امروز در ایستگاه اتوبوس نشسته بودم و زوج جوانی هم منتظر اتوبوس بودند و به ظاهر جر و بحث لفظی داشتند که صداشون یه دفعه بالا رفت و مرد کشیده محکمی به زن زد ولی زن سکوت کرده بود بعد مرد از شونه زن گرفت و بلندش کرد که برن که زن مقاومت کرد و مرد لگد محکمی به زن زد و چند مشت محکم به سر زن ، من واقعا شوکه شدم که در ملا عام چنین اتفاقی رخ داد و هیچ کس واکنشی نشون نداد این صحنه بدجور ذهن منو مشغول کرده به نظر شما در مواجهه با چنین صحنه ای بهترین واکنش چیه آیا باید بی تفاوت بود یا عکس العملی نشون داد
سلام دوست عزيز.. اولا اون مرده خيلي كاره بي شرمانه اي كرده كه خانم خودش رو پيش چشم همه و در يك جاي عمومي بزنه.. تقريبا 2 ماه پيش بود وقتي كه از باشگاه ميومدم تو راه ديدم يه آقايي از خدا بي خبر بد جوري زن خودش با مشت لگد ميزد دوستان باور كنيد انقد زن خودشو زده بود كه از خون من صورت اون خانم رو نميديدم مردم هم همه داشتن مثل يه تماشاگر نگاه شون ميكردن.. بخدا ديگه نتونستم جلوي خودم رو بگيرم رفتم جلو گفتم داداش اگه ميخواي زن خودتو بزني برو ببر خونه اون جا بزن .. چرا جلوي چشم همه اين خانم رو ميزني باور كنيد اون زن به يه وضعي افتاده بود كه نگو همه جاش خوني بود.. بهم سيلي زد چيزي نگفتم بخدا... بهم فش داد ديگه نتونستم جلوي خودمو بگيرم انقد اون مرد رو زدم كه مردم امدن مارو جدا كردن.. ببين دوست عزيز آدم نميتونه تو زندگي شخصي ديگران دخالت كنه چون شايد خداي نكرده سره ما هم بياد نميگم كه بايد خانم خودت رو پيش چشمه همه بزني نه!! اين كاره واقعا خيلي خيلي بدي هست تو زندگي هر كسي دعوا بگو مگو هست اما ديگه كار به اينجا نكشه كه طرف رو پيش همه بزني.. بازم ميگم آدم نميتونه تو زندگي كسي دخالت كنه اما در بعضي از موارد مثل اين ادم ديگه نميتونه جلوي خودشو نگه داره

آخرین ویرایش: