درخوست های مرتبط با: راهنمایی و نظرخواهی

4042

عضو جدید
من تا قبل از اينكه بيام سركار زياد دنبالش بودم . مي گفتن به ازاي مدركت سالانه بهت يه پولي ميدن. شركت ها اوايل كارشان اين مدارك رو جمع مي كنن كه بگن اين مهندسين يا حتي تكنيسين ها در شركتمان كار مي كنند . فكر كنم بشه از مدرك در جاي ديگه ام استفاده كرد . ربطي به هم ندارن . ولي من اعتماد نكردم كه مدركم رو در اختيارشون بذارم .:redface:

art-s

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
موضوع طرح 4 ما طراحی ترمینال بود. که سایتش یه گاراژ قدیمی مینی بوس تو همون شهر بود. ..ترمینال مون شامل: اتوبوس- مینی بوس- سواری و سفرهای درون و برون شهری بود.با بحث راه و راه وند شروع کردیم. تو طرح 4 سازه جز پارامترهای اصلی بود

hamidw

عضو جدید
راهنمایی در زمینه ورود به رشته معماری ؟

راهنمایی در زمینه ورود به رشته معماری ؟

سلام دوستان
من هیچ اطلاعاتی راجب معماری ندارم , میخوام کلاس برم , ولی نمیدونم از کجا باید شروع کنم , چه کلاسی برم , کجا برم ؟؟
این آموزشگاه ها که اتوکد اموزش میدن از صفر آموزش میدن یا باید نقشه کشی روی کاغذ رو بلد باشم ؟ لطفا راهنمایی کنید.

nazila_sh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام دوستان
من هیچ اطلاعاتی راجب معماری ندارم , میخوام کلاس برم , ولی نمیدونم از کجا باید شروع کنم , چه کلاسی برم , کجا برم ؟؟
این آموزشگاه ها که اتوکد اموزش میدن از صفر آموزش میدن یا باید نقشه کشی روی کاغذ رو بلد باشم ؟ لطفا راهنمایی کنید.

سلام واسه چی میخوای بری معماری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

hamidw

عضو جدید

علاقه ؟؟؟؟
منم خیلی علاقه داشتم اما حالا که تمومش کردم و هیچ جایی کار نیست که برم سرکار میفهمم علاقه کیلو چنده................

دوست عزیز خب برای هیچ رشته ای کار نیست !! یعنی کلا کار نیست !!!

منم به عنوان یه تخصص اینو دوست دارم.
منطورم هم اموزشگاه های ازاد بود

دوستان لطفا راهنمایی کنید باید از کجا شروع کنم؟

203_fariba

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوست عزیز به نظرم قبل از اینکه بری کد یاد بگیری در درجه اول نقشه خوانی و یاد بگیر

Martin Eco

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم شما اگه دنبال نرم افزار هستی برو مکس یاد بگیر یا رویت و بیشتر هم برو کتابهای پایه معماری و تاریخ هنرو مطالعه کن

hamidw

عضو جدید
ممنون دوستان
یکم بیشتر توضیح بدید اگه میشه , تقریبا هیچی نمیدونم از این جریانا , مثلا نباید اتوکد یاد بگیرم برای نقشه کشی؟

Martin Eco

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون دوستان
یکم بیشتر توضیح بدید اگه میشه , تقریبا هیچی نمیدونم از این جریانا , مثلا نباید اتوکد یاد بگیرم برای نقشه کشی؟
چرا باید یاد بگیری ولی تا مدت زیادی کاراتون دستیه احتیاجت نمیشه بعدشم آسونه زود یاد میگیری.
برو رویت یاد بگیر یا مکس

hamidw

عضو جدید
چرا باید یاد بگیری ولی تا مدت زیادی کاراتون دستیه احتیاجت نمیشه بعدشم آسونه زود یاد میگیری.
برو رویت یاد بگیر یا مکس
کدوم اموزشگاه خوبه دوست عزیز
بعد این رویت چیه دقیقا , بعد تریدی مکس هم مخصوص طراحی معماری باید باشه دیگه؟

Martin Eco

عضو جدید
کاربر ممتاز
کدوم اموزشگاه خوبه دوست عزیز
بعد این رویت چیه دقیقا , بعد تریدی مکس هم مخصوص طراحی معماری باید باشه دیگه؟
والا اونو نمیدونم.
آره باید مخصوص مدلینگ معماری باشه vray هم یاد بگیری
ولی حتما کتاب مطالعه کن

alice

عضو جدید
سوال درباره ی کارآموزی؟

سوال درباره ی کارآموزی؟

سلام بچه ها کارآموزی رو باید قبل از ارائه پایان نامه بگذرونیم؟؟ یا می تونیم بعدشم بگذرونیم؟؟

یه سوال دیگه هم داشتم برای کارآموزی به شهرداری ها و دفاتر مهندسی و مراکز فنی ومهندسی مراجعه می کنیم...

