افسون جان فکر خیلی خوبی دیگه مثل الان تایپیک ها نمیخوابن.
بازم میگم درخدمتم ، در حد توانم بهتون کمکم میکنم.
ممنون زهرا جانافسون جان فکر خیلی خوبی دیگه مثل الان تایپیک ها نمیخوابن.
ممنون عزیزسلام دوستان
منم خوشحال میشم کمک کنم اما من کم میتونم آپ کنم آخه کم تو نت میام ..بازم در حد وسعم میتونم تو اداره ی یه تاپیکی که کارش سبک تر باشه کمکم کنم یا اینکه دستیار یکی از بزرگان باشم
یه پیشنهاد دارم البته در این مورد نیست..
نمیدونم قبلا مطرح شده یا نه ..
پیشنهادم اینه که اعضایی که تو یه شهر ساکنند تو یه قسمت با هم آشنا بشن و یه جورایی بر اساس شهر دسته بندی بشن .. فکر میکنم این کمک کنه که اگه مایل باشن بتونن با هم یه پروژه هایی رو شروع کنن یا شرکت بزنن...
از همتون ممنونم .. خوشحالم که با این فضای کاملا علمی آشنا شدم
خوب این که صد در صدالبته منظورم آشنایی تو سایت بود...
سلام دوست عزیزسلام
من دانشجوی ارشد دانشگاه شیراز هستم. برای پایان نامه نیاز فوری به کتابی با عنوان:
An Invitation to Environmental Sociology
Third Edition
دارم.
نام نویسنده:
Michael Mayerfeld Bell
University of Wisconsin - Madison
Pine Forge Press 2009
می خواستم ببینم کسی اینجا می تونه به من کمک کنه؟
لینک دانلود فری این کتاب رو می تونه به من بده؟
ممنون میشم
سلام دوست عزیزچرا داخل تالار کشاورزی یه تاپیک مخصوص گرایش اقتصاد کشاورزی ها نمیزنید تا یه بخش مخصوص به خودشون داشته باشند ممنون میشم اگه این کار رو کنید
پژمان جان همون جور که قبلا هم بهت گفتم اسپم هایی که تو تاپیک های علمی هست به مرور حذف میشه.با سلام . از دوستان عزیزم ملتمسانه تمنا میکنم از ارسال اسپم خودداری کنند ...
ممنونم .....
لطفا اگه میخواید شکلک بزارید اینجا ( گفتگوهای اعضای تالار مهندسی کشاورزی) همه کار بکنید ولی در بقیه تاپیک های علمی هیچی نزارید ..... یعنی احوالپرسی و شکلک خالی ممنوع ... عاجزانه خواهش میکنم از شما این امر مهم رو رعایت کنید ... ممنونم
تاپیک کی این گیاه دارویی رو میشناسه ؟؟؟ تا یک هفته پیش مرتب سازی شده
بقیه تاپیک ها هم به مرور مرتب خواهند شد.
پژمان جان همون جور که قبلا هم بهت گفتم اسپم هایی که تو تاپیک های علمی هست به مرور حذف میشه.
تا حالا روال کار این بوده که اسپم ها بعد مدتی حذف میشن و این تاخیر حذف فقط به این دلیل هست که همون موقع که دوستان پست میدن اگه پستشون حذف بشه ممکنه دلخوری پیش بیاد.میذارم دوستان راحت باشن و تو تالار سختگیری نمیکنم تا همه راحت باشن و یه مدت که بگذره تک به تک تاپیک ها پستای اسپمشون رو حذف میکنم.
اگه این کارم اشتباهه ، باشه مشکلی نیست روشمو عوض میکنم
سلام دوستان
من چون يكم تازه واردم زياد اظهار نظر فني نميتونم بكنم اما تو باشگاه زيادي
ميگردم دنبال چيزايي كه بهش علاقه دارم البته زهرا جان خيلي كمك ميكنن تا تاپيكها سر پا بمونن كه اينم از سخت كوشي ايشون هست
در مورد شوخي ها واقعا لازمه چون بدون اون جذابيتي نيست تازه خودتون هم كه ميگيد پاك ميشن پس جاي نگراني نيست من با نظر افسون براي پاك كردن بعد از يكي دوهفته موافقم چون پاك كردن سريع و اخطار دادن باعث دلخوري ميشه پژمان جان هم زياد سخت نگيرن بهتره موفق و موءيدباشين
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
مدیریت بقایای گیاهی | مهندسی کشاورزی | 1 | ||
مدیریت ریسک در مزارع کشاورزی | مهندسی کشاورزی | 0 | ||
بحث های علمی و تجربی مهندسی کشاورزی | مهندسی کشاورزی | 34 | ||
معرفی گرایشهای رشته مهندسی کشاورزی و مهندسی منابع طبیعی | مهندسی کشاورزی | 16 | ||
نحوه تاسیس شرکت خدمات فنی مهندسی کشاورزی | مهندسی کشاورزی | 36 |