درخوست های مرتبط با: راهنمایی و نظرخواهی

rose_1988sh

عضو جدید
کاربر ممتاز
ضمن تشکر از شما

سرفصل مصوب اینه

اسکیس های رنگی و راندو هم زیر مجموعه این درس قرار میگیرن؟

حداقل سخت افزار مورد نیاز واسه این درس چیه؟
نه قرار نمیگیرن
ما استاد خوبی داشتیم
اول یکم تمرین خط صاف کشیدن و با فاصله های مختلف بین خطوط موازی (مثلا 0.2 0.4 0.5 0.8 1 cm ) داشتیم
بعد اسکیس از احجام ساده
بعد اسکیس از بناها
بعد ماکت سازی احجام ساده با مقوا یا متریال های دیگه
بعدم ترکیب احجام...
یادمه گل بازی ام داشتیم :D
واسه یه مبتدی استفاده از تخته شاسی رو واسه اسکیس توصیه می کنین؟

استفاده از اتود بجای مداد رو چطور؟
تخته شاسی هم اولاش اجباری بود بعد اختیاری شد
اسکیس هم اول با مداد یا اتود طراحی بود بعد با روان نویس سر نمدی
خب واسه دانشجویی که ترم اول کاردانیه و دیپلم معماری هم نیست و طول نرم 10 جلسه 2 ساعته باشه.

چیا باید گفته بشه به نظر شما؟
همونایی که گفتم...
حالا شما قراره استاد بشی؟

sadeghalavi

عضو جدید
حالا شما قراره استاد بشی؟

با اجازه بزرگترا....

بعله.

خب نگفتین سخت افزار بگم چی تهیه کنن؟

ارزشیابی به چه صورت باشه؟

چند درصد نمره رو بزارم رو پروژه پایانی؟

فک کنم اون آکسفوردی که من میخام تدریس کنم میز رسم ندارن(با این یکی چیکار کنم؟)

.aida.

عضو جدید
کمک از مهندسین عزیز معماری و عمران

کمک از مهندسین عزیز معماری و عمران

سلام بچه ها خوب هستین؟:w30:
امیدوارم این تاپیکو تو بخش مناسبی زده باشم:w05:
می خواستم فرق بین مهندسی عمران و معماری رو بدونم اطلاعاتم در این مورد کمه
راستش یکی از نزدیکانم برای دانشگاه آزاد قراره انتخاب رشته بکنه :)می خواستم فرق این دو تارو بدونم
یعنی به زبان ساده می خواستم فرق این دو تا به من بگین از اصطلاحات خاص رشته خودتون استفاده نکنین
این که در آینده چه اختیاراتی می تونند داشته باشند در چه زمینه هایی؟؟
ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنین:w16:

DDDIQ

مدیر ارشد
سلام دوست عزیزم
هر دو این رشته ها از رشته های خوب هستن
میتونین در این تاپیک به صورت جامع با رشته معماری اشنا بشین
تاپیک: معماری چیست؟! معمار کیست؟!

این سوال قبلن در تالار مطرح شده که میتونین با دیدگاه خود بچه های این دو رشته اشنا بشین
تاپیک: تفاوت عمران و معماری

ولی به صورت کلی برای اشنایی با رشته های مختلف میتونین به لینک زیر مراجعه بفرمائید (که با نگاهی بی طرفانه تر میتونین با هم معماری هم عمران اینجا آشنا بشین)
http://www.tebyan.net/weblog/medical1387/index.aspx?TopicID=2115

ولی توصیه میکنم برای انتخاب رشته ابتدا به توانایی و علاقه ایشون توجه کنید
یه متن جالب چند مدت پیش در این رابطه دیدم که براتون میذارم

انوشه باشید

معماری چیست؟

این مطلب رو به درخواست دوستان جوانتری نوشته ام که گاهی از من می پرسند معماری چه جور رشته ایه؟ بیایم؟ نیایم؟ چیکار کنیم؟ و ...

