این شما بودی که در مورد کسایی که هیچ شناختی ازشون نداری ( همه دخترها و خانوم هایی که مانتو می پوشن، از جمله خواهر و مادر ما) به خودت اجازه دادی قضاوت کنی، اگه من بخوام مقابله به مثل کنم باید به خودت و خونوادت انگ بی عفتی و ... بزنم. به نظره خودت خوبه؟
در مورد شما بر اساس حرف هایی که زدید قضاوت می شه، اشکالش چیه؟ شما اصلن نمی دونی اینکه می گن قضاوت در مورد کسی که نمی شناسی نکن یعنی چی بعد میای می گی " ظاهرا شمایید که نسبت به بنده قضاوت می کنید" ... معلومه که قضاوت می کنن، اشکال اینه که کسی مثل شما به خودش اجازه قضاوت در مورد میلیون ها نفری که ندیده می ده، نه اینکه کسی رو که آدم عقایدش رو می خونه قضاوت کنه.
مراقب حرف زدنتون باشید آقا/خانم سحر صبح.
نظرات رییس جمهور در مورد حجاب :
"برخوردی که این سال ها با جوان ها می شود، مثل محدودیت های حضور و نشاط اجتماعی، گشتارشاد و امثالهم چقدر با ایده آل شما از جمهوری اسلامی سازگار است و چقدر خلاف آن آرمان هاست؟ و شما با این موضوع چه خواهید کرد؟
من قطعا با این برخوردها مخالفم.
این ها حاصل همان قرائت و برداشت خاص از اسلام و قانون اساسی است. برای این که نگاهم به مسئله روشن شود، دیدگاهم را به مسئله حجاب و عفاف برای شما تشریح می کنم. خیلی از این برخوردها ناشی از دیدگاهی است که چنین شادی و نشاط هایی را گام های اولیه به سوی تضعیف عفت عمومی می بیند و بنابراین تشریح دیدگاه من مناسب است.
به نظرم، عفیف بودن چیزی فراتر از حجاب داشتن است. به نظر من اگر زنی یا مردی حجاب رسمی مد نظر ما را رعایت نکند، عفیف بودنش زیر سؤال نمی رود. قبل از انقلاب زنان زیادی در جامعه ما حجاب نداشتند، ولی آیا انسان های عفیفی نبودند؟ من هشدار می دهم که حجاب را عین عفاف ندانیم. به نظر من زنان زیادی از جامعه ما حجاب مطلوب قانون را ندارند، ولی عفیف هستند. عفت شاخص های زیادی دارد. کما این که می توان کسانی را هم یافت که ظاهر مطابق قانون دارند و حجاب دارند (چه مرد و چه زن) ولی اصول عفت را رعایت نمی کنند. بنابراین تاکید ما باید بر عفت باشد. باید ببینیم عفت را چه چیزی تهدید می کند. به نظر من عفت مردم ما را فقر اقتصادی و ناتوانی در ازدواج، بیشتر تهدید می کند تا رعایت حجاب مطابق استانداردهایی که عده ای دوست دارند و تعریف کرده اند.
این را چرا گفتم؟ چون یک عده ای فکر می کنند اگر جوانان با هم کوه بروند، در یک مراسم شادی شرکت کنند، یا در خیابان با هم قدم بزنند، عفت جامعه خدشه دار می شود. اما واقعیت این است که عفت را چی
زهای مهم تری تهدید می کند. برخی از برخوردها هم ناشی از نگاه پلیسی و امنیتی به جامعه است، نگاهی که همه چیز را سیاسی می بیند. در حالی که اجازه دادن به برگزاری برخی مراسم، شدت کنش و دیدگاه سیاسی را کاهش می دهد. در ضمن، مطمئن باشید که در ایده آل های جمهوری اسلامی، نفی شادی و نشاط نبود. در هیچ کدام از شعارهای ابتدای انقلاب شما شعار علیه شادی و شور جوانی پیدا نمی کنید."
ایشون بحثشون محدود به خانوم هایی که مانتو می پوشن هم نبوده،بلکه خانوم های محترمی که رعایت حجاب اسلامی رو در زمان قبل از انقلاب نمی کردن هم عفیف دونستن.
متاسفانه یا خوشبختانه وقت بحث کردن با تفکر طالبانی شما رو ندارم. چون پستتون حاوی توهین بود گفتم که بدونید در محیطه اجتماعی باید مراقب حرف زدنتون باشید، وگرنه اگه توهین کنید توهین می شنوید.
نقل قول نگیرید، جواب نمی دم.
و من الله توفیق.