دفتر مدیریت تالار مهندسی کشاورزی (پیشنهادها و انتقادات)

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
دستت درد نکنه پژمان جان:gol:
وای به خدا این قدر زیاده که هر جاشو منتقل میکنم یکی دیگش میمونه
باید دونه دونه تاپیکارو بخونم برای همین وقت میبره
خیلی از تاپیک ها هم نگهشون میدارم میگم شاید بیان
دستت درد نکنه فردا ایشالا درستش میکنم
عزیز خونه تکونی دارم همیشه ولی مگه تموم میشه:w05:
بازم ممنون:gol: اگه تو نبودی کمک کنی که دیگه هیچی:w16:
مرسی :gol:

وظیفم هست افسون جان. ببین اگه زیر تالار خاصی هم هست من در خدمتتم. فقط بگو من میام اینجا و براتون گزارش میکنم. باشه ؟

آخرین ویرایش:

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
وضیفم هست افسون جان. ببین اگه زیر تالار خاصی هم هست من در خدمتتم. فقط بگو من میام اینجا و براتون گزارش میکنم. باشه ؟
ممنون پژمان گل:gol:
لطف داری عزیز
تو هر کدومشو که می خوای بذار اینجا
دستت درد نکنه این مدت گرفتار بودم اگه خدا بخواد از هفته دیگه بیشتر میام
بدجوری اینجا یه جوری شده
:w05:

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
من از صبح مي خواهم نظر بدم ولي سايت مشكل داره

يه مشكلي كه تالار كشاورزي داره اينكه تعداد بازديد كننده ها كمه و اينكه در رشته من فقط تعداد اندكي هستند كه فعالند يا بهتره بگم نيمه فعالند ، يكي از مشكلات كم بودن اعضاي مهندس كشاورزي هست

hortilover

عضو جدید
به نظر من .... تاپیک های ارسالی توی همه کتاب هایی که خوندیم هست... یعنی مطلبی که آدم را جذب کنه کمه... فعالیت و ارسال مطلب هم بسیار ضعیف و کمه..... مطالب ارسالی هم توی فروم های دیگه هم گیر می آد و تاپ نیستن... مرسی

"Amir masoud"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام پژمان جان...
ایده خوبیه...
منم با نازی مو موافقم...به نظر من در تالار کشاورزی به جز بخش باغبانی که یکم وضع بهتری داره...بقیه بخش ها واقعا فعالیت کمی دارن...و پست های جدبد بسیار کمیابند...باید تدبیری بست تا این رکود به رونق تبدیل بشه...مرسی

النازی

عضو جدید
سلام.

اولا بگم اولین انتقاد برمیگرده به خودمون.فعالیت کم داریم. کسی نیست بجز چند نفر. یعنی این تاپیک مال نسیم و افسون و وحید و کلروفیل و پژمان و تازگیا هم محسن اضافه شده به اینا. تالار مال این چند نفر هست. بازم به غیرت اینا که نمیزارن تالار خاک بخوره.
مشکل تفکر برتر و برقراری بین اعضا هست. همه اعضای کاورزی بیشترین فعالیتشون در تالارهای دیگر هست.مسابقه تالار شیمی رو شاید دیده باشید. پژمان برنده شد.امروز باخبر شدم.چرا اینجا مسابقه نداریم که یکی از فعالین این تالار به اونجا برن؟
اون قدیما که من اینجا تازه اومده بودم همه فعالیت داشتند. چند بار به خیلی از مسائل گیر میدادم. تا حرفی میزدم کسی از من پشتیبانی نمیکرد. مهم نیست. نازنین که میگن کسی هم رشته من نیست. باز خوبه شما قسمتی رو بهتون اختصاص دادن. ما چی بگیم. اگر بگردید من 2 تا تاپیک بیشتر نزدم. وقتی میام تالار رو میبینم حالم گرفته میشه. کسی چیزی نمینویسه. کلاَ تالار کشاورزی 10 تا تاپیک فعال و 4 تا عضو فعال بیشتر نداره. در غیر این صورت اگر هست به من بگید. من خودم از همه کمتر میام.

دوم هم اینکه کسانی که کاربر فعال شدند چرا کاری نمیکنند. دادن این عناوین به دوستان باید در صورتی باشد که اگر فعالیت نکنند این عنوان ازشون پس گرفته بشه تا حق همه ضایع نشه. با 200 تا نوشته مفید هم میشه این عنوان را به کسی داد. اما متاسفانه اکثر کسانی که این عنوان رو دارند فعالیتی ازشون دیده نمیشه. مسئولین بخش تالار همون هایی که آقا وحید اعلام کردند هم فعالیت نمیکنند. به نظرم همون طوری که آقا وحید هم گفتند بستگی به فعالیت بچه ها داره و این حکم در صورتی قابل انجام شدن هست که فعالیت داشته باشند.بغیر از آقا حمید که در علوم دام فعالیت دارند کسی هم که مسئول بخش های مختلف تالار هست این کار را انجام داده ؟

به تالار های دیگه معمولا خیلی سر میزنم. این تالار 2 تا مدیر داره.
یکیش آقا وحید هست که اصلا پیداشون نیست. ( میدونم مشغول درس هستند)
دیگری هم خانم افسون.
به نظرتون نفر سومی به جمع شما اضافه بشه مشکلی داره ؟
کسی که همکار شما دو نفر باشه.
امیدوارم آقای مهدوی بیان و پاسخ بدند. شاید با فرد سومی و یا یک واسطه بهتر نتیجه بگیریم.

دادن جایزه برای فعالیت بسیار مهم است. از ایده های جدید استفاده کنید.

محسن88

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
ببینید من فکر میکنم مشکل اصلی سایت خود ما هستیم که نمی خواهیم سایت رو فعال نگه داریم و فعالیت زیادی نمیکنیم ما اینجا همه مون به عنوان متخصص کشاورزی توی رشته های خودمون هستیم اما هیچ کار خاصی نهایتش جز گذاشتن چند تا خبر انجام نمیدهیم و حتی با همدیگه هم راجب به مسائل کشاورزی کشور و راه حل اونها صحبت نمیکنیم خوب در این شرایط شما فکر میکنید سایت مثل گذشته اش میشه؟
من به شخصه فکر میکنم اگه ما همه با هم همکاری کنیم و دست به دست هم بدیم میتونیم کارای زیادی انجام بدیم لازم نیست بازدید کننده زیاد داشته باشیم همین قدر که با خودمون دوست باشیم کافیه و مطمئنا به مرور زمان مشکلات سایت رو حل میکنیم
حرفام زیاد هستن ولی به همین ها بسنده میکنم
اگه موافق بودین پیشنهاداتی واسه گرم شدن سایت دارم
از پژمان عزیز و همینطور آقا وحید و افسون عزیز تشکر میکنم
به امید ایرانی آباد تر از همیشه

E A G L E S

عضو جدید
سلام

بنده الان نزدیک به دوهفته در قسمت درخواست مقالها درخواستی داشتم . هیچ کس پاسخگو نبود .

لطفا رسیدگی بفرمایید . بنده فکر کنم کسی اصلا جواب این انتقاد منو نده. چه برسه جواب پستم. این سایت اصلا مدیر داره که جواب بده.:(

بر حال اگر رسیدگی کنید ممنون میشم.

Mahmuud

عضو جدید
سلام به روی ماه همه کشاورزی چیا

سلام به روی ماه همه کشاورزی چیا

سلام بچه های ایران
ایران ما همه چی داره، نفت، معادن غنی آهن و سیمان و گچ و مس و ....،فرش و گلیم و صنایع دستی متنوع تر از چینی ها، بعد از مصر غنی ترین آثار تاریخی و تمدنی جهان،پسته و زعفران و خاویارو ...تک توی دنیا، آب شیرین فراون، خاک بسیار مستعد کشاورزی، آب و هوای چهار فصل منحصر بفرد، تنوع گیاهی بسیار نادر از جمله گیاهان دارویی، مغز بسیار خلاق و مستعد ایرانی، و و و و و دیگه از حوصله گفتن خارج هست. کدوم کشور مثل ایران ماست. کجای جهانیم ؟ کجای تجارتیم ؟ کجای پیشرفتیم ؟ چقدر علم توی دنیا تولید کردیم ؟

خوب بی خیال به قول جنوبیا وللش بابا ......... ببخشید خواستم کمی سبک شم حسابی تو دلم جا کرده بود.
بچه ها واقعا خوب گفتین و نوشتین، دست گرم شما درد نکنه. یه واقعیتی که هست ارتباطات اینترنتی زیاد عمقی نیست و اکثر سایت ها حتی آنهایی که کاملا رسمی و قانونمند هستن و مسئولین گردوننده سایت حقوق میگیرن و اعضا حق عضویت پرداخت میکنن، اعضا عموما فقط وقت نیاز لینک میشن و در اغلب اوقات به امور دیگه خودشون میرسن بنابراین به نظرم اگه شیوه ارتباطی تغییر کنه و واقعا متفاوت باشه شاید دلگرمی بیشتری جهت حضور بچه ها فراهم بشه. اکثر اوقات حضور فرد بعد از دریافت مقالات مورد نظر جهت حل مشکل سمینار یا گزارش کلاسیشون که احتمالا از روی تنبلی هست تموم میشه. و گاه گاهی یه سرکی هم میزنه که ببینه میتونه کمی اوقات فراغتش پر شه یا نه ؟! گفتین انتقاد باشه دیگه اگه اسیدیتش بالاست ببخشید. اگه مسئولین سایت آنقدر توانمند باشن که یه سازماندهی کارا انجام بدن واقعا سایت به درجه خیلی بالایی میتونه برسه. مثلا ارتباط دادن قشر فارغ التحصیل به مقامات کشوری مسئول، فراهم کردن زمینه حضور اعضا در همایشها و سمینارها، انتشار نشریه به هر شکلی، گروه بندی اعضا جهت انجام پروژهای اجرایی کشاورزی مشترک با هر منبع تامین هزینه ای از جمله منابع دولتی، دعوت از اعضا هیئت علمی دانشگاهها یا مسئولین کشوری جهت حضور حتی چند دقیقه ای در سایت و تشکیل کنفرانس آنلاین، ... خلاصه دلگرمی جهت حضور بچه ها باید مد نظر قرار بگیره.
از خودم هم گله کنم اول حضور خیلی فعالی داشتم بعد دیدم که با توجه به شاغل بودن و درس خوندن واقعا وقت کم میارم حضورم آنقدر کم رنگ شد که گاهی یادم میاد یه سری هم به بچه زده باشیم ببخشید جسارت کردم ولی همه شما رو دوست دارم و امیدوارم این همه مطالب کشاورزی که خوندیم و یاد گرفتیم رو بتونیم از خاک خوردن توی مغز درگیر با هزار و یک مشکل دیگه زندگیمون خارج کنیم و واسه آب وخاک ایران عزیزمون بکاربگیریم.
قربون همتون برم.

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
با نظر همه بچه ها موافقم ، من تازه عضو شدم و خيلي اتفاقي پيداتون كردم اولش خيلي ذوق زده بودم ولي حالا كه چند روز گذشته ميبينم اينجا خيلي متروكه است ، از مهمه پيشكسوت ها مي خوام به داد اين باشگاه برسن منم فعاليتم رو بيشتر خواهم كرد با كمك شما دوستان عزيز.

"Pejman"

ممنونم از همه دوستانی که اومدند و نظراتشون رو اعلام کردند. از 2 تا مدیر تالار کشاورزی میخوام که تشریف بیارند و جواب این دوستان را بدند.

2 هفته وقت هم چند روزی تمدید شد. با تشکر از همه دوستان. منتظر نظرات مدیران تالار کشاورزی هستیم.

afsoon6282

مدیر تالار
ممنون پژمان جان:gol:
ممنون از همه عزیزانی که تو این تاپیک شرکت کردن:victory:
باشه حتما جواب بچه ها رو میدم ولی کسه دیگه ای نمی خواد نظری بده؟
خودت چی؟بقیه کاربر فعالای تالار چطور؟
:w05:

"Pejman"

ممنون پژمان جان:gol:
ممنون از همه عزیزانی که تو این تاپیک شرکت کردن:victory:
باشه حتما جواب بچه ها رو میدم ولی کسه دیگه ای نمی خواد نظری بده؟
خودت چی؟بقیه کاربر فعالای تالار چطور؟:w05:

خواهش میکنم. کاربرای دیگه اگه نظری داشتند حتما در این چند وقته نظر خودشون رو اعلام می کردند.

من چیز خاص مد نظرم نیست. 1 نگاه به دفتر مدیریت کنید متوجه میشید. با تشکر :gol:

چون 2 هفته فرصت داشتیم بهتره که بچه ها رو بیشتر از این منتظر نزارید.
یک نگاه بندازیم الان وارد هفته سوم هم شدیم.

ممنونم. :gol:

afsoon6282

مدیر تالار

خسته نباشید. خونه تکونی تالار زراعت: (با اجازه آقا فرزام)

خیلی وقت بود میدیدم که خبر از خونه تکونی نیست و خیلی از تاپیک های تالار کشاورزی از اون قدیما مونده ...

لطفا این تاپیک ها رو به تاپیک های قدیمی منتقل کنید :

درخواست

"لطفا منو راهنمایی کنید"

چرا مهندسی کشاورزی بخش زراعت نداره؟

آنزیم

این تاپیک ها هم

تولید 2 میلیون و 200 هزار تن برنج در سالجاری 24/2/88

راهکارهای کاهش اثرات خشکسالی 24/2/88

استانداردسازی نخستین مرحله الگوی کشت بهینه است 24/2/88

عملکرد بذر F1 کلزا در ایران بیشتر از استرالیاست 24/2/88

افزايش 3 ميليون تني توليد سه نوع غله مهم در ايران 24/2/88

صادرات زعفران به 91 میلیون دلار رسید 23/2/88

بيمه 5/5 ميليون هکتار از زمين هاي کشاورزي کشور 21/2/88

برگزاري کارگاه بين المللي شناسايي مواد تراريخته کشاورزي 21/2/88

وضعيت زراعت در سال جاري بهتر از محصولات باغي است 20/2/88

خرید نقدی 270 هزار تن گندم از کشاورزان 19/2/88

کشاورزان عراقي شغل اصلي خود را ترک مي کنند 17/2/88

کشاورزاني که کودشيميايي استفاده نکنند،نشان استانداردمي گيرند 17/2/88

متخصص‌ ترويج: كشاورزان صرفا به دنبال كشت سودآور هستند 17/2/88

تعرفه واردات محصولات كشاورزي در حال حاضر مناسب نيست 13/2/88

با این تاپیک ادغام بشن :خبرها و تازه های زراعت

این تاپیک ژنتيك و اصلاح نژاد به اینجا علوم دامی انتقال پیدا کنند.

این تاپیک ها

ارشد ارشد ارشد...

درخواست

درصد قبولی ارشد؟

درصد هاي كارشناسي ارشد

ارشد ارشد ارشد... این با بالایی فرق داره ...

سوالات كارشناسي ارشد تا سال 1388

راهنمايي و مشاوره در مورد پايان نامه هاي ارشد كشاورزي اصلاح نباتات

به تالار کارشناسی ارشد و دکترا منتقل بشند.

ممنونم.
پژمان جان ممنون از زحمتی که کشیدی:gol:
شرمنده که دیر شد یه تعدادیشون رو منتقل کرده بودم یه تعداد مونده بود
الان همش انجام شد
بازم ممنون از کمکت:victory:

"Pejman"

پژمان جان ممنون از زحمتی که کشیدی:gol:
شرمنده که دیر شد یه تعدادیشون رو منتقل کرده بودم یه تعداد مونده بود
الان همش انجام شد
بازم ممنون از کمکت:victory:

خواهش میکنم خانوم مدیر :gol:

afsoon6282

مدیر تالار
خواهش میکنم. کاربرای دیگه اگه نظری داشتند حتما در این چند وقته نظر خودشون رو اعلام می کردند.

من چیز خاص مد نظرم نیست. 1 نگاه به دفتر مدیریت کنید متوجه میشید. با تشکر :gol:

چون 2 هفته فرصت داشتیم بهتره که بچه ها رو بیشتر از این منتظر نزارید.
یک نگاه بندازیم الان وارد هفته سوم هم شدیم.

ممنونم. :gol:
ممنون:gol:
دفتر تالارو دیدم انجام شده همگی.

به تک تک پستا جواب میدم اگه سوالی بود بفرمایین در خدمتم.

afsoon6282

مدیر تالار
من از صبح مي خواهم نظر بدم ولي سايت مشكل داره

يه مشكلي كه تالار كشاورزي داره اينكه تعداد بازديد كننده ها كمه و اينكه در رشته من فقط تعداد اندكي هستند كه فعالند يا بهتره بگم نيمه فعالند ، يكي از مشكلات كم بودن اعضاي مهندس كشاورزي هست
سلام نازی جان:gol:
ببین عزیز مشکلی که ما داریم اینه که زیر شاخه رشتمون زیاد و تعداد کاربرامون کمه.و هر کسی از هر زیر شاخه ای که هست زیاد نمی تونه کاری برای بقیه گروه ها انجام بده.نه واحدشو پاس کرده نه اطلاعاتی داره.هر کسی هم داشته باشه صرفا به خاطر مطالعه شخصی خودشه.
از طرفی هم بچه ها خیلی کم میتونن بیان و سر بزنن.مثلا خودت گرفتار پروژت هستی و بقیه بچه ها هم همین طور.و این کم بودن بچه ها متاسفانه دلسرد میکنه بقیه رو.الان تو همین بخش شما مهندس فرخی هستن ولی خوب یک نفر به تنهایی نمی تونه از عهده بر بیاد.
اگه هر کسی که اینجا توی تالار هست از طرفی بتونه کسانی رو دعوت کنه بیان و عضو بشن و فعالیت داشته باشن(منظورم فعالیت علمی هست نه اینکه فقط عضو باشگاه بشن) و از طرف دیگه خودش هم کمی تلاشش رو بیشتر کنه و فعالیت بیشتری داشته باشه خود به خود تالار ما هم شلوغ تر و فعال تر میشه.

