دفتر مدیریت تالار ادبیات

محـسن ز

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
تاپيكي كه شامل ترانك ها باشه
من ترانك نديدم اينجا
و دوست دارم يه تاپيك مخصوص ترانك ها باشه
خوبه من موافقم با ایجاد این جستار میتوانید آنرا در تالار اصلی ایجاد کنید بعد از رویت حتما تایید خواهد شد موفق باشید
فقط سر زدن و مدیریت این جستار به عهد خودتان می باشد

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
سیلام:gol:

مدیرای عزیز خسته نباشین:gol:

یه سوال:

این دوتا تاپیک با هم فرقی دارن؟اگه بشه تاپیک اول منتقل بشه به این تالار البته اگه موضوع بخوره
میخواستم داستان بذارم گفتم اول بپرسم کدوم یکی بهتره؟

http://www.www.www.iran-eng.ir/show...ا-و-مطالب-کوتاه،-زیبا،-پنداموز-و-تامل-برانگیز

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/78106-داستان-هاي-كوتاه?goto=newpost

گلابتون

مدیر بازنشسته
سیلام:gol:

مدیرای عزیز خسته نباشین:gol:

یه سوال:

این دوتا تاپیک با هم فرقی دارن؟اگه بشه تاپیک اول منتقل بشه به این تالار البته اگه موضوع بخوره
میخواستم داستان بذارم گفتم اول بپرسم کدوم یکی بهتره؟

http://www.www.www.iran-eng.ir/show...ا-و-مطالب-کوتاه،-زیبا،-پنداموز-و-تامل-برانگیز

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/78106-داستان-هاي-كوتاه?goto=newpost

سلام به روي ماهت عزيزم
والا اوني كه توي گفتگوي آزاد هست شامل همه موارد ميشه...مثلا داستان يا داستانك . پيامهاي بزرگان. مطالب خواندني . در واقع فقط داستانهاي كوتاه رو شامل نميشه...
اما اين لينكي كه توي تالار ادبيات هست فقط و فقط شامل داستانهاي كوتاه هست ...حالا ديگه بسته به ميل خودته گلم...
در واقع توي هردو ميتوني بذاري....تصميم با خودت عسسسسسسلم.
:w02:

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار

سلام به روي ماهت عزيزم
والا اوني كه توي گفتگوي آزاد هست شامل همه موارد ميشه...مثلا داستان يا داستانك . پيامهاي بزرگان. مطالب خواندني . در واقع فقط داستانهاي كوتاه رو شامل نميشه...
اما اين لينكي كه توي تالار ادبيات هست فقط و فقط شامل داستانهاي كوتاه هست ...حالا ديگه بسته به ميل خودته گلم...
در واقع توي هردو ميتوني بذاري....تصميم با خودت عسسسسسسلم.
:w02:
مرسی سایه جونی:gol:

یه کار دیگه میکنم تو دوتاش میذارم امتیاز دو برابر گیرم بیاد:D:D:D

financialmanager

عضو جدید
:redface:سلا گلابتون جون
با اجازتون من یکم طبع شاعری دام البته شاعر که نه ولی گاهی اوقات یه چیزایی مینویسم بدون قافیه و وزن شاید که بتونه آرومم کنه دوست دارم که یک نفر اهل فن در موردش نظر بده میتونم ازت خواهش کنم بهم کمک کنی؟:w27:

گلابتون

مدیر بازنشسته
مرسی سایه جونی:gol:

یه کار دیگه میکنم تو دوتاش میذارم امتیاز دو برابر گیرم بیاد:D:D:D

آي باريكلا كار خوب رو تو ميكني......

گلابتون

مدیر بازنشسته
:redface:سلا گلابتون جون
با اجازتون من یکم طبع شاعری دام البته شاعر که نه ولی گاهی اوقات یه چیزایی مینویسم بدون قافیه و وزن شاید که بتونه آرومم کنه دوست دارم که یک نفر اهل فن در موردش نظر بده میتونم ازت خواهش کنم بهم کمک کنی؟:w27:

سلام دوست خوبم...خيلي به جمع ما خوش آمديد...والا من خودم رو در اين حد نميدونم كه بخوام در خصوص اشعار دوستان نظري بدهم اما خوشحال ميشم اشعارتون رو بخونم و تا جايي كه بتونم در خدمتتون باشم.
البته در اين تالار اساتيدي مثل سياوش عزيز هستند كه در صورت حضور حتما جوابگوي دوستان در اين زمينه خواهند بود...
به هرحال از اينكه ما را با اشعار خودتان مهمان ميكنيد سرافرازيم.

