نه جانم...من علاقه ندارم دوس پسملت بشم...فقط گفتم مرتب بری سر قرار بچه مردم نگه بلد نیس ناخون بگیرهقراره با شما دوست بشم که نظر میدی!!!!(شوخو)وای خدا چقد من دوس داشتنی بودم خبر نداشتماااا!!!خخخخخخ

نه جانم...من علاقه ندارم دوس پسملت بشم...فقط گفتم مرتب بری سر قرار بچه مردم نگه بلد نیس ناخون بگیرهقراره با شما دوست بشم که نظر میدی!!!!(شوخو)وای خدا چقد من دوس داشتنی بودم خبر نداشتماااا!!!خخخخخخ
نکنه کمبود محبت داری پسر؟! جدی میگم؟!ها...فهمیدم بچه م شکست عخشی خورده... الهی الهی!!!دو تا عاشق که میبینمسریع چشمامو میبندمخودم داغم نمیفهممزمان راحت جلو میرهمیخوام چیزی بگمگلمو بغض می گیره
هرکس از این دنیا چیزی برداشت ، من از این دنیا دست برداشتم !
سلام بچه ها.من این جمله رو خیلی دوس دارم و بهش ایمان دارم.
سنین عشقین یالان.
![]()
بچه ها کی ترجمه اینو بلد هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعدشم به چه زبونی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها کی ترجمه اینو بلد هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعدشم به چه زبونی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمیدونم باید از خودش بپرسین میگه اینو خودم نوشتم تازه..... یعنی از خودشه مثلا![]()
والا بعید میدونم این محمد حسین ما ترکی بلد باشه بقول خودتون....خب یه جمله از خودش گفته باشه دیگه مثلا نداره که؟
نه جانم...من علاقه ندارم دوس پسملت بشم...فقط گفتم مرتب بری سر قرار بچه مردم نگه بلد نیس ناخون بگیره![]()
تونوخودااااا بیا دوس پسملم بااااش!![]()
والا بعید میدونم این محمد حسین ما ترکی بلد باشه بقول خودتون....
بیخیال...خودش میدونه منظورموخب نگفتن از خودشون هست گفتن بهش ایمان دارن حتما معنی شو میدونن بعد قبولش داشتن دیگههههههههههه
بیخیال...خودش میدونه منظورمو![]()
تا به حال هیچ وقت اینقدر احساس تنهایی نکرده بودم به یاد فیلم افسانه 1900 می افتم 1900 سعی میکرد شماره خانم ها رو از داخل دفترچه راهنما پیدا کنه و کمی با آنها حرف بزند ولی کسی حاضر نمیشد با او صحبت کند .از طرفی هم تا به حال پاشو از کشتی که در آن به دنیا آمده بود بیرون نذاشته بود !!!!!!!!!!! شیاهتش با من اینه که منم خیلی وقته بین آدم ها زندگی نکردم.تو شهر.منم مدت زیادی تو. جزیره بودم و جز قیافه تکرای همکارهام دیگه کسی رو ندیدم ................ کاش حداقل یه پیانو داشتم.
زمین را گشوده نشانت را پوشانده اند گفته اند مرده ای
مرده ای یا زنده هیچ کس نمیداند
لب دوز
دیوار بر دوش کش و برو.
سلام دوست گلم ، اگر دنبال دوست می گردی ، واقعیش رو پیدا بکنی بیشتر نفع می بینی.
دوست مجازی...
گرچه خدا ، خداست و قیاس و تعمیم آن به انسان ظلم بزرگیست در حق خدا ، اما خدا می دونه تنهایی چیه که همیشه تنهاست.
در پناه خدا و امام عصر(عج) باشی ، داداش گلم
شابد باور نکنی، اما تنهایی هم لذتی بی پایان داره،
چرا هستدوست.........
گشتم نبود..........نگرد که نیست.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
دلم برای لیمویی تنگ شده | زنگ تفريح | 466 | |
![]() |
دلم گرفته چیکار کنم... ؟ | زنگ تفريح | 1 | |
![]() |
دلم گرفته! | زنگ تفريح | 1 | |
![]() |
دلم تنگه | زنگ تفريح | 73 | |
![]() |
خدا یا دلم گرفته........................................ ......... | زنگ تفريح | 11 |