درصدها و تخمین رتبه ویژه کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

880271905

عضو جدید
تخمین رتبه

تخمین رتبه

سلام.بچه ها اگه میشه رتبه منم تخمین بزنید ممنون میشم.حرارت 25 ترمو50 سیالات12 جرم وعملیات20 سنتیک52 ریاضی35 زبان و کنترل سفید

880271905

عضو جدید
ببخشید معذرت میخوام اخه تازه عضو شدم اطلاع نداشتم.ممنون که جواب دادین. میشه بگید معیارتون واسه تخمین رتبه چی بود؟

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببخشید معذرت میخوام اخه تازه عضو شدم اطلاع نداشتم.ممنون که جواب دادین. میشه بگید معیارتون واسه تخمین رتبه چی بود؟

خوش اومدید

من نسبت به سال 90 گفتم ولی اگه چند صفحه برید عقب دوستان یه سری فرمول برای تخمین دقیقتر رتبه درست کردن فک کنم صفحات 30 تا 40 بود

880271905

عضو جدید
خوش اومدید

من نسبت به سال 90 گفتم ولی اگه چند صفحه برید عقب دوستان یه سری فرمول برای تخمین دقیقتر رتبه درست کردن فک کنم صفحات 30 تا 40 بود
ممنونم.یعنی سخت و اسون بودن ازمون فرقی رو رتبه نمیکنه. خودتونم امسال کنکور دادین؟قبول ندارین جرمش مشکل بود؟چندتا از سوالا امسال ناقص بودن کلید ازمونم که اومد چندتا رو اشتباه زده بود تکلیف اون سوالا نمیدونی چی میشه

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنونم.یعنی سخت و اسون بودن ازمون فرقی رو رتبه نمیکنه. خودتونم امسال کنکور دادین؟قبول ندارین جرمش مشکل بود؟چندتا از سوالا امسال ناقص بودن کلید ازمونم که اومد چندتا رو اشتباه زده بود تکلیف اون سوالا نمیدونی چی میشه

چرا حتما فرق میکنه.امسال از سال 90 هم سختر بود به نوعی.برای همین میانگینا یه مقدار پاینتر میاد.
سوالایی که جوابش اشتباهه احتمال داره تصییح بشه اعتراض دادیم

BULGARIA

کاربر بیش فعال
چرا حتما فرق میکنه.امسال از سال 90 هم سختر بود به نوعی.برای همین میانگینا یه مقدار پاینتر میاد.
سوالایی که جوابش اشتباهه احتمال داره تصییح بشه اعتراض دادیم

من از خدامه مثل سال 90 باشه ولی فکر نکنم اینطور باشه:confused:

Arrrrash

عضو جدید
با 45 به پژوهشگاه دره پیت فکر میکنی؟:surprised:شما به علم و صنعت روزانه فکر کن:)چرا اینجا همه انقدر نا امیدو بد بینن:D

نظر شما محترمه ولی من به این نتیجه رسیدم اگه شریف و امیر کبیر قبول نشم که نمیشم برم پژوهشکده.

ziiizooo

عضو جدید
نظر شما محترمه ولی من به این نتیجه رسیدم اگه شریف و امیر کبیر قبول نشم که نمیشم برم پژوهشکده.

یعنی اگه دانشگاه تهران قبول بشی با رتبت میری پژوشگاه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eek::cry::eek: .دانشگاه تهران که بهتر از امیرکبیر هست

kianoosh-s

عضو جدید
مطمین باشید امسال از 90 سخت تر بود
امسال اگه از جرم فاکتور بگیریم در تمام مباحث از سال 90 سخت تر بود.شما کافی هر دو کنکور کنار هم بزاری نگاه کنی راحت متوجه می شی.مخصوصا ترمو مکانیک و خیلی مخصوص تر سنتیک ریاضی 90 قسمت ریاضی کاربردیش خیلی گلابی بود سنتیکش من اگه می دادن 90 می زدم مکانیک که تابلوی رموهم سوالاش تا 50 به راحتی می شد زد حرارت البته کمی سخت تر به نظر میاد.به نظر من کسی که اون موقع 40 زده توی این آزمون 42بیشتر نمی تونه بزنه

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مثل اینکه یه چیزی تو آب کشور ریخت که نا امیدی میاره

BULGARIA

کاربر بیش فعال
کسی بگه نمیارم دیگه نمیاره تموم شد :D
ایشالله سال دیگه کنترل شریف اید .اصلا تابلویه
کارشناسی کجا خوندید؟
ایشالا که اینطور بشه شیرینی شما دو برابر:Dدانشگاه کارشناسیم فقط ناامیدم کرد من خودم همه درسارو خوندم طوریکه سر کلاسها هیچی نمینوشتم-دانشگاه بجنورد

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ایشالا که اینطور بشه شیرینی شما دو برابر:Dدانشگاه کارشناسیم فقط ناامیدم کرد من خودم همه درسارو خوندم طوریکه سر کلاسها هیچی نمینوشتم-دانشگاه بجنورد

فعلا شما باید شیرینی بدیدو زیزوی عزیز :D

hadi216

عضو جدید
چرا پژوهشکده ؟ اگه تهران یا کرج نیستید خوابگاه نداره ، اگه اطلاعاتی داری بگو تا ماهم روشن شیم

hadi216

عضو جدید
شما میانگینت رو بده به من کاریت نباشه دیگه :D
41 ولی معدل پایین ، اون فایل اکسل 90 رو دارم ، با فرض این که مشابه 90 باشه میشه 280 ، ولی من قبول ندارم که مثه 90 باشه ، چون ما 90 رو چند بار دیدیم فکر میکنیم آسون تر بوده از 93 ولی سرجلسه خیلی فرق میکرده شرایط

بالا