ممنون عزیز که توی تاپیک شرکت کردی
اگه سوالی بود یا چیزی رو جا انداختم بگو تا جواب بدم.

موفق باشی:victory:
به نظر من .... تاپیک های ارسالی توی همه کتاب هایی که خوندیم هست... یعنی مطلبی که آدم را جذب کنه کمه... فعالیت و ارسال مطلب هم بسیار ضعیف و کمه..... مطالب ارسالی هم توی فروم های دیگه هم گیر می آد و تاپ نیستن... مرسی
سلام عزیز:gol:
خوب یه چیزی که هست تمام این چیزایی که میگین بسته به تعداد بچه ها و فعالیت بچه ها داره.
در مورد مطالب بله درسته ولی خوب از طرفی هم مطلب همیشه شامل مطالب جدید و تازه ها میشه و یکی هم شامل مطالب همیشگی مثلا چیزایی که میگین تکراریه توضیحاتی هست که در مورد آفات و بیماریها یا باغبانی یا ماشین آلات و ... میشه که وجود این چیزا واجبه.مثلا اگه یکی از من مطلبی در مورد یه آفت بخواد من چیزی رو که نشونش میدم . میذارم براش مشخصاتش هست که اینم یه مورد کلی هست و هر جایی که باشه همین اطلاعاتو میدن.پس مطالبی که توی تالار میذاریم تا حدودی تکراری بودنش مشکلی پیش نمیاره.
مطالب جدید و تاپ هم شامل خبر ها و تازه ها میشه که اینم به لطف دوستانی مثل محسن و پژمان عزیز داره توی تالار قرار میگیره.فقط کمی زمان میبره تا اینکه بشه همه قسمتارو درست کرد.
مشکلی که هست همه بچه ها تلاش نمی کنن این کار بیشتر روی دوش چند نفر هست که
این چند نفر هم نمی تونن به همه قسمتای تالار برسن.اگه هر کسی به سهم خودش مطالبی بذاره کم کم این مشکل هم رفع میشه.

ممنون عزیز که تو این تاپیک شرکت کردی
اگه موردی توی جوابام بود یا چیزی رو جواب ندادم بگوحتما
موفق باشی
:victory:
سلام پژمان جان...
ایده خوبیه...
منم با نازی مو موافقم...به نظر من در تالار کشاورزی به جز بخش باغبانی که یکم وضع بهتری داره...بقیه بخش ها واقعا فعالیت کمی دارن...و پست های جدبد بسیار کمیابند...باید تدبیری بست تا این رکود به رونق تبدیل بشه...مرسی
سلام دوست عزیز:gol:
همون طور که در جواب بقیه دوستان گفتم مشکل اصلی اینه که هم تعداد کمه و هم بچه ها فعالیت زیادی ندارن.بخش باغبانی هم که میگین فقط به خاطر اینه که تعداد دوستانمون تو این گرایش بیشتره.
وقتی کسی از یک رشته نباشه و اطلاعات زیادی هم نداشته باشه خوب مشخصه که نمی تونه فعالیت زیادی داشته باشه.
این مشکل با کمک دوستان و فعالیت بیشترشون مطمئنا حل میشه

ممنون عزیز که تو این تاپیک شرکت کردی
اگه موردی تو جوابم بود بگو تا توضیح بدم
موفق باشی

afsoon6282

مدیر تالار
سلام.

اولا بگم اولین انتقاد برمیگرده به خودمون.فعالیت کم داریم. کسی نیست بجز چند نفر. یعنی این تاپیک مال نسیم و افسون و وحید و کلروفیل و پژمان و تازگیا هم محسن اضافه شده به اینا. تالار مال این چند نفر هست. بازم به غیرت اینا که نمیزارن تالار خاک بخوره.
مشکل تفکر برتر و برقراری بین اعضا هست. همه اعضای کاورزی بیشترین فعالیتشون در تالارهای دیگر هست.مسابقه تالار شیمی رو شاید دیده باشید. پژمان برنده شد.امروز باخبر شدم.چرا اینجا مسابقه نداریم که یکی از فعالین این تالار به اونجا برن؟
اون قدیما که من اینجا تازه اومده بودم همه فعالیت داشتند. چند بار به خیلی از مسائل گیر میدادم. تا حرفی میزدم کسی از من پشتیبانی نمیکرد. مهم نیست. نازنین که میگن کسی هم رشته من نیست. باز خوبه شما قسمتی رو بهتون اختصاص دادن. ما چی بگیم. اگر بگردید من 2 تا تاپیک بیشتر نزدم. وقتی میام تالار رو میبینم حالم گرفته میشه. کسی چیزی نمینویسه. کلاَ تالار کشاورزی 10 تا تاپیک فعال و 4 تا عضو فعال بیشتر نداره. در غیر این صورت اگر هست به من بگید. من خودم از همه کمتر میام.

دوم هم اینکه کسانی که کاربر فعال شدند چرا کاری نمیکنند. دادن این عناوین به دوستان باید در صورتی باشد که اگر فعالیت نکنند این عنوان ازشون پس گرفته بشه تا حق همه ضایع نشه. با 200 تا نوشته مفید هم میشه این عنوان را به کسی داد. اما متاسفانه اکثر کسانی که این عنوان رو دارند فعالیتی ازشون دیده نمیشه. مسئولین بخش تالار همون هایی که آقا وحید اعلام کردند هم فعالیت نمیکنند. به نظرم همون طوری که آقا وحید هم گفتند بستگی به فعالیت بچه ها داره و این حکم در صورتی قابل انجام شدن هست که فعالیت داشته باشند.بغیر از آقا حمید که در علوم دام فعالیت دارند کسی هم که مسئول بخش های مختلف تالار هست این کار را انجام داده ؟

به تالار های دیگه معمولا خیلی سر میزنم. این تالار 2 تا مدیر داره.
یکیش آقا وحید هست که اصلا پیداشون نیست. ( میدونم مشغول درس هستند)
دیگری هم خانم افسون.
به نظرتون نفر سومی به جمع شما اضافه بشه مشکلی داره ؟
کسی که همکار شما دو نفر باشه.
امیدوارم آقای مهدوی بیان و پاسخ بدند. شاید با فرد سومی و یا یک واسطه بهتر نتیجه بگیریم.