محـسن ز

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام و خسته نباشید به مدیرای خوب ادبیات
با اجازه تون میخواستم تاپیکی با عنوان {تا خیال تو هست خیالی نیست}رو ایجاد کنم
جستجو هم کردم نبود
سلام دوست عزیز
اگر لطف کنید بیشتر توضیح بدهید راجع به این جستار ممنون میشم باید محتوای این جستار چی باشد شعر... نثر ... جملات ادبی

saeed99

عضو جدید
کاربر ممتاز
با درود

مدیرای خوب تالار خسته نباشید ،گلابتون عزیز امیدوارم خوب و خوش و سلامت باشی و روزگار خوبی داشته باشی ، محسن جان برای شما هم شادی و سلامتی آرزو دارم .
یه مدت اینجا نبودم اما بنظر میرسه که حالا جستار تازه پس از تایید نمایش داده میشه .
با خوب و بد بودن این روش کاری ندارم ولی اگه نمایش داده نمیشه ملاک چیه ؟ به کاربر خبر می دید یانه ؟

**
تارنمای زیر یه صفحه خالیه ، یا دست کم برای من اینطوریه .
اطلاعيه: لطفاقبل از هر گونه ایجاد نوشته جدید بخوانید

محـسن ز

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
با درود

مدیرای خوب تالار خسته نباشید ،گلابتون عزیز امیدوارم خوب و خوش و سلامت باشی و روزگار خوبی داشته باشی ، محسن جان برای شما هم شادی و سلامتی آرزو دارم .
یه مدت اینجا نبودم اما بنظر میرسه که حالا جستار تازه پس از تایید نمایش داده میشه .
با خوب و بد بودن این روش کاری ندارم ولی اگه نمایش داده نمیشه ملاک چیه ؟ به کاربر خبر می دید یانه ؟

**
تارنمای زیر یه صفحه خالیه ، یا دست کم برای من اینطوریه .
اطلاعيه: لطفاقبل از هر گونه ایجاد نوشته جدید بخوانید

درود بر سعید عزیز
ممنون از شما منم برای شما ارزوی نیک بختی و شادی دارم ازاینکه دوباره به تالار خودت امدی بسیار خرسندم
درست است جستار جدید بعد از تائید مدیریت تالار نمایش داده می شود
ودلیل آن حجم زیاد ارسالهای دوستان بود که بیشتر هم همسو با دیگر جستار های موجود می باشد و مدیر تالار می بایست وقت زیادی صرف ادغام حذف انتقال جستار های جدید نماید و بعضی اوقات جستار های ارسال میشد که اصلا ربطی به تالار ادبیات نداشت وبه همین دلیل مجبور به این تصمیم شدیم
تارنمایی که شما گذاشتید مربوط به صفحه اول تالار ادبیات می باشد اطلاعیه بالای تالار برای من باز میشود و مشکلی ندارد باز من از دیگر دوستان هم می پرسم ببینم مشکلی مشابه شما دارند و اگر شما مشکل شما حل نشد بگویید تا درتالار مدیران مطرح کنم تا نسبت به رفع ان دوستان اقدام کنند
این هم متن اصلی اطلاعیه تالار ادبیات
لطفاقبل از هر گونه ایجاد نوشته جدید بخوانید

با سلام به همه کاربران تالار ادبیات
قبل از ایجاد هر گونه نوشته جدید قوانین ذیل را مطالعه فر مایید
1: در نظر بگیرید که موضوع نوشته شما تکراری نباشد
2:بعد از اینکه مطمئن شدید که نوشته شما تکراری نیست
3: درخواست ایجاد نوشته خود را در
دفتر مدیر تالار ادبیات مطرح کنیداینجا
4:پس از تایید مدیر تالار شما میتوانید نسبت به ایجاد نوشته جدید اقدام نمایید

تذکر: ایجاد هر گونه نوشته جدید بدون تایید مدیر تالار حذف یا به تایپکهای قدیمی ارسال خواهد شد
این قوانین جهت جلو گیری از تایپ های تکراری یا نا مانوس با ادبیات هست قبلا از همکاری همه دوستان کمال تشکر را دارم
لازم به ذکر است که تمامی ارسالهای جدید تازمانی که به تایید مدیریت تالار نرسیده قابل رویت برای دیگر کاربران نیست

از اين به بعد دوستان ميتوانيد بدون درخواست قبلي جستار خودتون رو دربخش
داستان نويسي و مشاهير ايجاد نماييد و مديريت تالار به محض رويت ، جستار جديد رو تاييد خواهد كرد..
البته اين برنامه منوط به اجراي قواعد زير ميباشد و رعايت آنها الزاميست:

1:کسی که رمان و داستان قبلی خود را کامل نکرده باشد رمان جدیدش تایید نخواهد شد

2:همزمان دو رمان برای یک کاربر تایید نخواهد شد مگر اینکه قبلا ثابت کرده باشد که هر دو را به پایان می رساند

3: رمان یا نوشته تکراری تایید نخواهد شد

موفق و پیروز باشید

arash62

عضو جدید
سلام دوست عزیز
اگر لطف کنید بیشتر توضیح بدهید راجع به این جستار ممنون میشم باید محتوای این جستار چی باشد شعر... نثر ... جملات ادبی

ممنون آقا محسن
محتواش میتونه هرچیزی باشه همون شعر و متن و دست نوشته ها و جملات ادبی که فرمودین
هرچی تو خیالمون بود
اگه اجازه بفرمایین!

گلابتون

مدیر بازنشسته
سلام سعيد جان
خيلي خيلي خوش اومدي ...ممنونم...اينجا حسابي جاتون خالي بود.

پاسخ رو هم كه محسن جان فرمودند بازم اگه مشكلي باشه در خدمتيم عزيز

sweetest

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام و خسته نباشید
شاید سوالم یه کم عجیب باشه ولی میخواستم بدونم شما از M E M O L ... خبری ندارید.
راستش شاید پست های ایشون بود که منو عضو سایت کرد.
ولی میدونم که چند ماهه به سایت سر نزده. میخواستم چیزی ازش بپرسم گفتم شاید شما بدونین چطوری میشه پیداش کرد.
بازم ممنون

محـسن ز

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ممنون آقا محسن
محتواش میتونه هرچیزی باشه همون شعر و متن و دست نوشته ها و جملات ادبی که فرمودین
هرچی تو خیالمون بود
اگه اجازه بفرمایین!
آرش جان میتونی این جستار را در تالار اصلی ایجاد کنی بعد از رویت حتما تایید خواهد شد موفق باشید

محـسن ز

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام و خسته نباشید
شاید سوالم یه کم عجیب باشه ولی میخواستم بدونم شما از M E M O L ... خبری ندارید.
راستش شاید پست های ایشون بود که منو عضو سایت کرد.
ولی میدونم که چند ماهه به سایت سر نزده. میخواستم چیزی ازش بپرسم گفتم شاید شما بدونین چطوری میشه پیداش کرد.
بازم ممنون
سلام دوست عزیز
به جمع ما خوش آمدید واقعا همین طوره ممول کاربر خیلی فعالی بود وپست ها و جستار های با محتوایی می گذاشت ولی نمیدونم چرا یه دفعه اول تالار ادبیات را ترک کرد وبعد هم دیگه اصلا نیومد من که خبری ازش ندارم اگر دوستان دیگر خبر دارند حتما همین جا بگویند امیدوارم شما هم با ایشون حرف بزنید پاینده باشید

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان اگه ما یه شعر اینجا بذاریم فاز خودمون باشه شما میتونین بهم کمک کنین تا ببینم مشکلی داره یا نه من رشته ام ادبیات نیست

ممنون

محـسن ز

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام دوستان اگه ما یه شعر اینجا بذاریم فاز خودمون باشه شما میتونین بهم کمک کنین تا ببینم مشکلی داره یا نه من رشته ام ادبیات نیست

ممنون
سلام دوست عزیز خیلی به تالار ادبیات خوش آمدید شعر خودتان را می توانید در جستار زیر بگذارید دوستان حتما شعر شما رانقدو بررسی خواهند کرد
قطره‌های چکیده از قلم من (سروده‌هاي اعضاي تالار)

Ekram

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
قصد دارم تاپیکی ایجاد کنم تا آشنا شویم با شاعران معاصر فارسی زبان غیر ایرانی که در عرصه ادبیات فارسی فعالیت دارند.
نخست هر شاعر به صورت مختصر معرفی می شود و بعد نمونه ای از شعرش را میاورم.....فکر مفید باشد و بحث بخوبی دنبال بشود.
دوستانی هم که در این مورد معلوماتی دارند می توانند در ادامه ذکر کنند.
نظر مدیران عزیز چیه؟؟؟

گلابتون

مدیر بازنشسته
سلام
قصد دارم تاپیکی ایجاد کنم تا آشنا شویم با شاعران معاصر فارسی زبان غیر ایرانی که در عرصه ادبیات فارسی فعالیت دارند.
نخست هر شاعر به صورت مختصر معرفی می شود و بعد نمونه ای از شعرش را میاورم.....فکر مفید باشد و بحث بخوبی دنبال بشود.
دوستانی هم که در این مورد معلوماتی دارند می توانند در ادامه ذکر کنند.
نظر مدیران عزیز چیه؟؟؟

سلام اكرام عزيز...ممنونم خسته نباشيد...
بله فكرميكنم بحث جالبي باشه...در اين زمينه تا بحال گزينه ايي در تالار نبوده...
اميدوارم روند موفق و پويايي داشته باشه و به يكباره قطع نشه...واين موضوع هم مستلزم پيگيري خودتان و همياري دوستانمون در تالار ادبيات هست.
موفق باشي عزيز...جستار شما تاييد شد.

samira.bas

عضو جدید
کاربر ممتاز
مدیر جون تو سرچ چیزی پیدا نکردم. عنوانشم باید بگم اینجا ؟(ببخشیدا اولین باره تو این تالار تایپیک میدم) به بزرگی خودتون ببخشید.

گلابتون

مدیر بازنشسته
مدیر جون تو سرچ چیزی پیدا نکردم. عنوانشم باید بگم اینجا ؟(ببخشیدا اولین باره تو این تالار تایپیک میدم) به بزرگی خودتون ببخشید.

سلام عزيزدلم...خواهش ميكنم خانومي خيلي خيلي خوش اومديد..قدم سر چشم ما گذاشتيد افتخار داديد.

بله عزيزم بايد درخصوص محتواي جستار و هدفت از ايجاد اون توضيحات مختصري رو براي دوستان بفرماييد....
شنونده صحبتهاي قشنگتون هستيم گلم.

samira.bas

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام عزيزدلم...خواهش ميكنم خانومي خيلي خيلي خوش اومديد..قدم سر چشم ما گذاشتيد افتخار داديد.

بله عزيزم بايد درخصوص محتواي جستار و هدفت از ايجاد اون توضيحات مختصري رو براي دوستان بفرماييد....
شنونده صحبتهاي قشنگتون هستيم گلم.

:redface::redface::redface:
خب اسمش «مهندس واقعی کیست!!!!» یه داستان کوتاهه ..... من خودم خیلی وقتی این داستان رو خوندم خوشم اومد. خواستم دوستان رو هم سهیم بکنم. :gol::gol:

گلابتون

مدیر بازنشسته
:redface::redface::redface:
خب اسمش «مهندس واقعی کیست!!!!» یه داستان کوتاهه ..... من خودم خیلی وقتی این داستان رو خوندم خوشم اومد. خواستم دوستان رو هم سهیم بکنم. :gol::gol:

خب خانومم از اول ميگفتي كه جستارت در خصوص داستان كوتاه هست گلم...من هرچي توي تالاراصلي دنبال جستارت گشتم پيداش نكردم...
خانومي ...اگه اطلاعيه رو كامل خونده بودي گفته بوديم كه در خصوص داستان نويسي محدوديتي نداريم...فقط جا و مكان داستانتون رو درست انتخاب كنيد...

جسارتآ اين مطلب رو به همه دوستاي گلم تذكر ميدم...عزيزانم...داستانهاي كوتاهتون رو در بخش خودش...يعني همون داستان كوتاه درج بفرماييد كه مشكل اينچنيني پيش نياد و شما هم زودتر به هدفتون برسيد.
همين امروز من مجبورشدم حدود بيست تا سي داستان كوتاه رو منتقل كنم.....ممنون ميشم اگه مراعات بفرماييد

عزيزم ...داستان شما رو هم خوندم واقعا تأمل برانگيز بود....منتقل شد به بخش داستانهاي كوتاه....ممنونم از زحمتي كه كشيدي....خيلي عالي بود.
بازم منتظر پستهاي زيبا و پر محتوات هستم گلم.
موفق باشي.

mahboobeyeshab

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلامممم
خسته نباشيد...
تصميمم بر اين هست كه به ياري خدا و مساعدت مديران عزيز تاپيكي با عنوان ادبنامه اداري ايجاد كنم تا دوستاني كه ايراد نگارشي در زمينه انواع تقاضانامه ها و درخواست هاي اداري دارند و با مشكل مواجه اند رجوع كنند و باشد كه ياري رسانشان در زمينه نگارشي باشد...
سپاس فراوان:gol::smile:

گلابتون

مدیر بازنشسته
سلامممم
خسته نباشيد...
تصميمم بر اين هست كه به ياري خدا و مساعدت مديران عزيز تاپيكي با عنوان ادبنامه اداري ايجاد كنم تا دوستاني كه ايراد نگارشي در زمينه انواع تقاضانامه ها و درخواست هاي اداري دارند و با مشكل مواجه اند رجوع كنند و باشد كه ياري رسانشان در زمينه نگارشي باشد...
سپاس فراوان:gol::smile:

متشكرم محبوبه قشنگم
من كاملا با ايجاد همچين جستاري موافقم....واقعا جايش در تالار خالي بود...فكرميكنم مطالب مفيد و قابل استفاده ايي براي همه ما داشته باشه.
منتظر نظر محسن جان هستيم...اميدوارم ايشون هم موافق باشند.
بعد از توافق حتما جستار شما تاييد خواهد شد.
موفق باشي گلم.