elh@m_arch
عضو جدید
حالا قراره کی بیاین بریم بیرون!!؟؟؟؟
خخخخخخخ(من فهلا قصد ازدواج ندارمااا)

خخخخخخخ(من فهلا قصد ازدواج ندارمااا)

خخخخخخخ(من فهلا قصد ازدواج ندارمااا)![]()
تا به حال هیچ وقت اینقدر احساس تنهایی نکرده بودم به یاد فیلم افسانه 1900 می افتم 1900 سعی میکرد شماره خانم ها رو از داخل دفترچه راهنما پیدا کنه و کمی با آنها حرف بزند ولی کسی حاضر نمیشد با او صحبت کند .از طرفی هم تا به حال پاشو از کشتی که در آن به دنیا آمده بود بیرون نذاشته بود !!!!!!!!!!! شیاهتش با من اینه که منم خیلی وقته بین آدم ها زندگی نکردم.تو شهر.منم مدت زیادی تو. جزیره بودم و جز قیافه تکرای همکارهام دیگه کسی رو ندیدم ................ کاش حداقل یه پیانو داشتم.
زمین را گشوده نشانت را پوشانده اند گفته اند مرده ای
مرده ای یا زنده هیچ کس نمیداند
لب دوز
دیوار بر دوش کش و برو.
یک ساعت دیگه خوبه دییییییییی
( من که پولشو ندارم)
خخخخخخخ(من فهلا قصد ازدواج ندارمااا)![]()
نه نه نه زوده!آخه من که حاضر نشدم هنو!ماسک صورتمو نذاشتم/ناخونامو سوهان نزدم!!!!!وااااای چقده کار دارم!
خخخخخخ ماخ![]()
من اگه خـــــــــــــــــــــدا بودم ..
یه بار دیگه تمـــــــــــــــوم بنده هام رو میشمردم ببینم که یه وقت یکیشون تنــــــــــــــها نمونده باشه …
و هوای دو نفره ها رو انقدر به رخ تک نفره ها نمی کشیدم!
اخی اخیتا به حال هیچ وقت اینقدر احساس تنهایی نکرده بودم به یاد فیلم افسانه 1900 می افتم 1900 سعی میکرد شماره خانم ها رو از داخل دفترچه راهنما پیدا کنه و کمی با آنها حرف بزند ولی کسی حاضر نمیشد با او صحبت کند .از طرفی هم تا به حال پاشو از کشتی که در آن به دنیا آمده بود بیرون نذاشته بود !!!!!!!!!!! شیاهتش با من اینه که منم خیلی وقته بین آدم ها زندگی نکردم.تو شهر.منم مدت زیادی تو. جزیره بودم و جز قیافه تکرای همکارهام دیگه کسی رو ندیدم ................ کاش حداقل یه پیانو داشتم. زمین را گشوده نشانت را پوشانده اند گفته اند مرده ای مرده ای یا زنده هیچ کس نمیداندلب دوزدیوار بر دوش کش و برو.
ناخن هاتم هنوز نگرفتیا..........![]()
مبارکا باشه
استارتر ببین کیس مناسب هم جور شد..![]()
نه نه نه زوده!آخه من که حاضر نشدم هنو!ماسک صورتمو نذاشتم/ناخونامو سوهان نزدم!!!!!وااااای چقده کار دارم!
خخخخخخ ماخ![]()
وای وای تو دوس داشتنی بودی :دیقراره با شما دوست بشم که نظر میدی!!!!(شوخو)وای خدا چقد من دوس داشتنی بودم خبر نداشتماااا!!!خخخخخخ
بودی خوشگلم ملوسکم :دینبودم آجی!!!![]()
مرسی سارا جونییی!
آخ که چقد تهنا بودم!خخخخخ
غرغر نداریماااا!گفته باشم!من از آدمای غرغرو بدم میاد!![]()
سلام ..............سلام...
علیک...سلام...
![]()
بله خوب . حالا کجا بریم
استارتر عزیز درسته که گفتم بهتره بری یه دوست پیدا کنی یا ازدواج کنی... ولی حالا که دارم فکرشو میکنم میبینم بهتره یه نگاهی هم به این عکس بندازی شاید بدردت بخوره
مشاهده پیوست 153581
خیلی هم شیک و مجلسی.حقیقتش چیزیه که هست.مرسی بابت یاد آوریت
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
دلم برای لیمویی تنگ شده | زنگ تفريح | 466 | |
![]() |
دلم گرفته چیکار کنم... ؟ | زنگ تفريح | 1 | |
![]() |
دلم گرفته! | زنگ تفريح | 1 | |
![]() |
دلم تنگه | زنگ تفريح | 73 | |
![]() |
خدا یا دلم گرفته........................................ ......... | زنگ تفريح | 11 |