دادن جایزه برای فعالیت بسیار مهم است. از ایده های جدید استفاده کنید.
سلام النازی جان:gol:
در مورد اعضا فعال که بله درسته خیلی از دوستان میان و میگن اینجا این جوریه ولی نمی دونم چرا خودشون هیچ کاری نمیکنن.اگه هر کسی خودش هم کمک کوچکی میکرد تالار خیلی شلوغ تر از این بود.

در مورد مسابقه عکس که پژمان عزیز برنده شده و برای تالار هم افتخاره که یکی از بین ما برنده تو یه رشته دیگه شده موضوع این هست که گرایشا زیاده.و ممکنه(ممکن که نه به احتمال زیاد) کسی از گرایش گیاهپزشکی اطلاعات زیادی نداره در مورد ماشین آلات.برای همین احتمال زیاد مسابقه بازدید زیادی نداره.اگه توی مسابقه این چه گیاهیه دقت کرده باشی بیشتر بچه های باغبانی هستن که میتونن شرکت کنن تا بقیه گرایشا.یا مثلا مسابقه بیست سوالی که مهندس فرخی زحمتشو کشیدن بازم همین جوره.
ولی به روی چشم در مورد مسابقه هم سعی میکنم جوری بشه که همه بتونن شرکت کنن.فقط یکم زمان میبره تا بتونم روش خاصی رو پیدا کنم.

در مورد بخش و رشته شما هم متاسفانه کسی نیست.این که میگین حمایت نکردم بی انصافیه یکم.وقتی توی تالار تاپیکی در این مورد پیدا نمیشه یا باشه به 10 تا هم نمی رسه من نمی تونم درخواست این بخشو به مدیریت بدم.و درخواست هم بدم میدونم که نظر مدیریت سایت به اینه که اول فعالیت بشه بعد که به حد نیازش رسید بخش جداگانه تشکیل میشه براش.همین الانم اگه شما در این زمینه فعالیت داشته باشین من درخواستشو میدم.ولی باید چیزی باشه که با نشون دادن اون به مدیریت سایت بتونم درخواست بدم.وگرنه بخشایی بوده که بچه ها درخواستشو داده بودن منم به مدیریت گفتم و انجام دادن برامون.
پس بخش جدا هم مستلزم فعالیت دوستان و شما هست.

در مورد کاربر فعال دوستانی که این عنوانو به دست آوردن در یه زمن خاصی بوده که چند موردش توسط وحید عزیز و چند تاش هم توسط من صورت گرفته ولی همه این عزیزان فعالیت خودشونو نشون دادن که کاربر فعال شدن.وگرنه اگه کاربری فعالیت خوب داشته باشه این وظیفه من هست که بهترین عنوانو براش در نظر بگیرم.و اینکه میگین عنوانشون برداشته بشه خوب به نظر شما کار درستیه؟گرچه که همه مدیران این کارو دارن انجام میدن و کاربرایی که فعالین لازمو ندارن عنوانشونو برمیدارن ولی به نظر من این بی احترامی هست به کاربر.

در مورد مسئولین بخشها که گفتین اینها به صورت موقت هستن میدونم مدت زیادی هست ولی گذاشتم ببینم چه جوری از پسش بر میان که یکی دوتاشون خوب بودن و کمکم کردن ولی بقیه نه که اونها رو هم از اعضا جدید به جاشون استفاده میکنم.

در مورد مدیریت هم وحید جان که گرفتار ارشد هست و فقط من اینجا هستم.ولی یه موضوعی هست.اگه شما توی تالارای دیگه میبینین دوتا یا بیشتر مدیر هست به خاطر اینه که مدیرای قبلی نمی تونن به تالارشون برسن و به همین دلیل یه همکار به جمعشون اضاف میشه.الان که من هستم پس دیگه مدیر دیگه ای لازم نیست.منم که همکار وحید جان شدم به همین دلیل بود که ایشون نمی تونن بیان.

در مورد جایزه هم روشهایی برای همه تالارا در نظر گرفته شده که مدیریت سایت دارن روش تصمیم میگیرن درست که شد حتما به کاربرای فعال تالار تعلق میگیره.

ممنون از اینکه تو این تاپیک شرکت کردی.
اگه توی جوابام موردی بود بگو تا توضیح بیشتری بدم.
موفق باشی.:victory:

