BULGARIA
کاربر بیش فعال
خیلی جیگره گازبه نظر من اول طراحی فرایند بعد گاز بعد نانو
![]()
نانو مفتی هم ارزش نداره توصیه میکنم نزن-
خیلی جیگره گازبه نظر من اول طراحی فرایند بعد گاز بعد نانو
![]()
ziizoo دوسته خودم اسم و فامیلشم می دونم من باهاش شوخی می کنم توی fb همیشه تو نمی خواد مدافعه ی حقوق مردم شی.زود قضاوت کردید
اقای سمیعی گهر از سال 87 تا امسال هر سال کنکور کارشناسی ارشد رو داده و هر سال رتبه زیر بیست اورده من خودم کارنامه هاشون رو دیدم در ضمن در کنکور دکتری 91 و 92 هم رتبه اورده
خودش کارنامه هاش رو به ما داد حتی گواهی رتبشون رو هم داد که سازمان سنجش میده
اون وقت برخی که هنوز رتبه شون 3 رقمیه میرن بالا منبر یه تاپیک 80 صفحه ای میزنن پس ایشان باید با این همه رتبه خوب یه کتابخونه بزنه
بحث سمیعی گهر نیست بحث اینکه یکی زحمت کشیده (اقای zizoo) فایل گزاشته یکی دیکه هم حرفاشو زده حالا من نمیدونم چرا بعضی ها اینقدر ناراحتن
و مسخره میکنن
میگن بچه ها به قطار در حال حرکت سنگ می اندازن ...
300-400لطفا ادب را رعایت کنید
گاز شیراز کسی میدونه جه رتبه ای میخواد ؟ (در گرایش گاز)
شاید شما برین نانو بخونین و برین سربازی اون موقع خوب شه و جداسازی اشباع شهنانو مفتی هم ارزش نداره توصیه میکنم نزن-
البته ببخشید این سوال را میپرسم
برای اطلاعه
بهترین انتخاب که رتبه یک میکنه چیه؟
شاید شما برین نانو بخونین و برین سربازی اون موقع خوب شه و جداسازی اشباع شهولی در حال حاظر اصلا خوب نیست.
برای اطلاعه
میگن جداسازی یا فرایند شریفه؟
همین سال قبل هم نفر اول شبانه فرایند شریف رفته !!طراحی فرآیند شریف شبانهتا لازم نباشه برا خارج رفتن مدرکشو آزاد کنه-در ضمن گاز شیراز نسبت به بقیه گرایشهاش استاداش سختگیترند
برای اطلاعه
میگن جداسازی یا فرایند شریفه؟
همین سال قبل هم نفر اول شبانه فرایند شریف رفته !!
دمش گرم.
به من خیلی نزدیکهحیف که فردوسی خیلی به من دوره وگرنه خیلی دانشگاه توپیه![]()
واقعا مدرک ازاد کردنتو شریف که میگن خیلی راحته اصلا مفتیه سمیعی گهر میگفت
همین سال قبل هم نفر اول شبانه فرایند شریف رفته !!
دمش گرم.
اگر تهران نمیاری-جای نزدیک بزن فردوسی خوبه تازه دکترا هم ک دارهبه من خیلی نزدیکهبه نظرت من برم اونجا آره؟؟
راست میگه فقط کافیه ی 15 هراز تومن بدی یه مهر بسازی بعد یه سابقه کار درست کنی من پسر عموم و خودم همین کار را کردیم من لیسانس پسر عموم فوق!واقعا مدرک ازاد کردنتو شریف که میگن خیلی راحته اصلا مفتیه سمیعی گهر میگفت
آره من رشته ی بد نمیرم مجبورم همون فردوسی برماگر تهران نمیاری-جای نزدیک بزن فردوسی خوبه تازه دکترا هم ک داره
آره من رشته ی بد نمیرم مجبورم همون فردوسی برم
به نظر شما مشاورین بزرگ من چه رتبه ای میارم کدوم رشته بهتره بیو یا م شیمی؟
م شیمی
حرارت 35
ترمو33
سیالات 35
کنترل 51
عملیات40
سینتیک73
ریاضی 45
بیوتکنولوژی
راکتور 80
پدیده43
بیو50
ترمو40
رتبت حدودا چند میشه ؟آره من رشته ی بد نمیرم مجبورم همون فردوسی برم
مهندسی شیمی بین 400-500
بیو چون ندادم اطلاع ندارم دوستان کمکت میکنند ترجیحا بیو نرو البته این نظر شخصی منه-
م شیمی حول 300 تا 400به نظر شما مشاورین بزرگ من چه رتبه ای میارم کدوم رشته بهتره بیو یا م شیمی؟
م شیمی
حرارت 35
ترمو33
سیالات 35
کنترل 51
عملیات40
سینتیک73
ریاضی 45
بیوتکنولوژی
راکتور 80
پدیده43
بیو50
ترمو40
مهندسی شیمی250
میانگین 35 تا 37 رتبم بین 400 تا 500رتبت حدودا چند میشه ؟
آها مشابه پارسال منظورتون آره حرف شما درستایشون میانگینش 40پارسال با میانگین 38رتبه 500آوردند چه خبره 250؟؟؟
ایشون میانگینش 40پارسال با میانگین 38رتبه 500آوردند چه خبره 250؟؟؟
آره اگه امسالو می خوای نی نیخب داداش مگه نمیگیم امسال سخت بوده پس چرا با پارسال مقایسه میکنید؟
اخه با این رتبه که تهران صلا نمیریم چه شبانه چه روزانه![]()