farhad urmia
عضو جدید
دانشگاه شمال غیرانتفاعیه. اما شبانه رفسنجان و قوچان و حتی یاسوج رو هم شانسم بالا بود ولی نزدمشبانه دیگه آره؟؟؟؟
آخرین ویرایش توسط مدیر:
دانشگاه شمال غیرانتفاعیه. اما شبانه رفسنجان و قوچان و حتی یاسوج رو هم شانسم بالا بود ولی نزدمشبانه دیگه آره؟؟؟؟
بله درسته. معدلم 17.43 هستشدوست عزیز میانگین شما 21 ولی میانگین این دوستمون 15 هستش ، فرقش واضحه ، البته به معدل هم ربط داره
بله درسته. معدلم 17.43 هستش
کارشناسیت کدوم دانشگاه بودی؟؟
با تمام احترامی که برای خداکرمی قائلم ، به نظر من خیلی آدم باسوادی نیست توی کتاباش هم پر شده از فرمول ، شاید نتیجه بده واسه ارشد ولی من خوشم نیومد از این سبکآزاد تبریز - مدیر گروهمون دکتر بهزاد خداکرمی بود
با تمام احترامی که برای خداکرمی قائلم ، به نظر من خیلی آدم باسوادی نیست توی کتاباش هم پر شده از فرمول ، شاید نتیجه بده واسه ارشد ولی من خوشم نیومد از این سبک
دقیقا پویا! منم همچین حسی بهش پیدا کردم، اینکه دیگه خیلی پولکی شده.جدا از تمام این مسایل ایشون بیش از حد مادی شدن(راه به راه کلاس و کتابای جدید که فقط اسمن جدیده).البته یه کتاب روش های تستی دارن که دوس دارم ببینم باید جالب باشه
دقیقا پویا! منم همچین حسی بهش پیدا کردم، اینکه دیگه خیلی پولکی شده.
البته با بحث فنی ایشون کاری نداریم که ......
کاری نداریم که خودش جای بحث فراوان داره.....!!چی چی؟بقیه شو بگو دیگه
![]()
این نظر شماست. تو چند سالی که استادم بودن واقعا استاد باسواد متشخصی بودن. ایشون نه تنها اینکه استاد باسوادی هستن روشهای تدریس بخصوصی دارند که باعث میشه دانشجوها زود مطلب بگیرن. در کل استاد متواضع و باسوادی هستنبا تمام احترامی که برای خداکرمی قائلم ، به نظر من خیلی آدم باسوادی نیست توی کتاباش هم پر شده از فرمول ، شاید نتیجه بده واسه ارشد ولی من خوشم نیومد از این سبک
مقایسه در صورتی درسته که اساتید دانشگاه های دیگه رو ببینیم و بتونیم با استاد خودمون مقایسه کنیم ، البته من ایشون رو از رو کتاباش میشناسم و شما شناختتون خیلی بیشتر از منه .این نظر شماست. تو چند سالی که استادم بودن واقعا استاد باسواد متشخصی بودن. ایشون نه تنها اینکه استاد باسوادی هستن روشهای تدریس بخصوصی دارند که باعث میشه دانشجوها زود مطلب بگیرن. در کل استاد متواضع و باسوادی هستن
اگه استاد با سوادی بودن انقدر در کتاب هاشون غلط علمی نبود.خیلی خیلی غلط علمی داره.کلا در حل سوالهایی که بلد نیستن حل کنن دانشجو را احمق فرض میکنن و از یک راه غلط مساله را حل میکنن.شما استاد باسواد ندیدید(اگه دکتر بابایی و دکتر میرزازاده و.... رو ببینین دیگه به همچین استاد پولکی نمیگین باسواد.متن کتاباشون که عینا از ریفرنس ها هست و در جایی که باید سوادشون رو نشان بدن(حل تست ها )به وفور غلط حل کردن.اگه سواد داشتن اشکالات علمی فراوان کتابهاشون که در حل تست ها وجود دارد را تصحیح می کردن.تو این غلط های کتاباشوندر حل تستها کلا دانشجو رو گاو و احمق در نظر گرفتن.من وقتی تست میزدم(مخصوصا در جرم و حرارت و عملیات که کتابهای اساتید بزرگواری مثل بابایی و میرزازاده رو هم داشتم.وقتی دلیل این استاد رو میدیدم و دلیل این دو شخص هم میدیدم خندم میگرفت که این استاد چه جوری اصلا رویشان شده این کتاب ها رو بدهند.اگر خواستین 1 هفته به من فرصت بدین تا این اشکالات کتابهای این اقا رو بهتون بگم تا بفهمین که چقدر دانشجو را گاو در نظر گرفته گرفته و صرفا می خواسته یک کتاب بده بیروناین نظر شماست. تو چند سالی که استادم بودن واقعا استاد باسواد متشخصی بودن. ایشون نه تنها اینکه استاد باسوادی هستن روشهای تدریس بخصوصی دارند که باعث میشه دانشجوها زود مطلب بگیرن. در کل استاد متواضع و باسوادی هستن
حرارت جهش نوشته ی بابایی واقعا عالیه ، من از طریق همین سایت با این کتاب آشنا شدم ، واقعا عالیه فقط حجمش زیاده ، یکی از دلایل خوب بودن این کتاب دسته بندیه بسیار مناسبشه ، پیشنهاد میکنم کنکوری های سال بعد حتما بگیرن این کتابواگه استاد با سوادی بودن انقدر در کتاب هاشون غلط علمی نبود.خیلی خیلی غلط علمی داره.کلا در حل سوالهایی که بلد نیستن حل کنن دانشجو را احمق فرض میکنن و از یک راه غلط مساله را حل میکنن.شما استاد باسواد ندیدید(اگه دکتر بابایی و دکتر میرزازاده و.... رو ببینین دیگه به همچین استاد پولکی نمیگین باسواد.متن کتاباشون که عینا از ریفرنس ها هست و در جایی که باید سوادشون رو نشان بدن(حل تست ها )به وفور غلط حل کردن.اگه سواد داشتن اشکالات علمی فراوان کتابهاشون که در حل تست ها وجود دارد را تصحیح می کردن.تو این غلط های کتاباشوندر حل تستها کلا دانشجو رو گاو و احمق در نظر گرفتن.من وقتی تست میزدم(مخصوصا در جرم و حرارت و عملیات که کتابهای اساتید بزرگواری مثل بابایی و میرزازاده رو هم داشتم.وقتی دلیل این استاد رو میدیدم و دلیل این دو شخص هم میدیدم خندم میگرفت که این استاد چه جوری اصلا رویشان شده این کتاب ها رو بدهند.اگر خواستین 1 هفته به من فرصت بدین تا این اشکالات کتابهای این اقا رو بهتون بگم تا بفهمین که چقدر دانشجو را گاو در نظر گرفته گرفته و صرفا می خواسته یک کتاب بده بیرون
من بیشتر کتابهام خداکرمی بودند غلطهاشو یه جورایی با استفاده از منابع دیگه درست میکردم برای ما شهرستانیها کتابهای خداکرمی هم آرمان بوداگه استاد با سوادی بودن انقدر در کتاب هاشون غلط علمی نبود.خیلی خیلی غلط علمی داره.کلا در حل سوالهایی که بلد نیستن حل کنن دانشجو را احمق فرض میکنن و از یک راه غلط مساله را حل میکنن.شما استاد باسواد ندیدید(اگه دکتر بابایی و دکتر میرزازاده و.... رو ببینین دیگه به همچین استاد پولکی نمیگین باسواد.متن کتاباشون که عینا از ریفرنس ها هست و در جایی که باید سوادشون رو نشان بدن(حل تست ها )به وفور غلط حل کردن.