درد و دل چادر

وضعیت
موضوع بسته شده است.

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز

چادری که برسرداری
چه پیام پزمعنائی دارد؟!
هرکسی بپرسد که من کیستم؟
چادرم فریادمی زندکه:

من گل مزبله نیستم!
بو وعطروشمیم دلنوازم درحصن حصین چادر
ازآن خانۀ من است که انتظارم رامی کشند

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز

استاد در حال صحبت بود و می‌گفت: «بچه‌ها چه موقع از انسان، چیزی کم می‌شود؟»

یکی گفت: «وقتی مثلاً رژیم بگیرد وزنش کم می‌شود»

دیگری گفت: «وقتی مثلاً پولش را گم کند» آن دیگری گفت: «وقتی ...»

و استاد گفت: «آیا فقط در مادیات است که از انسان چیزی کم می‌شود؟» بچه‌ها ساکت ماندند و به فکر فرو رفتند.

استاد:
«مثلاً آیا اگر رفتاری ناشایست و خلاف اجتماعی از ما سربزند آبرویمان کم نمی‌شود؟

اگر یکی از رازهای مهم خود را با نااهل مطرح نماییم چیزی از ما کم نمی‌شود؟

اگر دروغ بگوییم؛ اگر حسادت و کبر بورزیم؛ فخر فروشی کنیم؛ خود‌ستایی کنیم؛ اگر .. .

آیا به نظر شما در این حالات چیزی از انسان کم نمی‌شود؟» زمزمه‌ای عمومی شکل گرفت و تقریباً همه‌ی بچه‌ها با کلام یا علامت سر به

نشانه‌ی تایید با استاد همراه شدند و اینجا بود که استاد گفت:
«عزیزان! آن دخترخانمی که با ظاهری بد و با

حجابی ناقص در خیابان ظاهر

می‌شود و خود را در معرض نگاه‌های مسموم و هوس‌آلود قرار می‌دهد نیز در حال کم‌شدن است؛
کم‌شدنِ وقار و سنگینی، کم‌شدن عفت و پاک‌دامنی و از همه مهمتر، کم‌شدن اعتبار در نزد حضرت حق‌تعالی و ... .

پس چرا گاه می‌گوییم: «مگه با نگاه مردم چه چیزی از ما کم می‌شود؟»

یادمان باشد:

«کم شدن» فقط کاسته شدن از وزن یا ثروتِ انسان نیست.

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
انتخاب چادر، به عنوان حجاب برتر، همان قدر که احتمالاً برای شما سختی هایی خواهد داشت،
برکات بسیاری را هم به دنبال می آورد. وقتی در چنین جامعه ای که چادری ها را مسخره می کنند،
یک خانم با اعتماد به نفس، و اعتقاد راسخ، چادرش، که ارثیه ی مادرمان زهراء "سلام الله علیها"،
و سفارش اکید شهداست، را حفظ می کند،
خوب قطعاً ایمان قوی تری دارد نسبت به آن که مثلاً مانتو را انتخاب کرده است.

در چنین شرایطی، وقتی شما به وصیت شهدا عمل کردید،
خودشان به شما کمک می کنند،
و شهدای آینده را در دامانتان قرار می دهند؛
ان شاء الله.

juventus_torin

اخراجی موقت
مخالف حجاب هستم
حجاب عمومی باعث گسترش فساده
تنها فایده ای که حجاب داره پوشوندن ایراد های ظاهری فرده
در این صورت حجاب مفیده چون باعث زیبایی بیشتر زن میشه

mehdi.chem

مدیر تالار شیمی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
مخالف حجاب هستم
روی چه حسابی این حرف رو می زنی دوست عزیز؟

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
هدف از حجاب چیه؟؟؟
اینه که جلب توجه نامحرمو نکنیم
خب من ب این نتیجه رسیدم ک تو مجیطی ک زندگی میکنم اگه با مانتو باشم توجه کمتری جلب میشه تا اینکه بخوام چادر بپوشم
درضمن ازینکه بیشتراز 80% چادریا ب امثال من مانتویی ب چشم ی ... نگاه میکنن خودشونو ملائکه میدونن و اجازه میدن ب سادگی راجب پوشش من ک امری کاملا شخصی و عقیدتیه اظهار نظر کنن اونم معمولا نامحترمانه
از اون 80% چادری ها بیزارم:|

آخرین ویرایش:

nazanin1991

دستیار مدیر تالار اسلام و قرآن
کاربر ممتاز
هدف از حجاب چیه؟؟؟
خب من ب این نتیجه رسیدم ک تو مجیطی ک زندگی میکنم اگه با مانتو باشم توجه کمتری جلب میشه تا اینکه بخوام چادر بپوشم
درضمن ازینکه بیشتراز 80% چادریا ب امثال من مانتویی ب چشم ی ... نگاه میکنن خودشونو ملائکه میدونن و اجازه میدن ب سادگی راجب پوشش من ک امری کاملا شخصی و عقیدتیه اظهار نظر کنن اونم معمولا نامحترمانه
از چادرو چادری ها بیزارم:|

به نظرم این دلیلی که آوردین اصلا دلیل قانع کننده ای نیس برای تنفر از یک قشر!!

مثلا منم چون چنتا خانومی که چادری نبودن به هر دلیلی توهین کردن بهم از همه ی اونایی که چادری نیستن متنفر باشم عایا؟؟!!!

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
به نظرم این دلیلی که آوردین اصلا دلیل قانع کننده ای نیس برای تنفر از یک قشر!!

مثلا منم چون چنتا خانومی که چادری نبودن به هر دلیلی توهین کردن بهم از همه ی اونایی که چادری نیستن متنفر باشم عایا؟؟!!!

اصلاح شد
همشون منظورم نبود
من مامانم چادر میپوشه:)

mehdi.chem

مدیر تالار شیمی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
هدف از حجاب چیه؟؟؟
از چادرو چادری ها بیزارم:|
دوست من حجاب فقط یه چادر یا یه پوشش خاصی نیست، حجاب فقط یک لغت نیست، حجاب هم ظاهریه، هم درونی و باطنی یا همون عفت،. ببین دوست عزیز بين پوشش ظاهري و عفت باطني، رابطه‌ ايه که به اسم علامت و صاحب علامت میشناسن ینی اینکه مقدار حجاب ظاهري، نشانه ای از مرحله‌ ي خاصي از عفت باطني صاحب حجابه. البته اين به این معنی نیس كه هر زني كه حجاب و پوشش ظاهري داشت، لزوماً از همه‌ي مراتب عفت رو داره...توی قرآن خیلی جاها از لزوم و وجوب حجاب گفته و حدودش رو مشخص کرده، وقتی خدا حکمی رو توی قران میگه نشون از اهمیتش داره،عقل میگه وقتی امری مهمه، به بهترین شکل انجام میشه. هیچکس حجاب رو به معنای چادر نمیدونه ولی باتوجه به بیان قرآن که حجاب رو پوشیدن گفته، بهترین نوع پوشیدنی که خدا خواسته استفاده از چادره...
تمایل مرد به زن و جسم اون یک چیز فطریه، شما نمیتونی بگی وقتی با مانتو هستی نسبت به وقتی که با چادر خودت رو پوشوندی کمتر جلب توجه میکنی و نگاه کمتری به بدن شما میفته(شما یا هر خانوم دیگه، من با صرف گفته شما مخالفم) چطور همچین چیزی ممکنه؟ مثل اینه که بگیم وقتی درب خونمون رو باز میذاریم کمتر جلب توجه میکنه تا اینکه درب بسته باشه، پس نتیجه میگیریم که در رو باز بذاریم یا اینکهبگیم یه سیب پوس کنده دیرتر از یه سیب پوست نشده خراب میشه(بدیهیه که اینا درست نیست).
من نمیگم حجاب یعنی چادر، اما میگم بهترین روش برا اجرای خواسته خدا توی قرآن (بهتر بگم اجرای دستور خدا و ادای وظیفه) پوشیدن چادره.
اما اینکه میگید 80% یا بیشتر همچین نظری دارن، من که همچین فکری نمیکنم، جوابش رو میذارم به عهده خانم های چادری که این پست رو میخونن! بدونید که چادری های باحجاب و عفاف از مانتو و مانتویی ها بیزار نیستند!
راستی اینو بگم هدف از حجاب مثل تمام فرائض دینی انجام وظیفه عبودیت و نزدکی به خداست که یکی جنبه های اون عدم جلب توجه نامحرم به بهترین شکل ممکنه.

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
دوست من حجاب فقط یه چادر یا یه پوشش خاصی نیست، حجاب فقط یک لغت نیست، حجاب هم ظاهریه، هم درونی و باطنی یا همون عفت،. ببین دوست عزیز بين پوشش ظاهري و عفت باطني، رابطه‌ ايه که به اسم علامت و صاحب علامت میشناسن ینی اینکه مقدار حجاب ظاهري، نشانه ای از مرحله‌ ي خاصي از عفت باطني صاحب حجابه. البته اين به این معنی نیس كه هر زني كه حجاب و پوشش ظاهري داشت، لزوماً از همه‌ي مراتب عفت رو داره...توی قرآن خیلی جاها از لزوم و وجوب حجاب گفته و حدودش رو مشخص کرده، وقتی خدا حکمی رو توی قران میگه نشون از اهمیتش داره،عقل میگه وقتی امری مهمه، به بهترین شکل انجام میشه. هیچکس حجاب رو به معنای چادر نمیدونه ولی باتوجه به بیان قرآن که حجاب رو پوشیدن گفته، بهترین نوع پوشیدنی که خدا خواسته استفاده از چادره...
تمایل مرد به زن و جسم اون یک چیز فطریه، شما نمیتونی بگی وقتی با مانتو هستی نسبت به وقتی که با چادر خودت رو پوشوندی کمتر جلب توجه میکنی و نگاه کمتری به بدن شما میفته(شما یا هر خانوم دیگه، من با صرف گفته شما مخالفم) چطور همچین چیزی ممکنه؟ مثل اینه که بگیم وقتی درب خونمون رو باز میذاریم کمتر جلب توجه میکنه تا اینکه درب بسته باشه، پس نتیجه میگیریم که در رو باز بذاریم یا اینکهبگیم یه سیب پوس کنده دیرتر از یه سیب پوست نشده خراب میشه(بدیهیه که اینا درست نیست).
من نمیگم حجاب یعنی چادر، اما میگم بهترین روش برا اجرای خواسته خدا توی قرآن (بهتر بگم اجرای دستور خدا و ادای وظیفه) پوشیدن چادره.
اما اینکه میگید 80% یا بیشتر همچین نظری دارن، من که همچین فکری نمیکنم، جوابش رو میذارم به عهده خانم های چادری که این پست رو میخونن! بدونید که چادری های باحجاب و عفاف از مانتو و مانتویی ها بیزار نیستند!
راستی اینو بگم هدف از حجاب مثل تمام فرائض دینی انجام وظیفه عبودیت و نزدکی به خداست که یکی جنبه های اون عدم جلب توجه نامحرم به بهترین شکل ممکنه.

خورشید نتاب ک بستنی من آب نشه{نقطه}

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مخالف حجاب هستم

شوما با اون اخلاقتون (!) مخالف نبودی تعجب داشت

راستی اون پستت که راجع به پرستار خوشگله بود ، چی شد ؟ تاپیکش پرید ؟

پرستارا هم از دستتون امنیت ندارن :دی

روی چه حسابی این حرف رو می زنی دوست عزیز؟

رو حساب اینکه حجاب ، جلوی چشماشونو میگیره :smile:

هدف از حجاب چیه؟؟؟
از اون 80% چادری ها بیزارم:|

این چه حرفیه مارال :|

کی گفته چادریا از مانتوییا بدشون میاد و راجع بهشون فکر بد میکنن :|

کی گفته حجاب فقط چادره ؟ :|

درصدو چجوری گرفتی عاخه ؟ :دی

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
شوما با اون اخلاقتون (!) مخالف نبودی تعجب داشت

راستی اون پستت که راجع به پرستار خوشگله بود ، چی شد ؟ تاپیکش پرید ؟

پرستارا هم از دستتون امنیت ندارن :دی

رو حساب اینکه حجاب ، جلوی چشماشونو میگیره :smile:

این چه حرفیه مارال :|

کی گفته چادریا از مانتوییا بدشون میاد و راجع بهشون فکر بد میکنن :|

کی گفته حجاب فقط چادره ؟ :|

درصدو چجوری گرفتی عاخه ؟ :دی

شهر شما رو نمیدونم
اما کافیه نذر کنی هر4شنبه بری حرم اونوقت وقتی میخوای اذن دخول بخونی تا بیای چادرتئو بپوشی هزارها نگاه و کنایه و دستور صادر میشه
فقط این نیس ک
اطراف حرم ک گذارت بیفته واسه خرید مثلا همه جا پست نگهبانی چادر پوشییدنه
بجز اون تو اتوبوس ددانشگاه خیابون پارک...
همه جای مشهد وضعیت همینه
همه هم حق ب جانب و فرشته و پاک و مطهرن ماشاللا
البته الان ک 4 ماهه بجنوردم اینجا اصن اونجوری نیس
درصدم خب همیشه ماشین حساب همرامه دیگه:در

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شهر شما رو نمیدونم
اما کافیه نذر کنی هر4شنبه بری حرم اونوقت وقتی میخوای اذن دخول بخونی تا بیای چادرتئو بپوشی هزارها نگاه و کنایه و دستور صادر میشه
فقط این نیس ک
اطراف حرم ک گذارت بیفته واسه خرید مثلا همه جا پست نگهبانی چادر پوشییدنه
بجز اون تو اتوبوس ددانشگاه خیابون پارک...
همه جای مشهد وضعیت همینه
همه هم حق ب جانب و فرشته و پاک و مطهرن ماشاللا
البته الان ک 4 ماهه بجنوردم اینجا اصن اونجوری نیس
درصدم خب همیشه ماشین حساب همرامه دیگه:در

من مشهدی نیستم ولی زیاد اومدما :|

والا ما فقط دم حرم چادر سرمون میکنیم .. تازه من چون بلد نیستم چادر سرم کنم ، تو خود حرمم همش چادرم دورم بوده بیشتر :دی

ولی من به غیر از دوسال پیش (که یه عده معلوم نبود از کدوم دهاتی اومده بودن مشهد که واقعا اونجارو خراب کرده بودن :razz:) دیگه همچین جوی رو تو مشهد ندیدم ...

تنها شهری که این حالتو داره قم هستش (باعرض معذرت از دوستان قمی !)

فک کنم حساس شدی آبجی :)

ماشین حسابت خرابه :دی

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
من مشهدی نیستم ولی زیاد اومدما :|

والا ما فقط دم حرم چادر سرمون میکنیم .. تازه من چون بلد نیستم چادر سرم کنم ، تو خود حرمم همش چادرم دورم بوده بیشتر :دی

ولی من به غیر از دوسال پیش (که یه عده معلوم نبود از کدوم دهاتی اومده بودن مشهد که واقعا اونجارو خراب کرده بودن :razz:) دیگه همچین جوی رو تو مشهد ندیدم ...

تنها شهری که این حالتو داره قم هستش (باعرض معذرت از دوستان قمی !)

فک کنم حساس شدی آبجی :)

ماشین حسابت خرابه :دی

آجی من حجابم اصن نامتعارف نیس
حتی آرایشمم خیلی کمه
اما متاسفانه تو مشهد اونقد ب حجاب گیر میدن یعنی حجابو فقط چادر میدوننا
این دخترایی ک چادری ان تو اتوبوس و مترو تاکسی و پیاده رو و ... چنان نگاه عاقل اندر سفیهی میندازن بهت
تازشم از همین چادریا ی چیزایی دیدم ک...
واسه همین ترجیح میدم خودم باشم شیک با ی حجاب متعارف
اصلا هم ب اینکه حجاب کامل=چادر معتقد نیستم
من خودمو از خیلییییییییییییی از چادریا مجحوبتر میبینم
ماشین حسابم واسه مشهدیا درست کار میکنه:|

آخرین ویرایش:

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آجی من حجابم اصن نامتعارف نیس
حتی آرایشمم خیلی کمه
اما متاسفانه تو مشهد اونقد ب حجاب گیر میدن یعنی حجابو فقط چادر میدوننا
این دخترایی ک چادری ان تو اتوبوس و مترو تاکسی و پیاده رو و ... چنان نگاه عاقل اندر ساز همین چادریا ی چیزایی دیدم ک...
واسه همین ترجیح میدم خودم باشم شیک با ی حجاب متعارف
اصلا هم ب اینکه حجاب کامل=چادر معتقد نیستم
من خودمو از خیلییییییییییییی از چادریا مجحوبتر میبینم
ماشین حسابم واسه مشهدیا درست کار میکنه:|

والا منم چادری نیستم ... ولی ندیده بودم تو مشهد اینارو :surprised:

چی بگم والا ! ولی نمیشه رفتار یه عده رو پای همه نوشت ... درصدم نگیر! خخخخ:D

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
والا منم چادری نیستم ... ولی ندیده بودم تو مشهد اینارو :surprised:

چی بگم والا ! ولی نمیشه رفتار یه عده رو پای همه نوشت ... درصدم نگیر! خخخخ:D

عاقا اصن عیسی ب دین خود
موسی ب دین خود
این بحثا نتیجه ندارههههههه

عاشق پیشه

عضو جدید
مهم نیست چادر باشه یا مانتو
مهم اینه که حجاب کامل باشه
دخترای چادری را دیدم که حرمت چادر را نادیده میگیرن
من چادر را بیشتر می پسندم

mehdi.chem

مدیر تالار شیمی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
معادل اینه ک
دخترا خودشونو بپوشونن ک عاقایون ب گناه نیفتن
حرف های من فقط در جواب حرف های شما بود و فکر نمیکردم همچین برداشتی کنید از اون همه حرف...من کجای حرفام اینو گفتم؟ من حتی نگفتم که حجاب و عفاف مخصوص جنس خاصیه، عفاف همونطور که به خانوما امر شده به آقایون و چشمهاشونم دستور داده شده...اما بخاطر لطافت و جاذبه ظاهری بیشتر خانوما درمورد اونا حساس تره...
من گفتم هدف از حجاب عبودیته، نزدیکی به خداس، کسی که اینو درک کنه با بقیه چیکار داره؟ یه جمله بپرسه از خودش و وجدانش که خدا این ظاهر رو از من میخواد؟ اگه جوابش رو بارضایت داد خب همونطور باشه، این معنیه شخصی و اعتقادی بودن حجابه، نه اینکه هرکس هرطور که دلش خواست بپوشه...
از این حرفا که بگذریم، ما توی اجتماعیم، اجتماعی که حالا به هر شکل حتی اسماً اسلامیه، ولی همین اسم اسلام برای ما یه سری وظایف اجتماعی رو هم به وجود میاره که من نمیتونم هرطور خواستم رفتار کنم، با آزادی خودم (منظورم کسایی هست که جلب توجه میکنن و اینو میخوان حتی با چادر) آزادی بعضی دیگه رو محدود کنم و میشه اون مثل معروف کشتی و ساکنینش

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
همشهری ماشین حسابم واسه مشهدیا خوب کار میکنه ینی چی؟
یعنی اکثر چادریای مشهد ازون مدل چادریان ک آدمو از چادر پوشیدن منصرف میکنن
این بحث اذیتم میکنه
انصرافمو علام میکنمو عرصه رو واسه چادریا باز میذارم
بای

sanijoon

کاربر فعال تالار مقالات ,
کاربر ممتاز
یعنی اکثر چادریای مشهد ازون مدل چادریان ک آدمو از چادر پوشیدن منصرف میکنن
این بحث اذیتم میکنه
انصرافمو علام میکنمو عرصه رو واسه چادریا باز میذارم
بای
من که به چادری و غیرچادری کاری ندارم. معنی جملت رو نفهمیده بودم همین.

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
حرف های من فقط در جواب حرف های شما بود و فکر نمیکردم همچین برداشتی کنید از اون همه حرف...من کجای حرفام اینو گفتم؟ من حتی نگفتم که حجاب و عفاف مخصوص جنس خاصیه، عفاف همونطور که به خانوما امر شده به آقایون و چشمهاشونم دستور داده شده...اما بخاطر لطافت و جاذبه ظاهری بیشتر خانوما درمورد اونا حساس تره...
من گفتم هدف از حجاب عبودیته، نزدیکی به خداس، کسی که اینو درک کنه با بقیه چیکار داره؟ یه جمله بپرسه از خودش و وجدانش که خدا این ظاهر رو از من میخواد؟ اگه جوابش رو بارضایت داد خب همونطور باشه، این معنیه شخصی و اعتقادی بودن حجابه، نه اینکه هرکس هرطور که دلش خواست بپوشه...
از این حرفا که بگذریم، ما توی اجتماعیم، اجتماعی که حالا به هر شکل حتی اسماً اسلامیه، ولی همین اسم اسلام برای ما یه سری وظایف اجتماعی رو هم به وجود میاره که من نمیتونم هرطور خواستم رفتار کنم، با آزادی خودم (منظورم کسایی هست که جلب توجه میکنن و اینو میخوان حتی با چادر) آزادی بعضی دیگه رو محدود کنم و میشه اون مثل معروف کشتی و ساکنینش
مشکل من نوعی و شمای نوعی تو تعریف حجابه
من میگم خیلی از مانتویی ا محجوبتر از چادریان
و اینکه بعضی از چادریا اونقد روشونو میپوشونن ک صدبرابر جالب توجه میکنن
اما من با همون تیپ ساده و شیکم توجه خاصی جلب نمیکنم
منم مخالف پوشش و آرایش زننده ام
اما چادرو حجاب برتر نمیدونم
با این نظرتون هم ک خدا چادریارو بیشتر دوس داره اصن موافق نیستم
خدای من خیلی با عظمت تر از اینه ک بنده هاشو با این چیزا بسنجه
خدای من همه بنده هاشو دوس داره همشنووووووووووو

وضعیت
موضوع بسته شده است.