حقیقت آن است که تعریف معماری کار ساده ای نیست. اگر بخواهم از تعابیر پیچیده، آکادمیک و گاهی بیهوده این حوزه بگذریم
شاید بتوان گفت `معماری پلی است بین هنرها و علوم انسانی با علوم و فنون مهندسی` و معمار خوب کسی است که بتواند بهترین راه حل رو برای مشکلات پیدا کند. بهترین راه ارزان ترین، زیباترین و اجرایی ترین راه حل هست. برای این کار معمار باید در یک پروژه بشه هنرمند، در یکی جامعه شناس، در یکی شاعر خیال پرداز و در یکی مهندس با دقت جزییاتی آن چنانی!
هر چند معمارها مدیران ساختمان هستند اما متمایزترین مهارتشان ترسیم خوب و تمیز است، در این کار باید هندسه و زیبایی های اشکال و احجام رو `بفهمند` و تصور خوبی از احجام سه بعدی داشته باشند.
معماری از جنس دیگر مهندسی ها نیست، از جنس هنرها هم نیست هر چند به هر دو شباهت بسیار دارد. معمار باید نگاهی دقیق، ساده و راحت داشته باشد. البته استحضار دارید که اینها که میگوم همه در شرایط ایده آل است و گرنه هر کسی که از دانشکده برود بیرون می تواند سه چهار سال بعد عضو سازمان نظام مهندسی بشود و به کار حرفه ای بپردازد یا به سرعت جذب یک شرکت مهندسی طراحی یا اجرایی بشود یا اینکه به دنبال کارهای دولتی برود یا خودش شرکتی تاسیس کند، مثل همه.
معمار می تواند و باید بلندپرواز و رویاپرداز باشد.
ایران ما سرشار است از نمونه های عالی معماری تا دوره قاجار. اما حرفه معماری به عنوان تخصص جداگانه هنوز توسط جامعه ما شناخته شده نیست و تقریبن همه مردم فرق بین معماری و سایر رشته های مهندسی و از جمله مهندسی سازه رو نمی دانند. راستش خود مهندسا هم گاهی اوقات نمی دونن!
نقش یک معمار در پروژه های کوچک به شرطی مشهوده که قرار باشه همه جزییات ساختمان طراحی و واقعن اجرا بشه و در پروژه های بزرگ بدون معمار اصلن نمی شه طراحی رو انجام داد چون مباحثش اونقدر پیچیده و زیاد هست که کسی جز معمار جرات نداره بهش نزدیک بشه.
ما معمارها در بسیاری از پروژه ها به مشاوران مختلفی مراجعه می کنیم و از اونها کمک میگیریم. مثلن خودم وقتی دارم در یک محوطه باستانی طراحی می کنم یک باستان شناس رو دعوت به کار می کنم، وقتی که می خوام در طبیعت طراحی کنم از یک کارشناس حیات وحش کمک می گیرم، وقتی بخوام روی طراحی یک ساختمان با انرژی های پاک کار کنم یک مهندس تاسیسات. به همین ترتیب تقریبا در مورد هر پروژه ای که بیش از یک طبقه باشه حتما با یک مهندس عمران (سازه) مشورت می کنم و در مورد پروژه های بزرگتر از سه طبقه نقشه های سازه رو میدم که ترسیم هم خودش بکنه. چون قضیه حساس تر و سخت تر میشه. در واقع معمار مسوول نهایی طراحی ساختمان هست و بسته به اهمیتی که خودش برای محصول دفترش قائل باشه به کار خودش بها میده و در این راه از مشاوران متعددی باید استفاده کنه.