afsoon6282

مدیر تالار
سلام دوستان
ببینید من فکر میکنم مشکل اصلی سایت خود ما هستیم که نمی خواهیم سایت رو فعال نگه داریم و فعالیت زیادی نمیکنیم ما اینجا همه مون به عنوان متخصص کشاورزی توی رشته های خودمون هستیم اما هیچ کار خاصی نهایتش جز گذاشتن چند تا خبر انجام نمیدهیم و حتی با همدیگه هم راجب به مسائل کشاورزی کشور و راه حل اونها صحبت نمیکنیم خوب در این شرایط شما فکر میکنید سایت مثل گذشته اش میشه؟
من به شخصه فکر میکنم اگه ما همه با هم همکاری کنیم و دست به دست هم بدیم میتونیم کارای زیادی انجام بدیم لازم نیست بازدید کننده زیاد داشته باشیم همین قدر که با خودمون دوست باشیم کافیه و مطمئنا به مرور زمان مشکلات سایت رو حل میکنیم
حرفام زیاد هستن ولی به همین ها بسنده میکنم
اگه موافق بودین پیشنهاداتی واسه گرم شدن سایت دارم
از پژمان عزیز و همینطور آقا وحید و افسون عزیز تشکر میکنم
به امید ایرانی آباد تر از همیشه
سلام محسن جان
ممنون عزیز بله قبول دارم حرفاتو اگه ما هر کدوممون به اندازه خودمون فعالیت داشته باشیم مطمئن باشین که مشکلی دیگه برای تالار پیش نمیاد.و این لازمش اینه که همه با هم کمک کنیم.مثلا تاپیک برای گفتگو هست توی تالار اگه هر روز که میایم تالار به اونجا سر بزنیم و موضوعی رو پیشنهاد بدیم و کار کنیم مطمئنا میشه به هدفمون برسیم.این جوری بچه ها میان دنبالش که ببینن موضوع به کجا رسیده.
خیلی زا این مسائل برمیگرده به خود ما و اینکه چقدر تالار و رشتمون برامون ارزش داره.اگه هممون بخوایم مطمئن باشین میتونیم تالارو بکنیم پر ببننده ترین تالار باشگاه.
ممنون میشم پیشنهاداتو بدی تا اینکه بتونیم در صورت امکان انجامش بدیم.

ممنون که تو این تاپیک شرکت کردی
اگه موردی بود توی جوابام بگو تا توضیح بدم:victory:

سلام با حرفای محسن88 %100 موافقم
واقعا یکی از بهترینای سایت هستن ایشون
سلام عزیزم:gol:
بله ایشون از کاربرای خوب تالار هستن.
همین جا هم دوباره از زحمتی که میکشن تشکر میکنم

ممنون که تو تاپشک شرکت کردی
موردی بود بگو عزیز تا بگم:victory:

سلام

بنده الان نزدیک به دوهفته در قسمت درخواست مقالها درخواستی داشتم . هیچ کس پاسخگو نبود .

لطفا رسیدگی بفرمایید . بنده فکر کنم کسی اصلا جواب این انتقاد منو نده. چه برسه جواب پستم. این سایت اصلا مدیر داره که جواب بده.:(

بر حال اگر رسیدگی کنید ممنون میشم.
سلام دوست عزیز:gol:
بله پستتونو دیدم.مطمئن باشین اگه کسی بتونه حتما کمک میکنه بهتون.خود من هم دنبالش بودم ولی متاسفانه چیزی پیدا نکردم.اگه جواب ندن ممکنه کسی اطلاعایت پیدا نکرده باشه نه اینکه خدای نکرده بی توجهی کرده

ممنون که تو تاپیک شرکت کردین
اگه موردی بود بگین تا توضیح بدم:victory:

سلام بچه های ایران
ایران ما همه چی داره، نفت، معادن غنی آهن و سیمان و گچ و مس و ....،فرش و گلیم و صنایع دستی متنوع تر از چینی ها، بعد از مصر غنی ترین آثار تاریخی و تمدنی جهان،پسته و زعفران و خاویارو ...تک توی دنیا، آب شیرین فراون، خاک بسیار مستعد کشاورزی، آب و هوای چهار فصل منحصر بفرد، تنوع گیاهی بسیار نادر از جمله گیاهان دارویی، مغز بسیار خلاق و مستعد ایرانی، و و و و و دیگه از حوصله گفتن خارج هست. کدوم کشور مثل ایران ماست. کجای جهانیم ؟ کجای تجارتیم ؟ کجای پیشرفتیم ؟ چقدر علم توی دنیا تولید کردیم ؟

خوب بی خیال به قول جنوبیا وللش بابا ......... ببخشید خواستم کمی سبک شم حسابی تو دلم جا کرده بود.
بچه ها واقعا خوب گفتین و نوشتین، دست گرم شما درد نکنه. یه واقعیتی که هست ارتباطات اینترنتی زیاد عمقی نیست و اکثر سایت ها حتی آنهایی که کاملا رسمی و قانونمند هستن و مسئولین گردوننده سایت حقوق میگیرن و اعضا حق عضویت پرداخت میکنن، اعضا عموما فقط وقت نیاز لینک میشن و در اغلب اوقات به امور دیگه خودشون میرسن بنابراین به نظرم اگه شیوه ارتباطی تغییر کنه و واقعا متفاوت باشه شاید دلگرمی بیشتری جهت حضور بچه ها فراهم بشه. اکثر اوقات حضور فرد بعد از دریافت مقالات مورد نظر جهت حل مشکل سمینار یا گزارش کلاسیشون که احتمالا از روی تنبلی هست تموم میشه. و گاه گاهی یه سرکی هم میزنه که ببینه میتونه کمی اوقات فراغتش پر شه یا نه ؟! گفتین انتقاد باشه دیگه اگه اسیدیتش بالاست ببخشید. اگه مسئولین سایت آنقدر توانمند باشن که یه سازماندهی کارا انجام بدن واقعا سایت به درجه خیلی بالایی میتونه برسه. مثلا ارتباط دادن قشر فارغ التحصیل به مقامات کشوری مسئول، فراهم کردن زمینه حضور اعضا در همایشها و سمینارها، انتشار نشریه به هر شکلی، گروه بندی اعضا جهت انجام پروژهای اجرایی کشاورزی مشترک با هر منبع تامین هزینه ای از جمله منابع دولتی، دعوت از اعضا هیئت علمی دانشگاهها یا مسئولین کشوری جهت حضور حتی چند دقیقه ای در سایت و تشکیل کنفرانس آنلاین، ... خلاصه دلگرمی جهت حضور بچه ها باید مد نظر قرار بگیره.
از خودم هم گله کنم اول حضور خیلی فعالی داشتم بعد دیدم که با توجه به شاغل بودن و درس خوندن واقعا وقت کم میارم حضورم آنقدر کم رنگ شد که گاهی یادم میاد یه سری هم به بچه زده باشیم ببخشید جسارت کردم ولی همه شما رو دوست دارم و امیدوارم این همه مطالب کشاورزی که خوندیم و یاد گرفتیم رو بتونیم از خاک خوردن توی مغز درگیر با هزار و یک مشکل دیگه زندگیمون خارج کنیم و واسه آب وخاک ایران عزیزمون بکاربگیریم.
قربون همتون برم.
سلام محمود جان:gol:
بله قبول دارم حرفتونو ولی متاسفانه دوستان هر کدومشون مثل خود شما این قدر درگیر زندگی شخصی خودشون هستن و مشکلاتی دارن که اینکه بخوان مدام سر بزنن سخته براشون.میان و کمک هم میکنن ولی اینکه همیشه باشن به جز تعداد کمی بقیه نه نیست این جوری.برای همین مشکله که بخوایم ارتباطو بیشترش کنیم ولی باشه حتما با بچه ها کاری میکنیم تا اینکه بچه ها بیشتر بیان.ایشالا که همه عزیزان کمک کنن.
در مورد مقامات کشوری هم باید با مدیریت سایت مشورت کنم این مسئله دست من نیست.نمی دونم امکانش باشه یا نه.

