در واكنش به اخراج علي كريمي از استيل آذين؛ معدنچي: روز بازي با استقلال همه بازيكنان ناهار خوردند

در واكنش به اخراج علي كريمي از استيل آذين؛
معدنچي: روز بازي با استقلال همه بازيكنان ناهار خوردند/ كريمي خيلي زود به استيل آذين برمي گردد

هافبك تيم فوتبال استيل‌آذين تهران گفت: روز بازي با استقلال همه بازيكنان تيم ما در رستوران غذا خوردند و 95 درصد فوتباليستها نيز روزه نمي گيرند.

هافبك تيم فوتبال استيل‌آذين تهران گفت: روز بازي با استقلال همه بازيكنان تيم ما در رستوران غذا خوردند و 95 درصد فوتباليستها نيز روزه نمي گيرند.

مصاحبه خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا) را با "مهرزاد معدنچي" در ادامه بخوانيد:​

* در حالي كه از آمادگي خوبي برخوردار هستي اما در تركيب قرار نمي گيري؛ از اين موضوع ناراحت نيستي؟​

- من طي هفته تمرينات بسيار خوبي را پشت سر گذاشتم اما ناگهان گفتند كه در ليست 11 نفره نيستي؛ در حالي كه فكر مي كنم دليل اين موضوع نيز فني نيست.​

* در اين مورد اعتراضي به كادر فني تيم نكردي؟​

- تومباكوويچ بعد از بازي از عملكردم در اين بازي تمجيد كرد و حتي به من گفت كه براي اين بازي حساب ويژه‌اي روي من كرده بود. با اين حال نمي دانم چرا در تركيب ثابت به ميدان نرفتم!​

* با اين وجود حتي صاحب موقعيت هم شدي اما پايت به گلزني باز نشد.​

- در آن لحظه تمركز نداشتم و از 6 قدمي توپ را به آسمان زدم. نيمكت نشيني من را شوكه كرده بود و شايد يكي از دلايل اينكه موقعيت را خراب كردم همين بود.​

* علي كريمي اين روزها كانون بسياري از خبرهاست و صحبتهاي او عليه مديرعامل تيم سروصداي زيادي به پا كرده است.​

- يكي از مواردي كه علي به آن اعتراض داشت جنس پيراهنهاي ما بود كه متاسفانه با وجود اعتراض علي به اين موضوع اما كسي به حرفهاي او توجه نكرد.​

* اما حالا وي به دليل روزه‌خواري از تيم اخراج شده است!

- روز بازي با استقلال همه بازيكنان تيم ما در رستوران غذا خوردند و 95 درصد فوتباليستها نيز روزه نمي گيرند. ما همه مسلمانيم و به اعتقاداتمان پايبنديم اما واقعا با اين شرايط روزه گرفتن برايمان مشكل‌ساز است. ما سر تمرين قوطيهاي آب كنار زمينمان داريم با اين وجود من به شخصه نديده‌ام كه كريمي در ملا عام روزه‌خواري كند. به نظر من اصلا درست نيست كه روزه‌داري يا روزه‌خواري يك نفر را رسانه‌اي كنيم. مسلمانان بايد عيب يكديگر را بپوشانند. حتي از اسم علي مي توان به اعتقادات مذهبي خانواده وي پي برد و اينكه او را متهم به روزه‌خواري كنيم درست نيست.

* اينكه وي به همين دليل از تيم اخراج شده را چطور مي بيني؟​

- چنين اتفاقي نخواهد افتاد. كريمي و مهدوي كيا جزء بزرگترين فوتباليستهاي ايران هستند و به لحاظ اخلاقي و شخصيتي قابل احترام‌ هستند. فكر مي كنم به زودي همه اين سوء تفاهمات حل شود.

ایپنا

مطلب مرتبط:

سایت باشگاه استیل آذین:

علی کریمی از استیل آذین اخراج شد

[FONT=&quot]بسمه تعالی[/FONT]
[FONT=&quot]" و من یعظم شعائر الله فانها من تقوی القلوب"[/FONT]

باشگاه فرهنگی ورزشی استیل آذین وظیفه خود می داند در مقابل عدم تمکین در اجرای مقررات و حرمت شکنی و تظاهر به روزه خواری آقای علی کریمی یکی از بازیکنان تیم فوتبال این باشگاه و عدم رعایت شئونات ماه مبارک رمضان در جریان تمرین به وظیفه دینی و قانونی خود عمل نموده و اخراج این بازیکن را اعلام نماید.

