چادر سیاه تو را حفظ میکند
چرا که گرگ ها دنبال شنل قرمزی هایند
.......چادر سیاه تو را حفظ میکند
چادر سیاه تو را حفظ میکند
مشکل اینجاست الان تو جامعه ما چادریا فقط متهمن
یه سوال(صرفا سواله و بحثی نداره!)
خانومایی که میرن مشهد و فقط توی حرم چادر میپوشن، دلیلشون چیه؟ خودشون میپوشن یا اینکه چون اجباریه میپوشن؟
نه قصد جسارت دارم نه میخوام بحثی درست شه
یه سوال(صرفا سواله و بحثی نداره!)
خانومایی که میرن مشهد و فقط توی حرم چادر میپوشن، دلیلشون چیه؟ خودشون میپوشن یا اینکه چون اجباریه میپوشن؟
نه قصد جسارت دارم نه میخوام بحثی درست شه
یک نکته رو هم عرض کنم شاید باعث تبادل نظرات مختلف و افزایش اطلاعاتمون بشه
بعضی از آنها که چادر سرشان نمی کننده الزاما مخالف یا متنفر از چادر نیستن. فقط اون رو اولویت خودشون نمی دونن
مثل این می مونه که کسی نوشابه رو مضر بدونه.... خیلی از ماها بر مضربودن نوشابه واقفیم. چرا مصرف می کنیم؟ چون در رده بندی تغذیه مان اهمیت ترک آن کمرنگ است. آن کسی از نوشابه چشم می پوشد و با جدیت آنرا ترک می کند که از مضرات آن مطلعه و ضمنا دراولویت بندی های تغذیه ای اون رو در جایگاه بالایی قرار داده. اینکه سلامت خودشو فدای لذت لحظه ای از یک غذا نکنه باعث می شه براحتی بتونه نوشابه رو کنار بذاره
حالا باید دید چرا برای یه نفر نوشابه نخوردن جزو الزامات تغذیه است و برای دیگری خیر. نوشابه هموان است،هردو هم بر مضرات آن باخبرند. فکر کنم "یقین" داشتن بر آثار مصرف نوشابه باعث می شه رفتارهای افراد مختلف باشه. یک نفر به این یقین رسیده که چه مضراتی داره و دیگری به این یقین نرسیده....
شاید بشه بکاربستن دستورات دینی در مورد پوشش رو هم به همین صورت بررسی کرد. اینکه هرچه یقینمان نسبت به صحت و سقم دستورات دین بالاتر باشه بیشتر خود را ملزم به رعایت آنها می دانیم....
بیاید ببینیم این "یقین" از کجا حاصل می شه؟
کی نظر داره؟
اتفاقا در این دیار که حجاب مفهومی نداره، و خبری از چادر نیست،
بنظر میاد انسان ها از او ن بابت سالم تر هستن!!
چادر و کلی تر حجاب اسلامی،خودش 1 عامل فساد
اون بابت ینی کدوم بابت ؟!
قضاوت شما نه تنها درست نیست خیلیم خنده داره !
حجاب اسلامی عامل فسادِ؟؟! تنها عامل فساد آدمان و بعد هم بی بند و باری
کسی که حجاب میگیره اما ذهنش آلودس محجبه نیست ...پس لطفا کارشناسی نکنید !
آدم فاسد هرجا باشه تو هر پوششی خودشو نشون میده و حجاب به درد کسی که علاقه به دیده شدن داره نمیخوره ...
این متنم معنیش اینه که هر کسی لایق چادر نیست .
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | از رو عادت میای اینجا یا برای درد دل یا . . . . | گفتگوی آزاد | 4 | |
درد دل بچه های برقی | گفتگوی آزاد | 73 | ||
درد دل با خدا | گفتگوی آزاد | 0 | ||
درد و دل های خدا | گفتگوی آزاد | 11 | ||
S | من و تو نسل....... هستیم !!ما نسل بوسه های خیابانی هستیم ، نسل خوابیدن با اس ام اس ، نسل درد و دل با | گفتگوی آزاد | 41 |