معمارها قابلیت های بسیار دارند و برای هر چیزی راه حلی در جیب دارند. از تخمین هزینه های یک پروژه بزرگ ملی گرفته تا هزینه های ساخت یک سرویس بهداشتی داخل یک پارک محلی. معمارها میتونن به شما در همه گونه عملیات ساختمانی کمک کنند و حتا ممکنه شما رو از اجرای پروژه منصرف کنند یا ابعاد کار رو عوض کنند. خلاصه اینکه معمارها مسایل ساختمانی رو فقط یک ساختمان نمی بینند بلکه به اثر فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی تصمیم شما هم کار دارند.
تاکید میکنم که اینها موارد ایده آلی است و ممکن است همیشه صادق نباشد اما معمار خوشبخت به اعتقاد من چنین کسی است که در یک کلام با معماری حال میکند! همه چیز رو هم برای خودش نمی خواهد و پذیرفته باشد که همه چیز را همگان دانند :)
اگر خلاق نیستید، اگر به بوها و رنگها و بافتها و ... حساس نیستید، اگر اسباب بازیهایتان را برایتان میخریدند، اگر احساس میکنید دست و پا چلفتی هستید! اگر احساس می کنید حوصله و دقت کافی برای شب بیداری های فراوان ندارید به معمار فکر نکنید.
اگر میخواهید زندگی را بهتر ببینید، اگر میخواهید بهتر بیندیشید، اگر خودتان رو خلاق و صاحب فکر میدانید، اگر هندسه رو دوست دارید، اگر ذهنتان در چارچوبهای اخلاقی و عرفی فریز نشده است، اگر برای رسیدن به اهداف آدم پیله ای هستید می توانید به معماری به عنوان حرفه و مرام خود فکر کنید.

منبع

paria_witty

عضو جدید
اینا رو که شما برام فرستادین مقدماتیه؟من هیچی در این مورد نمی دونم ها

hagir

عضو جدید
کاربر ممتاز
1 مذکز
2 22
3 ترم 2 کارشناسی ناپیوسته دانشگاه علاء الدوله سمنانی گرمسار
4 86
5 هنرستانی هستم
6 بلی
7 از روی علاقه
8 نداشتم
9 بسیار خوب
10 من معماری بودم
11 بالای 80%

a_ka775

عضو جدید
زن-22سال-ترم 7 دانشگاه فلان-86-ریاضی فیزیک-کم وبیش-کل رشته ها رو تقریبا در اومدم (مترجمی زبان,ریاضی محض, سخت افزار,نرم افزار,کامپیوتر, برق الکترونیک)اما خانواده با معماری موافقت کردن بالاخره.- ویلن که کاملا بی ربطه. همچنین کار گرافیکی با دست که بازم بی ربط بوده و انیمیشن سازی که اینم اتفاقا بی ربطه .دست ازادم خوبه.اگه در دوران اول دبیرستان میدونستم که میشه همچین رشته ای رو از دبیرستان شروع کرد وقت خودمو واسه ریاضی فیزیک نمیگذاشتم.کمتر از 50 درصد .

rose_1988sh

عضو جدید
کاربر ممتاز
با اجازه بزرگترا....

بعله.

خب نگفتین سخت افزار بگم چی تهیه کنن؟

ارزشیابی به چه صورت باشه؟

چند درصد نمره رو بزارم رو پروژه پایانی؟

فک کنم اون آکسفوردی که من میخام تدریس کنم میز رسم ندارن(با این یکی چیکار کنم؟)
ببینید من الان ترم 7 ام
دقیق یادم نیست چه چیزایی ازمون خواستن
ولی یادمه توی وسایلی که گفت بخریم اینا بود:
چندتا مداد H و چند تا مداد B مثلا B1 B4 و ...
روان نویس سر نمدی 0.2 و 0.4 و 0.6
تخته شاسی
کاغذ کاهی
کاغذ سفید
کاتر
چسب
مقوا گرم بالا...

بعدشم مبنای نمره بیشتر کارای در طول ترم بود...
( ببخشید الان باید برم برمیگردم بقیشم میگم )

samar_eng

عضو جدید
در مورد A B= فکر میکنم اگر اون قسمتی که روی شیب هست کمی خاک برداری بشه پارکینگ میتونه از B وارد یه سطح مسطح بشه.

در مورد C D = هم همینطور یعنی این مستطیل نیمه با عمل خاکبرداری به یه مسطیل کامل تبدیل بشه پس ماشین از سمت D شیب رو بالا میاد و داخل میشه.

نمیدونم تونستم مفهوم رو برسونم؟!

neda...