از آنجایی که تعظیم شعائر الهی و حرمت نهادن به مقدسات دین مبین اسلام در اولویت باشگاه فرهنگی ورزشی استیل آذین قرار دارد و متاسفانه این موضوع از جانب بازیکن مذکور رعایت نشده و حتی با توهین وی به مسئولان فدراسیون فوتبال و مقررات همراه بوده و علیرغم تذکرات سرپرست تیم ، وی به اقدام خود ادامه داده و اصرار بر انجام این تخلف داشته است ، این بازیکن از همراهی تیم فوتبال استیل آذین محروم می باشد.
بی تردید آنچه در درجه بالاتری از عناوین و افتخارات ورزشی قرار دارد ، ایستادگی و پافشاری بر مبانی دین مبین اسلام و اصول اخلاقی است که موجبات تعالی و قدسیت انسان را فراهم می آورد.

بی گمان نگاه ابزاری و هدف محور به ورزش بدون لحاظ داشتن جنبه های معرفتی ، معنوی و انسانی منجر به حاکمیت اخلاق و معنویت در ورزش نمی شود. از همین رو امیدواریم که اقدام باشگاه استیل آذین در الویت دادن به اصول اخلاقی تبدیل به یک رویه در ورزش کشور گردد و ورزش به فرموده امام خمینی(ره) نه به عنوان هدف که به عنوان وسیله ای در جهت نیل به تعالی تلقی گردد.
[FONT=&quot]روابط عمومی باشگاه فرهنگی ورزشی استیل آذین[/FONT]

استیل آذین

تاپیک مرتبط:

كريمي: بايد مديرعاملي به استيل آذين بيايد كه ضعف‌ها را پوشش دهد/نبايدبه اجبار و وعده كيك وسانديس تماشاگر به ورزشگاه بياوريم

آخرین ویرایش:

sh85

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
واقعا مرد هست
اگر یه ذره از جرات و نترسیش را بقیه داشتن .....
حیف که کم هستن همچین آدم هایی
هر کاری هم کنن
کریمی ها ، شجریان ها و .. حتی اگر کنار هم گذاشته بشن همیشه در یاد مردم هستن

دفاع مهدوی‌کیا از علی کریمی: روزه‌خواری یعنی چه؟ شاید او دارو مصرف می‌کرده یا مسافر بوده

پارلمان‌نیوز: كاپیتان تیم استیل‌آذین در دفاع از علی كریمی تاكید كرد كه این مسائل درون خانوادگی می‌تواند راحت‌تر از این جنجال‌سازی‌ها حل شود.

به گزارش ایسنا؛ مهدی مهدوی‌كیا گفت:« تعجب می‌كنیم كه چرا یك موضوع كه قابل حل است به این شكل پیچیده و بحرانی می‌شود ما امسال جو خوب و بسیار آرامی داشته و داریم و مطمئن هستم هیچ موضوعی نمی‌تواند تیم ما را به حاشیه ببرد. درباره علی كریمی هم باید بگویم نباید به سادگی این بازیكن و سایر نفرات تیم را زیرسوال برد. چرا باید كریمی را متهم به روزه‌خواری در ملاء عام كرد. مگر در تمرینات ما چند تماشاگر حضور دارند كه بخواهیم بگویم او در ملاءعام روزه‌خواری كرده، اصلا شاید او مسافر بوده یا دارو مصرف می‌كرده كه نمی‌توانست روزه بگیرد یعنی باید درباره مسائل شخصی افراد هم تحقیق و تفحص كرد، یعنی علی كریمی تنها بازیكن لیگ ایران بوده كه روزه‌خواری كرده است مگر سازمان لیگ می‌تواند تك تك بازیكنان لیگ را زیرنظر بگیرد و دلیل روزه‌خواری او را جویا شود. به نظر من ما باید منطقی با مسائل برخورد كنیم. علی كریمی هم بازیكن كوچكی نیست كه به این راحتی همه چیز را نادیده بگیریم.»