اگه سواد داشتن اشکالات علمی فراوان کتابهاشون که در حل تست ها وجود دارد را تصحیح می کردن.تو این غلط های کتاباشوندر حل تستها کلا دانشجو رو گاو و احمق در نظر گرفتن.من وقتی تست میزدم(مخصوصا در جرم و حرارت و عملیات که کتابهای اساتید بزرگواری مثل بابایی و میرزازاده رو هم داشتم.وقتی دلیل این استاد رو میدیدم و دلیل این دو شخص هم میدیدم خندم میگرفت که این استاد چه جوری اصلا رویشان شده این کتاب ها رو بدهند.اگر خواستین 1 هفته به من فرصت بدین تا این اشکالات کتابهای این اقا رو بهتون بگم تا بفهمین که چقدر دانشجو را گاو در نظر گرفته گرفته و صرفا می خواسته یک کتاب بده بیرون
اگه استاد با سوادی بودن انقدر در کتاب هاشون غلط علمی نبود.خیلی خیلی غلط علمی داره.کلا در حل سوالهایی که بلد نیستن حل کنن دانشجو را احمق فرض میکنن و از یک راه غلط مساله را حل میکنن.شما استاد باسواد ندیدید(اگه دکتر بابایی و دکتر میرزازاده و.... رو ببینین دیگه به همچین استاد پولکی نمیگین باسواد.متن کتاباشون که عینا از ریفرنس ها هست و در جایی که باید سوادشون رو نشان بدن(حل تست ها )به وفور غلط حل کردن.اگه سواد داشتن اشکالات علمی فراوان کتابهاشون که در حل تست ها وجود دارد را تصحیح می کردن.تو این غلط های کتاباشوندر حل تستها کلا دانشجو رو گاو و احمق در نظر گرفتن.من وقتی تست میزدم(مخصوصا در جرم و حرارت و عملیات که کتابهای اساتید بزرگواری مثل بابایی و میرزازاده رو هم داشتم.وقتی دلیل این استاد رو میدیدم و دلیل این دو شخص هم میدیدم خندم میگرفت که این استاد چه جوری اصلا رویشان شده این کتاب ها رو بدهند.اگر خواستین 1 هفته به من فرصت بدین تا این اشکالات کتابهای این اقا رو بهتون بگم تا بفهمین که چقدر دانشجو را گاو در نظر گرفته گرفته و صرفا می خواسته یک کتاب بده بیرون
مقایسه در صورتی درسته که اساتید دانشگاه های دیگه رو ببینیم و بتونیم با استاد خودمون مقایسه کنیم ، البته من ایشون رو از رو کتاباش میشناسم و شما شناختتون خیلی بیشتر از منه .
نه عزیز ما از دکترا حداقل توقع داریم این عزیز فقط پول می بینه ,پول خوبه نمیگیم نباید دنبالش باشه ولی خوب درسته تا قبل اینکه کتاباش بفروشه ی پیام می دادی سه خط جواب می داد حالا رو پیجش سوالای کنکوریای قدیم حذف می کنه فقط جدیدارو جواب میده ,یا توی کتابش یجور جواب داده بود به خاطر ضایع کردن پارسه جوابارو مثل کتابش نمیداد ziizo هم شاهدم اونم می دونه فقط می خواد بزنه سر موسسات دیگه همه پولاشون بدن به اونما ایرانی ها عادت داریم زود قضاوت کنیم. شما فقط اسم دکتر خداکرمی رو شنیدین اما بنده دانشجوش بودم. شنیدن کی بود مانند دیدن
دوست عزیز کتاب حرارت رو که شما بهش اشاره میکنین اشکالات تایپی داشت که فرمول ها و بعضی جملات رو اتباه تایپ کرده بودن. اگر استاد بی سوادی بود تو امیر کبیر تحصیل نمی کردن و اونجا هم تدریس نمی کردن. صرف اینکه آدما رو با معیارهای خودمون و فقط از یک دید بسنجیم کار خوبی نیست.
