با سلام به همه بچه های گل و گلاب برقی
انشالله که خوب و خوش و سلامت باشید
یه راست می رم سره اصله مطلب
همه ما از بی نظمی اینجا کلی ناراحتیم

برای همین به نظرم اولین کار اینه که اینجا را با کمک هم منظم کنیم

تا بتونیم بعد گام های بعدی را برداریم

من خودم یه سری ایده دارم خوشحال می شم دوستان پیشنهادات و انتقادات سازندشون را هرچه سریعتر بگن تا بعد از تصمیم گیری و اعمالشون کسی دلخور نشه

و دوستان نیز هر ایده خوبی به ذهنشون رسید با گوش جان شنیداریم

و اما کار هایی که به نظرم انجاشون لازمه
از امروز 21/12/88 ساعت 4 بعد ار ظهر تا 3 روز (تا 23/12/88 همین ساعت ) دوستان اگر مخالفت و یا پیشنهادی با این کار ها دارن لطفا اعلام کنن چون بعد از پایان 3 روز دیگه تصمیمات اعمال می شه
با تشکر از همه دوستان گل

و اما تصمیمات :
1 ) انتقال تمام جستار های با نام و عنوان سوال ، کمک ، درخواست و ... که دارای محتوای سوالی و پرسشی هستن به قست سوالات و مشکلات
2) پاک کردن پست ها و تاپیک هایی که ارسال و دریافت مقاله از طریق میل و یا طریقی غیر از باشگاه هست
3) پاک کردن پست های تبلیغاتی
4) ترکیب کردن تاپیک هایی که حاوی کتاب یا مقاله هستن با تاپیک مربوطشون در قسمت مقالات و جزوات
5) برخورد شدید با کاربرانی که بعد از 3 بار تذکر هم چنان تاپیک های نا به جا می زنن
6) برای ایجاد تاپیک جدید ابتدا نام و دلیل تاپیک را در دفتر مدیریت اعلام کنن و پس از موافقت سایر اعضا و دوستان تاپیک جدید ایجاد شود
فکر کنم همین ها برای شروع و برای در آوردن چشم این جانب کافی باشه

تصمیمات بعدی برای باقیه جستارها بعدا روشون بحث می شه
از همه دوستان خواهش می کنم جهت هر چه سریعتر منظم شدن این تالار پست هایی را که شامل بندهای بالا می شه را از طریق کلیک بر روی مثلث قرمز رنگ و نوشتن دلیل گزارششون ( مثلا تبلیغاتی ، ترکیبی و ... ) به این بنده حقیر کمک عاجزانه نمایند
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم

با تشکر ویژه از همه شما دوستان عزیز
مخلص شما sh85