درصدها و تخمین رتبه ویژه کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

hothit

عضو جدید
سایت سنجش کلید نهایی دکتری را بیرون داده.کسی میدونه نسبت به کلید اولیه چه قدر فرق کرده؟

sahar_farj

عضو جدید
بچه ها کسی میدونه دقیقا کی رتبهها اعلام میشه؟نیمه دوم اردیبهشت یعنی کی؟
ی سوال دیگه:همه میگن مالک جو بدی داره و نزنید حالا اصلا شبانه و روزانه اش با چه رتبه ای میگیره؟فکر کنم فقط ی ساله خانمها را پذیرش میکنه.درسته؟

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ی سوال دیگه:همه میگن مالک جو بدی داره و نزنید حالا اصلا شبانه و روزانه اش با چه رتبه ای میگیره؟فکر کنم فقط ی ساله خانمها را پذیرش میکنه.درسته؟
پارسال فک کنم نوزدهم یا بیست و یکم دادن =نیمه دوم اردیبهشت
یکی ار دوستای من پارسال با 1750 قبول شد شبانه حالا گرایشش نمیدونم چی بوده
جو بد چیه دیگه میخوای بری دو سال درس بخوونی بیا دیگه :D مگه واسه یه عمر آدم میخواد بره اونجا تازه واسه اونایی که تهرانن عالیه

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

خانم ها سختر پذیرش میشن .توی انتخاب رشته فقط میتوندی 2 تا انتخاب مالک رو بزنید نه بیشتر اگه رتبه تون خوب شد(زیر 800)فرایند مالک رو بزنید اگه بالاتر شد بهتره گرایش مهماتش رو بزنید

ziiizooo

عضو جدید
مصاحبه عقیدتی داره که الکی نمیتونی از مصاحبش رد شی.یک نکته دیگه هم این هست که چادر اجباری هستش

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پارسال یه خانمی بود با 500 مصاحبه ام دعوت نشده بود فرایند

sahar_farj

عضو جدید
خانم ها سختر پذیرش میشن .توی انتخاب رشته فقط میتوندی 2 تا انتخاب مالک رو بزنید نه بیشتر اگه رتبه تون خوب شد(زیر 800)فرایند مالک رو بزنید اگه بالاتر شد بهتره گرایش مهماتش رو بزنید

واقعا؟فقط میشه دوتا مالک زد؟نمیدونستم

sahar_farj

عضو جدید
مصاحبه عقیدتی داره که الکی نمیتونی از مصاحبش رد شی.یک نکته دیگه هم این هست که چادر اجباری هستش

اونش که مشکل نداره!!!چادرشم چاره ای نیست....اما فیس بوک دارم!فک کنم اگه هم رتبشو بیارم بخاطر همین رد شم

sahar_farj

عضو جدید
خب میتونی اکانتت رو پاک کنی ، یا اسمت رو عوض بکن

نمیشه!!!!!!!اخه یکی از اقواممون گفت ایمیلتو میگیرن بعئ ار زوی ایمیل ای پی کامپیتوتو پیدا میکنن....و میفهمن تو چه سایتایی رفتی....البته احتملا رتبنم بهش نمیخوره....

sahar_farj

عضو جدید
فیس بوق رو میتونید دی اکتیو کنید اونجام بگید ندارم.میانگینتون چنده؟

نه همونجور که جواب دوسته فبلی را دادم..فایده نداره
البته من سوالم بیشتر جهت اطلاعات عمومی بود!!!!!اخه بعید میدونم رتبش بهم بخوره یکی از دوستام میخاست مالکو بزنه بیشتر برای اون پرسیدم
30!!!!!!!!!!!!!!!

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه همونجور که جواب دوسته فبلی را دادم..فایده نداره
البته من سوالم بیشتر جهت اطلاعات عمومی بود!!!!!اخه بعید میدونم رتبش بهم بخوره یکی از دوستام میخاست مالکو بزنه بیشتر برای اون پرسیدم
30!!!!!!!!!!!!!!!

قبولی.نه قضیه انقدرام که فک میکنید جدی نیست مصاحبه بیشتر جنبه اداری قضیه اس مهم رتبه اس.خلیا تو مالک درس میخونن که فقط به اسم مسلمونن فقط باید بدونی چطور جواب سوالارو میدی

ziiizooo

عضو جدید
نمیشه!!!!!!!اخه یکی از اقواممون گفت ایمیلتو میگیرن بعئ ار زوی ایمیل ای پی کامپیتوتو پیدا میکنن....و میفهمن تو چه سایتایی رفتی....البته احتملا رتبنم بهش نمیخوره....

اصلا به فیسبوک ربط نداره.دوست من فیسبوک داشت .موقعی هم که رفت مصاحبه فیسبوکش اکتیو بود .الانم فیسبوکش اکتیو هست .ولی تو مصاحبه قبول شد و الان داره بیوتکنولوژی میخونه

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قبولی.نه قضیه انقدرام که فک میکنید جدی نیست مصاحبه بیشتر جنبه اداری قضیه اس مهم رتبه اس.خلیا تو مالک درس میخونن که فقط به اسم مسلمونن فقط باید بدونی چطور جواب سوالارو میدی

اصلا به فیسبوک ربط نداره.دوست من فیسبوک داشت .موقعی هم که رفت مصاحبه فیسبوکش اکتیو بود .الانم فیسبوکش اکتیو هست .ولی تو مصاحبه قبول شد و الان داره بیوتکنولوژی میخونه

دقیقن ;)
حالا اینا هیچی این رفیق ما که اونجا قبول شده میگفت بعضی از این سوالاشونم بلد نبودم جواب بدم :smile:

mohandes-87

عضو جدید

سلام ببخشید رتبش چند بود؟که بیوتکنولوژی میخونه؟

بالا