درد و دل چادر

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سحر صبح

عضو جدید
;)
کاری به بقیه ی بحثتون ندارم ! ولی این قسمت از حرفتون خیلی لایک داشت ..خیلی !
عقیده بعضی انسان ها بر مبنای عقده شان شکل می گیرد !!!

شما هم این امضات خیلی لایک داره. وقتی دیدمش، یاد بحثهای دیشب با منکرین خدا افتادم.

سحر صبح

عضو جدید
و اما در مورد حق باید عرض کنم که حجاب نه حق زنه نه مرد بلکه حق خداست.
همچنین در نظام اسلامی قوانین اجتماعی باید بر اساس قوانین اسلام تنظیم بشه نه بر اساس مقایسه باقوانین کشورهای غربی! و نه بر اساس خواستن هوسی و سلیقه ای! و اگر بخواید از حق آزادی حرف بزنید حق آزادی مردانی که تمایلی به حرام در اجتماع ندارند و از پوشش نامناسب زنان روانشون تحت فشار زیاد قرار میگیره رو هم باید در نظر بگیرید.
حالا بگذریم که بی حجابی آسیبهای اجتماعی که به ایران در ایجاد بحران ازدواج و طلاق و مسائل دیگر... زده بیش از اینهاست!
شایان ذکر است که بی حجابی در حیطه شخصی مثل مهمانیها و... گناهش شخصیه و به خود آدمها مربوطه اما در اجتماع تابعیت از قانون لازمه!!
و اما نحوه کنترل و قانونگذاری آن بحث ما نیست فعلا و بحث مجزایی رو میطلبه.

آخرین ویرایش:

AFSl-lIN

عضو جدید
شاعر گفت "وقتی کاپوت بد بود زشت بود"
نمی دونست که یه عده کافی شاپ هم براشون محل فساده
هر کس ذهنش فاسد تر باشه دنیا رو فاسد تر می بینه

AFSl-lIN

عضو جدید
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/statusicon/user-offline.png
نمیدونم واقعا شما خودتونو دارید به نفهمیدن میزنید یا واقعا نمیفهمید حرف رو!! من دارم میگم این خودش یک تناقضه: که اگر یکی بخواد بخاطر حرف خداوند و دستور دین و شرع و همون الله چادر بپوشه، اینکه بخواد با سوء استفاده از چادر کار حرام و گناه و تقلب یا دزدی کنه تناقض داره و یک چادری واقعی هیچوقت اینکارو نمیکنه. آن خانم خودشون گفتن که طرف مانتویی بوده من نگفتم!! من تائید کردم که هرکی چادر رو برای سوء استفاده میپوشه در واقعیت چادری واقعی نیست بلکه مانتوییه و فقط چادر رو برای سوء استفاده پوشیده! نگفتم که هرکی مانتوییه اینکاره است! یکم از فکرتون در این جهت استفاده کنید بد نیست باور کنید. این ضرب المثل توی ادبیات ما هم هست که میگه هر گردی گردو نیست اما هر گردویی گرده!

یعنی شما میگید چادریها اینکاره هستند؟!! پس این شمائید که دارید اینهمه چادری ها و از جمله به خانواده من انگ گناه میزنید! واقعا خجالت آوره این تهمت!
هردوی شما متأسفانه و به یقین مرتکب حرام تهمت زدن شدید در حالیکه من حتی یک تهمت روا نداشتم بهتون!!

کلا چادر مبنای خوب یا بد بودن نیست هر کس با توجه به عادت و شرایط و خانواده اش چادر می پوشه یا نمی پوشه
کسانی هستن چادر می پوشن چون ذهنشون با چادر پوشیدن آمیخته شده
مثل اکثر افراد که اعتقاد دارند باید روزی ازدواج کنند
چادری ها ممکنه کسی مجبورشون نکنه ولی وقتی چادر نمی پوشن احساس لختی می کنن و حتی اگر پایبند هم نباشند باز بدون چادر نمی توانند
پس بحث بر روی شخصیت در مبحث حجاب بی فایده است و چیزی است شبیه اینه که کدام نژاد بهتر است که کاری عبث است

AFSl-lIN

عضو جدید
عقیده بعضی انسان ها بر مبنای عقده شان شکل می گیرد !!!

شما هم این امضات خیلی لایک داره. وقتی دیدمش، یاد بحثهای دیشب با منکرین خدا افتادم.
تا اونجایی که من دیدم یک حس متقابله و دلیلش عدم تحمل حرف مخالفه

آخرین ویرایش:

AFSl-lIN

عضو جدید
سلام به همگی
من از اولین تا آخرین کامنت رو خوندم و حالا میخوام نظرمو عرض کنم و بعد اگر ابهام یا سؤالی بود، ادامه بحث رو با عزیزان داشته باشم:

حجاب برتر که چادر باشه، در قرآن با عنوان جلباب آمده و هدف از این نوع پوشش هم این بوده که زن موقّر باشه و مورد احترام واقع بشه.
چادر پوشش حضرت زهرا سلام الله علیهاست و این پوشش، زن را مصداق اسم محجوب و باطن خداوند میکنه. چرا که خداوند خود متّصف به این اسم هست و قداست او از همینجا نشئت میگیره...