مهدوی‌كیا درباره‌ی مصاحبه علی كریمی علیه مدیرعامل باشگاه استیل آذین گفت:«این مسأله به من ربطی ندارد، اگر او مصاحبه‌ای كرده خودش باید پاسخگو باشد نه من. ضمن اینكه باشگاه می‌تواند دلیل مصاحبه كردن او را جویا شود یا برایش جریمه در نظر بگیرد یا اینكه عنوان شود او به خاطر مصاحبه علیه باشگاه به فلان مبلغ جریمه می‌شود یا باید ضمن حضور در باشگاه درباره مصاحبه خود توضیح دهد. من امیدوارم این مسائل با صحه صدر علی كریمی و آقای آجرلو حل و فصل شود. جو تیم ما بسیار خوب و آرام است و من امیدوارم این مشكل هر چه زودتر برطرف شود و علی كریمی هم به تمرینات ما برمی‌گردد و دیگران نیز نمی‌توانند برای باشگاه استیل آذین حاشیه‌ساز شوند به نظر من این یك مسأله درون خانوادگی است و باید بین خودمان آن را حل كنیم.»

مهدی مهدوی‌كیا در پایان گفت:« به سازمان لیگ و همه اهالی فوتبال ایران باید بگویم وقتی ماه مبارك رمضان فرامی‌رسید بسیاری از رسانه‌ها و حتی شبكه‌های تلویزیونی به سراغ بازیكنان ایرانی و مسلمان حاضر در بوندسیلگا می‌آمدند و درباره روزه‌گرفتن یك فوتبالیست سوال می‌كردند ما آنجا بارها و بارها در طول ماه رمضان درباره روزه گرفتن و فواید آن صحبت می‌كردیم در اروپا حتی به این موضوع از دید مثبت نگاه می‌شد اما حالا به خاطر یك مسأله كوچك می‌آییم و در جامعه سروصدا به پا می‌كنیم كه چرا روزه‌خواری شده است. این وسط كسی هم از خودش نمی‌پرسد كه آیا بازیكن مسافر بوده، از دارو مصرف می‌كرده یا... به نظر من رواج دادن این حرف‌ها در بین مردم كار درستی نیست.»

پارلمان نیوز

Sarp

مدیر بازنشسته
این فوتبال و فوتبالیستهاش هم مملکتو به گند کشیدند .

اگه یه قرون از مالیاتی که ازم میگیرن به اینا بدن حرومشون بشه .

atish pare

عضو جدید
کاربر ممتاز
این فوتبال و فوتبالیستهاش هم مملکتو به گند کشیدند .

اگه یه قرون از مالیاتی که ازم میگیرن به اینا بدن حرومشون بشه .
:w16:

یه دستمزدشونو به خیلی از مردم جامعه بدن زندگیشون از این رو به اون رو میشه...

• Like
واکنش ها: Sarp
اطلاع رسانی فوری : برای حمایت از علی کریمی ارسال عدد 8 به نظرسنجی برنامه امشب 90
این طرح واقعا درسته دیگه؟
یهویی نود میاد سوالش رو درباره ی علی کریمی می ذاره ! اونوقت بزنیم 8 !؟!! :دی

اگر این فکر هست
باید
1 سریعا هماهنگ بشه و همین یک طرح باشه
2 سریع سریع سریع اطلاع رسانی بشه

چون عدد مورد علاقه ی کریمی و شماره ی همیشگیش 8 هست به نظر میاد فکر خوبی هم باشه

wasper

عضو جدید
پرسپولیسی های عزیز بدونید که خون پرسپولیس در خون این بازیکن هست

wasper

عضو جدید
این طرح واقعا درسته دیگه؟
یهویی نود میاد سوالش رو درباره ی علی کریمی می ذاره ! اونوقت بزنیم 8 !؟!! :دی

اگر این فکر هست
باید
1 سریعا هماهنگ بشه و همین یک طرح باشه
2 سریع سریع سریع اطلاع رسانی بشه

چون عدد مورد علاقه ی کریمی و شماره ی همیشگیش 8 هست به نظر میاد فکر خوبی هم باشه
این طرح کاملا اطلار رسانی شده.
فقط گفته شده که اگر عادل یک نظرسنجی در مورد علی کریمی گذاشت .دیگه 8 ارسال نمیکنیم.
و به گزینه حمایتی علی کریمی رای میدیم.
ولی در غیر اونصورت عدد 8 را ارسال میکنیم.
هر کسی هم میتونه چند بار ارسال کنه.
چون هدف این هست که رای های اشتباه زیاد بشه.
چون رای دادن به گزینه اخر میتونست مشکلاتی ایجاد کنه.
من یک تاپیک تو همین انجمن زدم
فوری : علی کریمی ارسال عدد 8 به 90
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=196422
لطفا این تاپیک را بالا نگه دارید

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پرسپولیسی های عزیز بدونید که خون پرسپولیس در خون این بازیکن هست
چه ربطی داره!!!!
من هم پرسپولیسی ام، حالا هرکی پرسپولیسی بود باید ازش حمایت کنم؟

علی کریمی یک کم اخلاق نداره، واسه همین زیاد دوستش ندارم...

• Like

soutedelan

عضو جدید
دستت درد نکنه ، اه اه ، اینقدر بدم می یاد از این علی کریمی
اصلاً از بس که پول خرج این بازیکنا می کنن ، اینقدر زبونشون دراز شده
اگه نصف پولی که خرج این آقایون تو پرسپولیس ، استقلال، تیم ملی بشه که هی هم خدا رو شکر تو بازی با تیمای در پیتی مث تشتک سازی و شیر پاستوریزه وین اتریش اینجوری افتضاح بازی می کنن ، پولش خرج جوونای بیکار مملکت بشه این آقا این طور دم در نمی یاره:redcard::w09::w12::w12:

• Like

wasper

عضو جدید

ARASH AZ

عضو جدید
کاربر ممتاز
اطلاع رسانی فوری : برای حمایت از علی کریمی ارسال عدد 8 به نظرسنجی برنامه امشب 90
یه کار دیگه هم می شه کرد , شما فقط شماره ی شریفی رو به من بدین , من اجدادشو می آرم جلوی چشش تا تو ماه رمشون براش بندری برقصن :دی

wasper

عضو جدید
دستت درد نکنه ، اه اه ، اینقدر بدم می یاد از این علی کریمی
اصلاً از بس که پول خرج این بازیکنا می کنن ، اینقدر زبونشون دراز شده
اگه نصف پولی که خرج این آقایون تو پرسپولیس ، استقلال، تیم ملی بشه که هی هم خدا رو شکر تو بازی با تیمای در پیتی مث تشتک سازی و شیر پاستوریزه وین اتریش اینجوری افتضاح بازی می کنن ، پولش خرج جوونای بیکار مملکت بشه این آقا این طور دم در نمی یاره:redcard::w09::w12::w12:

شرف این بازیکن بیشتر از خیلی ها هست.
لیاقت ما همین هست.واقعا خوب کاری میکنند اونهایی که اینکار ها را انجام میدهند که شما گفتید.
چون هر چی برای این مردم بکنی.بیشتر فحش میشنوی.
علی کریمی که این همه زحمت برای تیم ملی کشیده شده زبون دراز.
همین فوتبال که شما چشم دیدنش را نداری.همین علی کریمی با دریبلهایش میلیون ها ایرانی را به وجد میاورد.
وقتی با نخبه های مملکت اینطوری برخورد میشه.
دیگه چه انتظاری داری که پیشرفت کنیم

Sarp

مدیر بازنشسته
شرف این بازیکن بیشتر از خیلی ها هست.
لیاقت ما همین هست.واقعا خوب کاری میکنند اونهایی که اینکار ها را انجام میدهند که شما گفتید.
چون هر چی برای این مردم بکنی.بیشتر فحش میشنوی.
علی کریمی که این همه زحمت برای تیم ملی کشیده شده زبون دراز.
همین فوتبال که شما چشم دیدنش را نداری.همین علی کریمی با دریبلهایش میلیون ها ایرانی را به وجد میاورد.
وقتی با نخبه های مملکت اینطوری برخورد میشه.
دیگه چه انتظاری داری که پیشرفت کنیم
:eek:

اگه با دووندن توپ به اینور اونور کشور پیشرفت بکنه حاضرم روزانه یه کامیون توپ شوت کنم :surprised:
اون هم مفت و مجانی .:huh:

wasper

عضو جدید
:eek:

اگه با دووندن توپ به اینور اونور کشور پیشرفت بکنه حاضرم روزانه یه کامیون توپ شوت کنم :surprised:
اون هم مفت و مجانی .:huh:

تو ورزش نخبه داریم.
تو علم نخبه داریم.
تو دانشگاه نخبه داریم.
تو حوزه نخبه داریم.
تو سیاست نخبه داریم.
شما نمیتونید منکر فوتبالی باشید که جز زندگی مردم هست.
الان تو دنیا لیونل مسی یک شخصیت معنوی داره.
علی دایی کریم باقری علی کریمی
اینها شخصیت های معنوی هستند.
این ها کسانی هستند که با کارهاشون دل های مردم را شاد میکنند.
چقدر مردم با دریبل های علی کریمی خندیدند و خوشحال شدند و دلشون شاد شد.
میدونی>؟؟؟؟؟؟

Sarp

مدیر بازنشسته
تو ورزش نخبه داریم.
تو علم نخبه داریم.
تو دانشگاه نخبه داریم.
تو حوزه نخبه داریم.
تو سیاست نخبه داریم.
شما نمیتونید منکر فوتبالی باشید که جز زندگی مردم هست.
الان تو دنیا لیونل مسی یک شخصیت معنوی داره.
علی دایی کریم باقری علی کریمی
اینها شخصیت های معنوی هستند.
این ها کسانی هستند که با کارهاشون دل های مردم را شاد میکنند.
چقدر مردم با دریبل های علی کریمی خندیدند و خوشحال شدند و دلشون شاد شد.
میدونی>؟؟؟؟؟؟
اولا مقایسه مسی و کریمی عین مقایسه زرشک با طعم آلبالو با زرشک با طعم آلوی کال هست .:w12:

دوما اینایی که شمردی چه ربطی به پیشرفت مملکت داشت ؟:eek:

هفتما هم اینکه اینا هیچ کدوم نخبه نیستند . اینا نخبه باشند پس مسی و رونالدو و . . .خدا هستند :surprised:

wasper

عضو جدید
اولا مقایسه مسی و کریمی عین مقایسه زرشک با طعم آلبالو با زرشک با طعم آلوی کال هست .:w12:

دوما اینایی که شمردی چه ربطی به پیشرفت مملکت داشت ؟:eek:

هفتما هم اینکه اینا هیچ کدوم نخبه نیستند . اینا نخبه باشند پس مسی و رونالدو و . . .خدا هستند :surprised:

نخبه مگه باید باعث پیشرفت مملکت بشه.
یک بازیگر میتونه با بازی خوبش نخبه باشه.
همانطور یک خواننده
مسی یک نخبه تو جهان فوتبال هست.
ولی برای مردم ایران علی پروین و دایی و کریمی و باقری نخبه های ورزشی هستند.
شما نمیتونید برای مردم تصمیم بگیرید.
مردم اینها را دوست دارند.
ببین امشب چی میشه اونم با تبلیغ چند ساعته تو 4 تا فروم

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه ربطی داره!!!!
من هم پرسپولیسی ام، حالا هرکی پرسپولیسی بود باید ازش حمایت کنم؟

علی کریمی یک کم اخلاق نداره، واسه همین زیاد دوستش ندارم...

بهتره یاد آوری کنم که کارهایی که علی کرمی تو فوتبال ما کرده نصفشم کسی انجم نداده.
اخرین کمکی هم که کریمی کرد کمک به بابک معصومی بود.
شما نگاه کن آقایان دولتی یکدهم کارای کریمی رو کردند؟!.همشون فقط شعار میدن.
اینا چشم دیدن کریمی رو ندارندو هر جور میخوان بلایی که سر امثال حجازی ها اون سر کریمی هم بیارن!
شما فکر کردید کریمی به خاطر روزه خوری جریمه شده!!!
قبلا یه تاپیک راجبه گرفتن یک فرد هنگام روزه خواری نوشته بودن.ولی شما و همفکراتون مسخره کردید وگفتید کاری به کار کسی ندارند.پس در مورد کریمی قضیه چی بوده!

بالا