لطفا بدون تعصب مطالعه بفرمایید
سلام به اقایون و خانم های محترم
خواهش میکنم بحث نکنید و افکارتون رو با کلامی مشوش نفرمایید
اول راجب استارتر بگم:
این جوون نیتش خیره و حس تکلیف میکنه -
بشین و بفرما و بتمرگ یه مفهومه اما با احترامات متفاوت -
اگر من میبینم فرضا کسی مقصدو درست درک کرده ولی هنوز نقشه راهش کامل نیست باید بهش بگم تو خودتو گمشده حساب کن؟
از آقای سوادی که جهت تاپیک رو تعیین کردند ضمن تشکر به احترام به حضور انسان نه صرفا مرد یا زن باید بگم بدبینانه شروع مطلب رو خوندید
آیا مستقیما بیان شده یواشکی چه کار بدی رو چه کسی انجام میده؟
حجاب فقط برای زن نیست
اوکاناوای عزیز - بانو (دوشیزه) ی ایران -بابا هموطن من شهسواریما تو شمالی باید شهسواریا رو بشناسی که :-دی
آیا فرقی بین موی صاف و لخت و ویو شده وجود نداره؟
اگه نداره چرا یکی ویو یکی لَخت یکی صافو موج دار دوست داره (منظورم خودمون دختراست)
غرض از این نمونه مثال درواقع آرایش و پیرایش بیش از حد معمول بوده...
زیبایی چشم - لب - گونه - چانه - ابرو - پوست - پیشانی(کلهم اجمعین)
در مرد و زن به نسبتی مشترک موجوده
---------------------------------------------------------------------
برای سند آوردن لازم نیست عکس گذاشت-باور کنید لازم نیست
اینم بگم من با رنگ سیاه مشکی چادر مخالفم :-دی رنگش باید به اندازه هویتش روشن باشه
تو صدر اسلام و تاریخچه ش تا جایی که اطلاعات ناقص من میگه
رنگ سبز زرد و قهوه ای بود
در صدر اسلام پوشیه بوده /صدر اسلام در جامعه اعراب بوده و مردان عرب با توجه به نوع اقلیم و زیستگاه
مردانی با غرایض جنسی بالا بودند(نقل قول از اساتید تاریخ در حوزه تاریخ اسلام )
اینم بگم من تو کل ایلو تبارم یه دختر با حجاب پیدا نمیکنی(فقط من چادر ی ام) اما شاید تصورشم نکنی حتی یه بار به یه نفر حتی خواهرای خودم نگفتم چادر سر کن یا چرا فلانو بهمان...وقتی با هم میریم بیرون و برمیگردیم اتفاقاتو با هم تشریح میکنیم و اونها رو بدون تعصب به فکر کردن جهت میدم
همه هم منو یه چادری شیک پوش میدونن- فکر میکنی تو جامعه ای که دختر به بوت من که برام گشادو تا زانوم بلنده میخنده و به گوشه کنایه حرف میزنه مرد به خودش اجازه نده منو زیروزبر کنه؟
وقتی باد بوزه من سعی میکنم حرکت نکنم - تو این زمان فقط از اینکه باد به صورتم میخوره لذت میبرم و خودمو به کاری مشغول میکنم
من مونثم حتی مرد نابینا باشه میتونه بوی منو حس کنه اینو بیشتر تو فیلمای خارجی در توصیفاتو ستایش عشقون به گوش میشنوید و این غلط یا خرافه نیست بلکه عین حقیقته -
تو مو بینی و من پیچش مو تو ابرو بینی من اشارتهای ابرومهندس
چیزی که من به روشنی در فیلمهای خارجی دیدم اونها (کسانی که از اصالت انسانی باخبرند) هرگز به ظاهر معشوقه و لباسی که میپوشن اهمیت نمیدن-اونا صورت خونی رو مثل یه صورت شسته و تمیز عاشقانه ستایش میکنند
خیلی جاها حجابم منو نجات داد البته قبل از اون خدا یعنی با ابزاری بنام حجاب
بنظرت با دست باغچه رو راحت تر میکنی یا بیلچه؟ابزار همیشه برای راحتیه
اینکه مطالبی خلاف افکار ما بیان میشه نباید مارو به وحشت بندازه که آیا تابحال خطا رفتم و با اون مقابله کنم
بلکه باید گذشته ای که گذشت رو ضمیمه و آینده رو اباد کنم
آقای سجاد افکارتونو مهندسی بعد بیان کنید
لــــــــــــــــــــــُــــــــــپ کلام:
حجاب فقط برای زن نیست پس محوریت و هدف رو انسان خطاب کنید و من با اجبار به شدت مخالفم...
امیدوارم محوریت کلی حرف منو به دفاع یا مقابله با کسی تلقی نکنید-فقط خواستم آب سردی به این حرارت سوزان بپاشم
بهترین یادگاری ها از خدا برای شما
یا علی مدد