سلام دوستان ph اسید سولفوریک 70 درصد چقدره ؟
بله همینطورهسلام خدمت مهندسان عزیز
میخواستم بدونم توی معادله های شیمیایی باید HCL رو 100 درصد در نظر بگیریم ؟
مثلا در واکنش زیر HCL خالص 100 درصد محاسبه بشه تا بتونیم مول ها رو به گرم تبدیل کنیم ؟
CaO + 2HCl = CaCl2 + H2O
با سلام خدمت دوستای عزیزم
لطفا در رابطه با این موضوع راهنماییم کنین.میخوام برای تولید یه ماده feasibility study رو انجام بدم یطوریکه بشه کمترین میزان تولید صنعتی قابل قبول چنانچه خواستن plant تولیدشو راه اندازی کنن برآورد کرد.درواقع مراحل طراحی یه plant از کلیات طراحیش تا detail design.درواقع روالشو میخوام. این پروژه حیثیتیه اگه این قسمتشو نتونم انجام بدم بدبخت میشم.لطفا راهنماییم کنین.اگه فایلی چیزی باشه که مسیرو بتونم دربیارم خیلی خوب میشه.نمیدونم از کجا شروع کنم
با سلام و احترام
تحليل اقتصادى معمولا كاري با جزييات فراوان است كه هم نياز به اطلاعات بازار و هم نياز به دانش فرايندى داره
من پيشنهاد ميكنم در ابتدا كتاب اقتصاد مهندسى رو مطالعه كنيد
سلام
ممنونم که ج دادین اما من مفاهیم اولیشو میدونم اما روالش که مرحله به مرحله واسه انجام امکان سنجی یک پروزه چیکار باید کرد مشکل منه.لطفا دقیقتر راهنماییم کنین.ممنونم
باسلام به دوستان عزیز
من رشتم برقه و سررشته ای تو شیمی ندارم
خاهشا کمکم کنید
رزین اکریلیک گرونتره یا لاک اکریلیک؟
کدومشون شفافه و بزنی سنگ سنگو براق میکنه
با سلام و احترام
تحليل اقتصادى معمولا كاري با جزييات فراوان است كه هم نياز به اطلاعات بازار و هم نياز به دانش فرايندى داره
من پيشنهاد ميكنم در ابتدا كتاب اقتصاد مهندسى رو مطالعه كنيد
سلام
ممنونم که ج دادین اما من مفاهیم اولیشو میدونم اما روالش که مرحله به مرحله واسه انجام امکان سنجی یک پروزه چیکار باید کرد مشکل منه.لطفا دقیقتر راهنماییم کنین.ممنونم
با سلام و احترام
كتاب طراحى مفهومى داگلاس كه خوشبختانه به فارسى هم ترجمه شده براتون كاملا مفيده فصل اول و دومش كاملا به دردتون ميخوره
با سلام و احترام
كتاب طراحى مفهومى داگلاس كه خوشبختانه به فارسى هم ترجمه شده براتون كاملا مفيده فصل اول و دومش كاملا به دردتون ميخوره
ممنونم از راهنماییتون اما این کتاب تو نت موجود نیست.شما در اختیار ندارین؟چطور میتونم تهیش کنم؟
ممنونم از راهنماییتون اما این کتاب تو نت موجود نیست.شما در اختیار ندارین؟چطور میتونم تهیش کنم؟
سلام. فکر میکنم توی همین سایت گذاشتن اگر احتمالا لینک ها غیر فعال باشن در خواست کنید دوستان روی سایت برای دانلود قرار بدن.
