اخبار حقوقی
دستگیری قاتل مسافر فرودگاه
گروه حوادث- قاتلی كه در پی زورگیری از یک مسافر فرودگاه مهرآباد، پس كشتن وی متواری شده بود، پس از دو ماه فرار با اقدامات اطلاعاتی کارآگاهان پلیس آگاهی تهران بزرگ دستگیر شد.
به گزارش پلیس، سرهنگ کارآگاه آریا حاجیزاده، معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ در این باره گفت: در اسفند ماه سال گذشته، مأموران انتظامی 110 حین گشتزنی در بزرگراه چمران با فردی مصدوم برخورد کردند که به حالت بیهوش، روی زمین افتاده بود؛ وی افزود: در ادامه موضوع به اورژانس اعلام و فرد مصدوم به بیمارستان منتقل شد؛ اما قبل از انجام هرگونه اقدام درمانی، وی فوت کرد و برابر نظریه تیم پزشکی، علت مرگ اصابت ضربات جسم سخت به ناحیه سر اعلام شد .
با آغاز تحقیقات، کارآگاهان اداره دهم در اولین مرحله اقدام به شناسایی هویت مقتول کردند و در بازرسی از وی یک برگه بلیت صادر شده از سوی شرکتهای هواپیمایی را پیدا کردند و بر همین اساس موفق به شناسایی هویت مقتول و خانواده وی شدند.
خانواده مقتول پس از شناسایی هویت عباسعلی 54 ساله، در اظهارات خود عنوان داشتند که مقتول برای شرکت در مراسم ختم یکی از بستگان، از تهران به زاهدان رفته بوده و پس از پایان مراسم، با پرواز مسیر زاهدان ـ تهران، به تهران بازگشته است. حتی وی رسیدن خود به تهران را نیز به خانوادهاش اطلاع داده است. اما پس از آن دیگر تماسهایش قطع و تلفن همراهش خاموش شده است. وی در زمان مراجعت به تهران یک کیفدستی همراه خود داشته است که همه مدارک شناسایی، کارتهای عابر بانک، کارت سوخت خودرو شخصی و ... را در آن نگهداری میکرد و مشخص شد که این کیف دستی مفقود و به احتمال بسیار زیاد سرقت شده است. همچنین در بررسیهای بیشتر مشخص شد که مقتول دارای حسن شهرت در میان بستگان، دوستان و همکارانش بوده و هیچگونه اختلاف شخصی یا مالی با کسی نداشته است. کارآگاهان در ادامه تصاویر به دست آمده از دوربینهای مداربسته ترمینال فرودگاه مهرآباد را بررسی کردند و در نهایت موفق به شناسایی تصویر مقتول در زمان خروج از فرودگاه و سوار شدن به یک دستگاه خودرو سواری شدند.
کارآگاهان با شناسایی آخرین مالک خودرو به نام «پرستو»، به تحقیق از این زن جوان پرداختند؛ پرستو در اظهاراتش به کارآگاهان گفت: چندی پیش با پسری به نام مسعود آشنا شدم که مدعی بود از پرسنل یکی از ارگانهای حساس است و حتی چندین بار نیز او را با لباس و تجهیزات نظامی ملاقات کردم؛ چند ماه پیش، زمانی که مسعود برای دیدن من آمده بود، به بهانه خرابی اتومبیل شخصیاش از من درخواست خودرو کرد و روز بعد نیز خودرو را برایم پس آورد؛ در آن موقع متوجه آثار جراحت روی دستانش شدم! علت را که از او پرسیدم، مدعی شد شب گذشته و در یک عملیات دستگیری، مجروح شده است و من نیز به دلیل ادعاهای قبلی، سخنانش را باور کردم. مدت کوتاهی از آشنایی من با مسعود نگذشته بود که متوجه اظهارات دروغ و همچنین انجام برخی کارهای خلاف از طرف وی شدم و به همین علت ارتباطم را با او قطع کردم.
با توجه به اطلاعات بهدست آمده از پرستو، کارآگاهان اداره دهم موفق به شناسایی هویت فردی به نام «میثم . ح» 31 ساله شدند؛ با به دست آمدن تصاویر میثم، پرستو وی را به نام مسعود شناسایی کرد. تحقیقات برای شناسایی مخفیگاه میثم در تهران ادامه داشت تا اینکه کارآگاهان اطلاع پیدا کردند که او مخفیگاهش در تهران را تغییر داده و در شهرستان کرج، منطقه مهر ویلا، مخفی شده است؛ در حالی که میثم قصد جابجایی مخفیگاهش را داشت، دستگیر و به اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ منتقل شد. وی در تحقیقات مقدماتی منکر هرگونه ارتکاب جنایت و اطلاع از مرگ مقتول شد. همزمان با دستگیری میثم، اموال کشف شده از مخفیگاه وی از قبیل لباس نظامی، شوکر و ... نیز به اداره دهم پلیس آگاهی منتقل شد؛ اما در میان اموال ، یک عدد قاب گوشی تلفن همراه نیز وجود داشت که هیچ تناسبی با تلفن همراه به دست آمده از میثم نداشت که در ادامه خانواده مقتول اعلام کردند که قاب موبایل متعلق به تلفن همراه مقتول است.
با توجه به دلایل به دست آمده میثم که چارهای جز بیان حقیقت نداشت به ارتکاب جنایت اعتراف و انگیزه خود را «سرقت» عنوان کرد. متهم در اعترافاتش به کارآگاهان گفت: به علت مشکلات مالی از جمله عقب افتادن اقساط خودروام تصمیم به سرقت گرفتم. از دوستانم شنیده بودم افرادی که با هواپیما به تهران مراجعه میکنند پول زیادی به همراه دارند. به همین علت و به بهانه مسافرکشی به فرودگاه مهرآباد رفتم و مقتول را به عنوان مسافر سوار کردم. در اتوبان شهید چمران از مسیر اصلی خارج شدم و درحالیکه ماشین در حال حرکت بود، درهای آن را قفل کردم که با اعتراض مقتول روبهرو شد؛ به همین دلیل شوکر را از زیر صندلی راننده خارج کردم و با تهدید از مقتول خواستم تا همه پولهایش را تحویل دهد؛ اما او در برابر خواستهام مقاومت کرد و درگیر شدیم. من هم با شوکر چند بار به وی ضربه زدم که باعث بیحال شدنش شد و در حالی که دیگر قادر به مقاومت نبود، او را به محل کشف جسد منتقل کردم و در آنجا لباسها و کیف همراهش را گشتم. وقتی که داشتم وسایلش را میدیدم، متوجه شدم که مقتول در حال به هوش آمدن است؛ از ترس آنکه مرا شناسایی کند، با قاب آینه داخل خودرو چند ضربه به سر او زدم و وقتی که بیهوش شد، او را از خودرو به بیرون انداختم و متواری شدم. پس از سرقت وجوه نقد و گوشی تلفن همراه، مدارک شناسایی را داخل کیف قرار داده و در سطل زباله انداختم.
سرهنگ کارآگاه آریا حاجی زاده، معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ، با اعلام این خبر گفت: با توجه به اعترافات صریح متهم به ارتکاب جنایت، قرار بازداشت موقت از سوی بازپرس محترم پرونده صادر و متهم برای انجام تحقیقات تکمیلی در اختیار کارآگاهان ویژه قتل پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفته است.
منبع : روزنامه حمایت