اصلا به فیسبوک ربط نداره.دوست من فیسبوک داشت .موقعی هم که رفت مصاحبه فیسبوکش اکتیو بود .الانم فیسبوکش اکتیو هست .ولی تو مصاحبه قبول شد و الان داره بیوتکنولوژی میخونه
سلام ... محمد؟
اصلا به فیسبوک ربط نداره.دوست من فیسبوک داشت .موقعی هم که رفت مصاحبه فیسبوکش اکتیو بود .الانم فیسبوکش اکتیو هست .ولی تو مصاحبه قبول شد و الان داره بیوتکنولوژی میخونه
اصن امیدوار نباشببخشید یه سوال داشتم: تا چه حد میشه به تصحیح دوباره کلیدا امیدوار بود؟
آیا واقعا سنجش به اعتراضا توجهی میکنه؟
ممنون میشم جواب بدید.
بله تصحیح میشه ایشالا (پارسال شده بوده انگار)ببخشید یه سوال داشتم: تا چه حد میشه به تصحیح دوباره کلیدا امیدوار بود؟
ممنون میشم جواب بدید.
خیلی ممونم از قوت قلبت.
بله تصحیح میشه ایشالا (پارسال شده بوده انگار)
سلام ... محمد؟
آره.حتما عوض می کنن.پارسال 6 تا سوال عوض شده بود.درسته یکم هرکی هرکی هست سازمان سنجش ولی خدا رو شکر این کارو میکنن.البته قبلا نمی کردن ولی جدیدا جدی این کارو میکنن.ببخشید یه سوال داشتم: تا چه حد میشه به تصحیح دوباره کلیدا امیدوار بود؟
ممنون میشم جواب بدید.
جدا . . . ؟!آره.حتما عوض می کنن.پارسال 6 تا سوال عوض شده بود.درسته یکم هرکی هرکی هست سازمان سنجش ولی خدا رو شکر این کارو میکنن.البته قبلا نمی کردن ولی جدیدا جدی این کارو میکنن.
آره.حتما عوض می کنن.پارسال 6 تا سوال عوض شده بود.درسته یکم هرکی هرکی هست سازمان سنجش ولی خدا رو شکر این کارو میکنن.البته قبلا نمی کردن ولی جدیدا جدی این کارو میکنن.
اعلام نتیجه نیمه اول اردیبهشت یا نیمه دومش؟
جدا . . . ؟!
پس حتما سوال جرم رو درست می کنند![]()
جدا . . . ؟!
پس حتما سوال جرم رو درست می کنند![]()
نمیشه!!!!!!!اخه یکی از اقواممون گفت ایمیلتو میگیرن بعئ ار زوی ایمیل ای پی کامپیتوتو پیدا میکنن....و میفهمن تو چه سایتایی رفتی....البته احتملا رتبنم بهش نمیخوره....
نمیری؟![]()
خوب یه راه داری باید بری یه جایی که بدونی دورو بر فیس بوقو اینا تاب نمی خورن ،فامیلی چیزی
از اونجام یه میل بسازبعد بده بهشون اونام برن کشکشونو بسابن
)
نه زندم ننه
کدوم سوال جرم؟
ایشالا ایشالاسوال 97
اگه قرار باشه یه سوال جرم تصحیح بشه همین سواله که امیدوارم درستش کنن و درصد جرمم 62 بشه![]()
با اجازه ی ziizoسوال 97
اگه قرار باشه یه سوال جرم تصحیح بشه همین سواله که امیدوارم درستش کنن و درصد جرمم 62 بشه![]()
احسنتبا اجازه ی ziizoواقعا گزینه ی 3 درسته
دوست عزیز فکر کنم شما میانگینت از من خیلی بیشتر بودا!ایشالا ایشالا
داداش جرمو یه خرده کم نزدی؟
گند زدی به ترازمون![]()
ایشالا ایشالا
داداش جرمو یه خرده کم نزدی؟
گند زدی به ترازمون![]()
عاقا منم این عکسو گذاشتم که شما بخندییعنی خداوکیلی هروقت عکس پروفایلتو میبینم اول یه دل سیر میخندم بعد پستارو میخونم![]()
نه بابا اینجور که شما جرم زدی دست مارو از پشت بستی که هیچ کتفمونم شکوندیدوست عزیز فکر کنم شما میانگینت از من خیلی بیشتر بودا!
سوال 97
داداش جرم 70 زدی خداوکیلی؟ دمت گرم فقط فک کنم من گند زدممنم امیدورارم درست شه . میشم 70 جرم
منم امیدورارم درست شه . از 63 میشم 70 جرم