عضو جدید
سلام ما طراحی ترمینال و نمایشگاه های کوچیک و بازار میوه طراحی میکنیم.اگه در مورد ترمینال اطلاعاتی دارید برسونید لطفا.

rose_poor2005

عضو جدید
سلام دوستان
من هم میخواستم برا ارشد از رشته معماری کنکور بدم رشتم حسابداریه و البته نقاشی و طراحیم خیلی خوبه میخواستم راهنماییم کنید که اگه تغییر رشته بدم به نفعمه یا نه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.

sam 600020

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب واسه دانشجویی که ترم اول کاردانیه و دیپلم معماری هم نیست و طول نرم 10 جلسه 2 ساعته باشه.

چیا باید گفته بشه به نظر شما؟

همه بچه های ما از ریاضی وارد شده بودن هفته ای 4 ساعت ساخت 1 کار میکردیم.اینجوری پیش رفتیم:

2-3 هفته اول فقط خط کشیدیم ( دست ازاد - اول با مدادای نرم گروه B بعد اتود بعد روان نویس)

اصول پرسپکتیو 2نقطه ایو گفتنو شروع کردیم پرسپکتیو احجام مرکبو کشیدیم کمی که مسلط شدیم پلان ترکیب های مرکبو میداد و یه نقطه دید مشخص میکرد ما پرسپکتیو 2نقطه ایشو میکشیدیم (بالای خط افق و پایین خط افق)بیشتر جلسات کلاس رو این مبحث گذشت ولی ارزششو داشت چون ترمای بعد تو هند3 به کمکمون اومد!

بعد پرسپکتیو 1نقطه ای رو گفتن و پرسپکتیو فضاهای داخلیو کشیدیم

1 جلسه هم 3نقطه ایو کار کردیم

جلسات اخرم رفتیم فضای بازو پرسپکتیو ساختمونارو کشیدیم.

همینا یادم بود امیدوارم کمکت کنن.

آخرین ویرایش:

f.raha

عضو جدید
سلام دوستان
من هم میخواستم برا ارشد از رشته معماری کنکور بدم رشتم حسابداریه و البته نقاشی و طراحیم خیلی خوبه میخواستم راهنماییم کنید که اگه تغییر رشته بدم به نفعمه یا نه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.

سلام دوستان.رشته من الکترونیکه.میخواستم واسه ارشد واسه معماری اماده شم.راهنمایی میخوام دوستان.به شدت.ممنون

سلام
منم برای ارشد می خوام کنکور معماری شرکت کنم. فکر می کنم گروه خوبی بشیم اگر تصمیمتون جدیه بیاین با یه برنامه ریزی خوب درس خوندنو شروع کنیم

raha

مدیر بازنشسته
قاعده ش بر اینه که دانشجوهای معماری تو 4سال دوره لیسانس طراحی معماری رو یاد میگیرند و در مقطع ارشد بیشتر مبانی نظری و روش پژوهش!!
یعنی وقتی شما میاید ارشد معماری اساتید فرض رو بر این میزارن که شما اصول طراحی معماری رو بلدی.. طراحی معماری هم چیزی نیستش که یه شبه بشه خوند و یادش گرفت
به مرور زمان و با تمرین زیاد درون دانشجوها نهادینه میشه... به همین خاطر بیشترین اهمیت رو اون 4 سال لیسانس داره که باید گذرونده بشه حتما.. به نظر من!

f.raha

عضو جدید
قاعده ش بر اینه که دانشجوهای معماری تو 4سال دوره لیسانس طراحی معماری رو یاد میگیرند و در مقطع ارشد بیشتر مبانی نظری و روش پژوهش!!
یعنی وقتی شما میاید ارشد معماری اساتید فرض رو بر این میزارن که شما اصول طراحی معماری رو بلدی.. طراحی معماری هم چیزی نیستش که یه شبه بشه خوند و یادش گرفت
به مرور زمان و با تمرین زیاد درون دانشجوها نهادینه میشه... به همین خاطر بیشترین اهمیت رو اون 4 سال لیسانس داره که باید گذرونده بشه حتما.. به نظر من!
دوست خوبم raha
حرف شما درسته. به نظرتون اشتباهه که ارشد بخونیم؟ یعنی اول کارشناسیشو بخونیم؟ می شه کاردانی به کارشناسیش شرکت کرد؟ البته من لیسانس دارم. این سوال آخری رو جای دیگه هم پرسیدم کسی جواب نداد. اگر شما یا هر کس دیگه ای می دونه لطفا راهنمایی کنه. با تشکر
راستی یه سوال دیگه با کلاس خصوصی رفتن نمی شه اصول طراحی رو یاد گرفت؟

s1a2r3a4

عضو جدید
سلام بچه ها.کسی پروژه روستا داره بهم بده.اگه کسی هست خواهش میکنم بهم کمک کنه.ممنون:heart:
یا اگه میتونید و این درس رو پاس کردین کمک کنید و بهم بگین چطوره این درس و تحویل پروژش

سلام دوست عزیز.من برای این پروِژه روستای برگ جهان توی لواسانات رو انتخاب کرده بودم.اطلاعات روستارو دارم.اگه خواستی برات می فرستم.

t#h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منابع کنکور ارشد معماری

منابع کنکور ارشد معماری

من دانشجوی سال دوم ریاضیات کاربردی هستم می خواستم برای ارشد توی رشته معماری شرکت کنم ولی نمی دونم از کجا باید شروع کنم و منابعش رو هم دقیق نمي دونم اگه لطف کنید و به من کمک کنید ممنون میشم.

DDDIQ

مدیر ارشد
دوست عزیزم قبل از اینکه بخواین این تصمیم رو بگیرین پیشنهاد میکنم برای اشنایی بیشتر با خود رشته معماری سری به تاپیک زیر بزنین
تاپیک: معماری چیست؟! معمار کیست؟!

تاپیک: کمک از مهندسین عزیز معماری و عمران

و اگر تصمیم به ورود به رشته معماری گرفتین انشالا بعد از تحصیل در این رشته و مقطع
منابع آزمون ارشد (در صورت قبولی آزمون تئوری یک ازمون اسکیس عملی هم از شما گرفته میشه که تاثیر بیشتری هم داره )
میتونین منابع رو در تاپیک زیر مشاهده بفرمائید
تاپیک: منابع مطالعاتی آزمون کارشناسی ارشد - گرایش های مختلف معماری

و برای اشنایی بیشتر با جو امتحان ارشد معماری در خود زیرمجموعه هم نگاهی به تاپیک ها بیندازید
کارشناسی ناپیوسته ، ارشد و دکترای معماری

انوشه باشین

• Like
واکنش ها: t#h

sahar.arch

عضو جدید
سوال در مورد مجتمع فنی تهران

سوال در مورد مجتمع فنی تهران

سلام دوستان . میخواستم از کسانی که دوره دکوراسیون داخلی مجتمع فنی شعبه سعادت آباد را گذروندن در انتخاب استاداش کمک بگیرم

tur

عضو جدید
سلام ماهم طرح 1 داریم انگار استاده نمایشگاه تو کلشه میخواد با ما کار کنه!!

معمار89

عضو جدید
مقدمات طراحی1

مقدمات طراحی1

سلام؛
اطلاعاتی که یک دانشجو باید در مورد این درس بدونه ,بگید.
ممنون -:smile:

Angel.Architect

عضو جدید
درخواست راهنمایی؛ ایده طراحی اکسپو

درخواست راهنمایی؛ ایده طراحی اکسپو

طرح این ترممون اکسپو هست.کسی میتونه کمکم کنه؟ در مورد کانسپت و رویکردایی که میتونم داشته باشم

m.a.hojjati

عضو جدید
سلام هم رشته
مقدمات طراحی معماری 1 همونطور که از اسمش پیداس برای طرح معماری ها باید آمادگی داشته باشی
اطلاعاتی درباره ی طرح ها و القای اطلاعات توسط آنها به شخص را کسب میکنید
ترم 2 هستی نه؟
دانشجوی کدوم دانشگاهی ؟

معمار89

عضو جدید
ممنون که پاسخ دادید،بله ترم 2 هستم .
اگه براتون امکان داره کارهایی که برای این درس انجام دادید بزاریداینجا،اگه کتابی میدونید خوبه معرفی کنید
ممنون:smile:

بالا