در مواجهه با این صحنه چه عکس العملی باید نشان داد؟؟؟

عزيز خشمان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
امروز در ایستگاه اتوبوس نشسته بودم و زوج جوانی هم منتظر اتوبوس بودند و به ظاهر جر و بحث لفظی داشتند که صداشون یه دفعه بالا رفت و مرد کشیده محکمی به زن زد ولی زن سکوت کرده بود بعد مرد از شونه زن گرفت و بلندش کرد که برن که زن مقاومت کرد و مرد لگد محکمی به زن زد و چند مشت محکم به سر زن ، من واقعا شوکه شدم که در ملا عام چنین اتفاقی رخ داد و هیچ کس واکنشی نشون نداد این صحنه بدجور ذهن منو مشغول کرده به نظر شما در مواجهه با چنین صحنه ای بهترین واکنش چیه آیا باید بی تفاوت بود یا عکس العملی نشون داد

سلام دوست عزيز.. اولا اون مرده خيلي كاره بي شرمانه اي كرده كه خانم خودش رو پيش چشم همه و در يك جاي عمومي بزنه.. تقريبا 2 ماه پيش بود وقتي كه از باشگاه ميومدم تو راه ديدم يه آقايي از خدا بي خبر بد جوري زن خودش با مشت لگد ميزد دوستان باور كنيد انقد زن خودشو زده بود كه از خون من صورت اون خانم رو نميديدم مردم هم همه داشتن مثل يه تماشاگر نگاه شون ميكردن.. بخدا ديگه نتونستم جلوي خودم رو بگيرم رفتم جلو گفتم داداش اگه ميخواي زن خودتو بزني برو ببر خونه اون جا بزن .. چرا جلوي چشم همه اين خانم رو ميزني باور كنيد اون زن به يه وضعي افتاده بود كه نگو همه جاش خوني بود.. بهم سيلي زد چيزي نگفتم بخدا... بهم فش داد ديگه نتونستم جلوي خودمو بگيرم انقد اون مرد رو زدم كه مردم امدن مارو جدا كردن.. ببين دوست عزيز آدم نميتونه تو زندگي شخصي ديگران دخالت كنه چون شايد خداي نكرده سره ما هم بياد نميگم كه بايد خانم خودت رو پيش چشمه همه بزني نه!! اين كاره واقعا خيلي خيلي بدي هست تو زندگي هر كسي دعوا بگو مگو هست اما ديگه كار به اينجا نكشه كه طرف رو پيش همه بزني.. بازم ميگم آدم نميتونه تو زندگي كسي دخالت كنه اما در بعضي از موارد مثل اين ادم ديگه نميتونه جلوي خودشو نگه داره:redface:

آخرین ویرایش:

نازنين...

اخراجی موقت
[ : کنترل احساسات و آزادسازی انرژی حاصل از فرو بردن خشم خود [/QUOTE]

يه آدم روشن فكر و با درك و فهم بالا هيچ وقت اين كار رو نميكنه مثلا بگيره خانم خودش رو جلوي چشم همه بزنه آري شايد خانمش كاره اشتباهي كرده اما اين باعث نميشه كه جلوي چشم همه اين كارو بكنه تو خونه قشنگ بشينه يا خانم خودش حرف بزنه چون اين زمونه با كتك زدن كاري درست نميشه . و اگه در يك جاي عمومي اين كارو بكنه يكي مثل دوستمون عزيز خشمان از راه ميرسه حسابي حال اون رو جا مياره..:biggrin:

simiar

عضو جدید
يه آدم روشن فكر و با درك و فهم بالا هيچ وقت اين كار رو نميكنه مثلا بگيره خانم خودش رو جلوي چشم همه بزنه آري شايد خانمش كاره اشتباهي كرده اما اين باعث نميشه كه جلوي چشم همه اين كارو بكنه تو خونه قشنگ بشينه يا خانم خودش حرف بزنه چون اين زمونه با كتك زدن كاري درست نميشه . و اگه در يك جاي عمومي اين كارو بكنه يكي مثل دوستمون عزيز خشمان از راه ميرسه حسابي حال اون رو جا مياره..:biggrin:
از نظر بنده ما در برابر جامعه مسئول هستیم و نه تربیت تک تک افراد جامعه! که صد البته تربیت تک تک افراد از عهده ی ما خارج است.

چنین برخوردهای احساسی در فیلم های بالیوودی نتایج مثبت دارند نه در دنیای واقعی!

آخرین ویرایش:

mehran_eng

عضو جدید
باید ببینیم دلیل کارش چی بوده!!! شاید دلیلی داشته واسه خودش!!!!

mehdi_petro

عضو جدید
کاربر ممتاز
داداش شانس آوردي
اگه يه قدم جلو ميرفتي كه ثواب كني كباب ميشدي چون به احتمال قريب به يقين با مشت آقا مواجه ميشدي:w43::w43:

Lady Neo

عضو جدید
مسلما سکوت کار درستی نیست. من باشم اعتراض می کنم. بعد هم سعی می کنم دیگران رو هم به اعتراض تشویق کنم. گاهی لازمه به جای اون فردی که داره زنش رو کتک می زنه یکی یه سیلی بزنی به صورت اونایی که تماشا می کنن و هیچی نمیگن. ضمن اینکه گمون نمی کنم اون یارو اونقد ظرفیت داشته باشه که بخواد همزمان هم منو بزنه هم زنش. در نهایت، اون زن هم وقتی ببینه یه زن دیگه داره اعتراض می کنه ممکنه چن روز دیگه خودشم بخواد به نحوی اعتراضشو به شوهرش نشون بده. حالا من موندم چرا خودت هیچی نگفتی، داداش؟! : )))

آخرین ویرایش:

habib fasa

عضو جدید
مسلما سکوت کار درستی نیست. من باشم اعتراض می کنم. بعد هم سعی می کنم دیگران رو هم به اعتراض تشویق کنم. گاهی لازمه به جای اون فردی که داره زنش رو کتک می زنه یکی یه سیلی بزنی به صورت اونایی که تماشا می کنن و هیچی نمیگن. ضمن اینکه گمون نمی کنم اون یارو اونقد ظرفیت داشته باشه که بخواد همزمان هم منو بزنه هم زنش. در نهایت، اون زن هم وقتی ببینه یه زن دیگه داره اعتراض می کنه ممکنه چن روز دیگه خودشم بخواد به نحوی اعتراضشو به شوهرش نشون بده. حالا من موندم چرا خودت هیچی نگفتی، داداش؟! : )))
یکی دوستام کار شمارو انجام داد 18 ماه حبس کشید...
متاسفانه تو جامعه ما دیگه این فردین بازیا چیز جز دردسر نداره.......

shabnam...

عضو جدید
کاربر ممتاز
متاسفانه جز اینکه شوک شم هیچ کاره دیگه ای هم نمیکنم
چون این کارا شرههههههه

hale a.a

عضو جدید
کاربر ممتاز
​به نظر من که جدا از همه ی این حرفها مقصر خانومه بوده که شرایط رو درک نکرده و چیزی گفته که همسرش رو به نهایت عصبانیت رسونده که مجبور بشه بزندش!وقتی ی چیز بهت میگن گوش کن خوب!دعوا و قهر و ناز که مال تو خیابون نیست!میبینی شوهرت اعصاب نداره خسته س عصبانیه باهاش مدارا کن تا برسونی خونه!والا به خدا...!

shabnam...

عضو جدید
کاربر ممتاز
​به نظر من که جدا از همه ی این حرفها مقصر خانومه بوده که شرایط رو درک نکرده و چیزی گفته که همسرش رو به نهایت عصبانیت رسونده که مجبور بشه بزندش!وقتی ی چیز بهت میگن گوش کن خوب!دعوا و قهر و ناز که مال تو خیابون نیست!میبینی شوهرت اعصاب نداره خسته س عصبانیه باهاش مدارا کن تا برسونی خونه!والا به خدا...!

مهندس جوابت خیلی خاص بود ممنون:)

mahshid-engineer

عضو جدید
باید ببینیم دلیل کارش چی بوده!!! شاید دلیلی داشته واسه خودش!!!!

هیچ دلیلی برای این کار پذیرفته نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!

حتی اگه بدو بیراه گفته باشه زنش!!!

حالا چرا!؟

چون اول اینکه ما قدرت تکلم داریم که بتونیم مشکلاتمونو با حرف حل کنیم.....حتی بدترین مشکلات......

اینکه اون خانوم حتی به شوهرش بدو بیراه گفته باشه و شوهرش بزنتش تنها توجیحش میتونه این باشه که مرده میخواسته بگه تو زورت به من نمیرسه (از نظر قدرت بدنی)!
حالا اگه زنش رزمی کار بود محال بود بخواد همچین غلطی بکنه چون میترسید تو جمع کتک بخوره و مذکر بودنش بره زیر سوال (گفتم مذکر چون اون آدم مرد نیست)

ما انسانیم.....حق اهانت به همو نداریم.....
اون شوهرشه.....فقط شوهرشه....زنو شوهر با هم مساوی هستند ........دوش به دوش هم راه میرن.....هیچ کدوم نباید پشت اون یکی محو شه و

حقش پایمال شه.....شخصیتش دیده نشه.......بشه یه سایه برا اون یکی که هرجا اون بخواد بره، هرچی اون یکی بگه این فقط مطیع تام باشه!!!!!!!!!

حالا هرجای دنیا.......

mahshid-engineer

عضو جدید

:surprised::surprised::eek::eek::eek::surprised::surprised::eek::surprised:

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

واقعا نمیدونم چی باید بگم!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بالا