همکار گرامی با سلامبه نظر من همکاری تو اجرا خوبه،اما عمران در اصل هیچ ربطی به معماری نداره و عمرانی های گرام لطف کنند توی تالار خودشون لطف کنن!
آی کسی که ادعا میکنی از ما بیشتر درباره معماری میدونی حاضری مناضره کنیم؟با حضور همه.
همکار گرامی با سلام
تالار خودم و خودت نداره که، بجای این که از اطلاعات هم استفاده کنیم داری تقسیم وظایف میکنی.
با عرض پوزش به ادبیاتی که به کار بردین نقد جدی دارم.![]()
به نظر من همکاری تو اجرا خوبه،اما عمران در اصل هیچ ربطی به معماری نداره و عمرانی های گرام لطف کنند توی تالار خودشون لطف کنن!
آی کسی که ادعا میکنی از ما بیشتر درباره معماری میدونی حاضری مناضره کنیم؟با حضور همه.[/QUOTE
kalmishi:من اطلاعاتم در مورد معماری محدوده.اما با این حال رو حرفی که زدم هستم و سوی سخنم با کسایی بود که دیدم و میشناسم که از معماری چیزی نمیدونن و یا نمی خوان بدونن.دورو بره شا از این جور آدما پیدا نمیشه؟ و
من هرگز قصد جسارت رو نداشتم و مطمئنم تو مناظره کم میارم کما این که شاید شما هم تو بحثای عمرانی کم بیارید.من به معماری علاقه دارم و دنبال یادگیریم و معتقدم در نهایت کسی جلوتره که علاوه بر تسلط بر رشته تخصصیش دستی هم بر علوم دیگه داشته باشه. و متعجبم چرا اکثر بچه های معماری این قدر تو جبهه گیری قوی عمل میکنن.
اینجا به دردت میخوره؟سلام.اگه کسی پروژه کارآفرینی یا طرح توجیهی کارآفرینی داره برام بذاره.خیلی بهش احتیاج دارم. خدا خیرتون بده.خیلی ممنون
سلام...استادمون ازمون خواسته طرح انتزاعیه 3 تا بنا با فرم شاخص رو بکشم...میشه کمکم کنید؟!
چی کار باید بکنم؟![]()
سلام...استادمون ازمون خواسته طرح انتزاعیه 3 تا بنا با فرم شاخص رو بکشم...میشه کمکم کنید؟!
چی کار باید بکنم؟![]()
یعنی اینکه فرم اون بنای مهم رو با کمترین خطوط و ساده ترین حالت ممکن بکشید...
هر ساختمونی رو که انتخاب میکنید با دقت بهش نگاه کنید و فرم شاخصسش رو سعی کنید درک کنید...
مثلا کارهای رایت حرکات افقی توشون کاملا مشهوده ... یا کارهای زاها حدید فرمهای نوک تیز و...
فرضا اگر عکس خانه آبشار رو دارید، یه کاغذ کالک بندازین روش و با چنتا تاش رنگی با پهنای قلمتون خطوط افقیش رو بکشید، بدون هیچ جزئیاتی
و ......
اگه اشتباه نکنم، مثلا عکس روی جلد کتاب اقلیم و معماری آقای کسمایی به نظر میاد انتزاعی شده از کارهای میس ون ده روهه باشه،، دانشکده ایلینوی! شاید البته!!
موفق باشی..
بله، اون عکس کار میس وندروهه هستش، ولی عکس "خانه ی آجری" یا Brick House هستش؛ نه دانشگاه ایلینوی
سازه های بتنی با توجه به مزایای خاصی که حتی در برخی موارد منحصر بفرد می باشد، در دهه های اخیر دچار تحولات شگرفی در زمینه های فن آوری ساخت،مواد تشکیل دهنده، طراحی و قالب بندی گردیده اند، در این میان سیستم های ساخت نیز دچار تحول شگرفی شده اند، یکی از این سیستمها که با استقبال عمومی روبرو شده است ICF می باشد.
ICF نوعی خاصی از قالب بندی را ارایه می نماید که در آن قالبهای سبک از جنس پلی استایرن به صورت دایم نصب گردیده و با بتن روان پر می گردد، حاصل کار انجام شده ساخت اجزا سازه ای می باشد که کاملاً یکپارچه بوده و عایق مناسبی در برابر گرما ،سرماو صوت می باشد.
مشاهده پیوست 37919 مشاهده پیوست 37920
مثل يه قرارداد و سوگند نامست بين معمارا تو قهوه خونه هاي محل تجمع معمارا نوشته ميشد تو كتاب پيرنياي خبيثم توضيحش هستش و نمونه هاشو ميتونين تو خونه تاج كاشان ببينين[/QUOTE
ممنون از لطفتون من دنبال متن این سوگند نامه برای ارئه سر کلاس هستم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
درخوست های مرتبط با: طرح تفصیلی شهر ها | سوالات و درخواست های معماری | 26 | |
![]() |
درخوست های مرتبط با:انواع هتل و متل | سوالات و درخواست های معماری | 171 |