سلام لینک ها غیرفعال هستند.لینک جدید که قبلا دوستان توی سایت گذاشته بودند.
http://www.mediafire.com/?ke91he52doh36fv
سلام دوستان،سال نو مبارک. میخوام ببینم چطور میتونم " کمترین میزان تولید صنعتی قابل قبول فرایند تولید ایزوتوپ پایدار کربن13 از روش تقطیر کرایوژنیک مونوکسید کربن رو برآورد کنم".;کتاب طراحی مفهومی داگلاسو گرفتم،نگاه کردم اما نتونستم مسیرمو پیدا کنم.موندم از کجا باید شروع کنم.تا15ام باید پروژمو تحویل بدم اما هیچی دستم نیست.هنگ هنگم.ممنون میشمکمک کنین.با امید سال خوب واسه همه
از پتنت ها کمک بگیریدسلام بچه ها یه سایت انگلیسی میخوام که روش تولید مواد مختلف مثل پارافین ،پترولیوم سولفونات و وازلین و.............رو گفته باشه
سلام
بعد از نصب خطوط لوله نیاز به تمیز کاری اونها هست که روشهای مختلفی بکار میره شیمیایی( chemial cleaning ) - جریان هوا - ازت -آب ( flashing ) و در بعضی موارد steam out
اگر بخواهیم از جریان هوا استفاده کنیم روش معمول اینکه یک سمت خط بلنک و سمت دیگهبا استفاده از لایه های پلاستیک مسدود بشه و سپس تزریقهوا با ازت به لاین مسیر فشارگیری و با افزایش فشار و رابچر نمودن پلاستیک ها مسیر به صورت ناگهانی تخلیه و تمیز بشه
سوال : ایا دستور العملی در این خصوص وجود داره
در زمان steam out خطوط از target plate جهت تایید نهایی استفاده میشه
سوال : ایا دستور العملی در خصوص اندازه و موقعیت نصب plate وجود داره
با سپاس
سلام دوستان . در یک پروژه دو خط لوله گاز بین شهری از دو منبع متفاوت داریم که فشارهای متفاوتی دارند ( 800psi و 600) .
قرار هست در جایی این دو خط بهم متصل شوند و گاز مورد نیاز یک شهر را تامین کنند .
سوالی که داشتم این هست که آیا باید در نقطه اتصال این دو خط از ایستگاه کنترل فشار استفاده کرد ؟ یعنی فشار خط پرفشارتر را شکست و سپس به هم متصل کرد ؟
یکی از دوستان میگفت نیازی نیست و به طور اتوماتیک دو خط بعد از مدتی به حالت پایدار میرسند . برای شفاف تر شدن سوالم تصویر زیر را ببینید
ببخشید اگر سوالم ابتدایی هست .
با سپاس
مشاهده پیوست 202262
بنظر من چون مصرف شهری داره و تغییر ترکیبات گاز چندان تاثیری برای مصرف کننده نداره مشکلی پیش نمیاید. در صورت اتصال هر دو خط و عدم نصب تجهیزات دیگه باعث میشه فشار هر دو خط تغییر میکنهسلام دوستان . در یک پروژه دو خط لوله گاز بین شهری از دو منبع متفاوت داریم که فشارهای متفاوتی دارند ( 800psi و 600) .
قرار هست در جایی این دو خط بهم متصل شوند و گاز مورد نیاز یک شهر را تامین کنند .
سوالی که داشتم این هست که آیا باید در نقطه اتصال این دو خط از ایستگاه کنترل فشار استفاده کرد ؟ یعنی فشار خط پرفشارتر را شکست و سپس به هم متصل کرد ؟
یکی از دوستان میگفت نیازی نیست و به طور اتوماتیک دو خط بعد از مدتی به حالت پایدار میرسند . برای شفاف تر شدن سوالم تصویر زیر را ببینید
ببخشید اگر سوالم ابتدایی هست .
با سپاس
مشاهده پیوست 202262
سلام، خیر امکان پذیر نیست که دو خط با دو فشار متفاوت رو باهم ادغام کنید چون back pressure رخ میده ولی دو راه دارید یا اینکه خط پرفشار رو از یک مجرای باریک تر عبور بدید تا فشار افت کنه یا اینکه خط کم فشار رو از یک مجرای بزرگ تر عبور بدید تا فشارش افزایش پیدا کنه. اما روش اول بهتر هستش و حتما هم باید یک control valve سر راه کاهنده که معمولا قبل از کاهنده هستش نصب کنید.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی | سوالات و درخواست های مهندسی شیمی | 18625 | ||
درخواست های مرتبط با | تجهیزات فرایندی پتروشیمی و پالایشگاهی | سوالات و درخواست های مهندسی شیمی | 1087 |