تقریبا 25 روز مونده تا جوابا بیاد.الان بهتره دیگه از رشته و دانشگاه مورد علاقمون صحبت کنیم.من که دارم به پژوهشکده فکر میکنم![]()
درصدام هموناس که نوشتممیانگینتون چنده شما؟
درصدام هموناس که نوشتم
ببخشید معذرت میخوام اخه تازه عضو شدم اطلاع نداشتم.ممنون که جواب دادین. میشه بگید معیارتون واسه تخمین رتبه چی بود؟
ممنونم.یعنی سخت و اسون بودن ازمون فرقی رو رتبه نمیکنه. خودتونم امسال کنکور دادین؟قبول ندارین جرمش مشکل بود؟چندتا از سوالا امسال ناقص بودن کلید ازمونم که اومد چندتا رو اشتباه زده بود تکلیف اون سوالا نمیدونی چی میشهخوش اومدید
من نسبت به سال 90 گفتم ولی اگه چند صفحه برید عقب دوستان یه سری فرمول برای تخمین دقیقتر رتبه درست کردن فک کنم صفحات 30 تا 40 بود
میانگینتون چنده شما؟
با شاهکار سازمان سنجش 45
ممنونم.یعنی سخت و اسون بودن ازمون فرقی رو رتبه نمیکنه. خودتونم امسال کنکور دادین؟قبول ندارین جرمش مشکل بود؟چندتا از سوالا امسال ناقص بودن کلید ازمونم که اومد چندتا رو اشتباه زده بود تکلیف اون سوالا نمیدونی چی میشه
چرا حتما فرق میکنه.امسال از سال 90 هم سختر بود به نوعی.برای همین میانگینا یه مقدار پاینتر میاد.
سوالایی که جوابش اشتباهه احتمال داره تصییح بشه اعتراض دادیم
من از خدامه مثل سال 90 باشه ولی فکر نکنم اینطور باشه![]()
با 45 به پژوهشگاه دره پیت فکر میکنی؟شما به علم و صنعت روزانه فکر کن
چرا اینجا همه انقدر نا امیدو بد بینن
![]()
مطمین باشید امسال از 90 سخت تر بودمن از خدامه مثل سال 90 باشه ولی فکر نکنم اینطور باشه![]()
نظر شما محترمه ولی من به این نتیجه رسیدم اگه شریف و امیر کبیر قبول نشم که نمیشم برم پژوهشکده.
حول و حوش57شما میانگینت چند شد؟
امسال اگه از جرم فاکتور بگیریم در تمام مباحث از سال 90 سخت تر بود.شما کافی هر دو کنکور کنار هم بزاری نگاه کنی راحت متوجه می شی.مخصوصا ترمو مکانیک و خیلی مخصوص تر سنتیک ریاضی 90 قسمت ریاضی کاربردیش خیلی گلابی بود سنتیکش من اگه می دادن 90 می زدم مکانیک که تابلوی رموهم سوالاش تا 50 به راحتی می شد زد حرارت البته کمی سخت تر به نظر میاد.به نظر من کسی که اون موقع 40 زده توی این آزمون 42بیشتر نمی تونه بزنهمطمین باشید امسال از 90 سخت تر بود
شریف سال دیگه خوش بگذره یاد ما بکن اونجا![]()
مثل اینکه یه چیزی تو آب کشور ریخت که نا امیدی میاره
امیدوارم که اینجور بشه کسی از شریف بدش نمیاد![]()
ایشالا که اینطور بشه شیرینی شما دو برابرکسی بگه نمیارم دیگه نمیاره تموم شد
ایشالله سال دیگه کنترل شریف اید .اصلا تابلویه
کارشناسی کجا خوندید؟
ایشالا که اینطور بشه شیرینی شما دو برابردانشگاه کارشناسیم فقط ناامیدم کرد من خودم همه درسارو خوندم طوریکه سر کلاسها هیچی نمینوشتم-دانشگاه بجنورد
فعلا شما باید شیرینی بدیدو زیزوی عزیز![]()
کجا زندگی میکنی ؟ شبانه جاهای خوب غیر تهران قبولی دیگه ، بیو هم بد نداده بودی درسته ؟ میتونی به اون هم فک کنی . حالا خدا بزرگهنه داداش من کجا خوب بودمیانگینم 34 ه فقطم دلم به درصد جرم و عملیاتم خوشه
![]()
چرا پژوهشکده ؟ اگه تهران یا کرج نیستید خوابگاه نداره ، اگه اطلاعاتی داری بگو تا ماهم روشن شیمنظر شما محترمه ولی من به این نتیجه رسیدم اگه شریف و امیر کبیر قبول نشم که نمیشم برم پژوهشکده.
دمت گرم داداش یه دستی رو سر ما بکششریف سال دیگه خوش بگذره یاد ما بکن اونجا![]()
دمت گرم داداش یه دستی رو سر ما بکش
41 ولی معدل پایین ، اون فایل اکسل 90 رو دارم ، با فرض این که مشابه 90 باشه میشه 280 ، ولی من قبول ندارم که مثه 90 باشه ، چون ما 90 رو چند بار دیدیم فکر میکنیم آسون تر بوده از 93 ولی سرجلسه خیلی فرق میکرده شرایطشما میانگینت رو بده به من کاریت نباشه دیگه![]()