ممنون می شم راهنمایی ام کنید و اگه براتون امکان داره درباره ی پروژه کارآموزی خودتون هم توضیح بدید؟:child::question::w05:

Shahram.OTF

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
در مورد سوال اول باید بگم که بستگی به داشگاه خود شما داره ...دانشجوها تو بیشتر دانشگاهها کارآموزی و قبل از پایان نامه باید بگذرونن...دانشگاه من علوم تحقیقات این اجازه رو به دانشجو میده که کارآموزی بعد از پایان نامه بگذرونیم...البته تا یه برهه زمانی خاص باید انجام بشه که اموزش مشخص میکنه..

برای کاراموزی هم من هم رشته شما نیستم اما معمولا خود دانشگاهها چند جا رو پیشنهاد میکنن

کارآموزی 300ساعت بود ...شرکت نفت فلات قاره ایران.... 8صبح تا 12ظهر ....البته اگه آشنا داشته باشین توی یه شرکت خیلی بهتره

archi_arch

مدیر بازنشسته
همونطور که گفتن به دانشگاه بستگی داره
اینو از دانشگاه خودتون پرس و جور کنید

درباره محل کاراموزی هم به هرجا که مرتبط با ساختمان و معماری باشه میتونی بری. مثلا اگه اشنایی داری که تو اینکاره و شرکت داره میتونی برای اون شرکت نامه کاراموزی بگیری یا جاهای دیگه مثل همین مثالهایی که زدی. خود دانشگاه هم معمولا چندجا رو پیشنهاد میکنه و میتونی اونجاها هم بری.

درمورد پروژه هم چیزخاصی نیست. هرجا میری اگه کاری بهت گفتن انجام بدی همونهارو لیست میکنی. مثلا نقشه کشی اتوکد بوده اونو مینویسی که چیکارها کردی. یا بازدیدی رفتی از کارگاه ساختمانی (ساحتمان درحال ساخت) مراحل کار رو توضیح میدی که هرروز چیکار کردن و روندش کلا چطور بوده و عکس میگیری و میذاری تو پروژه ات با یه توضیح مختصر که این چیه و چیکار میکنن. مثلا موضوع پروژت میشه "مراحل ساخت اسکلت فلزی"
ولی بازم دقیقترشو باید از استاد کاراموزی خودت بپرسی که چطوری پروژه میخواد. مثلا میگن 40 تا عکس با 20 صفحه توضیح مثلا! یا موراد دیگه ای که بسته به استاد داره و باید ببینی اون چی میخواد.

نمونه های پروژه های کاراموزی هم تو نت هست سرچ کنی میتونی پیدا کنی و دانلود کنی و ببینی.

Gordia

عضو جدید
بزرگترا کمک کنید .

بزرگترا کمک کنید .

سلام بچه ها من رشتم ریاضی هستش و امسال کنکور دادم رتبم 2500 شده و عشق معماری ام :heart::heart: بخاطر همین معماری هنر تهران و معماری هنر اصفهان رو زدم و مطمئن ام که معماری هنر اص رو قبول میشم. حالا متوجه شدم که دانشگاه های هنر یه آزمون عملی هم میگیرن!!:cry::( منم هیچی به طور تخصصی بلد نیستم از معماری .:cry: حتی کتابای هنرستان رو نخوندم تا حالا.
کسی میتونه راهنماییم کنه؟!! چیکار کنم حالا؟ به طور عملی چی از من میخوان؟ در ضمن اگه قبول نشم باید یه سال دیگه بشینم پشت کنکور.:cry::crying2:
:cry::child::question::child::cry:

DDDIQ

مدیر ارشد
تبریک میگم دوست عزیزم
به جمع معماران آینده خوش اومدین امیدوارم همیشه موفق باشین
به صورت خلاصه بگم که نه همچین ازمونی عملی ابتدایی گرفته نمیشه ! :D و خیالتون راحت باشه ترم های ابتدایی به شما اصول پایه معماری رو آموزش خواهند داد
در رابطه با دانشگاه هنر اصفهان هم تا جایی که اطلاع دارم و دوستانم سال گذشته اونجا قبول شده بودن یه مصاحبه روتین هست مثل باقی دانشگاه ها که همان قوانین دانشگاه و حجاب و غیره رو گوشزد خواهند کرد! چیز خاصی نیست!

شما میتونین از وقت باقی مانده تون برای شناخت بهتر نسبت به رشته مورد علاقه و انتخابی خودتون داشته باشین از تاپیک های زیر میتونین استفاده کنید
[h=3]ديباچه ي مهندسي معماري[/h]و کلن توی باشگاه و تالار معماری جستجو کنید و موضوعات رو ببینین

موفق باشید:gol:

Gordia

عضو جدید
تبریک میگم دوست عزیزم
به جمع معماران آینده خوش اومدین امیدوارم همیشه موفق باشین
به صورت خلاصه بگم که نه همچین ازمونی عملی ابتدایی گرفته نمیشه ! :D و خیالتون راحت باشه ترم های ابتدایی به شما اصول پایه معماری رو آموزش خواهند داد
در رابطه با دانشگاه هنر اصفهان هم تا جایی که اطلاع دارم و دوستانم سال گذشته اونجا قبول شده بودن یه مصاحبه روتین هست مثل باقی دانشگاه ها که همان قوانین دانشگاه و حجاب و غیره رو گوشزد خواهند کرد! چیز خاصی نیست!

