درصدها و تخمین رتبه ویژه کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

hadi216

عضو جدید
آزاد تبریز - مدیر گروهمون دکتر بهزاد خداکرمی بود
با تمام احترامی که برای خداکرمی قائلم ، به نظر من خیلی آدم باسوادی نیست توی کتاباش هم پر شده از فرمول ، شاید نتیجه بده واسه ارشد ولی من خوشم نیومد از این سبک

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با تمام احترامی که برای خداکرمی قائلم ، به نظر من خیلی آدم باسوادی نیست توی کتاباش هم پر شده از فرمول ، شاید نتیجه بده واسه ارشد ولی من خوشم نیومد از این سبک

جدا از تمام این مسایل ایشون بیش از حد مادی شدن(راه به راه کلاس و کتابای جدید که فقط اسمن جدیده).البته یه کتاب روش های تستی دارن که دوس دارم ببینم باید جالب باشه

meysam_ak

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
جدا از تمام این مسایل ایشون بیش از حد مادی شدن(راه به راه کلاس و کتابای جدید که فقط اسمن جدیده).البته یه کتاب روش های تستی دارن که دوس دارم ببینم باید جالب باشه
دقیقا پویا! منم همچین حسی بهش پیدا کردم، اینکه دیگه خیلی پولکی شده.
البته با بحث فنی ایشون کاری نداریم که ......

farhad urmia

عضو جدید
این نظر شماست. تو چند سالی که استادم بودن واقعا استاد باسواد متشخصی بودن. ایشون نه تنها اینکه استاد باسوادی هستن روشهای تدریس بخصوصی دارند که باعث میشه دانشجوها زود مطلب بگیرن. در کل استاد متواضع و باسوادی هستن

hadi216

عضو جدید
این نظر شماست. تو چند سالی که استادم بودن واقعا استاد باسواد متشخصی بودن. ایشون نه تنها اینکه استاد باسوادی هستن روشهای تدریس بخصوصی دارند که باعث میشه دانشجوها زود مطلب بگیرن. در کل استاد متواضع و باسوادی هستن
مقایسه در صورتی درسته که اساتید دانشگاه های دیگه رو ببینیم و بتونیم با استاد خودمون مقایسه کنیم ، البته من ایشون رو از رو کتاباش میشناسم و شما شناختتون خیلی بیشتر از منه .

ziiizooo

عضو جدید
اگه استاد با سوادی بودن انقدر در کتاب هاشون غلط علمی نبود.خیلی خیلی غلط علمی داره.کلا در حل سوالهایی که بلد نیستن حل کنن دانشجو را احمق فرض میکنن و از یک راه غلط مساله را حل میکنن.شما استاد باسواد ندیدید(اگه دکتر بابایی و دکتر میرزازاده و.... رو ببینین دیگه به همچین استاد پولکی نمیگین باسواد.متن کتاباشون که عینا از ریفرنس ها هست و در جایی که باید سوادشون رو نشان بدن(حل تست ها )به وفور غلط حل کردن.اگه سواد داشتن اشکالات علمی فراوان کتابهاشون که در حل تست ها وجود دارد را تصحیح می کردن.تو این غلط های کتاباشوندر حل تستها کلا دانشجو رو گاو و احمق در نظر گرفتن.من وقتی تست میزدم(مخصوصا در جرم و حرارت و عملیات که کتابهای اساتید بزرگواری مثل بابایی و میرزازاده رو هم داشتم.وقتی دلیل این استاد رو میدیدم و دلیل این دو شخص هم میدیدم خندم میگرفت که این استاد چه جوری اصلا رویشان شده این کتاب ها رو بدهند.اگر خواستین 1 هفته به من فرصت بدین تا این اشکالات کتابهای این اقا رو بهتون بگم تا بفهمین که چقدر دانشجو را گاو در نظر گرفته گرفته و صرفا می خواسته یک کتاب بده بیرون