و اما جذابیت
دو نوع جذابیت در بشر هست:
جذابیتهای غریزی و جسمانی
جذابیتهای فطری، شخصیتی و روحی

خداوند که زیباست و زیبایی ها رو دوست داره، جذابیتها رو دوست داره، اما فرموده که در جامعه با نگاه مختصّ انسان یعنی فطرت به هم نظاره کنید چرا که حدفاصل شما باحیوان همین ویژگی است. برای همین هم حجاب رو برای زن مقرر کرده. حفظ نگاه رو هم برای مرد (بعلاوه داشتن محاسن برای زیبایی وقار). و این هر دو باعث تقویت جذابیتهای فطری، شخصیتی و وقار میشه... و برای اینکه بشر اقدام به تشکیل خانواده کنه، خانواده اش مستحکم باشه و تمام جذابیتهای غریزی در کانون خانواده اتفاق بیفته این جذابیت روحانی لازم هست. بر خلاف اینکه آزادی جذابیت غریزی در جامعه مانع تشکیل خانواده میشه.
خداوند طوری مقرر کرده که زن و مرد بیشترین لذت رو از هم ببرن. برای همین مرد رو طوری آفریده که از دیدن موی زن لذت ببره و حتی گردن و بدن همسرش براش جذاب باشه.... یعنی اگر کسی اینها براش جذابیت نداشته باشه دو نکته رو باید توجه کنه: اول اینکه بیماره. و دوم اینکه در آینده همسرش براش جذاب نخواهد بود و چنین مردی دچار گشتن با زنهای متعدد میشه تا دو روز دنیا رو بتونه خوش بگذرونه!!

اما در غرب چه اتفاقی میفته؟
زن و مرد در جامعه از نظر غریزی اشباع میشن اما خانواده بسیار سسته. مرد بعد از تأهل دچار ذواقیت بیرون از منزل میشه و دیگه همسرش در خانه براش جاذبه نداره...
برای همین هم خداوند حفظ پوشش و نگاه و حریم رو از زن و مرد خواسته
حالا چادر جنبه مادی قضیه است
اما این پوشش یک جنبه معنوی هم داره که همون روح چادر هست
کسیکه چادر به سر میکنه باید روح آن رو هم با خودش به همراه داشته باشه. روح چادر و زبان حال چادر چی میگه؟ میگه هرچی پوشیده تر و سنگین تر و دورتر بهتر.... یعنی باید زن اینگونه باشد . یعنی اگر هم با مانتو هست باید پوشش جسم و روحش کامل باشد. اما اگر چادر دارد که فبها المراد
حرف شما هیچ اثباتی رو برای چادر ارائه نداده
همه می دونن که دین گفته که قربانی چیز خوبی آیا به نظر شما اگر یک دام دار تمام گوسفندان خود را قربانی کند و بعد از آن در فقر شدید به سر ببرد فبها المراد هست؟
یا کسی روز و شب نماز بخواند فبها المراده؟
در اسلام افراط در هیچ مسئله ای جایز نشده
و درمورد عرف هم قران به شدت برخورد کرده که اسلام برای برداشتن رسم های خرافی آمده
درمورد احکام هم گفته چیزی رو که خداوند حلال دانسته کسی حق حرام دانستن آن را ندارد

AFSl-lIN

عضو جدید
شما فیلمهای خارجی زیاد میبینی دروغهاشونو باور کردید.
فکر کردید آنها با اینکه در جامعه بدون حریم و حجاب، کنار هم هستند سالم موندن
در حالیکه در واقعیت اینطوریه که هر روز در نیروی انتظامی، ارتش و مشاغل اجتماعی آنها صدها و هزاران تجاوز به جنس زن پیش میاد. خیلی طلاق و جدا شدن عادیه.
مثل آب خوردن عاشق مرد و زن بیگانه میشن
یا ارتباط با چند زن و مرد (کمونیسم جنسی) کاملا عادیه!!
تا دلت بخواد حرومزاده تولید میشه و دولت از حرومزادهها حمایت زیادی داره. چون در ارتش و کارای جنایی که نیاز به حرومزادگی داره باید بتونه ازشون بهره برداری کنه!!! و...
بنابراین هرکی میگه غرب سالمه هنوز واقعیت غرب رو نشناخته! واقعیتی که تمام رسانه های غربی دوست دارن پنهانش کنن و روابط رو سالم نشون بدن!
شما توی ایرانی در مهد اسلام بزرگ شدی و هنوز ایران و اسلام رو نشناختی با اینهمه اتمام حجتها و الگوها از شهدا و بزرگان و...، بعد آنوقت تصور میکنی با زندگی در غرب، آن رو خوب شناختی!!؟

خود غربی ها از معضل الکل آسی شدن و نمیدونن چکار کنند که اینهمه بیماری که از الکل ایجاد شده رو کنترل کنند. هی تبلیغ میکنن الکل مصرف نکنید فایده ای نداره. چون دولت از تمام مخدارت و سرگرم کننده ها و مشغول کننده های ذهن جوان، حمایت داره تا ذهنش رشد نکنه و پا توی کفش دولت کنه!! بعد شما بعنوان کدوم جامعه شناس الان اینجا آمدی نظریه صادر میکنی!!
همچنین دانش آموزان دختر دبیرستانی درصد بالائیشون در غرب دچار روابط ج... با پسرها هستن و بارداری زیاد براشون پیش میاد!! برید آخرین آمار فساد و بارداری دختران غربی رو در بیارید از گوگل که بعد نخواید زبون باز کنید به اینکه ایران بدتره!!

خواهشا هر چه صدا و سیما می گه هم باور نکن و اینجا بازگو نکن وضع غرب اینجور که تو می گی هم نیست
واقعا جای تاسفه که یک انسان رو به پسوند حرومزاده صدا می زنی و اون رو انسان نمی دونی بلکه اون رو یک موجود پست می دونی به دلیل اشتباه پدر و مادرش این اسلامه؟ آیا اسلام فرزند را به خاطر پدر و مادرش تنبیه می کنه؟
وهابی ها اعتقاد دارن شیعه ها مرده پرست هستن و همون دیدی رو که شیعه ها به حرامزاده ها دارند انها به حرامزاده ها دارند به نظرت این استدلال آنها می تونه درست باشه که ایران فاسده چون مردمش شیعه هستن؟ اگر این استدلال غلط باشه به صورت مشابه استدلال شما درمورد اروپا غلطه
چون تا اینجا نوشتم دیگه این پست رو می نویسم با توجه به منطق ودلایل ضعیفتون تصمیم گرفتم چیزی ننویسم
پیشنهاد می کنم کمی مطالعه و فکر کنید و حرف هایی که اطرافیان از کودکی در گوشت تکرار کرده اند رو فراموش کن و لحظه ای بدون تعصب و مقدس شمردن چیزی فکر کن
پیشنهاد می کنم ابتدا در مورد روانشناسی مخصوصا سرکوب تمایلات مطالعه کنی تا با دیدی بازتر در مورد آزادی و سرکوب جنسی صحبت کنی

سحر صبح

عضو جدید
آقا افشین
شما نظراتتون رو فرمودید
و حالا نظرات من راجع به فرمایشاتتون:

از نظر من شما نه جهان بینی صحیحی دارید
و نه علم کافی در مورد مسائل
یعنی اینطور باید بگم که بدجوری همه مسائل رو هم با هم قاطی کردید

ما اگر بخوایم بحثی رو با شما شروع کنیم فعلا باید راجع به توحید و جهان بینی با شما بحث داشته باشیم. و بعد در مورد احکام دین! (مثل مسائلی که بعنوان نقد در احکام دین مطرح فرمودید)! نه اینکه هیچی از عقاید ما نمیدونید یکهو میپرید به پله های بالاتر!... مسائل روز هم بماند برای بعد از عقاید

مبدأ و مقصد افکار شما، علوم و آگاهی ها و همچنین نتیجه گیریها و قضاوت هاتون کاملا اشتباهه...

منتها در بحث باید به این نکات توجه داشته باشید:

1- بحث با شما رو حاضرم فقط از اثبات توحید شروع کنم
2- بحث رو نه در این تاپیک بلکه در این تاپیک خواهیم داشت
3- بحث احساسی و از روی عقده و ناراحتی و... ممنوع (تاپیک درد دل اینجاست میتونید این مسائل رو آنجا مطرح کنید)
4- ادعاهای بدون دلیل ممنوع! (همونطور که ما باید دلیل داشته باشیم شما هم هرچی مطرح میکنید باید دلیل بیارید!)
5- تمسخر و توهین عقاید و مقدسات ممنوع

ببخشید اینها رو مجبور شدم عنوان کنم چون چند روز قبل یا منکران خدا میخواستیم بحثی رو شروع کنیم اینها الفبای بحث رو هم بلد نبودن با یک خروار ادعا! و با رفتارهای احمقانه و زشتشون باعث ناراحتی های زیادی برای همه ما و نهایتا اسپم شدن تاپیک شدن... که امیدوارم شما اینگونه نباشید.

آخرین ویرایش:

AFSl-lIN

عضو جدید
آقا افشین
شما نظراتتون رو فرمودید
و حالا نظرات من راجع به فرمایشاتتون:
از نظر من شما نه جهان بینی صحیحی دارید
و نه علم کافی در مورد مسائل
یعنی اینطور باید بگم که بدجوری همه مسائل رو هم با هم قاطی کردید
ما اگر بخوایم بحثی رو با شما شروع کنیم فعلا باید راجع به توحید و جهان بینی با شما بحث داشته باشیم. و بعد در مورد احکام دین! (مثل مسائلی که بعنوان نقد در احکام دین مطرح فرمودید)! نه اینکه هیچی از عقاید ما نمیدونید یکهو میپرید به پله های بالاتر!... مسائل روز هم بماند برای بعد از عقاید
مبدأ و مقصد افکار شما، علوم و آگاهی ها و همچنین نتیجه گیریها و قضاوت هاتون کاملا اشتباهه...
منتها در بحث باید به این نکات توجه داشته باشید:
1- بحث با شما رو حاضرم فقط از اثبات توحید شروع کنم
2- بحث رو نه در این تاپیک بلکه در این تاپیک خواهیم داشت
3- بحث احساسی و از روی عقده و ناراحتی و... ممنوع (تاپیک درد دل اینجاست میتونید این مسائل رو آنجا مطرح کنید)
4- ادعاهای بدون دلیل ممنوع! (همونطور که ما باید دلیل داشته باشیم شما هم هرچی مطرح میکنید باید دلیل بیارید!)
5- تمسخر و توهین عقاید و مقدسات ممنوع
ببخشید اینها رو مجبور شدم عنوان کنم چون چند روز قبل یا منکران خدا میخواستیم بحثی رو شروع کنیم اینها الفبای بحث رو هم بلد نبودن با یک خروار ادعا! و با رفتارهای احمقانه و زشتشون باعث ناراحتی های زیادی برای همه ما و نهایتا اسپم شدن تاپیک شدن... که امیدوارم شما اینگونه نباشید.
در هر لایه ای بخوام بحث کنم مشکلی ندارم چون در ابتدا بچه مسجدی بودم و مرحله به مرحله به اینجا رسیدم پس مستقل از اعتقاداتم می تونم بحث کنم
ادعا نمی کنم عالمم ولی 4 سال پیش در وضع کنونی شما بودم و دقیقا همین استدلال ها رو بیان می کردم
یه سر به تاپبک اثبات توحید زدم دلایلتون کاملا ابتدایی بود و بدون پایه ی علمی بود
درمورد احساسی و عقده باید بگم که به سنگ بودن معروف هستم و هیچ گونه احساسی ندارم عقده هم که نمی تونم داشته باشم چون دارم با چند شخصیت چند سال پیش خودم بحث می کنم
توهین به عقائد رو تعریف کنید اگر من بگم مثلا در داستان بنی قریظه پیامبر کشتار غیر انسانی انجام داد این توهین نیست چون این واقعه می تونه دلیلی باشه بر رد اسلام ولی به هیچ وجه در بحث فحش نمی دم

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
چادر عزیزم...دوستت دارم!

با چادر مشکی ساده از پیاده رو رد میشوی
چه حس خوبی است...

چشم هوسبازان تو را نمی بیند!
توجه آنها را جلب نمی کنی!
از روی لذت نگاهت نمی کنند!

چادرم!

دوستت دارم که در عین زیبایی ، توجه کسی را به خود جلب نمیکنی....

سحر صبح

عضو جدید
در هر لایه ای بخوام بحث کنم مشکلی ندارم چون در ابتدا بچه مسجدی بودم و مرحله به مرحله به اینجا رسیدم پس مستقل از اعتقاداتم می تونم بحث کنم
ادعا نمی کنم عالمم ولی 4 سال پیش در وضع کنونی شما بودم و دقیقا همین استدلال ها رو بیان می کردم
یه سر به تاپبک اثبات توحید زدم دلایلتون کاملا ابتدایی بود و بدون پایه ی علمی بود
درمورد احساسی و عقده باید بگم که به سنگ بودن معروف هستم و هیچ گونه احساسی ندارم عقده هم که نمی تونم داشته باشم چون دارم با چند شخصیت چند سال پیش خودم بحث می کنم
توهین به عقائد رو تعریف کنید اگر من بگم مثلا در داستان بنی قریظه پیامبر کشتار غیر انسانی انجام داد این توهین نیست چون این واقعه می تونه دلیلی باشه بر رد اسلام ولی به هیچ وجه در بحث فحش نمی دم

ببخشید برادر، اما شما اگرم بچه مسجدی بودید، به نظرم ساده و جاهل بودید که اینطور شدید. چون اگر اطلاعات از دین و حقایق علمی افزایش پیدا کنه، در زیر و بم زندگی دنیا در هر کجا و هر زمان که بخواد باشه، هیچ موقع به انکار توحید نمینجامه.

من توی تاپیک توحید هنوز بحثی رو با کسی شروع نکردم. آنجا فقط چندتا از واضح ترین آیات و دلایل اثبات خدا رو بعنوان پله های اول قرار دادم که اگر شما میخواید ردش کنید باید با دلیل رد کنید. و تازه بحث از اینجاست که شکل میگیره.

خود سنگ بودن البته علامت سلامت نیست ها! اما ما کاری نداریم. فقط توقع داریم مرحله به مرحله پیش برید توی بحث.

باز هنوز پله اول رو نرفتید پریدید پله دهم. قرار شد بحث ما توحید باشه نه اسلام و شبهات دینی راجع به پیامبر و تاریخ اسلام....
اما بعنوان مثال فرمودید، باید عرض کنم که این قبیل شبهات رو هیچ اشکالی نداره اگر مطرح کنید در زمان خودش. اینها توهین نیست. ما هم البته جواب قانع کننده داریم براش.

ممنون میشم اگه دیگه اینجا نقل قول نگیرید.
بیزحمت تشریف بیارید این تاپیک .

آخرین ویرایش:

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز

پس خواهر دینی من شک نکن چادر بهترین و برترین حجاب می باشد.

بهترین دلیلش شکوه خانه خدا با پرده یا همان چادر سیاهش است....

AFSl-lIN

عضو جدید
ببخشید برادر، اما شما اگرم بچه مسجدی بودید، به نظرم ساده و جاهل بودید که اینطور شدید. چون اگر اطلاعات از دین و حقایق علمی افزایش پیدا کنه، در زیر و بم زندگی دنیا در هر کجا و هر زمان که بخواد باشه، هیچ موقع به انکار توحید نمینجامه.
.
به نظر من شما در وضع اون زمان من هستین شما تجربه ی و مطالعات 4 ساله ی منو بدون هیچ دلیلی حاصل جهالت می دونین
شما تا قدم در راهی نذارید نمی تونید اون راه رو جهالت بدونید
اعتقاد دارم زمانی که به خدا اعتقاد داشتم در جهالت بودم با این که به قولی ایمان داشتم ولی ایمانه شکسته شد به دلیل اتکا نکردن به دل و پیدا کردن راه حلی منطقی
خواهشا توهین نکنید اگر شما چیزی از روانشناسی نمی دونید بهتر در باره سالم بودن یا نبودن من نظر ندید (در این مورد به روانشناس مراجعه کردم و ایشان این اخلاق رو کاملا طبیعی دونست و دلیلش هم اینه که تیپ شخصیتیم تمایل بسیار شدید به منطقی بودن داره )
بحث نخواستم کنم که میگین پله ی دهم مثال آوردم
دنبال بهانه جویی و تحلیل شخصیت من نباشین این دور از آداب بحثه

AMMARIYA

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقای
mazy_taj
و خانم
AMMARIYA
نمیدونم واقعا شما خودتونو دارید به نفهمیدن میزنید یا واقعا نمیفهمید حرف رو!! من دارم میگم این خودش یک تناقضه: که اگر یکی بخواد بخاطر حرف خداوند و دستور دین و شرع و همون الله چادر بپوشه، اینکه بخواد با سوء استفاده از چادر کار حرام و گناه و تقلب یا دزدی کنه تناقض داره و یک چادری واقعی هیچوقت اینکارو نمیکنه. آن خانم خودشون گفتن که طرف مانتویی بوده من نگفتم!! من تائید کردم که هرکی چادر رو برای سوء استفاده میپوشه در واقعیت چادری واقعی نیست بلکه مانتوییه و فقط چادر رو برای سوء استفاده پوشیده! نگفتم که هرکی مانتوییه اینکاره است! یکم از فکرتون در این جهت استفاده کنید بد نیست باور کنید. این ضرب المثل توی ادبیات ما هم هست که میگه هر گردی گردو نیست اما هر گردویی گرده!

یعنی شما میگید چادریها اینکاره هستند؟!! پس این شمائید که دارید اینهمه چادری ها و از جمله به خانواده من انگ گناه میزنید! واقعا خجالت آوره این تهمت!
هردوی شما متأسفانه و به یقین مرتکب حرام تهمت زدن شدید در حالیکه من حتی یک تهمت روا نداشتم بهتون!!

شخصیت هر انسان رو با حرف زدن میشه تشخیص داد...فقط میتونم واستون ابراز تاسف کنم هم برای این پست هم برای پستای دیگه ای که زدید...:cool:..همهینقدر که شما فهمیده هستید کافیست...

سحر صبح

عضو جدید
به نظر من شما در وضع اون زمان من هستین شما تجربه ی و مطالعات 4 ساله ی منو بدون هیچ دلیلی حاصل جهالت می دونین
شما تا قدم در راهی نذارید نمی تونید اون راه رو جهالت بدونید
اعتقاد دارم زمانی که به خدا اعتقاد داشتم در جهالت بودم با این که به قولی ایمان داشتم ولی ایمانه شکسته شد به دلیل اتکا نکردن به دل و پیدا کردن راه حلی منطقی
خواهشا توهین نکنید اگر شما چیزی از روانشناسی نمی دونید بهتر در باره سالم بودن یا نبودن من نظر ندید (در این مورد به روانشناس مراجعه کردم و ایشان این اخلاق رو کاملا طبیعی دونست و دلیلش هم اینه که تیپ شخصیتیم تمایل بسیار شدید به منطقی بودن داره )
بحث نخواستم کنم که میگین پله ی دهم مثال آوردم
دنبال بهانه جویی و تحلیل شخصیت من نباشین این دور از آداب بحثه

عجبا! شما خودتون اول از همه آمدید و بحث رو اینطوری شروع کردید که تا تونستید عقاید و افکار ما رو به جهل و عقده ما نسبت دادید بدون اینکه بخواید وارد بحث بشید و بفهمید واقعا جهالت از شماست یا از ما! شما نظرتون رو دادید بعد انتظار دارید ما نظرمونو نگیم؟! احتمالا مدل منطق شما در رابطه با عقایدتون هم همین بوده!
شما چطور میفهمید ما مرحله شما رو پشت سر نگذروندیم؟! فکر نمیکنید از اول بحث تا اینجا بجای حرف زدن منطقی دائم دارید پیش قضاوت درباره ما و فهم ما میکنید !! حرفهای من هم در واقع در جواب این مدعیات شما بود!!
ایمان شما هم احتمالا بدلیل غرور و به قدر کفایت منطقی نبودن شکسته شد نه چیز دیگه!
من نگفتم شما سالم نیستید! بلکه عرض کردم لزوما علامت سلامت هم نیست! من به شخصیت شما کاری ندارم، خودتون مطرحش کردید! دیگه ادامه ندید جدال رو

سحر صبح

عضو جدید
شخصیت هر انسان رو با حرف زدن میشه تشخیص داد...فقط میتونم واستون ابراز تاسف کنم هم برای این پست هم برای پستای دیگه ای که زدید...:cool:..همهینقدر که شما فهمیده هستید کافیست...

باز این آمد با یک حرف جدید. تا اینجا که اینهمه اتهامات به ما ردیف کردید بدون اثبات و عذرخواهی....! حالا هم باز از اینکه گفتم حرف منو نمیفهمید آتو گرفتید که بازم حرف در بیارید. شما رو کاریتون نمیشه کرد. بالا بریم و پائین بیایم دوست دارید با کوچکترین بهانه یک چماق بسازید و مخالفتون رو بکوبونید... شخصیت شما هم کاملا روشنه!

سحر صبح

عضو جدید
کسانیکه دائم میخوان فقط بکوبونن...
کسانیکه هدفشون فهماندن یا فهمیدن حقایق نیست بلکه در کمال ناجوانمردی میخوان نفسانیات و مرام غلط خودشونو توجیه کنن...
افرادی که فحاشی و توهین دارن
و...
این نکته رو بدونید که:

حق روشنه و با اینکارها، تبدیل به ناحق نمیشه!

shadowwalker

عضو جدید
تحصیلکرده های ارجمند،به جای توهین و تهمت و زیر سؤال بردن شخصیت هم مباحثه بفرمایید.در بحث انصاف داشته باشید.برای ترقی و تکمیل دیدگاهتون به بحث بپردازید نه برای به کرسی نشوندن حرفتون که در این صورت چه جای سخن و چه جای بحث؟؟؟؟اگر قراره هرکس حرف خودشو بزنه و به حرف بقیه فکر نکنه بهتره حرفش رو برای خودش نگه داره.هم اعصاب خودش راحت تره هم اعصاب بقیه.

memar_w

عضو جدید
:king:به یک ملکه توجه کن ! آیا هر کسی می تونه با اون در ارتباط باشه یا هم صحبتش بشه یا ....
فقط افراد خواصی هستند که می توانند با ملکه ارتباط داشته باشند. بانوان با حجاب یا مسلمان هر کدام یه ملکه هستند ،ارزش بالایی دارند و تنها افراد خواصی با ایشان در ارتباطند ((این افراد در دین مبین اسلام مشخص شده اند)).
برداشتن حجاب در واقع اجازه دادن به کسانی است که به دتبال هرزه گری هستند و کسانی که حجاب را نفی می کنند در واقع دنبال رسیدن به امیال خویش و بهره بردن از خانمها هستند .
همینه که تو خارج خانواده بنیان ضعیفی داره ، در ضمن اگه از مضرات چیزایی که دنبالش بودی بدونی می فهمی چرا اسلام ممنوعش کرده .
این همه ملکه واسه یه کشور زیاد نیست..... عایا؟؟؟؟؟

سحر صبح

عضو جدید
این همه ملکه واسه یه کشور زیاد نیست..... عایا؟؟؟؟؟

خدا میگه زیاد نیست. از نظر خداوند تمام زنان دنیا ارزش بسیار بالایی دارند و یک یکشون از نظر خالق، باید بالاترین شخصیت رو داشته باشند...
برای همین در چند سوره قرآن به دستور حجاب پرداخته شده

AFSl-lIN

عضو جدید
عجبا! شما خودتون اول از همه آمدید و بحث رو اینطوری شروع کردید که تا تونستید عقاید و افکار ما رو به جهل و عقده ما نسبت دادید بدون اینکه بخواید وارد بحث بشید و بفهمید واقعا جهالت از شماست یا از ما! شما نظرتون رو دادید بعد انتظار دارید ما نظرمونو نگیم؟! احتمالا مدل منطق شما در رابطه با عقایدتون هم همین بوده!
شما چطور میفهمید ما مرحله شما رو پشت سر نگذروندیم؟! فکر نمیکنید از اول بحث تا اینجا بجای حرف زدن منطقی دائم دارید پیش قضاوت درباره ما و فهم ما میکنید !! حرفهای من هم در واقع در جواب این مدعیات شما بود!!
ایمان شما هم احتمالا بدلیل غرور و به قدر کفایت منطقی نبودن شکسته شد نه چیز دیگه!
من نگفتم شما سالم نیستید! بلکه عرض کردم لزوما علامت سلامت هم نیست! من به شخصیت شما کاری ندارم، خودتون مطرحش کردید! دیگه ادامه ندید جدال رو

من الان گفتم که شما حق ندارید به من لقب ناسالم بدین چرا این همه موضع گیری می کنین؟ دلیلی داره ؟ من دشمن شما هستم؟

سحر صبح

عضو جدید
من الان گفتم که شما حق ندارید به من لقب ناسالم بدین چرا این همه موضع گیری می کنین؟ دلیلی داره ؟ من دشمن شما هستم؟

منم عرض کردم این لقب رو به شما ندادم. چرا اینقدر اصرار دارید که بگید من این لقب رو به شما دادم!
من از کجا شخصیت شما رو بشناسم؟ من هیچ اطلاعاتی از شخصیت شما ندارم که بخوام قضاوت داشته باشم!
شما با افتخار فرمودید ذره ای احساسات ندارید، منم گفتم این علامت سلامت نمیشه!
(چون خلاصه احساس و عقل با هم در وجود آدمها وجود دارند)
نگفتم که این الزاما علامت بیماریه و شما بیمار هستید!!

اما بازم معذرت میخوام
و امیدوارم بخاطر این یک کلمه که گفتم تا چند روز دیگه بحثو نکشونید و ادامه ندید

آخرین ویرایش:

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
اهمیت حجاب در نظر فاطمه زهرا علیهاسلام:

حضرت موسی بن جعفر علیه السلام از پدران گرامیش از حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام نقل فرمود که:
روزی شخص نابینایی اجازه ورود خواست. فاطمه علیهاسلام برخاست و چادر به سر کرد.
رسول خدا فرمود: چرا از او رو می‌گیری، او که تو را نمی‌بیند؟
فاطمه عرض کرد: او مرا نمی‌بیند، اما من که او را می بینم. و او اگر چه مرا نمی‌بیند ولی بوی مرا که حس می‌کند.
رسول خدا فرمود: شهادت می دهم که تو پاره تن منی.

emperatoretanhai

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خدا میگه زیاد نیست. از نظر خداوند تمام زنان دنیا ارزش بسیار بالایی دارند و یک یکشون از نظر خالق، باید بالاترین شخصیت رو داشته باشند...
برای همین در چند سوره قرآن به دستور حجاب پرداخته شده
ممنونم

چادر مزاحم من نیست

دست وپایم را نمی گیرد

مادرم به من آموخت:

چادر سر کردن بلدی نمی خواهد ,

عشق می خواهد.........
ممنونم اجی

پس خواهر دینی من شک نکن چادر بهترین و برترین حجاب می باشد.

بهترین دلیلش شکوه خانه خدا با پرده یا همان چادر سیاهش است....
عالی بود
چادر جان لطفا خفه شو!
لطفا به همه چسز احترام بزار دوست عزیز
اهمیت حجاب در نظر فاطمه زهرا علیهاسلام:

حضرت موسی بن جعفر علیه السلام از پدران گرامیش از حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام نقل فرمود که:
روزی شخص نابینایی اجازه ورود خواست. فاطمه علیهاسلام برخاست و چادر به سر کرد.
رسول خدا فرمود: چرا از او رو می‌گیری، او که تو را نمی‌بیند؟
فاطمه عرض کرد: او مرا نمی‌بیند، اما من که او را می بینم. و او اگر چه مرا نمی‌بیند ولی بوی مرا که حس می‌کند.
رسول خدا فرمود: شهادت می دهم که تو پاره تن منی.
ممنون اجییی
سلام به همگی
من از اولین تا آخرین کامنت رو خوندم و حالا میخوام نظرمو عرض کنم و بعد اگر ابهام یا سؤالی بود، ادامه بحث رو با عزیزان داشته باشم:

حجاب برتر که چادر باشه، در قرآن با عنوان جلباب آمده و هدف از این نوع پوشش هم این بوده که زن موقّر باشه و مورد احترام واقع بشه.
چادر پوشش حضرت زهرا سلام الله علیهاست و این پوشش، زن را مصداق اسم محجوب و باطن خداوند میکنه. چرا که خداوند خود متّصف به این اسم هست و قداست او از همینجا نشئت میگیره...

و اما جذابیت
دو نوع جذابیت در بشر هست:
جذابیتهای غریزی و جسمانی
جذابیتهای فطری، شخصیتی و روحی

خداوند که زیباست و زیبایی ها رو دوست داره، جذابیتها رو دوست داره، اما فرموده که در جامعه با نگاه مختصّ انسان یعنی فطرت به هم نظاره کنید چرا که حدفاصل شما باحیوان همین ویژگی است. برای همین هم حجاب رو برای زن مقرر کرده. حفظ نگاه رو هم برای مرد (بعلاوه داشتن محاسن برای زیبایی وقار). و این هر دو باعث تقویت جذابیتهای فطری، شخصیتی و وقار میشه... و برای اینکه بشر اقدام به تشکیل خانواده کنه، خانواده اش مستحکم باشه و تمام جذابیتهای غریزی در کانون خانواده اتفاق بیفته این جذابیت روحانی لازم هست. بر خلاف اینکه آزادی جذابیت غریزی در جامعه مانع تشکیل خانواده میشه.

خداوند طوری مقرر کرده که زن و مرد بیشترین لذت رو از هم ببرن. برای همین مرد رو طوری آفریده که از دیدن موی زن لذت ببره و حتی گردن و بدن همسرش براش جذاب باشه.... یعنی اگر کسی اینها براش جذابیت نداشته باشه دو نکته رو باید توجه کنه: اول اینکه بیماره. و دوم اینکه در آینده همسرش براش جذاب نخواهد بود و چنین مردی دچار گشتن با زنهای متعدد میشه تا دو روز دنیا رو بتونه خوش بگذرونه!!

اما در غرب چه اتفاقی میفته؟
زن و مرد در جامعه از نظر غریزی اشباع میشن اما خانواده بسیار سسته. مرد بعد از تأهل دچار ذواقیت بیرون از منزل میشه و دیگه همسرش در خانه براش جاذبه نداره...
برای همین هم خداوند حفظ پوشش و نگاه و حریم رو از زن و مرد خواسته
حالا چادر جنبه مادی قضیه است
اما این پوشش یک جنبه معنوی هم داره که همون روح چادر هست
کسیکه چادر به سر میکنه باید روح آن رو هم با خودش به همراه داشته باشه. روح چادر و زبان حال چادر چی میگه؟ میگه هرچی پوشیده تر و سنگین تر و دورتر بهتر.... یعنی باید زن اینگونه باشد . یعنی اگر هم با مانتو هست باید پوشش جسم و روحش کامل باشد. اما اگر چادر دارد که فبها المراد

ممنون از لطفتون که وقت گزاشتید..مرسی

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستاني كه فكر مي كنند محجبه هـآ ، دخترانه ندارند

دختراني را مي شناسم كه
صورتي مي پوشند!

ناز مي كنند!

عروسك دارند!

لوس مي شوند گــآهي

و لبخنـــد مي زنند

اينهايي كه مي شناسم دخترند!!

ولي

به دخترانه هايشان چوب حراج نزدند!

ياد گرفته اند "همه" لايق دخترانه ها نيستند! [SUP](1)[/SUP]

اينهــآ هم دختـرند

با چاشني چــآدر

و نمك حيــا... [SUP](2)[/SUP]

هنوز هم "بانمـك ها" پرطرفـــــــــــدارترند...

1.رسول اكرم (ص):بهترين زنانتان، آن زن بسيار مهربان و پاكدامن است كه براى شوهرش خودآرايى مى كند و از غير او خود را محفوظ نگه مى دارد {كافى، ج5، ص324، ح1}

2.رسول اكرم (ص):حيا خوب است ولى براى زنان خوب تر است {نهج الفصاحه، ح 2006}

وضعیت
موضوع بسته شده است.