ما ایرانی ها عادت داریم زود قضاوت کنیم. شما فقط اسم دکتر خداکرمی رو شنیدین اما بنده دانشجوش بودم. شنیدن کی بود مانند دیدن
چه ربطی داره به زود قضاوت کردن.مگه حتما باید یک نفر رو از نزدیک ببینیم تا بفهمیم چه خبره.من کتابای ایشان را خوندم و پر از غلط علمی بوده(نه تایپی) و ما میتوانیم از کتاب یک استاد در مورد آن قضاوت کنیم.من که همین جوری نمیگم خوب نیست .بلکه چند جلد کتابهای ایشان را حواندم که فکر کنم ملاک خوبی برای سنجش سواد طرف مقابل باشه.چرا این حرف ها هیچ وقت پشت سر آقای میرزازاده.دکتر بابایی.دکتر سمیعی گوهر و.... نیستش.ولی هم این آقا و هم آقای سمیعی پور(پوران) خیلی ها ازشون راضی نیستن.استاد اگه خوب و با سواد باشه میشه مثل اساتیدی که بهتون گفتم.که هیچ وقت حرفی پشت سرشون نیست
به خاطر شما هم شده من تا هفته آینده غلط های فاحش ایشان را براتون در میاورم که شما متوجه شوید که غلط تایپی نیست.اولا به شما بگم که آقای خداکرمی هیچ وقت امیرکبیر درس نداده.دوما به نظر شما هرکی دانشگاه امیرکبیر درس خونده دلیل بر باسوادیشون هست؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی ما دانشجویی نداریم که دانشگاه امیرکبیر درس خونده و بی سواد هست؟؟؟؟؟؟پس احتمالا در معنی سواد ما با هم مشکل داریم.اتفاقا من چشم بسته نمیگم.من 2 سال وقتم رو برای این کنکور لعنتی گذاشتم و همه کتابهای راهیان را هم دارم و همه کتابهای ایشان را خونده ام. واقعا بعضی از جاهاش توهین میکنه به عقل دانشجو.
من همون اول گفتم شما بهتر میشناسیش تا من ، 2 سال پیش رفتم نمایشگاه کتاب و همه ی کتابای م شیمی راهیان رو خریدم ، وسال قبل که کنکور دادم اکثرا از راهیان خونده بودم ، منظور من از سواد نسبت به خودمون نیست که !! نسبت به اساتید دانشگاهیو میگم نه این که بگم در حد یه PHD معمولی هم نباشه ، کنکور که دادم فهمیدم یکی از اشتباهات من خوندن بعضی از کتابای راهیان بود ، حالا خیلیا هم با همین کتابا رتبه تک رقمی میارن ولی منظور من اینه که من با این که واسه هر نکته یه فرمول بسازیم و واسه هر سوال یه روش حل اختراع کنیم که معلوم نیس پایش از کجاست مشکل دارم وگرنه کسی که امیرکبیر بخونه یه حداقل سوادی خواهد داشت . حالا بیخیال ایشالله ارشد یه جای خوب قبول بشید بعد اونارو با خداکرمی مقایسه کنیدما ایرانی ها عادت داریم زود قضاوت کنیم. شما فقط اسم دکتر خداکرمی رو شنیدین اما بنده دانشجوش بودم. شنیدن کی بود مانند دیدن
چرا 600 ؟ میانگین درصدت که خوب بود ؟؟!!خوب دیگه غیبت اون بنده خدارو بزاریم کنار حالا بچسبید به اینکه من با 600 چی میارم![]()
چرا 600 ؟ میانگین درصدت که خوب بود ؟؟!!
نه داداش من کجا خوب بودمیانگینم 34 ه فقطم دلم به درصد جرم و عملیاتم خوشه
![]()
شبانه میزنی یا نه ؟