شرمنده هر کاری کردم نشد ویرایشش کنم.به نظر من اگه میخوای معمار موفقی باشی باید نظرات یه نگاه کاملا آزاد و باز داشته باشی و نظرات همه اقشار رو بدونی و تجزیه تحلیل کنی شاید ایده اصلی بزرگترین اثر زندگیت رو مادربزرگ پیرت و یا شاید کسی که اصلا مهم نیست بده معماری دانش و هنریه که سعی دارد بعد متعالی زندگی انسان ها رو نشون بده.پس تمام انسان ها به معماری مرتبط اند.پس takavar 84 معماری به من هم مربوط میشه و من از اون معمارها نیستم.منم تو ایران رو نگفتم امیدوارم ایرا ن هم یه روز معمارانی در حد زاها حدید و تادائو آندو و فرانک گری و ... داشته باشه. من یه عمرانی ام اما اطلاعات معماریم از خیلی بچه های معماری بیشتره چون اعتقاد دارم عمرانی کالبد یه طرح رو می سازه و معمار دمنده روح به طرحه و من دوست دارم به اثرم روح بدم..
من سراغ دارم مسجد جامع صفا تو خیابان آیت ا...شهید مدنی نطام آباددوستان حتما این مسابقه شهرداری برای انتخاب بهترین مسجد محله رو شنیدین .می خواستم ببینم آخرین تاریخ ارسال تصاویر کی هست؟و اینکه تا حالا کسی اقدام کرده؟اصلا کسی یه مسجدی که همه اصول معماری رو رعایت کرده باشه تو تهران سراغ داره؟
واقعا" ؟ممنون.من سراغ دارم مسجد جامع صفا تو خیابان آیت ا...شهید مدنی نطام آباد
خواهش میکنمواقعا" ؟ممنون.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
درخوست های مرتبط با: طرح تفصیلی شهر ها | سوالات و درخواست های معماری | 26 | |
![]() |
درخوست های مرتبط با:انواع هتل و متل | سوالات و درخواست های معماری | 171 |