در برابر اعدام کردها سکوت نکنیم...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

spow

اخراجی موقت
مگه جن هم وجود داره

آیهان

عضو جدید
ما کردا عادت کردیم.کدوم کردی یادش میره که چه جوری اوایل انقلاب به دستور آخوند خلخالی برادرای سپاهی ریختن کردها رو قتل عام کردن؟

نمیخوام تو این فضا که به همدلی نیاز داریم بحث قومی بکنم.
ولی بعضی از کرد ها هم شیطنت میکردن.

بی خبر؟!!!!!!
من خودم شندیدم تو تلویزیون گفته بودن، فردا اعدام می شن. خانوادشون خبر نداشتن؟ آخی. لابد تلویزیون نگاه نمی کردن، ماهواره می دیدن. تفلکیا. :w20:

آی مردم بشناسید اینارو
از مرگ آدما چقدر ناراحت شدن...
تقصیر ندارن ...عادت درن به کشتار

افشـین

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
مگه میشه این مساله فقط عزای کردها باشه! درد کردها باشه!

همه ما فراتر از ایرانی بودن انسانیم! مگه میشه خشمگین نشیم! اندوهگین نشیم!

لعنت به من فارس اگر کرد بودن این قربانی ها مایه بی دردی من بشه و شریک نشدنم در رنجشون!

:gol:

mr1991

عضو جدید
بی خبر؟!!!!!!
من خودم شندیدم تو تلویزیون گفته بودن، فردا اعدام می شن. خانوادشون خبر نداشتن؟ آخی. لابد تلویزیون نگاه نمی کردن، ماهواره می دیدن. تفلکیا. :w20:
شماها دامنتون آلوده به خون جوونای مملکته! به خاطر همینه که انقدر راحت از کشته شدن چندتا آدم بی گناه که تنها جرمشون آزادی خواهی بوده حرف میزنی!

bahar.bahar

عضو جدید
جالب می دونین کجاست اینکه بعد این اعدام ها با کمال وقاحت تلوزیون امروز داشت بازدید خاطره انگیز رهبر رو از کردستان نشون می داد:warn:

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
شماها دامنتون آلوده به خون جوونای مملکته! به خاطر همینه که انقدر راحت از کشته شدن چندتا آدم بی گناه که تنها جرمشون آزادی خواهی بوده حرف میزنی!
این عکس رو از یکی از همین تاپیک های اعتراض به بیانیه موسی جون گرفتم. به نقل از پرتو سخن. امید که خبر درست باشه.

البته من با لفظ شهید برای این نوگلان مشکل اساسی دارم و قبلا هم اعلام کردم.
اما شما برو برای قاتلای این عزیزان شیرین یا یه سری افراد دیگه، سینه بزن.

نمیخوام تو این فضا که به همدلی نیاز داریم بحث قومی بکنم.
ولی بعضی از کرد ها هم شیطنت میکردن.

آی مردم بشناسید اینارو
از مرگ آدما چقدر ناراحت شدن...
تقصیر ندارن ...عادت درن به کشتار

نه که شما اصلا شعار ضد غزه ای نمی دین و به کشتار آدم ها عادت ندارین!
چه جوری بعضی از دوستانتون از قاتلان بچه های بی گناه غزه حمایت می کنن و به ما خرده می گیرن که: "اونا خارجین! آدم نیستن که برای قتل عامشون خونتون به جوش اومده"! :weirdsmiley:

آخرین ویرایش:

حسین-تی

عضو جدید
نه که شما اصلا شعار ضد غزه ای نمی دین و به کشتار آدم ها عادت ندارین!
چه جوری بعضی از دوستانتون از قاتلان بچه های بی گناه غزه حمایت می کنن و به ما خرده می گیرن که: "اونا خارجین! آدم نیستن که برای قتل عامشون خونتون به جوش اومده"! :weirdsmiley:
تو کف منطقتم . . .!!!
ما میگیم نه غزه . . درست . . .! ولی آخرشو یادت رفت میگیم جانم فدای ایران!؟
یادت رفته بلاهایی که همین عربا سرمون در اوردن!؟
نمیبینی همین عربا چه نامردیهایی که نسبت به ایرانیا نمیکنن!؟
به منو تو چه ربطی داره سر این عربا چی میاد . . ! مگه خود خمینیم نگفت راه قدس از کربلا میگذرد!؟ مملکت خودتو ول کردی چسبیدی به غزه . . !!!؟ تو مملکت خودت کم به ناحق میکشن . .؟؟ کم خون میریزن؟ کم حق دیگرانو میخورن؟
عزیز دل : اول غصه ی مملکت خودتو بخور بعد برو سنگ این عربای بی ناموس رو به سینه بزن . . .!

Admin

مدیر کل سایت
عضو کادر مدیریت
مدیر کل سایت
توجه: ارسال مطلب سياسی در اين تالار ممنوع است و برخورد می شود.
كاربران عزيز لطفا در تاپيك هاي سياسي كه در اين تالار زده ميشه پست ندن چون با هر نوع مطلب سياسي تو تالار آزاد برخورد ميشه. چه آغاز كننده تاپيك باشيد و چه ادامه دهنده.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا