درصدها و تخمین رتبه ویژه کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
41 ولی معدل پایین ، اون فایل اکسل 90 رو دارم ، با فرض این که مشابه 90 باشه میشه 280 ، ولی من قبول ندارم که مثه 90 باشه ، چون ما 90 رو چند بار دیدیم فکر میکنیم آسون تر بوده از 93 ولی سرجلسه خیلی فرق میکرده شرایط

باور کنید کنکور امسال اگه از 90 سختر نبوده باشه ساده تره ام نبوده.90 فقط جرمش سخت بوده بقیه درصدا بالاست دیگه

Arrrrash

عضو جدید
چرا پژوهشکده ؟ اگه تهران یا کرج نیستید خوابگاه نداره ، اگه اطلاعاتی داری بگو تا ماهم روشن شیم

اونش مشکلی نیست تهرانم.پژوهشکده بیشتر پروژه و کارای عملیه تا سر کلاس رفتن و...
بخاطر نداشتن خابگاه و مشکلی که واسه خوندن دکترا داره طرفدار کم داره.در ضمن بخاطر کلاسای کمش احتمالا همزمان بشه کار هم کرد. ( البته اگه گیر بیاد)

karba

عضو جدید
اقا یه سوال.نتایج ارشد کی میاد؟اخه میخوام برم نمایشگاه کتاب میخوام ببینم تا اون موقع میام یا بعدش برم؟

hadi216

عضو جدید
اونش مشکلی نیست تهرانم.پژوهشکده بیشتر پروژه و کارای عملیه تا سر کلاس رفتن و...
بخاطر نداشتن خابگاه و مشکلی که واسه خوندن دکترا داره طرفدار کم داره.در ضمن بخاطر کلاسای کمش احتمالا همزمان بشه کار هم کرد. ( البته اگه گیر بیاد)
نمیدونی خودگردان داره یا نه؟
استاداش چطورن ؟
واسه استخدامی چقدر قبولش دارن ؟

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه نکته ای رو بگم که اگه از بچه هایی که پژوهشگاه درس میخونن سوال کنی میگن که حتما اول دانشگاهارو بزنید من دیگه حرفی ندارم :D

ziiizooo

عضو جدید
بجه ها سمیعی گوهر تو فیسبوک پروفایل داره و هر سوالی که ازش بپرسین براتون جواب بشو record میکنه و برای دانلود میزاره تا گوش کنید.خیلی حال کردم با این کارش.من خودم ازش در مورد کنکور امسال پرسیدم که برام یه فایل ضبط کرد .در جواب سوالم.سوال دارین برین به این پروفایل تو فیسبوک:یا محمرضا سمیعی گوهر را سرچ کنید و یا این لینککو برنید: https://www.facebook.com/samieegohar

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بجه ها سمیعی گوهر تو فیسبوک پروفایل داره و هر سوالی که ازش بپرسین براتون جواب بشو record میکنه و برای دانلود میزاره تا گوش کنید.خیلی حال کردم با این کارش.من خودم ازش در مورد کنکور امسال پرسیدم که برام یه فایل ضبط کرد .سوال دارین برین به این پروفایل تو فیسبوک:یا محمرضا سمیعی گوهر را سرچ کنید و یا این لینککو برنید: https://www.facebook.com/samieegohar

خوب نظرش در مورد کنکور امسال چی بود؟

ziiizooo

عضو جدید
خوب نظرش در مورد کنکور امسال چی بود؟

میگفت قبول دارم که سوالهای سخت کنکور امسال از سوالهای سخت سالهای پیش سخت تر بود ولی سوالهای آسون ومتوسط امسال دقیقا همون کلیشه های سالهای قبل بود.چیزیش عوض نشده بود.کنکور امسال گفت سوالاش پخش نبود بین درسا.یعنی اگر یک نفر به فرض اون مبحثایی که امسال زیاد گیر داده بودن رو میخوند یهو میزدو رتبش زیر 100 می شد که شایدم حقش نبوده.در کل می گفت امسال سوالها از یک مبحثای خاصی طرح شده بود ولی سوالهای آسون و متوسطش همون کلیشه های قبل بود ولی سوالهای سخت امسال سخت تر از سوالهای سخت سالهای پیش بود

Arrrrash

عضو جدید
نمیدونی خودگردان داره یا نه؟
استاداش چطورن ؟
واسه استخدامی چقدر قبولش دارن ؟

نمیدونم
استاداش سطحش از دانشگاه ها پایین تره ولی از نظر امکانات آزمایشگاه و کارای تحقیقاتی از دانشگاه ها خیلی بهتره
فقط میدونم تو مدرکش میزنه پژوهش محور

ziiizooo

عضو جدید
نمیدونم
استاداش سطحش از دانشگاه ها پایین تره ولی از نظر امکانات آزمایشگاه و کارای تحقیقاتی از دانشگاه ها خیلی بهتره
فقط میدونم تو مدرکش میزنه پژوهش محور

یکی از بچه ها میگفت اصلا استاد تمام نداره

kianoosh-s

عضو جدید
میگفت قبول دارم که سوالهای سخت کنکور امسال از سوالهای سخت سالهای پیش سخت تر بود ولی سوالهای آسون ومتوسط امسال دقیقا همون کلیشه های سالهای قبل بود.چیزیش عوض نشده بود.کنکور امسال گفت سوالاش پخش نبود بین درسا.یعنی اگر یک نفر به فرض اون مبحثایی که امسال زیاد گیر داده بودن رو میخوند یهو میزدو رتبش زیر 100 می شد که شایدم حقش نبوده.در کل می گفت امسال سوالها از یک مبحثای خاصی طرح شده بود ولی سوالهای آسون و متوسطش همون کلیشه های قبل بود ولی سوالهای سخت امسال سخت تر از سوالهای سخت سالهای پیش بود
آره خوب ولی سوالای آسونش همه پر غلط بودن,تو که پارسه رتبم زیر 30 بود می گی شبانه راضی هستی من پس پردیس علی آباد کتولم نمیارم..
:cry:

kianoosh-s

عضو جدید
شنیدم اونو ولی خوب اون سطحش خیلی بالاست سوالایی که واسه ما غول واسه اون مثل آب خوردن اصلا فرقی هم نداره قیافه ی سوال چه شکلی باشه با از داوطلبای متوسط پرسید سوالا نسبت به سال قبل چطور بوده نه از دانش آموختگان شریففففف:):w34:

آخرین ویرایش:

hadi216

عضو جدید
به نظر من هم درست گفته ، من 10 درصدی که کم تکرار شده بود رو نخوندم ولی همین 10 درصد بلایی به سر من آورد که نگو . داغونم آقوووووووووووووووو
مثل BVP یا مثلا یه سری چیزا توی سیالات

آخرین ویرایش:

kianoosh-s

عضو جدید
بچه ها سمیعی گوهر یک فایل دیگه در مورد تخمین رتبه امسال رو آپلود کرده.اگه خواستین اینم لینکشه http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=a72eaf4721af149ee722008d2943c97f
باهاش صحبت کردم قبول کرد که سوالای ترمو سخت بوده در نهایت بهم گفت می دونسته سوالای امسال ترمو خیلی سخته از روی آزمون دکترا فهمیده به خاطر همین سوالای پارسه ی ترمودینامیک
همیشه سخت می داده

بالا