آخرین ویرایش:

hadi216

عضو جدید
اگه استاد با سوادی بودن انقدر در کتاب هاشون غلط علمی نبود.خیلی خیلی غلط علمی داره.کلا در حل سوالهایی که بلد نیستن حل کنن دانشجو را احمق فرض میکنن و از یک راه غلط مساله را حل میکنن.شما استاد باسواد ندیدید(اگه دکتر بابایی و دکتر میرزازاده و.... رو ببینین دیگه به همچین استاد پولکی نمیگین باسواد.متن کتاباشون که عینا از ریفرنس ها هست و در جایی که باید سوادشون رو نشان بدن(حل تست ها )به وفور غلط حل کردن.اگه سواد داشتن اشکالات علمی فراوان کتابهاشون که در حل تست ها وجود دارد را تصحیح می کردن.تو این غلط های کتاباشوندر حل تستها کلا دانشجو رو گاو و احمق در نظر گرفتن.من وقتی تست میزدم(مخصوصا در جرم و حرارت و عملیات که کتابهای اساتید بزرگواری مثل بابایی و میرزازاده رو هم داشتم.وقتی دلیل این استاد رو میدیدم و دلیل این دو شخص هم میدیدم خندم میگرفت که این استاد چه جوری اصلا رویشان شده این کتاب ها رو بدهند.اگر خواستین 1 هفته به من فرصت بدین تا این اشکالات کتابهای این اقا رو بهتون بگم تا بفهمین که چقدر دانشجو را گاو در نظر گرفته گرفته و صرفا می خواسته یک کتاب بده بیرون
حرارت جهش نوشته ی بابایی واقعا عالیه ، من از طریق همین سایت با این کتاب آشنا شدم ، واقعا عالیه فقط حجمش زیاده ، یکی از دلایل خوب بودن این کتاب دسته بندیه بسیار مناسبشه ، پیشنهاد میکنم کنکوری های سال بعد حتما بگیرن این کتابو

BULGARIA

کاربر بیش فعال
من بیشتر کتابهام خداکرمی بودند غلطهاشو یه جورایی با استفاده از منابع دیگه درست میکردم برای ما شهرستانیها کتابهای خداکرمی هم آرمان بود:D

farhad urmia

عضو جدید

دوست عزیز کتاب حرارت رو که شما بهش اشاره می‌کنین اشکالات تایپی داشت که فرمول ها و بعضی جملات رو اتباه تایپ کرده بودن. اگر استاد بی سوادی بود تو امیر کبیر تحصیل نمی کردن و اونجا هم تدریس نمی کردن. صرف اینکه آدما رو با معیارهای خودمون و فقط از یک دید بسنجیم کار خوبی نیست.

• Like
واکنش ها: .6.

farhad urmia

عضو جدید
مقایسه در صورتی درسته که اساتید دانشگاه های دیگه رو ببینیم و بتونیم با استاد خودمون مقایسه کنیم ، البته من ایشون رو از رو کتاباش میشناسم و شما شناختتون خیلی بیشتر از منه .

ما ایرانی ها عادت داریم زود قضاوت کنیم. شما فقط اسم دکتر خداکرمی رو شنیدین اما بنده دانشجوش بودم. شنیدن کی بود مانند دیدن

kianoosh-s

عضو جدید
ما ایرانی ها عادت داریم زود قضاوت کنیم. شما فقط اسم دکتر خداکرمی رو شنیدین اما بنده دانشجوش بودم. شنیدن کی بود مانند دیدن
نه عزیز ما از دکترا حداقل توقع داریم این عزیز فقط پول می بینه ,پول خوبه نمیگیم نباید دنبالش باشه ولی خوب درسته تا قبل اینکه کتاباش بفروشه ی پیام می دادی سه خط جواب می داد حالا رو پیجش سوالای کنکوریای قدیم حذف می کنه فقط جدیدارو جواب میده ,یا توی کتابش یجور جواب داده بود به خاطر ضایع کردن پارسه جوابارو مثل کتابش نمیداد ziizo هم شاهدم اونم می دونه فقط می خواد بزنه سر موسسات دیگه همه پولاشون بدن به اون

ziiizooo

عضو جدید
دوست عزیز کتاب حرارت رو که شما بهش اشاره می‌کنین اشکالات تایپی داشت که فرمول ها و بعضی جملات رو اتباه تایپ کرده بودن. اگر استاد بی سوادی بود تو امیر کبیر تحصیل نمی کردن و اونجا هم تدریس نمی کردن. صرف اینکه آدما رو با معیارهای خودمون و فقط از یک دید بسنجیم کار خوبی نیست.

به خاطر شما هم شده من تا هفته آینده غلط های فاحش ایشان را براتون در میاورم که شما متوجه شوید که غلط تایپی نیست.اولا به شما بگم که آقای خداکرمی هیچ وقت امیرکبیر درس نداده.دوما به نظر شما هرکی دانشگاه امیرکبیر درس خونده دلیل بر باسوادیشون هست؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی ما دانشجویی نداریم که دانشگاه امیرکبیر درس خونده و بی سواد هست؟؟؟؟؟؟پس احتمالا در معنی سواد ما با هم مشکل داریم.اتفاقا من چشم بسته نمیگم.من 2 سال وقتم رو برای این کنکور لعنتی گذاشتم و همه کتابهای راهیان را هم دارم و همه کتابهای ایشان را خونده ام. واقعا بعضی از جاهاش توهین میکنه به عقل دانشجو.

ziiizooo

عضو جدید

چه ربطی داره به زود قضاوت کردن.مگه حتما باید یک نفر رو از نزدیک ببینیم تا بفهمیم چه خبره.من کتابای ایشان را خوندم و پر از غلط علمی بوده(نه تایپی) و ما میتوانیم از کتاب یک استاد در مورد آن قضاوت کنیم.من که همین جوری نمیگم خوب نیست .بلکه چند جلد کتابهای ایشان را حواندم که فکر کنم ملاک خوبی برای سنجش سواد طرف مقابل باشه.چرا این حرف ها هیچ وقت پشت سر آقای میرزازاده.دکتر بابایی.دکتر سمیعی گوهر و.... نیستش.ولی هم این آقا و هم آقای سمیعی پور(پوران) خیلی ها ازشون راضی نیستن.استاد اگه خوب و با سواد باشه میشه مثل اساتیدی که بهتون گفتم.که هیچ وقت حرفی پشت سرشون نیست

farhad urmia

عضو جدید
چه ربطی داره به زود قضاوت کردن.مگه حتما باید یک نفر رو از نزدیک ببینیم تا بفهمیم چه خبره.من کتابای ایشان را خوندم و پر از غلط علمی بوده(نه تایپی) و ما میتوانیم از کتاب یک استاد در مورد آن قضاوت کنیم.من که همین جوری نمیگم خوب نیست .بلکه چند جلد کتابهای ایشان را حواندم که فکر کنم ملاک خوبی برای سنجش سواد طرف مقابل باشه.چرا این حرف ها هیچ وقت پشت سر آقای میرزازاده.دکتر بابایی.دکتر سمیعی گوهر و.... نیستش.ولی هم این آقا و هم آقای سمیعی پور(پوران) خیلی ها ازشون راضی نیستن.استاد اگه خوب و با سواد باشه میشه مثل اساتیدی که بهتون گفتم.که هیچ وقت حرفی پشت سرشون نیست

والله انقد هم که شما داری پیاز داغش زیاد میکنی نیس. کسی پشت دکتر حرف نزده. از دانشجوهای مهندسی شیمی صنعتی ارومیه تبریز گرفته تا کرمانشاه سنندج اردبیل گیلان و....