ممنون لطف کردین همین که شرکت کردین ممنون هستم
اگه موردی بود بفرمایین در خدمتم:victory:

سلام
با نظر همه بچه ها موافقم ، من تازه عضو شدم و خيلي اتفاقي پيداتون كردم اولش خيلي ذوق زده بودم ولي حالا كه چند روز گذشته ميبينم اينجا خيلي متروكه است ، از مهمه پيشكسوت ها مي خوام به داد اين باشگاه برسن منم فعاليتم رو بيشتر خواهم كرد با كمك شما دوستان عزيز.
سلام عزیز:gol:
بله مشکل بچه ها هم این بود که چرا اینجا خلوته.این همکاری همه بچه ها رو میطلبه.منم به نوبه خودم چشم فعالیتمو بیشتر از الان میکنم و سعی میکنم بیشتر دوستانو جمع کنم اینجا.

ممنون از شرکت توی تاپیک و همچنین فعالیت خوبی که داری
اگه موردی بود بگو تا توضیح بدم:victory:

ممنونم از همه دوستانی که اومدند و نظراتشون رو اعلام کردند. از 2 تا مدیر تالار کشاورزی میخوام که تشریف بیارند و جواب این دوستان را بدند.

2 هفته وقت هم چند روزی تمدید شد. با تشکر از همه دوستان. منتظر نظرات مدیران تالار کشاورزی هستیم.
سلام پژمان گل:gol:
ممنون پژمان جان بابت این تاپیک تو این مدت خیلی زحمت کشیدی خیلی کمکم کردی برای کارای تالار.ممنونت هستم.
تا جایی که شده جواب دوستانو دادم.بیشتر مشکل بچه ها اینه که چرا اینجا خلوته که اینم مستلزم فعالیت خود دوستان هست.همه دوستان نه فقط تعداد معدودی.
ایشالا که این مشکل هم حل بشه و تالار خوبی داشته باشیم.

با تشکر از تو که این تاپیکو زدی
اگه بقیه دوستان سوالی داشتن بگن در خدمت هستم.

آخرین ویرایش:

"Pejman"

با سلام به بچه ها و مدیرای عزیز. اولین چیزی که من باید بگم این هست که مگه ما چند نفر دانشجو یا تحصیل کرده داریم در مورد رشته گیاهان دارویی ؟!؟!

ماشالله رشته های دیگه تا دلت بخواد تحصیل کرده تا دانشجو داریم. همین باغبانی و گیاهپزشکی را میگم..

من به بقیه کاری ندارم. تقزیبا نزدیک به یکسال هست من دارم یک نفره به سوالات این رشته جواب میدم هنوز هم خسته نشدم... به نظرم ربطی نداره کسی باشه تحصیل کرده یا نه ... مهم این هست که دوست داشته باشی فعالیت کنی .... اگر کسی یک هزارم درصد برای رشته ای که درس خونده ارزش قائل باشه مطمئن باشید تالار اینقدر بوی خاک نمیگیره .... ... خدا وکیلی برین ببینید تالار گیاهان دارویی من نزدیک به یک سال هست سر پا نگه داشتم... اصلا خودم درخواست این تالار را دادم.

مطلب بود اما خیلی کم بود... متاسفانه عوام گیاهپزشکی رو با گیاهان دارویی اشتباه میگیرن...

آیا کسانی که میفرمایند اینجا جذاب نیست خودشان کاری برای جذابیت کرده اند؟

آیا کسانی که پیشنهاد تاسیس تالار میدانند خود کاری برای تالار کرده اند ؟!

به قول گفتنی من میتونم از همه انتقاد کنم........

چرا چون من به همه بچه های کشاورزی یا در صفحه شخصی یا بصورت پیام خصوصی یا حتی با درخواست دوستی این پیام را دادم که به این تاپیک تشریف بیاورند و اگر انتقادی دارند بفرمایند و بگویند..... دلیل نیومدن بچه ها رو نمیدونم.

جناب مهدوی عزیز یا همکار مدیر فعلی از شما خواهشمندم در صورتی که میدونید و یک نظر سنجی بذارید تا تصمیمات کلی گرفته بشه و کسی از کسی دلخور نشه.

کسانی که فعلا فعالیت دارند را مسئول بخش ها کنید. خود جناب مهدوی هم گفته بودند که این ها بصورت موقت هستند.

در بعضی از تالارها بجز آن هایی که فعال هستند بقیه انگار وارد عصر حجر میشیم....

نمیخوام اسم ببرم بچه ها خوشون برن ببینن من کجاها رو میگم.

نظر سنجی گذاشتن برای اجرای کارهای تالار، به نظرم احترام به بچه ها و تعامل بیشتر را حاصل میگردد.

مدیران و کاربران فعال و همه بچه های تالار عزیز من منتظر نظرات شما هستم.

afsoon6282

مدیر تالار
با سلام به بچه ها و مدیرای عزیز. اولین چیزی که من باید بگم این هست که مگه ما چند نفر دانشجو یا تحصیل کرده داریم در مورد رشته گیاهان دارویی ؟!؟!

