایا کمکم کن قبل از اینکه درمورد راه رفتن کسی قضاوت کنم،کمی با کفش های او راه بروم.. دکتر علی شریعتی
متاسفم شهرام! بهتره ادامه ندیمکجا زندگی می کنی ابجی بیا تا بهت هزارتا نشون بدم نون شب ندارن
بعدش من تریپ لاو نمی ترکونم اون واسه شما بچه هاست که جو گیر می شید
من معذرت می خوام نمی خواستم ناراحتتون کنم![]()
من که امروز دلم خیلی بیشتر تنگ شدهمنم عشخم دورهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
ان شا الله بش می رسی
این شهرام خان یدونست خیلی میخوامت با مرام
\این شهرام خان یدونست خیلی میخوامت با مرام
صحبت پای اون شب شهرام در مورد فقر کهه مردم نون شب ندارن منو برد تو فکر.. ازینکه دغدغه ی نیازمندا براش مهمه خوشم اومد!! هرچند یکم حرفشو درمورد عاقبت عشق قبول ندارم اما از توجهش به مردم خوشم اومد! منم از بی نوایی نیم روی زرد.. غم بی نوایان رخم زرد کرد...
\
صحبت های اون شب شهرام در مورد فقر که گفت مردم نون شب ندارن منو برد تو فکر..ازینکه دغدغه ی نیازمندا براش مهمه خوشم اومد!!
هرچند یکم حرفشو درمورد عاقبت عشق قبول ندارم اما از توجهش به مردم خوشم اومد!
من از بی نوایی نیم روی زرد.. غم بی نوایان رخم زرد کرد...![]()
من همه ی پست های این 2و3 روز دوستانو خوندم از میون این همه کاربر فقط از حرفای آقا شهرام خوشم اومد بی حساب کتاب حرف نمیزنه حرفاش ارزش فکر کردنو داره بقیم که همش دنبل حاشین منتظرن یکی چیزی بگه بریزن سرش خرابش کنن!!
سلام من نمی گم عشقو قبول ندارم منم که از سنگ نیستم ولی می گم روزگار طوری شده که عشق تو حاشیه قرار گرفته اخه این چه عشقیه که تقی به توقی می خوره پسر و دختر قهر می کنن می رن از هم طلاق می گیرن
یکی از دوستای خودم عاشق خانمش بود تو دانشگاه با هم اشنا شده بودند به قول خودشون عاشق هم بودن 1 سال نشد همه چی عوض شد الان می دونی دوستم کجاست: زندان به خاطر اینکه دختره مهریه شو گذاشته اجرا اونم نداره بده حالا کاری نداریم تقصیر کدومه بوده هر کدوم دلایل خاص خودشونو دارن
به نظر من عاشقای واقعی پدر مادرومونن که یه عمر با سختی و نداری با پدرامون ساختن و دم هم نزدند واقعا اسطوره عشاق اونان
یه چیزی بهتون بگم عشق شکم سیر نمی کنه الان با توجه به روزگار واین همه چشم و هم چشمی ناسازگاری بین زوجین زیاد شده همشون اولش می گن ما عاشق همیم ولی وقتی 2 روز می گذره مشکلات زندگی خودشو نشون میده مخصوصا مشکلات مالی (فلانی زندگیش اینطوره بهمانی ماشین اونجوری داره پس ما چی)
اره داداش اینجوریه البته الانم یه استثناهایی وجود داره ولی خیلی کمه سعی کنید اگه عاشق کسی میشید دختر یا پسر از همه لحاظ بسنجیدش و وضعیت خودتونم در نظر بگیرید بیکاری پول و گرنه بعدش یه عمر پشیمانی
راجع به فقرا هم من خودم گاهی اوقات تو محله های پایین میرم البته نه واسه کمک من خودمم بیچاره ام واقعا وضعیتشون اسف باره
یا اصلا تو شهر داری می ری وقتی چشمت تو چشمای نگران یه بچه 7 ساله که داره پای یه ماشین 200 میلیونی به یارو التماس می کنه ازش ادامس بخره تا فی خالدون می سوزی دوس داری بیای یه دل سیر از دست دنیا گریه کنی
ولی خوب چی میشه کرد روزگاره و حکمت اوسا کریم شکر
شرمنده قصد سخنرانی و نصیحت وجریحه دار کردن شما ها رو نداشتم روی سخنم بیشتر با کسایی بود که هنوز با 25 سال سن تو عالم بچگی سیر می کنن و نسبت به همه چی بی تفاوتند
عشق چیزی نیست که هر کسی راحت اونو درک کنه.معلومه چقد عشقت پاکه که انقد دوسش داری.شهرام حرفای قشنگی زده.ما نمیگیم شهرام عاشق نیست.قرار نیست که عشق فقط بین دو جنس مخالف باشه!!!از خدا میخام هر چه زودتر بهش برسی و یه تاپیک بذاری و بگی عشقم برگشته و هممونو خوشحال کنی دوست من.[/QUOTE/
مررررررررررسی کاپتا!! البته عشق من جایی نرفاه ما فقط از هم دوریم! حرفات خیلی بهم روحیه داد مرسی![]()
امیدوارم هرچه زودتر به هم برسین............
![]()
دقیقا درکت می کنممن شمالم ولی اون یه جایی نزدیک جنوب
منتظریم من ارشد قبول شم اونم کارش روبراه شه که بتونیم کنار هم بمونیم اما همش به در بسته می خوریم...
خیلی دلم تنهاست...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
دلم واسه بچگیم تنگ شده........ | گفتگوی آزاد | 9 | |
![]() |
با اجازه شما غم دلم رو میگذارم..... | گفتگوی آزاد | 4 | |
![]() |
دلم گرفته از این همه مادیات تو زندگی | گفتگوی آزاد | 16 | |
![]() |
گاهی دلم برای مردها می سوزد! (سخنی با بانوان) | گفتگوی آزاد | 57 | |
![]() |