BULGARIA

کاربر بیش فعال
به خاطر شما هم شده من تا هفته آینده غلط های فاحش ایشان را براتون در میاورم که شما متوجه شوید که غلط تایپی نیست.اولا به شما بگم که آقای خداکرمی هیچ وقت امیرکبیر درس نداده.دوما به نظر شما هرکی دانشگاه امیرکبیر درس خونده دلیل بر باسوادیشون هست؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی ما دانشجویی نداریم که دانشگاه امیرکبیر درس خونده و بی سواد هست؟؟؟؟؟؟پس احتمالا در معنی سواد ما با هم مشکل داریم.اتفاقا من چشم بسته نمیگم.من 2 سال وقتم رو برای این کنکور لعنتی گذاشتم و همه کتابهای راهیان را هم دارم و همه کتابهای ایشان را خونده ام. واقعا بعضی از جاهاش توهین میکنه به عقل دانشجو.

بیخیال ziizooجان بالاخره هر کتابی بدون اشتباه نیس-قبول دارم غلط علمی هم داره ولی بنظرم چون وقت نداشتن و سرشون شلوغ بوده اینجور غلطهایی بوجود اومده واگرنه اونا که از خداوشونه کتاباشون فروش بره

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ابید قبول کنیم که کتابای ایشون به جز راکتور زیاد به درد کنکورای سال های اخیر نمیخوره دیگه.درسته حرارت واقعا پر اشتباه بود من حرارت مدرسان رو ترجیح میدم خدایی.من کاری به سطح سوادشون ندارم ولی دکتر خداکرمی واقعا پولکیه(پولکی نه اون شیرینیه ها ) :D

hadi216

عضو جدید
من همون اول گفتم شما بهتر میشناسیش تا من ، 2 سال پیش رفتم نمایشگاه کتاب و همه ی کتابای م شیمی راهیان رو خریدم ، وسال قبل که کنکور دادم اکثرا از راهیان خونده بودم ، منظور من از سواد نسبت به خودمون نیست که !! نسبت به اساتید دانشگاهیو میگم نه این که بگم در حد یه PHD معمولی هم نباشه ، کنکور که دادم فهمیدم یکی از اشتباهات من خوندن بعضی از کتابای راهیان بود ، حالا خیلیا هم با همین کتابا رتبه تک رقمی میارن ولی منظور من اینه که من با این که واسه هر نکته یه فرمول بسازیم و واسه هر سوال یه روش حل اختراع کنیم که معلوم نیس پایش از کجاست مشکل دارم وگرنه کسی که امیرکبیر بخونه یه حداقل سوادی خواهد داشت . حالا بیخیال ایشالله ارشد یه جای خوب قبول بشید بعد اونارو با خداکرمی مقایسه کنید

REZA mimshimi

عضو جدید
من هم با اقای ziiizooo درحال حاضر موافقم چون من هم کلاس ایشان را تجربه کردم و هر جا کم میاره میخواهد با تو جه به اعتبارش ادم را بپیچونه

البته به قول یه استادمون یه حرف خوبی میزد میگفت:

کتابهای راهیان برای سالهای قدیم خوب بود در زمانیکه بچه ها مجبور بودن از کتاب رفرنس بخونن خوب با اینکه غلط داشت ولی مطالب را تسبت به کتاب مرجع بهتر گفته بود ولی الان دیگه (مثلا خودش رومثال میزد ) هر کی میخواد جزوه بنویسه خوب اولین کاری که میکنه کتابهای دیگر رو ور میداره و قسمت ها و مطالبی رو که برای دانشجو مفیده رو کپی میکنه
اثصلا خودش میگفت هدف کمک به دانشجو برای قبولیه حالا چه اشکالی داره اگز یه جا که یه کتابی خوب توضیح داده ادم اروش بگه
خودش هم جرم و عملیات اولش گفت که 70-60درصد رو از روی دکتر میرزازاده میگه ولی یکسری جاهش رو تصحیح کرده و یکسری کلیشه هم بهش اضافه کرده . خوب ما هم همه قبول کردیم و خداییش هم کمکمون کرد .
ولی برخی فکر میکنن علامه هستن و فقط اونا مهندس شیمی اند!

Arrrrash

عضو جدید
تقریبا 25 روز مونده تا جوابا بیاد.الان بهتره دیگه از رشته و دانشگاه مورد علاقمون صحبت کنیم.من که دارم به پژوهشکده فکر میکنم :D

بالا