درد و دل چادر

وضعیت
موضوع بسته شده است.

juventus_torin

اخراجی موقت
بله اون که معلومه که باید جذاب باشه زیبا باشه خوش لباس باشه اما برا محارمش
فکر نکنم کسی با دیدن موی سر تحریک بشه اما متاسفانه خانم های محترم حالا با پوشش زننده ای که دارن کسانی رو که از خارج از کشور اومدن و اونجا هیچ تمایلی براشون ایجاد نمیشده رو جذب می کنن (تجربه ی یکی از دوستان خودم که از خارج اومده بود )چه برسه به .....
دقیقا حرفت قبول دارم
من اینجا اصلا همچین حسی ندارم
ولی تو ایران مثل همین دوست شما هستم
چرا؟؟؟ چرا اینجا که لباس پوشیدن ازاده!!! بدن زن تحریک کننده نیست
اما در ایران تحریک کننده است؟؟؟

پرنیان23

عضو جدید
دقیقا حرفت قبول دارم
من اینجا اصلا همچین حسی ندارم
ولی تو ایران مثل همین دوست شما هستم
چرا؟؟؟ چرا اینجا که لباس پوشیدن ازاده!!! بدن زن تحریک کننده نیست
اما در ایران تحریک کننده است؟؟؟
شاید یه دلیلش این باشه که خانم های ایرانی از رنگ های متنوع استفاده می کنن ،لباسهای چسب می پوشن ،البته باید بگم این دوست من اعتقاد به این هم داشت که اگر هر کس حد و حدود دین رو رعایت کنه و با این ظاهر فریبنده در کوچه خیابون ظاهر نشه اونوقت هیچ گناهی صورت نمی گیره اونوقته که مردم لذت آرامش و زندگی در کنار هم ولذت بردن از محارم خودشون و می برن

juventus_torin

اخراجی موقت
شاید یه دلیلش این باشه که خانم های ایرانی از رنگ های متنوع استفاده می کنن ،لباسهای چسب می پوشن ،البته باید بگم این دوست من اعتقاد به این هم داشت که اگر هر کس حد و حدود دین رو رعایت کنه و با این ظاهر فریبنده در کوچه خیابون ظاهر نشه اونوقت هیچ گناهی صورت نمی گیره اونوقته که مردم لذت آرامش و زندگی در کنار هم ولذت بردن از محارم خودشون و می برن
نخیر پرنیان خانم
دلیل اینه!!! که با حجاب با ممنوعیت الکل و خیلی از موانعی که در مسائل عادی و روز مره ایجاد کردیم!!! یرای مردم بخصوص جوان ها حرص و طمع بوجود میاد!!!
در حالی که 1 پسر و دختر از بچگی با هم بزرگ میشن!!! با هم مدرسه میرن و همه چیز براشون عادیه!!! و من ایرانی هم که میام اینجا بعد از 1 هفته همه چیز عادی میشه
اما در ایران چون همه چیز رو محدود کردیم!!! این مشکلات پیش میاد

بی ازار

عضو جدید
کاربر ممتاز
این دوستت راست گفته
بابا ی بار رفته بودم خیابون ی دختره مانتوش انقدر ناز بود که............. حالا خودت بقیه اش رو بدون
واقعا باید به این ادما چی گفت نمیدونم

پرنیان23

عضو جدید
نخیر پرنیان خانم
دلیل اینه!!! که با حجاب با ممنوعیت الکل و خیلی از موانعی که در مسائل عادی و روز مره ایجاد کردیم!!! یرای مردم بخصوص جوان ها حرص و طمع بوجود میاد!!!
در حالی که 1 پسر و دختر از بچگی با هم بزرگ میشن!!! با هم مدرسه میرن و همه چیز براشون عادیه!!! و من ایرانی هم که میام اینجا بعد از 1 هفته همه چیز عادی میشه
این عامیانه ترین فکریه که میشه کرد

پرنیان23

عضو جدید
این دوستت راست گفته
بابا ی بار رفته بودم خیابون ی دختره مانتوش انقدر ناز بود که............. حالا خودت بقیه اش رو بدون
واقعا باید به این ادما چی گفت نمیدونم
ببخشید ده سوال داشتم ،من معنیه اسمتون رو نمی فهمم؟؟؟؟

juventus_torin

اخراجی موقت
:biggrin:سپاسگزارم
از گفتگو با شما شادمان شدیم;)
در تفکرات فوق پیشرفته خودتون باشید

ilili

عضو جدید
من نظر خودم و دوستم رو گفتم و به این حرفم هم پایبند هستم
بعضیا هم متاسفانه به اجبار چادر میزنن که اینم کار درستی نیست و برای همین به این اصول پایبند نیستن
دوست عزیز مگه صحراست که چادر بزنن؟تا اونجا که من میدونم چادر و نمیزنن بلکه سر میکنن;)

emperatoretanhai

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حالا مسوالان در امر پوشاک زنانه پیگیر هستن پوششی رو عرضه کنن که شما خوشت بیاد و چندشت نشه....سخت و فشره دارن کار میکنن روی پوشش یکی از قبایل اروپایی اگه بشه که امسال اجرایی میشه البته من هم شنیدما میگن از قبایل اطراف اتریشه ....درست میشه دوست من درست میشه ...
واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟
قاطی نکن بحث رو چادر نیست روی حجابه ، ما اصلا همچین توهینی نکردیم که هر کی چادر نداره آدم فاسدیه لطفا با دقت بخونید بعد نظر بدید .
لطفا بخونیدمتنو
من میگم هرکس که چادر میزنه باید 1-موهاش رو بپوشونه2- ارایش نکنه یا حداقل ارایش زننده نکنه اگه دروغ میگم بگو دورغ می گی
راست میگی
بابا بخدا دوسته صمیمیم مانتویی هست اما موقع امتحانا که میشه چادری میشه و کل کتاب رو خلاصه میکنه زیر چادرش و همیشه نمره بالا میگیره و شاگرد اوله رشته مون شده
سو استفاده
حجاب ظاهر و حجاب باطن .......اگه هر دو در یک راستا حرکت کنه خوبه هر کدوم از دیگری عقب بمونن درست نیست و میشه صحبتهای برخی دوستان . باطن و اعقاداتی که در وجود اون شخص بوجود اومده و نهفته شده باعث میشه اون شخص حجاب ظاهر خودشو و تطبیق بده با حجاب باطن اول باطنش چی میگه ؟باطنش از کجا به این نتیجه رسیده :باطنش میگه من باید حد و حدو دم با نا محرم حفظ کنم از خطوط قرمز که بسیاری مطلع هستن اندام خودم و از نامحرم بپوشونم . از کجا اومده قوانین اسلام ...(.این حس موجب میشه خیلی از مسائل در این رابطه حل بشه .(حالا بماند بعضی که به این قوانین اسلام اعتقادی ندارن بحث سر کسانی هست که قوانین اسلام و قبول دارن ولی رعایت نمیکنن ..)... اون دوستایی که میگن خیلی از چادری ها از اون بدون چادری ها بدترند اصلن نباید در این مورد حرف بزنیم بسا افرادی هستند که چادر و خود به خود به عنوان یک تیپ دوست دارند کاری هم ندارن به اعتقاد و.و..

یکی هست چادری هستش حجاب ظاهر و حفظ میکنه اما باطن و نه....یکی میگه باطن و حفظ میکنه ولی ظاهار و نه ...هیچ کدوم خوب نیستن
....

نخیر پرنیان خانم

:Dدوستان پذیرای شادباش تک تکتون هستم
شدم عضو فعال!!!
به امید مدیریت تالار:biggrin:

دوست عزیز مگه صحراست که چادر بزنن؟تا اونجا که من میدونم چادر و نمیزنن بلکه سر میکنن;)

سحر صبح

عضو جدید
سلام به همگی
من از اولین تا آخرین کامنت رو خوندم و حالا میخوام نظرمو عرض کنم و بعد اگر ابهام یا سؤالی بود، ادامه بحث رو با عزیزان داشته باشم:

حجاب برتر که چادر باشه، در قرآن با عنوان جلباب آمده و هدف از این نوع پوشش هم این بوده که زن موقّر باشه و مورد احترام واقع بشه.
چادر پوشش حضرت زهرا سلام الله علیهاست و این پوشش، زن را مصداق اسم محجوب و باطن خداوند میکنه. چرا که خداوند خود متّصف به این اسم هست و قداست او از همینجا نشئت میگیره...