ماشالله رشته های دیگه تا دلت بخواد تحصیل کرده تا دانشجو داریم. همین باغبانی و گیاهپزشکی را میگم..

من به بقیه کاری ندارم. تقزیبا نزدیک به یکسال هست من دارم یک نفره به سوالات این رشته جواب میدم هنوز هم خسته نشدم... به نظرم ربطی نداره کسی باشه تحصیل کرده یا نه ... مهم این هست که دوست داشته باشی فعالیت کنی .... اگر کسی یک هزارم درصد برای رشته ای که درس خونده ارزش قائل باشه مطمئن باشید تالار اینقدر بوی خاک نمیگیره .... ... خدا وکیلی برین ببینید تالار گیاهان دارویی من نزدیک به یک سال هست سر پا نگه داشتم... اصلا خودم درخواست این تالار را دادم.

مطلب بود اما خیلی کم بود... متاسفانه عوام گیاهپزشکی رو با گیاهان دارویی اشتباه میگیرن...

آیا کسانی که میفرمایند اینجا جذاب نیست خودشان کاری برای جذابیت کرده اند؟

آیا کسانی که پیشنهاد تاسیس تالار میدانند خود کاری برای تالار کرده اند ؟!

به قول گفتنی من میتونم از همه انتقاد کنم........

چرا چون من به همه بچه های کشاورزی یا در صفحه شخصی یا بصورت پیام خصوصی یا حتی با درخواست دوستی این پیام را دادم که به این تاپیک تشریف بیاورند و اگر انتقادی دارند بفرمایند و بگویند..... دلیل نیومدن بچه ها رو نمیدونم.

جناب مهدوی عزیز یا همکار مدیر فعلی از شما خواهشمندم در صورتی که میدونید و یک نظر سنجی بذارید تا تصمیمات کلی گرفته بشه و کسی از کسی دلخور نشه.

کسانی که فعلا فعالیت دارند را مسئول بخش ها کنید. خود جناب مهدوی هم گفته بودند که این ها بصورت موقت هستند.

در بعضی از تالارها بجز آن هایی که فعال هستند بقیه انگار وارد عصر حجر میشیم....

نمیخوام اسم ببرم بچه ها خوشون برن ببینن من کجاها رو میگم.

نظر سنجی گذاشتن برای اجرای کارهای تالار، به نظرم احترام به بچه ها و تعامل بیشتر را حاصل میگردد.

مدیران و کاربران فعال و همه بچه های تالار عزیز من منتظر نظرات شما هستم.
سلام پژمان عزیز:gol:
ممنون از نظری که دادی
حرف دل منو زدی ولی حیف که نمیشه همه چیو عنوان کرد:w05:
در مورد فعالیت بچه ها که خوب گفتی حرفی نمی مونه

در مورد تالار هم یکی دو قسمت هست که مسئولانش کاری نمی کنن که باید جایگزین براشون پیدا کنم.ولی خودت که مسئول بخش گیاهان دارویی هستی که کارت عالیه.ممنونت هستم.

برای نظر سنجی به نظرت وقتی نمیان اینجا، نظرسنجی بذارم تو اون شرکت میکنن؟:w05:
ولی آوا جان پیشنهادی داده که یکم بخشای تالارو مرتب کنم و دسته بندی بکنم حتما عنوان میکنم.
ممنون بابت همه زحماتت:victory:

"Pejman"

سلام پژمان عزیز:gol:
ممنون از نظری که دادی
حرف دل منو زدی ولی حیف که نمیشه همه چیو عنوان کرد:w05:
در مورد فعالیت بچه ها که خوب گفتی حرفی نمی مونه

در مورد تالار هم یکی دو قسمت هست که مسئولانش کاری نمی کنن که باید جایگزین براشون پیدا کنم.ولی خودت که مسئول بخش گیاهان دارویی هستی که کارت عالیه.ممنونت هستم.

برای نظر سنجی به نظرت وقتی نمیان اینجا، نظرسنجی بذارم تو اون شرکت میکنن؟:w05:
ولی آوا جان پیشنهادی داده که یکم بخشای تالارو مرتب کنم و دسته بندی بکنم حتما عنوان میکنم.
ممنون بابت همه زحماتت:victory:

بهتر بود بارانی عزیز میومدن و اینجا مینوشتن

شاهد

عضو جدید
مسابقه

مسابقه

سلام بر همه دوستان
با نظرات دوستان موافقم من هم ابتذا فعال بودم اما به تاپیکهای دیگه جذب شدم
بنظر من راهش برگزاری چند تا مسابقه کاردسته که رشتههای دیگه رو هم جذب کنیم

محسن88

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان خوب این سایت مال ما ها هستش خودمون باید به فکر رونقش باشیم
ما باید احساس وظیفه کنیم در موردش الان هر کدوم ما با چندین نفر دیگه از همین طریق آشنا شدیم حیفه اینقدر سوت و کور رهاش کنیم

afsoon6282

مدیر تالار
دوستان عزیز:gol:
پیشنهاد هست که تالارو تقسیم بندی کنیم و کار هر قسمت رو به دوستان واگذار کنیم.
هر کسی در این مورد نظری داره من در خدمتم:redface:
هر کی هم آمادگیشو داره اعلام کنه
:w16:

محسن88

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم موافقم افسون جان و آمادگی همکاری دارم اما یه نکته رو همه ما باید بدونیم و اونم اینه که ما قبل از هر سایت یا تاپیکی به این سایت تعلق و تعهد داریم و نباید اینجا رو رها کنیم.

afsoon6282

مدیر تالار
ممنون از لطفتون بچه ها:gol:
ببینی منظورم از تقسیم بندی اینه که مثلا توی یه زیر تالار هر کسی عهده دار یه کاری بشه و قبول کنه یک تاپیک رو با موضوع خوب پیگیری کنه و به نتیجه برسونتش
این جوری مطالب به مرور کامل تر میشن و همچنین مطالب همیشه میتونه آپدیت باشه

البته این پیشنهاد مشروط به کمک دوستان اونم تو همه زیر تالارا هست:w16: