دفتر مديريت تالار اسلام و قرآن

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

سلام دوستان ...

با نمونه ای که جناب Lamister-iran مطرح کردن بیشتر موافقم تا با نمونه ی شما ...

فرقش اینه که ایشون 1 پست انتخاب کردن ولی شما توی بسته پیشنهادیتون یک تاپیک کامل گذاشتین !

مثلا باید به جای

نوشته های ناب....مناجات ها و دست نوشته های دکتر چمران

اینو بذاریم :

بینش و نیایش

یعنی در اصل یک پست منتخب از تاپیک رو برای دوستان میذاریم ، بعد اگر مایل بودن خودشون کل تاپیکو میخونن ... فقط باید سعی بشه بهترین پست انتخاب بشه !

یا مثلا به جای آرشیو مقالات مهدوی ، یک مقاله رو انتخاب کنیم و توی بسته پیشنهادی بذاریم ...

.
.
.

به نظرم میشه گاهی هم توی بسته پیشنهادی ، ختم ادعیه یا قرآن رو که به صورت گروهی برگزار میشه رو هم گذاشت تا اینجوری اطلاع رسانی بشه ، مثلا الان دوره جدید قرائت جمعی حدیث کساء هست .. خب میشه لینک این رو هم گذاشت !

البته نمیدونم خوبه یا نه .. نظر ؟

فکر میکنم دوستان فعال در هر زیر تالار ، میتونن خیلی توی انتخاب پست ها کمک کنن : )

شهریاری 2

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن
کاربر ممتاز
سلام به مدیر محترم
ببخشید تاپیک " الهام چرخنده... " به مشکلی داشت که حذفش کردید؟

شهریاری 2

کاربر ممتاز
بله من متشکرم از مدیر محترم به خاطر اینکه دلیل حذف تاپیکمو بهم گفتن.:razz:

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
سلام به مدیر محترم
ببخشید تاپیک " الهام چرخنده... " به مشکلی داشت که حذفش کردید؟

بله من متشکرم از مدیر محترم به خاطر اینکه دلیل حذف تاپیکمو بهم گفتن.:razz:

سلام جناب شهریاری

وقت عالی بخیر

جهت اطلاع شما گزارش حذف یا انتقال تاپیک ها در تاپیک جداگانه ای اعلام میشه

گزارش ادغام انتقال یا حذف تاپیک ها

لطفا برای اطلاع از وضع تاپیکتون به این تاپیک مراجعه کنید و از دادن پیام خصوصی ، ارسال تاپیک برای اعتراض و مطرح کردن سوالتون در دفتر تالار خودداری کنید .

تاپیک مد نظر شما بخاطر ایجاد گفتگویی که متاسفانه اکثرا بی ارتباط با موضوع بوددرحال بررسی بود

پست های اضافی حذف و به تالار گفتگوی آزاد منتقل شد

درمورد تاخیر در پاسخگویی عذرخواهی میکنم
ولی
کاش یک درصد احتمال میداید مدیر مربوطه نت نداره یا نت داره ولی مشکل حضور در باشگاه داره

موید باشید .
:gol:

التماس دعا برای شفای عاجل بیماران

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
چرا پستم در این تاپیک حذف شده ؟؟
عجیب....سخت..!

بیان نظر و عقیده خلاف دستورات اسلامه؟؟

سلام

ارسال شما مغایر با قوانین تالار بود

11- از توهين و تمسخر علني و غير علني به مقدسات مسلمانان يا مذاهب آنان خودداري كنيد . به شدت با اين موضوع برخوردخواهد شد !

موفق باشید

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

11- از توهين و تمسخر علني و غير علني به مقدسات مسلمانان يا مذاهب آنان خودداري كنيد . به شدت با اين موضوع برخوردخواهد شد !

موفق باشید

:surprised:

فکرمیکنم پستم این بود:
عجب!
پس خدا عجب اشتباه بزرگی کرده که گفته بگو پناه می برم به خدا از شیطان.
شخصیت پرستان با سوء استفاده از احساسات مردم چه دعاهای رو وارد دین که نکردند !
اون هم دقیقا از پوستر یک پستی نقل قول گرفتم که خلاف همین آیه قرآن توصیه کرده بود!

الان این دوخط توهین و تمسخر بود؟؟ کجاش توهین بوده دقیقا؟؟
اینقدر از اسم خدا وحشت داری خانم آگاهدخت؟! یا نه با نام کاربری بنده مشکل داری؟!

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
رامين.. گفت:
باسلام خدمت مديران محترم تالار.مثل اينكه هرمطلبي راكه موافق طرز فكر و عقايد شما نباشه حذف مي كنيد.ولي هر گفته اي را كه موافق نظرات شما باشه،هرچند شبيه افسانه و غير منطقي هم باشه مشمول حذف شدن نميشه!! واقعا متاسفم.

سلام برشما

ارسالهایی از شما که با قوانین همخوانی نداشت حذف شده

بقیه مطالبتون هست، حتی با وجود یکسان نبودن نظر مدیران با نظر شما

موفق باشید

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا پستم در این تاپیک حذف شده ؟؟
عجیب....سخت..!

بیان نظر و عقیده خلاف دستورات اسلامه؟؟

سلام

موفق باشید

:surprised:

فکرمیکنم پستم این بود:

اون هم دقیقا از پوستر یک پستی نقل قول گرفتم که خلاف همین آیه قرآن توصیه کرده بود!

الان این دوخط توهین و تمسخر بود؟؟ کجاش توهین بوده دقیقا؟؟
اینقدر از اسم خدا وحشت داری خانم آگاهدخت؟! یا نه با نام کاربری بنده مشکل داری؟!

جواب مشخصی ندادید... انقدر تعصب به شیعه صفوی پیدا کردید از آیات قرآن هم فرارمیکنید.

فقط الان که میبینم اگر در رابطه با تاپیک توسل هم در اینجا ابتدا انتقاد میکردم همچین جواب بی منطق و نامشخصی رو باید از شما مشاهده میکردم و مطمئنم که تاپیک رو باز نمیکردید.

فقط اینو هم بگم اگر میبینید خیلی از بچه های اینجا ( کسانی که مثل شما شیعه حوزه علمیه قم رو قبول ندارند) سکوت کردند دلیل بر مدیریت درست شما نیست چراکه در تاپیک توسل خیلی ها مدیریت زشت و ناپسند شما رو در قفل و بازکردن های مکرر تاپیک مشاهده کردند.
وقتی کاربری (مخالف با عقایدشما ) با دلایل خودش چندین پست ارسال میکنه خیلی سریع به بستن تاپیک به بهانه بحث های تکراری اقدام می کنید ولی به محض اینکه دوست شما ( مسعود.م) که هم عقیده با شما هست به شما پیغام خصوصی میده , تاپیک رو براش باز میکنید تا پستش رو ارسال کنه.
اگر بحث تکراری هست پس برای همه باید قفل باشه نه فقط مخالفین عقیده ی شما.( این هم نمونه ای دیگر از بی عدالتی شما)

اگر میبینید بچه های اون تاپیک( مخالفین) بعد پست آقای مسعود.م جوابی ارسال نکردند دلیل بر نداشتن پاسخ نیست بلکه در پیغام های خصوصی قرار گذاشتند بدلیل رفتار ناعادلانه و زشت شما با کاربران و احترام به عقاید و شخصیت خودشون تاپیک رو ادامه ندهند.

پیشنهاد من به شما که به روز قیامت اعتقاد دارید اینکه از مدیریت این تاپیک انصراف بدید چون تعصب به عقایدتون جلوی اجرای عدالت رو داره میگیره و باید پاسخ این بی عدالتی در روز جزا بدهید.

باسلام خدمت مديران محترم تالار.مثل اينكه هرمطلبي راكه موافق طرز فكر و عقايد شما نباشه حذف مي كنيد.ولي هر گفته اي را كه موافق نظرات شما باشه،هرچند شبيه افسانه و غير منطقي هم باشه مشمول حذف شدن نميشه!! واقعا متاسفم.

از پیامبر اسلام اومده که شخص کافری نزد او آمد و اطرافیان از او خواستند که به خدای یکتا ایمان بیاورد ولی شخص در محضر حضرت محمد اعلام کرد که به خدای او شک دارد و نمیتواند یقین پیدا کند اطرافیان محمد از سخن او عصبانی شدند ولی حضرت محمد فرمودند به شک او احترام بگذارید.
دینی که پیامبرش کسی رو مجبور به پذیرفتن خدای یکتا نکرد و در کتابش بارها به تفکر سفارش شده و وقتی کسی به او میگوید نمیتوانم ایمان بیاورم این رو با توهین یکی نمیداند ولی جای تعجب هست که برخی پیروانش که چگونه بیان نظرمخالف و گفتگو رو توهین تلقی میکنند ولی آش پشت پا درست کردن برای امام 1400 سال پیش حرف منطقی و علمی است!

علائم ظهوربه فرموده رسول الله(ص):
هرگاه علم از میان برداشته شود و جهل و نادانی ظاهر شود؛ خواندن قرآن زیاد، ولی عمل به قرآن کم شود، و قتل و کشتار فراوان،... فقهاء و هدایت کنندگان واقعی کم شوند؛ علمای فاسق و خیانتکار زیاد شوند،...جور و فساد زیاد شود.

S A R a d

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
سلام
در تاپیک " چهل روز حسینی " استارتر یک اصلاحیه در 40# دادن که فک می کنم به خاطر اهمیتش و اختمال دیده نشدنش بهتره توی پست اول هم منظور بشه.
با تشکر از زحمات شما:gol:

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
سلام
در تاپیک " چهل روز حسینی " استارتر یک اصلاحیه در 40# دادن که فک می کنم به خاطر اهمیتش و اختمال دیده نشدنش بهتره توی پست اول هم منظور بشه.
با تشکر از زحمات شما:gol:

سلام

تشکر از دقت نظرتون

انجام شد

Lamister-iran

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
یه پیشنهاد:

هر تاپیکی که دوستان میزنن که موضوعات ادامه دار هست ، هر مطلبی که پیدا کردیم یا پیدا شد بسپاریم به همون نفر تا مطلبش رو بزنه به چند دلیل:

1- نوع چینش مطالب و ترکیب بندی مطالب یکنواخت میشه.

2 - شاید مطلبی به عنوان مقدمه برای مطلب ما داشته باشه که با زدن مطلب ما اون بخش حذف بشه یا مسیر تاپیک عوض بشه.

3 - گیج نشدن خواننده با دیدن یه نوع طراحی در مطالب و فونت ها.

4 - کمک کردن به نویسنده برای مدیریت بهتر تاپیکش.

.
.
.

يا در هر صورت اگر خواستيم مطلب رو خودمون ارسال کنيم بهتره طبق همون روشي که شروع کننده تاپيک ارسال کرده عمل کنيم تا خواننده گيج نشه.

_________

بي ربط:

حقير از همه دوستاني که در ايام محرم همکاري داشتن و زحمت مديريت و ارسال منظم تاپيک ها رو برعهده گرفتن تشکر ميکنم.

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
سلام

با درود
بنظر توان توهین و تمسخر بینی ما کم شده ؛ خواهشا نقایص گفتار جناب sfk123 را مشخص نمایید .

تقویتش کنید ، البته سر فرصت به قوانین تالار هم نیم نگاهی داشته باشید
متشکرم

بنظر من پست ایشون طنز تلخ بود!! و بیان حقایق تلخ ب زبان طنز یکی از شیوه های انتقاده و توهین ب اون معنی ک شما برداشت کردید نیست!!

هیچ طنز پردازی حق توهین کردن نداره حتی اگر بیانش حقایق تلخ باشه
شما هم ایضا
زحمت بکشید نیم نگاهی به قوانین تالار بیندازید
ممنون

رفتی تو بدها حواست باشه، همین روزاس ک هی رمزتو می زنی نمی تونی وارد بشی بعد ک وارد میشی می بینی شدی اخراج موقت:D
چندتا نام کاربری دارم مال سال 2009 2010 تک ستاره :biggrin: بهم پیام بده اخراج شدی :biggrin:

شما راحت باشید،بخصوص باداشتن چندین نام کاربری

تلنگر و بیان حقایق به شیوه های مختلف با توهین در قالب هدف و نیتی پلید در ظاهری موجه تفاوت داره مارال خانم:smile:

یک نکته بهتون بگم و اون این که شناخت منافق واقعا سخته...

پ.ن: اما من در این سایت با همه جورش روبه رو بودم و به قول معروف مار خوردم و افعی شدم:D;)

جناب مهندس شما هم لطفا قوانین تالار رو دوباره مطالعه بفرماید
متشکرم

می گویند: هووووووووووووووووووووووو.......دوووووووووودووووووووووودوووووووو.....منافق .... مرگ بر منافق:w00:

میگوییم: تــــــــــــــــشــــــــــــــــکـــــــــــــــــــر.........تـــــــــــــــــــشــــــــــــــکـــــــــــــــــــــر.............:)

چه شده که این عزیزان به خروش آمده و چنین داد و فغان می کنند!!! مگر جز شرایط چاپلوس و متکبر و مغرور چیزی به میان آمده؟!؟!

مشکل ازآنجا پیش آمد که پینه های دست، به پیشانی نشست و کاری که به عمل بسته بود، آغشته به ریا و تزویر گشت.

چه بسیارند عابدانی که پیشانیشان چون زانوی شتر بود و عملشان خراب همانند ابن ملجم ها که حکم بر تکفیر دیگران(حتی علی بن ابی طالب) میدهند
و چه بسیارند عابدانی که در اوج به ریا نیالودند، پیشانی هایشان را، همانند آیت ا... طالقانی و آیت ا...نایینی و آیت ا...بروجردی و آیت ا...میرزای شیرازی و ...

یقینا عقل سالم به قرآن و اهل بیت رجوع میکند.

همراه با ائمه - (خطبه97)
به خاندان پیامبرتان بنگرید و همراه آنان باشید به هر سمتی که گام بر می دارند، شما هم به همان سمت گام بردارید؛ زیرا آن ها هرگز شما را از راه راست خارج نمی کنند و به سستی باز نمی گردانند. پس اگر سکوت کردند شما هم سکوت کنید و اگر قیام کردند شما هم قیام کنید و از آن ها پیشی نگیرید که گمراه خواهید شد و از آنان عقب نمانید که هلاک خواهید شد.

پیامبر اسلام با تمام تواناییهایش خود را از مردم عادی جدا نمی کند و خداوند به ایشان می فرماید« بگو: جز اين نيست كه (امور پشت پرده) غيب در اختيار خداوند است (و شايد نازل نمايد) پس منتظر باشيد كه من نيز حتما با شما از منتظرانم»
که پیامبر هم با تمام کراماتش بدون اذن خدا از غیب و نهان، چیزی و کسی آگاه نیست.

چه شده که برخی خود را تافته جدا بافته دانسته با تکبر و غرور درس منافق شناسی می دهند و خبر از سر ضمیر افراد می دهند!!!

چه شده که مبلغین عزیز با براهین و استدلالات بسیار محکم و قاطع!!! از پیامبر و ائمه پیشی گرفته اند و دادگاه تفتیش عقاید و تهمت زنی به راه انداخته اند؟

عجیب است که ائمه با وجود عصمت، پیوسته استغفار می کردند و حال اینان چنین قضاوت می کنند و قاطعانه حکم صادر می کنند، آن هم بدون کوچکترین تردیدی!!!

حال آنکه اینها قانون اساسی کشور اسلامی را نیز نمی دانند

خوب است خاطره ای بخوانیم از صابری فومنی"گل آقای خودمان" در مورد ملاقات با آیت ا.. خمینی(ره):

مشخص است که در اول انقلاب هم بودند مصلحت پیشگانی که تیغ تیز انتقادات بر کاستی هایشان را نتوانستند جواب دهند و برتابند و روی به تخریب گل آقا آوردند، که عاقبتش چنین ختم به خیر شد.

این تنها منحصر به زمان حال نیست، بلکه همیشه بودند قرض ورزانی که اندیشمندان را مورد هجوم قرار داده و تکفیرشان می گفتند. تا مصداق آیه94 سوره نساء «نسبت به کسی که به شما سلام دهد و اظهار اسلام کند مگویید مؤمن نیستی ، که بخواهید ( به این بهانه او را بکشید تا ) متاع زندگی دنیا را بطلبید »شوند.

کار تا بدانجا پیش رفت که اندیشمندانی چون خیام ،حافظ و مولوی و .... اشعار گفتند و متن ها نوشتن برای این جماعت پر از تزویر وریا

:warn:برخورد ها و نسبتهای داده شده به ابن سینا ، زکریا رازی ، خیام ها و ... مشتی است ز خروار جهل ونادانی(بنده که در مقابل این دانشمندان عددی نیستم)، کسانی که خود را خدا انگاشته اند و به تفسیر خویش اسلام نگاه میدارند حال آنکه نام، فکر و اندیشه، اندیشمندان زنده است و شده اند مایه افتخار ایرانیان و اسلام، و اندیشه تکفیرگویان به گورستان تاریخ رفته یا در نهایت خوش شانسی شده اسباب خنده خوانندگان.

واما آخرین ارسال
اینکه با دقت و ظرافت از آیه وحدیث گرفته تا قانون اساسی رو به نفع خودتون استخراج کردید واقعا جای تحسین داره ولی دینداری به این معنی نیست که هرچی دلمون خواست عمل کنیم هرچی به نفعمون بود یاد بگیریم
اگر شما به اندازه ای که عنوان کردید مقید وملتزم به اجرای قوانین هستید در این مجموعه کوچک باشگاه به اندازه ای که میفرمایید قانون رو رعایت بفرمایید
این ارسال شما پر از تهمت وافتراست ،کذام یک از ائمه معصومین علیهم السلام همچین اجازه ای به پیروان دین مبین اسلام دادند؟

البته الان دیگه مطمئن شدم کدام کاربر قدیمی هستید
قبلا به اندازه کافی مورد لطف و عنایت جنابعالی واقع شدم ،بهمین خاطر ترجیح میدم ادامه ندم
بقیه صحبت های شما و البته نوع برخوردهاتون رو از حفظم

درنهایت
از حق خودم میگذرم (با وجود تمامی صحبت های تمسخرآمیز موجود!)
ولی بهتون توصیه میکنم دفعه ی بعدی وجود نداشته باشه ،منظورم این همه صحبت های ناحق نسبت به کاربران فعال تالار اسلام هست کمترین امتیاز برای توهین ممکنه منجر به اخراجتون بشه .

این تاپیک جای بحث وگفتگو نیست بهمین خاطر با اجازه همکارم قفل میشه ،ایشون هروقت نیاز بود میتونند مطلب ارسال کنند.

ارسالها باقی میمونه تا زحمت تکرار کردنش در تاپیک های مشابه بوجود نیاد

اگر هم تا الان بدون حذف پست ها به این مرحله رسیده بخاطر عدم حضورم بوده

اگر صحبتی داشتید در تاپیک دفتر مدیریت تالار مطرح کنید لطفا
.

آخرین ویرایش:

sfk123

اخراجی موقت
می گویید:
**آگاهدخت** گفت:
.
.
.
واما آخرین ارسال
اینکه با دقت و ظرافت از آیه وحدیث گرفته تا قانون اساسی رو به نفع خودتون استخراج کردید واقعا جای تحسین داره ولی دینداری به این معنی نیست که هرچی دلمون خواست عمل کنیم هرچی به نفعمون بود یاد بگیریم
اگر شما به اندازه ای که عنوان کردید مقید وملتزم به اجرای قوانین هستید در این مجموعه کوچک باشگاه به اندازه ای که میفرمایید قانون رو رعایت بفرمایید
این ارسال شما پر از تهمت وافتراست ،کذام یک از ائمه معصومین علیهم السلام همچین اجازه ای به پیروان دین مبین اسلام دادند؟

البته الان دیگه مطمئن شدم کدام کاربر قدیمی هستید
قبلا به اندازه کافی مورد لطف و عنایت جنابعالی واقع شدم ،بهمین خاطر ترجیح میدم ادامه ندم
بقیه صحبت های شما و البته نوع برخوردهاتون رو از حفظم

درنهایت
از حق خودم میگذرم (با وجود تمامی صحبت های تمسخرآمیز موجود!)
ولی بهتون توصیه میکنم دفعه ی بعدی وجود نداشته باشه ،منظورم این همه صحبت های ناحق نسبت به کاربران فعال تالار اسلام هست کمترین امتیاز برای توهین ممکنه منجر به اخراجتون بشه .

می گویم :تــــــــــــــــشـــــــ ـــــــــکـــــــــــــــ ــــر.........تــــــــــــــ� �ــــشــــــــــــــکــــ� �ــــــــــــــــر.............:)

پست اول بنده در تاپیک تبیین ویژگی های ... ( #(کلیک کنید)14)

همانطور که دوستان نیز خواستند، بفرمایید نقایص گفتار و یا توهین ها را در این پست(پست اول).

قبلا عرض کردم

چه شده که این عزیزان به خروش آمده و چنین داد و فغان می کنند!!! مگر جز شرایط چاپلوس و متکبر و مغرور چیزی به میان آمده؟!؟!

خداوند در قرآن می فرماید:
«مَثَلُ الَّذِينَ حُمِّلُوا التَّوْرَاةَ ثُمَّ لَمْ يَحْمِلُوهَا كَمَثَلِ الْحِمَارِ يَحْمِلُ أَسْفَارًا بِئْسَ مَثَلُ الْقَوْمِ الَّذِينَ كَذَّبُوا بِآيَاتِ اللَّهِ وَاللَّهُ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ» (الجمعة، 5)
ترجمه: مثل كسانى كه [عمل به] تورات بر آنان بار شد [و بدان مكلف گرديدند] آنگاه آن را به كار نبستند همچون مثل خرى است كه كتاب‌هايى را برپشت مى‏كشد [وه] چه زشت است وصف آن قومى كه آيات خدا را به دروغ گرفتند و خدا مردم ستمگر را راه نمى‏نمايد.

آیا خداوند در این آیه به عالمان یهود توهین کرده است؟
خداوند در قرآن به شخص خاصی اشاره نمی کند
و حرف را به صورت عام می زند و هرکس حتی اگر یهودی هم باشد از ظاهر آیه نیز متوجه می‌شود که مقصود هر عالم یهودی نیست.
و سخن بنده نیز اشاره به شخص خاصی ندارد بلکه در نقدی است بر شرایط چاپلوس و متکبرین و مغرورین است.

حال اگر به نظر شما خداوند به علمای یهود توهین کرده!!! سخن بنده نیز توهین بوده است و بنده از تمام کسانی که به آنها توهین شده می خواهم که بیایند و بگویند در کدام دسته(چاپلوسان ، متکبرین ، مغرورین) قرار داشته اند تا به طور مفصل از آنها در همین تاپیک معذرت خواهی بکنم.:gol:

sfk123

اخراجی موقت
مدیر محترم تالار اسلام

برای اثبات به همکارتان(که خودشان میدانند اثبات چه)بنده در این مدت پستی در این تاپیک نگذاشتم و فقط از طریق پیام خصوصی پیگیر اثبات مطالبی که در مورد پست اول من در تاپیک تبیین ویژگی های مدیریت ...، فرمودید(توهین به مذهب و ...) بودم، ولی ظاهرا در مسلک شما ریشخند کردن افراد با امروز و فردا کردن برای دادن جواب، امری واجب است که بعد از سه هفته پیغام و پسغام مستقیم و غیر مستقیم ، هنوز وعده جواب درفرداها را می دهید و عمل نمی کنید.

:warn:اینکار شما نشانه چیست؟ شما که با خواندن یکبار مطلب چنان گُر گرفتید که اینگونه حمله کردید خوب مطالبی را که فهمیدید بفرمایید تا بنده هم متوجه بشوم که در پست اول چه گفتم که مخالف دین و مذهب یا شاید چیزهای دیگر!!! بود(در پست #194 کامل توضیح داده شده است، دیگه تکرار نمی کنم).

غیر از این است که جوابی ندارید و حرفتان تنها تهمتی بود که اثباتش نمی توانید بکنید و عارتان میآید از قبول اشتباه!!!

من از شما ناراحت نیستم و به این برخوردهای عادلانه کاملا عادت دارم. ولی بهتر است قبل از ادامه فعالیت اسلامی خود نگاهی به تاپیک تبيين ويژگي‌هاي مديران از ديدگاه حضرت علي (ع) در نهج‌البلاغهبیندازید

حضرت علي(ع)در نهج‌البلاغه، خطبه 172 مي‌فرمايند:«اي مردم همانا سزاوارترين مردم به اين امر (خلافت و زمامداري) كسي است كه تواناترين آنها بر اجراي امور و داناترين به فرمان خداوند در فهم مسائل باشد» (خسروي، 1378، صص 39-40).

اميرالمومنين(ع): «چهار چيز دليل برگشت (روزگار و اوضاع و احوال دولت‌ها و حكومت‌هاست)، بدي تدبير و زشتي تبذير و كمي عبرت گرفتن و بسياري مغرور شدن»(غررالحكم).​

اميرالمؤمنين در نامه به مالك اشتر، يكي از شرايط واگذاري مسئوليت‌ها را «كفايت» مي‌داند و مي‌فرمايد: «​
اي مالك در به كارگيري كارمندان و كارگزاراني كه بايد زير نظر تو كار كنند هيچ‌گونه واسطه و شفاعتي را نپذير مگر شفاعت «كفايت» و امانترا» (خسروي، 1378، صص 41-42).

غرور، عبرت گرفتن، دانایی(
که دانا همیشه دنبال فهمیدن است وعبرت می گیرد از اشتباهات و از عذر خواهی ترس ندارد)، واسطه و شفاعت و پاک کردن و قفل کردن و تایید نکردن و ...

امام علي(ع) در بخشي از عهدنامه خود به مالك اشتر مي‌فرمايد: «كار هر روز را همان روز انجام بده، زيرا هر روز كاري مخصوص به خود دارد» (خدمتي، 1381، ص 33).

همچنين آن حضرت در وصيت خود قبل از شهادتشان مي‌فرمايند: «سفارش مي‌كنم شما را به تقوي و نظم در امور».​

ظاهرا منظور از همان روز، در تفاسیر جدید!!! از این حدیث وعده روز بعد و بعدتر و چند هفته بعد است!!!

اميرالمومنين علي(ع) چنين سفارش كرده‌اند: «در كارهاي خود بر افراد سست و تنبلتكيه مكن» (دلشاد تهراني، 1377، ص 372-375).​

امام علي(ع) در انتخاب مديران كشور، بهمهارت ادراكي و تشخيص و تجزيه و تحليل مسائل آنان توجه كامل داشت و مديراني را بر مي‌گزيد كه در بحران‌هاي پيش آمده خود راه حل مناسب را بيابند. لذا در معرفي مالك اشتر به ديگر فرماندهان نظامي به مهارت ادراكي و تشخيص و تجربه و تحليل مسائل توسط مالك اشتر، اشاره مي‌فرمايد:
«من مالك اشتر پسر حارث را بر شما و سپاهياني كه تحت امر شما هستند فرماندهي دادم، گفته او را بشنويد و از فرمان او اطاعت كنيد او را مانند زره و سپر نگهبان خود برگزينيد زيرا كه مالك نه سستي به خرج داده و نه دچار لغزش مي‌شود، نه در آنجايي كه شتاب لازم است كندي دارد و نهآنجا كه كندي پسنديده است، شتاب مي‌گيرد
» (نهج‌البلاغه: نامه 53) (خسروي، 1378، ص 108).​
اما در مورد انتقاد کردن:
همچنين آن حضرت در جاي ديگري از همان نامه فرموده‌اند: «​
و بايد كساني نزد تو برگزيده‌تر باشند كه بيش از همه در روي تو سخن تلخ بر زبان آورند و ترا در آنچه خداي بر دوستان خود نپسندد، كمتر ياري كنند. به اهل پرهيز و راستي پيوند و آنگاه آنان را چنان پرور كه در ستايش تو از اندازه نگذرند و به باطل ترا در كاري بزرگ كه به تو نسبت دهند و تو آن كار را نكرده باشي، دلشاد نسازند، چه زياده‌روي در ستايش، در دل خود بيني پرورد و آدمي را به تكّبر در آورد
».

اميرمؤمنان(ع) هيچ حامي و پشتيباني را در ادارة امور چون مشورت نمي‌دانست و در اين باره فرموده است:
«​
هيچ پشتيبان استوارتر از مشورت كردن نيست​
» (نهج‌البلاغه: نامه 53)
«​
هيچ خردمندي از مشورت بي نياز نمي شود​
» (نهج‌البلاغه: نامه 53)
«​
سزاوار است كه خردمند رأي خردمندان را به رأي خود و دانش و آگاهي دانشمندان را به دانش خويش بيفزايد​
» (نهج‌البلاغه: حكمت 347).

اميرالمؤمنين(ع) در عهدنامة مالك اشتر به او چنين نوشته است: «​
بخيل را در مشورت خود دخالت مده زيرا كه تو را از احسان منصرف مي‌كند و از نيازمندي مي‌ترساند و نيز با اشخاص ترسو مشورت مكن زيرا در كارها روحيه‌ات را تضعيف مي‌كنند. همچنين حريص را به مشاورت نگير كه با ستمگري، حرص را در نظرت زينت مي‌دهد. پس همانا بخل و ترس و حرص، غرايز و تمايلات مختلفي‌اند كه از بدگماني به خدا سرچشمه مي‌گيرند
».

واینکه به تمامی صحبت های بالا عمل می شود و کوچکترین بی عدالتی در مورد پست ها و تاپیک های منتقدین انجام نمی شود کاملا مشخص است!!!

همانطور که مشاهده میشود افرادی در کار تبلیغ اسلام هستند و پروبال دارند که تنها به تبلیغ چیزهای ارزشمندی می پردازند که خودشان توان دفاع از آنها را دارند و نیازی به دست های غیبی برای حذف پست های منتقدین (که نمی توانند به آنها جواب بدهند)و یا قفل کردن آن تاپیک های ارزشمند از ترس منتقدین عامل استکبار، نیست! حتی اگر این عمال استکبار با سند و مدرک از احادیث و قرآن صحبت کنند !!!

واما شاه بیت ماجرا:

2-24- احتياط و دقت در قضاوت

زمامدار بايد تا وقتي مطلب كاملاً براي او روشن نشده است،
قضاوت و پيشداوري نكند و در مواردي كه امر بر او مشتبه مي‌باشد بايد احتياط نمايد و حكم صادر ننمايد.
حضرت علي(ع) در نامه 53 خطاب به مالك اشتر چنين فرموده است: «
سپس كسي را براي قضاوت بين مردم برگزين كه از همه در شبهات با احتياط‌تر عمل نمايد».
همچنين در همان نامه، آن حضرت فرموده‌اند: «
و از آنچه كه در نظرت روشن نيست، كناره گير».

اینکه شما کاملا از روی بی طرفی و بدون توجه به سابقه بنده آن پست را قرار دادید، از خواند پست کاملا مشخص است!!!

خیلی ممنون از شما که اینهمه به قرآن و گفتار معصومین (ع) عمل کردید، مدیر تالار اسلام!!!.

:warn:البته تجربه ثابت کرده که شما می توانید جواب های کوبنده ای به بنده و امثال بنده بدهید ولی به شرط اینکه بنده به تیر غیب اخراج گرفتار شده باشم و نتوانم پاسخی بدهم، امیدوارم هدف از امروز و فردا کردنتان این موضوع نباشد که این کار، کاری بس شرافتمندانه و از روی عدل و انصاف است!!

فردا ...

آخرین ویرایش:

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
مدیر محترم تالار اسلام

برای اثبات به همکارتان(که خودشان میدانند اثبات چه)بنده در این مدت پستی در این تاپیک نگذاشتم و فقط از طریق پیام خصوصی پیگیر اثبات مطالبی که در مورد پست اول من در تاپیک تبیین ویژگی های مدیریت ...، فرمودید(توهین به مذهب و ...) بودم، ولی ظاهرا در مسلک شما ریشخند کردن افراد با امروز و فردا کردن برای دادن جواب، امری واجب است که بعد از سه هفته پیغام و پسغام مستقیم و غیر مستقیم ، هنوز وعده جواب درفرداها را می دهید و عمل نمی کنید.

:warn:اینکار شما نشانه چیست؟ شما که با خواندن یکبار مطلب چنان گُر گرفتید که اینگونه حمله کردید خوب مطالبی را که فهمیدید بفرمایید تا بنده هم متوجه بشوم که در پست اول چه گفتم که مخالف دین و مذهب یا شاید چیزهای دیگر!!! بود(در پست #194 کامل توضیح داده شده است، دیگه تکرار نمی کنم).

غیر از این است که جوابی ندارید و حرفتان تنها تهمتی بود که اثباتش نمی توانید بکنید و عارتان میآید از قبول اشتباه!!!

من از شما ناراحت نیستم و به این برخوردهای عادلانه کاملا عادت دارم. ولی بهتر است قبل از ادامه فعالیت اسلامی خود نگاهی به تاپیک تبيين ويژگي‌هاي مديران از ديدگاه حضرت علي (ع) در نهج‌البلاغهبیندازید

غرور، عبرت گرفتن، دانایی(
که دانا همیشه دنبال فهمیدن است وعبرت می گیرد از اشتباهات و از عذر خواهی ترس ندارد)، واسطه و شفاعت و پاک کردن و قفل کردن و تایید نکردن و ...

ظاهرا منظور از همان روز، در تفاسیر جدید!!! از این حدیث وعده روز بعد و بعدتر و چند هفته بعد است!!!

اما در مورد انتقاد کردن:

واینکه به تمامی صحبت های بالا عمل می شود و کوچکترین بی عدالتی در مورد پست ها و تاپیک های منتقدین انجام نمی شود کاملا مشخص است!!!

همانطور که مشاهده میشود افرادی در کار تبلیغ اسلام هستند و پروبال دارند که تنها به تبلیغ چیزهای ارزشمندی می پردازند که خودشان توان دفاع از آنها را دارند و نیازی به دست های غیبی برای حذف پست های منتقدین (که نمی توانند به آنها جواب بدهند)و یا قفل کردن آن تاپیک های ارزشمند از ترس منتقدین عامل استکبار، نیست! حتی اگر این عمال استکبار با سند و مدرک از احادیث و قرآن صحبت کنند !!!

واما شاه بیت ماجرا:

اینکه شما کاملا از روی بی طرفی و بدون توجه به سابقه بنده آن پست را قرار دادید، از خواند پست کاملا مشخص است!!!

خیلی ممنون از شما که اینهمه به قرآن و گفتار معصومین (ع) عمل کردید، مدیر تالار اسلام!!!.

:warn:البته تجربه ثابت کرده که شما می توانید جواب های کوبنده ای به بنده و امثال بنده بدهید ولی به شرط اینکه بنده به تیر غیب اخراج گرفتار شده باشم و نتوانم پاسخی بدهم، امیدوارم هدف از امروز و فردا کردنتان این موضوع نباشد که این کار، کاری بس شرافتمندانه و از روی عدل و انصاف است!!

فردا ...

سلام
اینکه شما بخواید مطلبی رو برای فردی اثبات کنید به خودتون برمیگرده به من ارتباطی نداره
درمورد تاخیر در پاسخ چندین بار در پیام هام خدمتتون عرض کردم که نت ندارم
با نت گوشی هم خیلی هنر کنم درحد سرزدن به باشگاه هست
گاهی میتونم ارسالی داشته باشم گاهی کلا قطع میشه
از قضا امشب میخواستم به پیام هاتون پاسخ بدم ولی با این ارسال پر از مدرک وبرهان شما!!! ؟؟؟

ببینید اگر طبق خواسته ی شما تمامی مواردی که ذکر کردید در رابطه با من صحیح باشه و همه رو قبول کنم (انصاف ندارم، عدالت اجرا نمیکنم، جواب کوبنده میدم ،عمل کننده به کلام ائمه و خداوند منان نیستم ،افراد ریشخند میکنم و..)، بعدش چی؟

بحث بعدی شما چی هست؟
میخواید درخواست عزل منو بدید؟
میخواید بگید مدیر تالار اسلام عمل کننده به کلام خدا و ائمه نیست؟
میخواید بگید مدیران ارشد باشگاه در انتخاب اشتباه کردند؟

بفرمایید
بسم الله

درمورد تیغ غیب هم خدمتتون عرض میکنم اگر اخطار یا کسر امتیازی باشه مسلما نتیجه ی رفتار خودتون هست
گرچه من در تالار اسلام تا به حال به شما اخطاری ندادم

من موظفم پاسخگوی شما باشم وحتما اینکار انجام میشه کما اینکه ارسالی بعد ارسال شما وجود نداره (البته به غیر از پارازیت اعمال شده که جوابشون رو که دریافت کردند سوال و جواب حذف شد)
صبور باشید

sfk123

اخراجی موقت
سلام
(1)اینکه شما بخواید مطلبی رو برای فردی اثبات کنید به خودتون برمیگرده به من ارتباطی نداره
(2)درمورد تاخیر در پاسخ چندین بار در پیام هام خدمتتون عرض کردم که نت ندارم
با نت گوشی هم خیلی هنر کنم درحد سرزدن به باشگاه هست
گاهی میتونم ارسالی داشته باشم گاهی کلا قطع میشه
(3)از قضا امشب میخواستم به پیام هاتون پاسخ بدم ولی با این ارسال پر از مدرک وبرهان شما!!! ؟؟؟

(4)ببینید اگر طبق خواسته ی شما تمامی مواردی که ذکر کردید در رابطه با من صحیح باشه و همه رو قبول کنم (انصاف ندارم، عدالت اجرا نمیکنم، جواب کوبنده میدم ،عمل کننده به کلام ائمه و خداوند منان نیستم ،افراد ریشخند میکنم و..)، بعدش چی؟

(5)بحث بعدی شما چی هست؟
میخواید درخواست عزل منو بدید؟
میخواید بگید مدیر تالار اسلام عمل کننده به کلام خدا و ائمه نیست؟
میخواید بگید مدیران ارشد باشگاه در انتخاب اشتباه کردند؟

بفرمایید
بسم الله

(6)درمورد تیغ غیب هم خدمتتون عرض میکنم اگر اخطار یا کسر امتیازی باشه مسلما نتیجه ی رفتار خودتون هست
گرچه من در تالار اسلام تا به حال به شما اخطاری ندادم

(7)من موظفم پاسخگوی شما باشم وحتما اینکار انجام میشه کما اینکه ارسالی بعد ارسال شما وجود نداره (البته به غیر از پارازیت اعمال شده که جوابشون رو که دریافت کردند سوال و جواب حذف شد)
صبور باشید

سلام بر شما

(1) شما حرفهایی زدید و قرار بود ادعایتان را اثبات کنید نه من:surprised:

(2) اگر اینترنت ندارید و ... خوب چرا هی وعده فردا و ... میدهید!!! وعده الکی ندهید دیگر، اینکارتان اسمش چیست؟...!

(3) از قضا آئینه چینی شکست... دیگه نشد جواب منو بدید

چرا شما اینقدر از احادیث و آیات قرآن و قانون در پست های من استقبال میکنید؟

(4) بعدش در آینده است، کسی ازآینده خبر نداره!!!

(5) نه میخوام درخواست بدم که حرف هایی که زدید رو اثبات کنید.

(6) مطلب رو یه بار دیگه بخون، منظور چیزدیگه ای بود;)

(7) متوجه نشدم!!! اگه منظورتون ارسال از طرف من هست که خودم گفتم برای چی ارسال پست در تاپیک مدیریت نداشتم و خصوصی پیگیری کردم!!!
اگر هم اعتراض دوستان دیگس که من یکی از پستهارو دیدم که گفته بود، تو پست من و یه کاربر دیگه توهینی ندیده، جوابتون هم بهش یه چیز تو مایه های این بود که شما چکاره هستید و ...

ماشاا... اینهمه تایپ کردی، بجاش جواب منو میدادی دیگه، بعد اینهمه تایپ کردن با گوشی! باز هم وعده دادی!!!;)

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببخشید من یک تاپیک ایجاد کرده ام لطفا تایید می فرمائید .

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
می گویید:

می گویم :تــــــــــــــــشـــــــ ـــــــــکـــــــــــــــ ــــر.........تــــــــــــــ� �ــــشــــــــــــــکــــ� �ــــــــــــــــر.............:)

پست اول بنده در تاپیک تبیین ویژگی های ... ( #(کلیک کنید)14)

همانطور که دوستان نیز خواستند، بفرمایید نقایص گفتار و یا توهین ها را در این پست(پست اول).

قبلا عرض کردم

خداوند در قرآن می فرماید:

آیا خداوند در این آیه به عالمان یهود توهین کرده است؟
خداوند در قرآن به شخص خاصی اشاره نمی کند
و حرف را به صورت عام می زند و هرکس حتی اگر یهودی هم باشد از ظاهر آیه نیز متوجه می‌شود که مقصود هر عالم یهودی نیست.
و سخن بنده نیز اشاره به شخص خاصی ندارد بلکه در نقدی است بر شرایط چاپلوس و متکبرین و مغرورین است.

حال اگر به نظر شما خداوند به علمای یهود توهین کرده!!! سخن بنده نیز توهین بوده است و بنده از تمام کسانی که به آنها توهین شده می خواهم که بیایند و بگویند در کدام دسته(چاپلوسان ، متکبرین ، مغرورین) قرار داشته اند تا به طور مفصل از آنها در همین تاپیک معذرت خواهی بکنم.:gol:

[FONT=&quot]سلام [/FONT][FONT=&quot]
برای چندمین بار بخاطر تاخیر در پاسخ عذرخواهی میکنم گرچه پاسخی هم برای صحبت هایی که قبلا پاسخ داده شده وجود نداره

جهت اطلاع دوستان ویادآوری خودتون قسمتی از ارسال سرتاسر تمسخرآمیز و البته به زعم شما و برخی کاربران طنز تلخ! رو از ارسال حذف شده ی شما کپی میکنم [/FONT]
[FONT=&quot]

چاپلوس:

آوردن نامی چنین سخیف از چه روست؟
غیر از این است که برای تخریب زحمت کشانی که بی مزد و منت گوش به فرمان صاحب هستند و مطیع اوامر!!!
غیر از این است که صاحب سخن نگفته، لب به، بَه بَه و چَه چَه گشاده و هی بر طبل سپاسگزاری می کوبند و می کوبند تا کور شود هر آنکه نتواند دید.
غیر از این است که برای جلوگیری از نقشه شوم دشمنان و منادیان استکبار، پیوسته اشتباهات را اطلاع می دهند!!!
البته که چنین خدمت گزارانی باید فراخ بال و آزاد از قید و بندهای دنیوی زندگانی بسر برند تا خدماتشان مستمر گردد بهر مصلحت!!!

و

همانطور که گفتم عسل شفای بسیاری از بیماری هاست و خواص بسیار دارد، اما در شرایط خربزه وار نباید استعمال گردد که بس خطرناک است. زیرا ملحدین و کافران بس نشسته اند تا به روزنه ای این بارگاه مقدس صاحب را زیر بار انتقادات قرار دهند و عجیب بی پروایانی هستند این مشرکین که از سر بی حیایی، برای انتقاد، از قوانین موجوده خودتان استفاده می کنند و بر صاحبان است که این صحبت ها به جایی نگیرند و پشیزی وقعی ننهند تا رو،سیَه گردند این سیه رویان!!!

این صحبت های شما در ادامه ی گفتگویی بود که در پیام خصوصی شروع کرده بودید،اینکه فعالان تالار رو مبلغین کپی پیست نامیدید و برخی از اونها رو عاجز از چاسخگویی به صحبت های شما
درصورتی که بزرگواری کردند و به جهت جلوگیری از ادامه دار شدن بحثی بیهوده ترجیح دادند ارسالی نداشته باشند

اینکه کدام یک از آنها ارسال شما رو توهین به خودشون بدونند و درخواست پیگیری بدهند با این جمله ی آخرشما به خیال خودتون راه اعتراض و شکایت رو بر اونها بستید ولی به عنوان مدیر تالار خودم ازتون شاکی هستم که اینهمه حرف نادرست به کاربران تالار نسبت داده شده

درحال حاضر که بخاطر زبان سرخ که سر سبزتون رو بر باد داده، اخراج موقت هستید

تا به حال بغیر از حذف ارسالهای نادرستتون اخطار یا تذکری دریافت نکردید ازتون درخواست میکنم پس از اجازه ی فعالیت سعی کنید ذره ای از قوانین تالار تخطی نداشته باشید.

_________________________________________________________________________________________

[/FONT]

ببخشید من یک تاپیک ایجاد کرده ام لطفا تایید می فرمائید .

[FONT=&quot]
سلام

با تشکر از حضور شما، متاسفانه تاپیک شما تکراری هست

در تاپیک گزارش ادغام یا حذف تاپیک های تالار براتون توضیح گذاشته میشه

ضمن اینکه از شما وهمه ی دوستان بزرگوار فعال در تالار تقاضا میکنم برای تایید تاپیک ها پیام بفرستند و در دفتر مدیریت ارسال نداشته باشند

متشکرم

[/FONT]

منظورت از پارازیت که با من نبودی آگاهدخت؟

[FONT=&quot]خیر من همچین منظوری نداشتم [/FONT][FONT=&quot]

[/FONT]
[FONT=&quot]صحبت من در رابطه با ارسال شما بود نه شخصیت شما [/FONT][FONT=&quot]

[/FONT]
[FONT=&quot]عذرخواهی میکنم اگر همچین برداشتی القا شده[/FONT]

شهید یوسف الهی

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز

سلام دوستان ...

با نمونه ای که جناب Lamister-iran مطرح کردن بیشتر موافقم تا با نمونه ی شما ...

فرقش اینه که ایشون 1 پست انتخاب کردن ولی شما توی بسته پیشنهادیتون یک تاپیک کامل گذاشتین !

مثلا باید به جای

نوشته های ناب....مناجات ها و دست نوشته های دکتر چمران

اینو بذاریم :

بینش و نیایش

یعنی در اصل یک پست منتخب از تاپیک رو برای دوستان میذاریم ، بعد اگر مایل بودن خودشون کل تاپیکو میخونن ... فقط باید سعی بشه بهترین پست انتخاب بشه !

یا مثلا به جای آرشیو مقالات مهدوی ، یک مقاله رو انتخاب کنیم و توی بسته پیشنهادی بذاریم ...

.
.
.

به نظرم میشه گاهی هم توی بسته پیشنهادی ، ختم ادعیه یا قرآن رو که به صورت گروهی برگزار میشه رو هم گذاشت تا اینجوری اطلاع رسانی بشه ، مثلا الان دوره جدید قرائت جمعی حدیث کساء هست .. خب میشه لینک این رو هم گذاشت !

البته نمیدونم خوبه یا نه .. نظر ؟

فکر میکنم دوستان فعال در هر زیر تالار ، میتونن خیلی توی انتخاب پست ها کمک کنن : )
سلام علیکم
فکر میکنم همون بهترین ارسالی ها انتخاب بشه خیلی بهتر تا ی تاپیک بطور کامل
اگه حجم مطالب ارسالی کمتر بشه و البته مفیدتر کار بیشتر مورد استقبال قرار میگیره و علاقه به مباحث بیشتر میشه
ممنون از دعوتتون

محمد ساوه

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام

سلام

با عرضه سلام و خسته نباشید خدمته مدیریته محترمه تالار..

قصد ندارید این بحث چادره و کنکور و شعار زدگی رو قفل کنید؟

ارساله مطالبه سیاسی ممنوعه ،به کنار....تالار شده جایی برای ارساله مطالبه نا مربوط به تالار...

F.A.R.Z.A.D

متخصص مباحث اجرایی معماری , متخصص نرم افزار Archi
کاربر ممتاز

ارساله مطالبه سیاسی ممنوعه ،به کنار....تالار شده جایی برای ارساله مطالبه نا مربوط به تالار...
سلاممم حاج محمد.:gol::gol:
حجاب، به ما هو حجاب، فقط گیر دادن به خود بی حجاب نیست.
از درسی که تو دانشگاه داده میشه بگیر بیا تا نوع معماری تا سیاستگذاری آموزشی و ...... تا مسائل سیاسی همش تاثیر میزاره رو این مسئله.پس مسئله حجاب اتفاقا ریشه در نوع نظام سازی داره.....این دقیقا مسئله ایه که رهبری روز اول عید تو حرم امام رضا بهش اشاره کردن.

پ.ن:
حذف این پست بلامانع میباشد.

افشـین

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

شهریاری 2

کاربر ممتاز
درود بر شما :gol:

در رابطه با تاپیک : اگه بخوای همسرتو انتخاب کنی ظاهر کدوم یکی رو میپسندی چرا؟ خدمت مدیر محترم تالار عرض شود که :

« حذف ، سانسور ، فیلتر و ... هیچوقت ابزارهای خوبی برای نظم دادن به جوامع نبودن ؛ مگر در حاکمیت های نامشروع ! »

پیروز باشید :gol:

سلام مدیر جان!
هیچ کشوری بدون سانسور و فیلتر ، وجود ندارد. (تا جایی که اطلاع دارم)

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز

در رابطه با تاپیک : اگه بخوای همسرتو انتخاب کنی ظاهر کدوم یکی رو میپسندی چرا؟ خدمت مدیر محترم تالار عرض شود که :

« حذف ، سانسور ، فیلتر و ... هیچوقت ابزارهای خوبی برای نظم دادن به جوامع نبودن ؛ مگر در حاکمیت های نامشروع ! »

سلام آقای مهندس

شاید تاپیکش نامناسب نباشه ولی به نظر من جای مناسبی قرارش ندادن

جواب کاربران رو اگه ببینید میفهمید که مثل تاپیک های زنگ تفریح باهاش برخورد شده!

آخرین ویرایش:

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار

سلام
متشکرم شما هم خسته نباشید دستیار مدیر عکسها

تاپیک مشکل خاصی نداره ،کاربران در ابتدا نظرات خودشون رو نوشتند و درنهایت چند خبر درمورد واکنش مردم وبعضا مسئولین اضافه شده

از شروع کننده تاپیک خواهش کردم خودشون ی جمع بندی داشته باشند ودر صورت تمایل درخواست بدن که گفتگو قفل بشه ولی تا به الان گزارش تخلفی درمورد ارسالها نداشتیم و ارسالهای نامربوط هم حذف شده

تشکر از حضور همیشگی شما در تالار به ویژه به جهت همراهی وهمفکری :gol:

سلاممم حاج محمد.:gol::gol:
حجاب، به ما هو حجاب، فقط گیر دادن به خود بی حجاب نیست.
از درسی که تو دانشگاه داده میشه بگیر بیا تا نوع معماری تا سیاستگذاری آموزشی و ...... تا مسائل سیاسی همش تاثیر میزاره رو این مسئله.پس مسئله حجاب اتفاقا ریشه در نوع نظام سازی داره.....این دقیقا مسئله ایه که رهبری روز اول عید تو حرم امام رضا بهش اشاره کردن.

پ.ن:
حذف این پست بلامانع میباشد.

سلام جناب مهندس

سپاسگزار حضوردائمی شما هستم :gol:

پ.ن. ارسالهای شما همیشه درس هستند حذف چرا

سلام برشما

از حضور شما در تالار بسیار متشکرم

این موضوع در رابطه به تاپیک های گفتگوی عادی و زنگ تفریحی صدق پیدا میکنه نه تاپیک هایی که با توجه به قوانین هر تالار باید دنبال بشه

گرچه مدیریت فعلی حقیر شاگردی در محضر مدیر پیشکسوتی همانند شماست

افشـین

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام برشما

از حضور شما در تالار بسیار متشکرم

این موضوع در رابطه به تاپیک های گفتگوی عادی و زنگ تفریحی صدق پیدا میکنه نه تاپیک هایی که با توجه به قوانین هر تالار باید دنبال بشه

به خاطر دور نشدن از موضوع تاپیک ، با اجازه تون ادامه بحث رو در خصوصی پیگیری می کنیم :gol:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ كُونُواْ قَوَّامِينَ لِلّهِ شُهَدَاء بِالْقِسْطِ وَلاَ يَجْرِمَنَّكُمْ شَنَآنُ قَوْمٍ عَلَى أَلاَّ تَعْدِلُواْ اعْدِلُواْ هُوَ أَقْرَبُ لِلتَّقْوَى وَاتَّقُواْ اللّهَ إِنَّ اللّهَ خَبِيرٌ بِمَا تَعْمَلُونَ﴿مائده/۸﴾
.................

إِنَّ اللّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالإِحْسَانِ وَإِيتَاء ذِي الْقُرْبَى وَيَنْهَى عَنِ الْفَحْشَاء وَالْمُنكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ﴿نحل/۹۰﴾
....................
وَالَّذِينَ اسْتَجَابُوا لِرَبِّهِمْ وَأَقَامُوا الصَّلَاةَ وَأَمْرُهُمْ شُورَى بَيْنَهُمْ وَمِمَّا رَزَقْنَاهُمْ يُنفِقُونَ﴿شوری/۳۸﴾

................
لاَّ يَتَّخِذِ الْمُؤْمِنُونَ الْكَافِرِينَ أَوْلِيَاء مِن دُوْنِ الْمُؤْمِنِينَ وَمَن يَفْعَلْ ذَلِكَ فَلَيْسَ مِنَ اللّهِ فِي شَيْءٍ إِلاَّ أَن تَتَّقُواْ مِنْهُمْ تُقَاةً وَيُحَذِّرُكُمُ اللّهُ نَفْسَهُ وَإِلَى اللّهِ الْمَصِيرُ﴿آل عمران/۲۸﴾

...............
فَلاَ وَرَبِّكَ لاَ يُؤْمِنُونَ حَتَّىَ يُحَكِّمُوكَ فِيمَا شَجَرَ بَيْنَهُمْ ثُمَّ لاَ يَجِدُواْ فِي أَنفُسِهِمْ حَرَجًا مِّمَّا قَضَيْتَ وَيُسَلِّمُواْ تَسْلِيمًا﴿نساء/۶۵﴾
..................

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ أَطِيعُواْ اللّهَ وَأَطِيعُواْ الرَّسُولَ وَأُوْلِي الأَمْرِ مِنكُمْ فَإِن تَنَازَعْتُمْ فِي شَيْءٍ فَرُدُّوهُ إِلَى اللّهِ وَالرَّسُولِ إِن كُنتُمْ تُؤْمِنُونَ بِاللّهِ وَالْيَوْمِ الآخِرِ ذَلِكَ خَيْرٌ وَأَحْسَنُ تَأْوِيلًا﴿نساء/۵۹﴾
...........................
وَالْمُؤْمِنُونَ وَالْمُؤْمِنَاتُ بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاء بَعْضٍ يَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَيَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنكَرِ وَيُقِيمُونَ الصَّلاَةَ وَيُؤْتُونَ الزَّكَاةَ وَيُطِيعُونَ اللّهَ وَرَسُولَهُ أُوْلَئِكَ سَيَرْحَمُهُمُ اللّهُ إِنَّ اللّهَ عَزِيزٌ حَكِيمٌ﴿توبه/۷۱﴾

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام :heart:
.
.
.
من فک کنم اولین بارم هس که میام اینجا انتقاد و پیشنهادی ندارم. چند بار دنبال این تاپیک بودم پیداش نکردم

فقط خواستم از مدیر محترم تالار تشکر و قدردانی کنم به خاطر زحماتشون به خاطر برخورد خوبشون با همه ی کاربران

از جمله خودم که منو همیشه شرمنده میکنن و لطف دارن به من ! به جرات میتونم بگم اخلاق ایشون میتونه الگوی مدیران تازه کار و دستیاران باشگاه باشه

خدا حفظت کنه برای هممون خانم مدیر :) :gol:

نماز روزه هاتم قبول باشه خواهریم :redface:

پاینده باشین همیشه :gol:

Lamister-iran

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
با سلام و عرض تسليت به مناسبت ايام شهادت اول مظلوم عالم ، حضرت اميرالمؤمنين عليه السلام...

دوستان يه کار گروهي رو بنده حقير در نظر دارم تو تالار راه اندازي کنم(ان شاءالله).

به همفکري نياز دارم ، به همين دليل اين جا نظرم رو گفتم.

عنوان کار : تقوا در دنياي مجازي...

مواد تشکيل دهنده: روايت ، حديث ، عکس و متن ...

اعضا : همه شرکت کنندگان در تاپيک هاي تالار اسلام و قرآن و بعضا(بعدا) همه دوستان باشگاه.

___________________هل من معين؟

نمونه کارهاي تصويري دوستان

https://www.google.com/search?q=تقو...KV7Abf8oXYAg&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1024&bih=615

پ ن: نظر يادتون نره

بالا