شما میتونین از وقت باقی مانده تون برای شناخت بهتر نسبت به رشته مورد علاقه و انتخابی خودتون داشته باشین از تاپیک های زیر میتونین استفاده کنید
ديباچه ي مهندسي معماري

و کلن توی باشگاه و تالار معماری جستجو کنید و موضوعات رو ببینین

موفق باشید:gol:

سلام دوست عزیزم خدا رو شکر که این طوریه:D خیلی خیلی ازت ممنونم.:smile: درمورد پیشنهادت راجع به اینکه برم از رشته ام شناخت به دست بیارم هم متشکرم باشه حتمن استفاده می کنم:smile: راستش خودم هم علاقه مند بودم که بیشتر بدونم راجع به این رشته. همین امروز رفته بودم کتابخونه نزدیک خونمون 2 -3 ساعت کتاب های معماری رو نگاهی انداختم نقشه هاش و طرح های ساختمونا و... خیلی دوست دارمشون:heart::heart:. متشکرم .:w27::w42:

Martin Eco

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیزم خدا رو شکر که این طوریه:D خیلی خیلی ازت ممنونم.:smile: درمورد پیشنهادت راجع به اینکه برم از رشته ام شناخت به دست بیارم هم متشکرم باشه حتمن استفاده می کنم:smile: راستش خودم هم علاقه مند بودم که بیشتر بدونم راجع به این رشته. همین امروز رفته بودم کتابخونه نزدیک خونمون 2 -3 ساعت کتاب های معماری رو نگاهی انداختم نقشه هاش و طرح های ساختمونا و... خیلی دوست دارمشون:heart::heart:. متشکرم .:w27::w42:

آورین...
تبریک میگم ایشالا همیشه همینقدر علاقه مند و پیگیر باشید:gol:

eMJey

متخصص AutoCAD
کاربر ممتاز
بله به دانشگاه بستگی داره. جالبه که هر دانشگاه ساز خودشو میزنه. کارآموزی یکی از دروسیه که آدمو یاد این میندازه که چقدر آشنا داره تو زمینه ی معماری وگرنه هیچ فایده ی دیگه ای نداره واقعا!!

sepidehs

عضو جدید
سوال درباره طراحی آزمایشگاه

سوال درباره طراحی آزمایشگاه

دوستای گلم کسی میدونه برای آزمایشگاه چه مصالحی برای کف و دیوار به کار برده میشه؟؟؟؟ درها باید رو به بیرون باز شه آیا؟؟؟

DDDIQ

مدیر ارشد
دوست عزیزم توی این تاپیک هندبوک های طراحی کتاب دوم اطلاعات لازم در مورد طراحی لابراتور و آزمایشگاه هاست دانلودش کنید

Building Types Basics for Research Laboratories

[h=1]تاپیک: Design Handbook[/h]

mon reve

عضو جدید
سلام
دوستان لطفا راهنمایی کنید
برای شروع در رشته معماری از کجا بایدشروع کرد؟ مثلا اگه بایدازطراحی پایه واسکیس... شروع کنم چه کلاسهایی بالاترین کیفیت آموزشی رو دارن ؟درپستهای قبلی خوندم که خانه معماری و آکادمی تخصصی و مرکز معماری ایران خوبه .همه دوستان هم همین نظررو دارن؟ و همین طور برای تئوری بهتر از چه کتابهایی شروع کنم؟

باتشکر

akbar_es

عضو جدید
خوب شما هنوز زوده بری اتوکد رو یاد بگیری تول برو نقشه کشی روی کاغذ بعدشم بررو کلاسای اسکیس

honey m

عضو جدید
سوال درباره ی رشته ی برنامه ریزی شهری

سوال درباره ی رشته ی برنامه ریزی شهری

سلام
رشته ی برنامه ریزی شهری با رشته ی طراحی شهری هست یا دو رشته ی جدا هستند ؟
لطفا درباره ی این رشته کمی توضیح بدید ، متشکرم

Jacobe

عضو جدید
کمک: اثبات 109.5درجه بودن زاویه داخلی هرم

کمک: اثبات 109.5درجه بودن زاویه داخلی هرم

سلام به همه
امیدوار بودم که بچه های معماری بتونن کمکم کنن...

درخواستم همونطور که تو عنوان هم آوردم اینه که ثابت کنین زاویه داخلی هرم(با قاعده مثلث) 109.5 درجه س

واقعا ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکم کنه یا حداقل یه ایده واسه حل بهم بده

از همگی سپاسگزارم:gol:
Jacobe

آخرین ویرایش:

Martin Eco

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال مشکل داره...هرم گونه های مختلفی داره و با تغییر ارتفاع و تعداد وجوه جوابهای مختلفی میده..

بالا