حالا هر طور راحتید اسمشو بذارید
من با یکی از اون افراد اخراج شده کاری ندارم اتی چرا باید اخرا میشد؟ حرفای طرف مقابلش و توهینای که به خانوما شد که بدتر بود...
طرف مقابلش کی بود؟؟
حالا هر طور راحتید اسمشو بذارید
من با یکی از اون افراد اخراج شده کاری ندارم اتی چرا باید اخرا میشد؟ حرفای طرف مقابلش و توهینای که به خانوما شد که بدتر بود...
منم نگفتم چی میگی سیستم رو گفتم
همون دیه
من کاری ندارم به اخراجشون ! ولی هر 2 شون یا بهتر و دقیقتر بگمم هممون فقط میخایم دیکنه کنیم و اصلا ...... !
ما هممون حق به جانبیم
من , اتی , طرف و...........
ببخشین من وارد بحث میشم فقط میخواستم بگم......
"مواظب گفتارت باش که رفتارت می شود"
اگه بحثارو دنبال میکردید متوجه میشدیدطرف مقابلش کی بود؟؟
ببین داداش من من ادمی نیستم ببرم به کسی ولی تو بد حرف میزنی من نمیگم آدمیم که فاع کردم از دین ولی بتونم کمک میکنم در حد وسعم ..بعدشم کدوم آدم ؟؟آدمی که هی توهین میکنه؟؟
مگه اومدنیه
sweet girl69, و. یوسف SH
من احساس میکنم به این دو عزیز مذرت خواهی بدهکارم امید وارم منو ببخشن باور کنید قصدی نداشتم اعصابم خورد بود ببخشید شاید زیاده روی کردم..
ولی من اعاصبم از اون شخصی که به حضرت زهرا توهین کرده خورده..بازم شرمنده..
اوالا من که نمیدونستم ایشون این کاره اس وگر نه به قول شما اصن باش یحثی نداشتم .ولی خو قبول ارم باس مواظب میبودم .....اگه منظورت تورینه همین که اخراج شد...این بابا تا حالا صد بار بهم فوحش داده... کسی که ب خدا توهین کنه براش همه چی سهله!!!
عمری گذروندم با اینا ....خون دل ها خودم....خدا هست...پیشناد میکنم سر بزنی ب تاپیکم خوشحال میشم....
تازشم این یکیشونه ، انگولایی ، وزغ دانا، گواردیولا، شیخ... سیمولین، میمون زشت.. اشکین و.... تا صبح اسم ببرم بازم هست!
مشکلت جایی بود که نباید نقل قول میگرفتی گرفتی وسلام....
اون شخص کارش اینه تربیت شده واسه این کار
بهتر بود شما حرفاشو ندید میگرفتید کلا خودشو ندید میگرفتید ...ای کار واسش زجر آور تر بوده و هست تا جواب دادنش
اوالا من که نمیدونستم ایشون این کاره اس وگر نه به قول شما اصن باش یحثی نداشتم .ولی خو قبول ارم باس مواظب میبودم ..
چشم استاد...من باید برم شبتون خوشبیخیال...چیزیه که شده.... من خودم همچنین موردی ببینم ترجیح میدم ادب کنم طرفو تا سکوت....
چنتا صلوات بکش دلت اروم شه...
سلام یوسف خانبیخیال...چیزیه که شده.... من خودم همچنین موردی ببینم ترجیح میدم ادب کنم طرفو تا سکوت....
چنتا صلوات بکش دلت اروم شه...
چشم استاد...من باید برم شبتون خوش
سلام....سلام یوسف خان
آقا بحث چیه؟؟؟
کسی حرفی زده تا گوش مالیش بدیم؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
دوستان
اومدم یه توضوع مختصری بدم انگاری سوء تفاهم شده
من منظورم از این پست
چشم چرون .............
{وقتی دختری عکس لختش برای یه گروه 10000 نفری میفرسته
مشکل از من یا اون ...
اونم یه گروه معمولی نه ...
ارزش دختر به نجابت و پاکی
البته الان ارزش گذاشتن پول و قیافه و...}
به دخترا اینجا نبوده
دختران فیس بوکی میگم که بنده خدا به خودش گرفت بحث شروع شد
چی خواستم چی شد
از همتون معذرت میخوام
حلالم کنید؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ینی روتو برم فقط.... رو که نیس....برو خدا تو شکر کن اخراج نشدی هنو معذرت خواهی هم میکنه واسم :| توضیع میده واسم :/عزیز من اینجا از اسمش معلومه کجاس ...فیسبوکم اوضاش معلومه چه عوضی خونه ایه...خدا رو شکر اینجا همه بچه هاشون با نجابت و محترمن و....اینجاییها تا اونجایی که من میدونم فیسبوکی نیستنشما اگه اعتراض داری، یا از این اوضاع ناراحتی و میخوای ب اصلاح امور بپردازی ... وقتی با همچنین چیزایی مواجه میشی همونجا بهشون اعتراض کن از کجا معلوم تو 10001 نباشی...قصد توهین نبود ...مثال زدم.......نه بیای اینجا برای بچه های اینجا دور برداری... میخوای چیو ثابت کنی. اینجا ؟؟؟ اینا بخشی از اداب معاشرت میگن بهش... که لازم بود یادت بدم...باید یاد بگیری ب دخترایی که اینجان احترام بذاری هر وقت احترام رو یاد گرفتی بعدش بیا اینجا کل کل کن با دخترا....افتاد؟؟؟خواهش میکنیم حلالت کردیم رف...بیخیالش دیگهسلامدوستاناومدم یه توضوع مختصری بدم انگاری سوء تفاهم شدهمن منظورم از این پست چشم چرون .............{وقتی دختری عکس لختش برای یه گروه 10000 نفری میفرستهمشکل از من یا اون ...اونم یه گروه معمولی نه ...ارزش دختر به نجابت و پاکیالبته الان ارزش گذاشتن پول و قیافه و...}به دخترا اینجا نبودهدختران فیس بوکی میگم که بنده خدا به خودش گرفت بحث شروع شدچی خواستم چی شداز همتون معذرت میخوامحلالم کنید؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی چی؟ممنون
از خودم شرمنده شدم
منم چادریم خیلیم دوسش دارم
ولی شیطونیم کردم و الان خجالت زده شدم
حرف دل حضرت زینب تو عاشورا :
چادرم سوخته اما به سرم هست هنوز
میشه منبع این جمله رو بدید ؟؟
میشه منبع این جمله رو بدید ؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | از رو عادت میای اینجا یا برای درد دل یا . . . . | گفتگوی آزاد | 4 | |
درد دل بچه های برقی | گفتگوی آزاد | 73 | ||
درد دل با خدا | گفتگوی آزاد | 0 | ||
درد و دل های خدا | گفتگوی آزاد | 11 | ||
S | من و تو نسل....... هستیم !!ما نسل بوسه های خیابانی هستیم ، نسل خوابیدن با اس ام اس ، نسل درد و دل با | گفتگوی آزاد | 41 |