دریاچه ارومیه خون گریه میکند

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
نادر قاضی‌پور، نماینده ارومیه در مجلس اعلام کرد که «دریاچه ارومیه به واسطه سوء مدیریتی که موجب رو به موت شدن این دریاچه شده، خون گریه می‌کند و نیازمند توجه جدی مسئولان است.»
آقای قاضی‌پور هشدار داده که اگر مسئولان مربوطه، طرح آبرسانی به دریاچه ارومیه را به سرعت اجرا نکنند، «فاجعه‌ای رخ خواهد داد که حتی با صرف میلیارد‌ها تومان هم قابل بازگشت نخواهد بود.»
به گفته وی در صورت خشک شدن دریاچه ارومیه «بین یک تا ده میلیارد تن نمک توسط باد به مناطق شرق کشور منتقل می‌شود و می‌تواند زندگی چند میلیون نفر را تحت تاثیر قرار دهد.»
در سال‌های اخیر، شماری از حامیان حفظ محیط زیست در ایران نسبت به وضع بحرانی دریاچه ارومیه هشدار داده و خواستار اقدام دولت در جلوگیری از این بحران زیست محیطی شده‌اند.
در ماه فروردین سال جاری، تظاهراتی در برخی نقاط آذربایجان در اعتراض به بی‌توجهی به شرایط دریاچه اورومیه برگزار شد که به گفته سازمان‌های مدافع حقوق بشر، ماموران امنیتی شماری از تظاهرکنندگان را بازداشت کردند.
منبع: خانه ملت
 

Pari-2719

عضو جدید
کاربر ممتاز
عدم مدیریت .... اینها مواردی هستند که دیده می شوند ... درنظر بگیرید مواردی که دیده نمی شن را چه باید کرد
 

arash_441

متخصص انرژی های نو
32 سشال طول کشید یه میانگذر بزنن پیشبینی شده با این وضعیت 15 سال دیگه دریاچه خشک میشه!
 

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
این همه تاپیک درباره این موضوع زده شد ...این همه ،همه جا جار زدن ،گلو پاره کردن .لی کو کسی که بشنوه ؟!!!

فک نکنم برای مسئولین ما طبیعت ایران،محیط زیست،آثار تاریخی و ملی و فرهنگی به اندازه یه پشه ارزش داشته باشه!
 

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه از دست ما هم که جز رسانه ای کردن و تجمع و تشکل ساختن که کار دیگه ای برنمیاد... اونم که حمل به هزار چیز دیگه می کننش الا حمایت از محیط زیست!!!
 

Similar threads

بالا