و اما جذابیت
دو نوع جذابیت در بشر هست:
جذابیتهای غریزی و جسمانی
جذابیتهای فطری، شخصیتی و روحی

خداوند که زیباست و زیبایی ها رو دوست داره، جذابیتها رو دوست داره، اما فرموده که در جامعه با نگاه مختصّ انسان یعنی فطرت به هم نظاره کنید چرا که حدفاصل شما باحیوان همین ویژگی است. برای همین هم حجاب رو برای زن مقرر کرده. حفظ نگاه رو هم برای مرد (بعلاوه داشتن محاسن برای زیبایی وقار). و این هر دو باعث تقویت جذابیتهای فطری، شخصیتی و وقار میشه... و برای اینکه بشر اقدام به تشکیل خانواده کنه، خانواده اش مستحکم باشه و تمام جذابیتهای غریزی در کانون خانواده اتفاق بیفته این جذابیت روحانی لازم هست. بر خلاف اینکه آزادی جذابیت غریزی در جامعه مانع تشکیل خانواده میشه.

خداوند طوری مقرر کرده که زن و مرد بیشترین لذت رو از هم ببرن. برای همین مرد رو طوری آفریده که از دیدن موی زن لذت ببره و حتی گردن و بدن همسرش براش جذاب باشه.... یعنی اگر کسی اینها براش جذابیت نداشته باشه دو نکته رو باید توجه کنه: اول اینکه بیماره. و دوم اینکه در آینده همسرش براش جذاب نخواهد بود و چنین مردی دچار گشتن با زنهای متعدد میشه تا دو روز دنیا رو بتونه خوش بگذرونه!!

اما در غرب چه اتفاقی میفته؟
زن و مرد در جامعه از نظر غریزی اشباع میشن اما خانواده بسیار سسته. مرد بعد از تأهل دچار ذواقیت بیرون از منزل میشه و دیگه همسرش در خانه براش جاذبه نداره...
برای همین هم خداوند حفظ پوشش و نگاه و حریم رو از زن و مرد خواسته
حالا چادر جنبه مادی قضیه است
اما این پوشش یک جنبه معنوی هم داره که همون روح چادر هست
کسیکه چادر به سر میکنه باید روح آن رو هم با خودش به همراه داشته باشه. روح چادر و زبان حال چادر چی میگه؟ میگه هرچی پوشیده تر و سنگین تر و دورتر بهتر.... یعنی باید زن اینگونه باشد . یعنی اگر هم با مانتو هست باید پوشش جسم و روحش کامل باشد. اما اگر چادر دارد که فبها المراد

سحر صبح

عضو جدید
چادر برای چشمان صاحب دلهای بیمار که از جنبه غریزی و حیوانی نمیتونه بچرخه، یک محدودیته! که حالشونو میگیره!
اما برای دلهای سالم و پاک، موافق طبع و فطرتشون و بسیار خوش آینده

و اما هرکی چادر سر میکنه فرشته نیست. بلکه یک صفت فرشته گون پیدا کرده. و ما میخوایم صفات خوب درونمون روز به روز بیشتر بشه نه کمتر. پس به بهانه اینکه آدم خوبی نیستم نمیشه گفت پس چادر هم نداشته باشم!

بابا بخدا دوسته صمیمیم مانتویی هست اما موقع امتحانا که میشه چادری میشه و کل کتاب رو خلاصه میکنه زیر چادرش و همیشه نمره بالا میگیره و شاگرد اوله رشته مون شده
خوبه خودتون هم میگید که یک مانتویی اینکارو کرده نه چادری! چون این حرکت از یک چادری واقعی بعیده. فقط یک آدم غیرمتشرع میتونه چنین سوء استفاده ای از چادر داشته باشه

راستی شاید یک نفر نخواد بزور ملکه باشه!!!!
1 نفر شاید دوست داشته باشه مثل 1 آدم عادی با همه در ارتباط باشه و همه هم باهاش ارتباط داشته باشن!!!!
نمیشه؟؟؟؟
البته ارتباط بین 2نفر از جنس مخالف فقط اون چیزی که تو ذهن شما هست، نیستا ملکه!!!!
پوشش سالم چادر، مانع برقراری ارتباط با دیگران نیست. بلکه ارتباط رو گسترده تر میتونه بکنه. چون نگاه ها بهش از روی غریزه نیست. و زن اینجا باید بتونه بعنوان یک انسان راحت فعالیت کنه

سحر صبح

عضو جدید
نخیر پرنیان خانم

شما فیلمهای خارجی زیاد میبینی دروغهاشونو باور کردید.
فکر کردید آنها با اینکه در جامعه بدون حریم و حجاب، کنار هم هستند سالم موندن
در حالیکه در واقعیت اینطوریه که هر روز در نیروی انتظامی، ارتش و مشاغل اجتماعی آنها صدها و هزاران تجاوز به جنس زن پیش میاد. خیلی طلاق و جدا شدن عادیه.
مثل آب خوردن عاشق مرد و زن بیگانه میشن
یا ارتباط با چند زن و مرد (کمونیسم جنسی) کاملا عادیه!!
تا دلت بخواد حرومزاده تولید میشه و دولت از حرومزادهها حمایت زیادی داره. چون در ارتش و کارای جنایی که نیاز به حرومزادگی داره باید بتونه ازشون بهره برداری کنه!!! و...
بنابراین هرکی میگه غرب سالمه هنوز واقعیت غرب رو نشناخته! واقعیتی که تمام رسانه های غربی دوست دارن پنهانش کنن و روابط رو سالم نشون بدن!
شما توی ایرانی در مهد اسلام بزرگ شدی و هنوز ایران و اسلام رو نشناختی با اینهمه اتمام حجتها و الگوها از شهدا و بزرگان و...، بعد آنوقت تصور میکنی با زندگی در غرب، آن رو خوب شناختی!!؟

خود غربی ها از معضل الکل آسی شدن و نمیدونن چکار کنند که اینهمه بیماری که از الکل ایجاد شده رو کنترل کنند. هی تبلیغ میکنن الکل مصرف نکنید فایده ای نداره. چون دولت از تمام مخدارت و سرگرم کننده ها و مشغول کننده های ذهن جوان، حمایت داره تا ذهنش رشد نکنه و پا توی کفش دولت کنه!! بعد شما بعنوان کدوم جامعه شناس الان اینجا آمدی نظریه صادر میکنی!!
همچنین دانش آموزان دختر دبیرستانی درصد بالائیشون در غرب دچار روابط ج... با پسرها هستن و بارداری زیاد براشون پیش میاد!! برید آخرین آمار فساد و بارداری دختران غربی رو در بیارید از گوگل که بعد نخواید زبون باز کنید به اینکه ایران بدتره!!

AMMARIYA

عضو جدید
کاربر ممتاز
چادر برای چشمان صاحب دلهای بیمار که از جنبه غریزی و حیوانی نمیتونه بچرخه، یک محدودیته! که حالشونو میگیره!

و اما هرکی چادر سر میکنه فرشته نیست. بلکه یک صفت فرشته گون پیدا کرده. و ما میخوایم صفات خوب درونمون روز به روز بیشتر بشه نه کمتر. پس به بهانه اینکه آدم خوبی نیستم نمیشه گفت پس چادر هم نداشته باشم!

خوبه خودتون هم میگید که یک مانتویی اینکارو کرده نه چادری! چون این حرکت از یک چادری واقعی بعیده. فقط یک آدم غیرمتشرع میتونه چنین سوء استفاده ای از چادر داشته باشه

پوشش سالم چادر، مانع برقراری ارتباط با دیگران نیست. بلکه ارتباط رو گسترده تر میتونه بکنه. چون نگاه ها بهش از روی غریزه نیست. و زن اینجا باید بتونه بعنوان یک انسان راحت فعالیت کنه

چطور اینقد راحت میتونید قضاوت کنید وبگید مانتویی بودههههه؟ از یک چادری بعیده اینکارا؟؟..
یه مقدار تو کار نوشتاریمون بهتره شرط احتیاط و مراعاتو بکار ببریم..نه اینکه به صرف اینکه چادر مورد پسند ماست پس بهترینه و در نزد پروردگار دارای مقام والاتر و مانتویی در درجه پایین تر..

سحر صبح

عضو جدید
چطور اینقد راحت میتونید قضاوت کنید وبگید مانتویی بودههههه؟ از یک چادری بعیده اینکارا؟؟..
یه مقدار تو کار نوشتاریمون بهتره شرط احتیاط و مراعاتو بکار ببریم..نه اینکه به صرف اینکه چادر مورد پسند ماست پس بهترینه و در نزد پروردگار دارای مقام والاتر و مانتویی در درجه پایین تر..
من بر اساس گفته خودشون این حرفو زدم وگرنه من چه میدونم طرف چی بوده! گفتند یکی از دوستان مانتوییم برای امتحان صرفا به منظور تقلب چادر سر میکرد. ظاهرا این شمایید که دارید نسبت به بنده قضاوت میکنید! ....من هم اینو در جوابشون گفتم چون میخواستن توجیهی بیارن برای کوباندن این پوشش. باید عرض کنم آدمی که از روی تقید به دین چادر سر کنه کار حرام باهاش نمیکنه. حالا شما هرقدرم بخواید نمونه های سوءاستفاده از چادر رو بیارید نمونه منصفانه ای برای زیر سوال بردن مجموعه چادریها نمیشه.... بعدم اگر کامنتهای منو با دقت میخوندید توش نوشته بودم چادر در قرآن با عنوان جلباب آمده (رجوع به تفاسیر). چادر پوشش حضرت زهرا و زنان اهل بیت بوده. توصیه شهدا و علما بوده... بازم میگید حرف خدا نیست و مقدس نیست؟

AMMARIYA

عضو جدید
کاربر ممتاز
من بر اساس گفته خودشون این حرفو زدم وگرنه من چه میدونم طرف چی بوده! گفتند یکی از دوستان مانتوییم برای امتحان صرفا به منظور تقلب چادر سر میکرد. ظاهرا این شمایید که دارید نسبت به بنده قضاوت میکنید! ....من هم اینو در جوابشون گفتم چون میخواستن توجیهی بیارن برای کوباندن این پوشش. باید عرض کنم آدمی که از روی تقید به دین چادر سر کنه کار حرام باهاش نمیکنه. حالا شما هرقدرم بخواید نمونه های سوءاستفاده از چادر رو بیارید نمونه منصفانه ای برای زیر سوال بردن مجموعه چادریها نمیشه.... بعدم اگر کامنتهای منو با دقت میخوندید توش نوشته بودم چادر در قرآن با عنوان جلباب آمده (رجوع به تفاسیر). چادر پوشش حضرت زهرا و زنان اهل بیت بوده. توصیه شهدا و علما بوده... بازم میگید حرف خدا نیست و مقدس نیست؟

:cool:...

mazy_taj

عضو جدید
کاربر ممتاز

این شما بودی که در مورد کسایی که هیچ شناختی ازشون نداری ( همه دخترها و خانوم هایی که مانتو می پوشن، از جمله خواهر و مادر ما) به خودت اجازه دادی قضاوت کنی، اگه من بخوام مقابله به مثل کنم باید به خودت و خونوادت انگ بی عفتی و ... بزنم. به نظره خودت خوبه؟

من بر اساس گفته خودشون این حرفو زدم وگرنه من چه میدونم طرف چی بوده! گفتند یکی از دوستان مانتوییم برای امتحان صرفا به منظور تقلب چادر سر میکرد. ظاهرا این شمایید که دارید نسبت به بنده قضاوت میکنید!

در مورد شما بر اساس حرف هایی که زدید قضاوت می شه، اشکالش چیه؟ شما اصلن نمی دونی اینکه می گن قضاوت در مورد کسی که نمی شناسی نکن یعنی چی بعد میای می گی " ظاهرا شمایید که نسبت به بنده قضاوت می کنید" ... معلومه که قضاوت می کنن، اشکال اینه که کسی مثل شما به خودش اجازه قضاوت در مورد میلیون ها نفری که ندیده می ده، نه اینکه کسی رو که آدم عقایدش رو می خونه قضاوت کنه.

مراقب حرف زدنتون باشید آقا/خانم سحر صبح.

نظرات رییس جمهور در مورد حجاب :

"برخوردی که این سال ها با جوان ها می شود، مثل محدودیت های حضور و نشاط اجتماعی، گشتارشاد و امثالهم چقدر با ایده آل شما از جمهوری اسلامی سازگار است و چقدر خلاف آن آرمان هاست؟ و شما با این موضوع چه خواهید کرد؟

من قطعا با این برخوردها مخالفم. این ها حاصل همان قرائت و برداشت خاص از اسلام و قانون اساسی است. برای این که نگاهم به مسئله روشن شود، دیدگاهم را به مسئله حجاب و عفاف برای شما تشریح می کنم. خیلی از این برخوردها ناشی از دیدگاهی است که چنین شادی و نشاط هایی را گام های اولیه به سوی تضعیف عفت عمومی می بیند و بنابراین تشریح دیدگاه من مناسب است.

به نظرم، عفیف بودن چیزی فراتر از حجاب داشتن است. به نظر من اگر زنی یا مردی حجاب رسمی مد نظر ما را رعایت نکند، عفیف بودنش زیر سؤال نمی رود. قبل از انقلاب زنان زیادی در جامعه ما حجاب نداشتند، ولی آیا انسان های عفیفی نبودند؟ من هشدار می دهم که حجاب را عین عفاف ندانیم. به نظر من زنان زیادی از جامعه ما حجاب مطلوب قانون را ندارند، ولی عفیف هستند. عفت شاخص های زیادی دارد. کما این که می توان کسانی را هم یافت که ظاهر مطابق قانون دارند و حجاب دارند (چه مرد و چه زن) ولی اصول عفت را رعایت نمی کنند. بنابراین تاکید ما باید بر عفت باشد. باید ببینیم عفت را چه چیزی تهدید می کند. به نظر من عفت مردم ما را فقر اقتصادی و ناتوانی در ازدواج، بیشتر تهدید می کند تا رعایت حجاب مطابق استانداردهایی که عده ای دوست دارند و تعریف کرده اند.

این را چرا گفتم؟ چون یک عده ای فکر می کنند اگر جوانان با هم کوه بروند، در یک مراسم شادی شرکت کنند، یا در خیابان با هم قدم بزنند، عفت جامعه خدشه دار می شود. اما واقعیت این است که عفت را چیزهای مهم تری تهدید می کند. برخی از برخوردها هم ناشی از نگاه پلیسی و امنیتی به جامعه است، نگاهی که همه چیز را سیاسی می بیند. در حالی که اجازه دادن به برگزاری برخی مراسم، شدت کنش و دیدگاه سیاسی را کاهش می دهد. در ضمن، مطمئن باشید که در ایده آل های جمهوری اسلامی، نفی شادی و نشاط نبود. در هیچ کدام از شعارهای ابتدای انقلاب شما شعار علیه شادی و شور جوانی پیدا نمی کنید."

ایشون بحثشون محدود به خانوم هایی که مانتو می پوشن هم نبوده،بلکه خانوم های محترمی که رعایت حجاب اسلامی رو در زمان قبل از انقلاب نمی کردن هم عفیف دونستن.

متاسفانه یا خوشبختانه وقت بحث کردن با تفکر طالبانی شما رو ندارم. چون پستتون حاوی توهین بود گفتم که بدونید در محیطه اجتماعی باید مراقب حرف زدنتون باشید، وگرنه اگه توهین کنید توهین می شنوید.

نقل قول نگیرید، جواب نمی دم.

و من الله توفیق.

آخرین ویرایش:

سحر صبح

عضو جدید
این شما بودی که در مورد کسایی که هیچ شناختی ازشون نداری ( همه دخترها و خانوم هایی که مانتو می پوشن، از جمله خواهر و مادر ما) به خودت اجازه دادی قضاوت کنی، اگه من بخوام مقابله به مثل کنم باید به خودت و خونوادت انگ بی عفتی و ... بزنم. به نظره خودت خوبه؟

در مورد شما بر اساس حرف هایی که زدید قضاوت می شه، اشکالش چیه؟ شما اصلن نمی دونی اینکه می گن قضاوت در مورد کسی که نمی شناسی نکن یعنی چی بعد میای می گی " ظاهرا شمایید که نسبت به بنده قضاوت می کنید" ... معلومه که قضاوت می کنن، اشکال اینه که کسی مثل شما به خودش اجازه قضاوت در مورد میلیون ها نفری که ندیده می ده، نه اینکه کسی رو که آدم عقایدش رو می خونه قضاوت کنه.

مراقب حرف زدنتون باشید آقا/خانم سحر صبح.

نظرات رییس جمهور در مورد حجاب :

"برخوردی که این سال ها با جوان ها می شود، مثل محدودیت های حضور و نشاط اجتماعی، گشتارشاد و امثالهم چقدر با ایده آل شما از جمهوری اسلامی سازگار است و چقدر خلاف آن آرمان هاست؟ و شما با این موضوع چه خواهید کرد؟

من قطعا با این برخوردها مخالفم. این ها حاصل همان قرائت و برداشت خاص از اسلام و قانون اساسی است. برای این که نگاهم به مسئله روشن شود، دیدگاهم را به مسئله حجاب و عفاف برای شما تشریح می کنم. خیلی از این برخوردها ناشی از دیدگاهی است که چنین شادی و نشاط هایی را گام های اولیه به سوی تضعیف عفت عمومی می بیند و بنابراین تشریح دیدگاه من مناسب است.

به نظرم، عفیف بودن چیزی فراتر از حجاب داشتن است. به نظر من اگر زنی یا مردی حجاب رسمی مد نظر ما را رعایت نکند، عفیف بودنش زیر سؤال نمی رود. قبل از انقلاب زنان زیادی در جامعه ما حجاب نداشتند، ولی آیا انسان های عفیفی نبودند؟ من هشدار می دهم که حجاب را عین عفاف ندانیم. به نظر من زنان زیادی از جامعه ما حجاب مطلوب قانون را ندارند، ولی عفیف هستند. عفت شاخص های زیادی دارد. کما این که می توان کسانی را هم یافت که ظاهر مطابق قانون دارند و حجاب دارند (چه مرد و چه زن) ولی اصول عفت را رعایت نمی کنند. بنابراین تاکید ما باید بر عفت باشد. باید ببینیم عفت را چه چیزی تهدید می کند. به نظر من عفت مردم ما را فقر اقتصادی و ناتوانی در ازدواج، بیشتر تهدید می کند تا رعایت حجاب مطابق استانداردهایی که عده ای دوست دارند و تعریف کرده اند.

این را چرا گفتم؟ چون یک عده ای فکر می کنند اگر جوانان با هم کوه بروند، در یک مراسم شادی شرکت کنند، یا در خیابان با هم قدم بزنند، عفت جامعه خدشه دار می شود. اما واقعیت این است که عفت را چیزهای مهم تری تهدید می کند. برخی از برخوردها هم ناشی از نگاه پلیسی و امنیتی به جامعه است، نگاهی که همه چیز را سیاسی می بیند. در حالی که اجازه دادن به برگزاری برخی مراسم، شدت کنش و دیدگاه سیاسی را کاهش می دهد. در ضمن، مطمئن باشید که در ایده آل های جمهوری اسلامی، نفی شادی و نشاط نبود. در هیچ کدام از شعارهای ابتدای انقلاب شما شعار علیه شادی و شور جوانی پیدا نمی کنید."

ایشون بحثشون محدود به خانوم هایی که مانتو می پوشن هم نبوده،بلکه خانوم های محترمی که رعایت حجاب اسلامی رو در زمان قبل از انقلاب نمی کردن هم عفیف دونستن.

متاسفانه یا خوشبختانه وقت بحث کردن با تفکر طالبانی شما رو ندارم. چون پستتون حاوی توهین بود گفتم که بدونید در محیطه اجتماعی باید مراقب حرف زدنتون باشید، وگرنه اگه توهین کنید توهین می شنوید.

نقل قول نگیرید، جواب نمی دم.

و من الله توفیق.

ببخشید میشه بفرمایید من در کجای حرفام به مانتویی ها انگ بی عفتی زدم؟!! بهتر نبود بجای تهمت زدن به من اقلا پرسش میکردید از خودم؟!! واقعا نمیدونم چرا بعضی ها دوست دارن چادر و چادریها رو بکوبونند و بدنام کنند!!!
من خودم اقواممون مانتویی هستند. اینهمه مردم مانتویی وجود دارند. برخی دوستان خودم مانتویی هستند. چرا دروغ میگید من به اینها تهمت زدم!!!!؟؟ خجالت نمیکشید از این تهمتهایی میزنید؟! اقلا از همون خدا بترسید و اینقدر سعی نکنید به دروغ یکی رو بدنام کنید و افکار دینی رو از طریق این تهمتها بکوبونید و زیر سؤال ببرید!!

اولا رئیس جمهور حرفشون حجت شرعی و عقلی برای هیچکی نمیشه!! بنابراین چیزی رو اثبات نمیکنه!! آوردن و نیاوردن این جملات دقیقا مثل زدن حرف از زبون خودتون بود از نظر من!! حجت ما رو قرآن و روایت تعیین میکنه و لاغیر! و خط قرمز فرمانبریمون هم فقط و فقط ولایت فقیه هست! ثانیا مگر ما به مانتویی ها و بی حجاب ها انگ بی عفتی زدیم که اینطور میگید!! دقیقا کجا این انگ رو زدم فورا مطرح کنید!
تفکر طالبانی!! متأسفانه این سومین اتهامی بود که زدید توی بحثتون!!

نباید هم فرصت جوابگویی داشته باشید چرا که هیچ جوابی بر این تهمتها و توهینهاتون ندارید که بدید!!

و اما در مورد عفت باید عرض کنم که دو جنبه داره:
اینکه شما در بیاید بگید حجاب نباشه اما عفت باشه عین تناقضه. خود عفت زمانی معنی پیدا میکنه که در ظاهر و باطن هر دو پیاده بشه!! همیشه توی دین حسن فعلی و حسن فاعلی باهمدیگه یک عمل درست رو محقق میکنند! این مسئله رو نظریات جنابان عالی تعیین نمیکنن! بلکه باید دید شرع چی میگه!

آخرین ویرایش:

سحر صبح

عضو جدید
آقای
mazy_taj
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/statusicon/user-offline.png
و خانم
AMMARIYA
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/statusicon/user-offline.png
نمیدونم واقعا شما خودتونو دارید به نفهمیدن میزنید یا واقعا نمیفهمید حرف رو!! من دارم میگم این خودش یک تناقضه: که اگر یکی بخواد بخاطر حرف خداوند و دستور دین و شرع و همون الله چادر بپوشه، اینکه بخواد با سوء استفاده از چادر کار حرام و گناه و تقلب یا دزدی کنه تناقض داره و یک چادری واقعی هیچوقت اینکارو نمیکنه. آن خانم خودشون گفتن که طرف مانتویی بوده من نگفتم!! من تائید کردم که هرکی چادر رو برای سوء استفاده میپوشه در واقعیت چادری واقعی نیست بلکه مانتوییه و فقط چادر رو برای سوء استفاده پوشیده! نگفتم که هرکی مانتوییه اینکاره است! یکم از فکرتون در این جهت استفاده کنید بد نیست باور کنید. این ضرب المثل توی ادبیات ما هم هست که میگه هر گردی گردو نیست اما هر گردویی گرده!

یعنی شما میگید چادریها اینکاره هستند؟!! پس این شمائید که دارید اینهمه چادری ها و از جمله به خانواده من انگ گناه میزنید! واقعا خجالت آوره این تهمت!
هردوی شما متأسفانه و به یقین مرتکب حرام تهمت زدن شدید در حالیکه من حتی یک تهمت روا نداشتم بهتون!!

آخرین ویرایش:

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
رئیس جمهور حرفشون حجت شرعی و عقلی برای هیچکی نمیشه!! بنابراین چیزی رو اثبات نمیکنه!! آوردن و نیاوردن این جملات دقیقا مثل زدن حرف از زبون خودتون بود از نظر من!! حجت ما رو قرآن و روایت تعیین میکنه و لاغیر!
;)
کاری به بقیه ی بحثتون ندارم ! ولی این قسمت از حرفتون خیلی لایک داشت ..خیلی !

وضعیت
موضوع بسته شده است.