درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

s0g0l

عضو جدید
پروژه توزیع و انتقال گاز

پروژه توزیع و انتقال گاز

سلام من موضوع پایان نامم توزیع و انتقال گاز هست..کسی میتونه منبعی یا سایتی در این مورد بهم معرفی کنه؟ استاد راهنمام گفته باید راجع به روش هاردی کراس (hardy cross)توضیح بدم ..ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه:smile:

s0g0l

عضو جدید
پروژه توزیع و انتقال گاز

پروژه توزیع و انتقال گاز

سلام پایان نامه من راجع به توزیع و انتقال گازه...استاد راهنمام گفته باید راجع بو روش هاردی کراس (hardy cross)توضیح بدم..ممنون میشم اگه کمکم کنید:smile:

arta_1569

عضو جدید
سلام.من خیلی فوری نیاز به گزارش کار سیالات آزمایش ضربه قوچ و توربین پلتون دارم.تو گزارشایی که گذاشتین نبوده.میشه لطف کنید کمکم کنید.ممنون

hasangh1365

عضو جدید
سلام
من دنبال تعربف رفرمبنگ و کراکبنگ و الکلاسیون و عدد اکتان در بنزین می گردم شما می تونید بهم بگید؟

درود
میتونی به کتاب
مبانی پالایش نفت از گیتی ابوالحمد انتشارات(با شک) دانشگاه تهران
استفاده کنی
خیلی کتاب کاملیه فارسی و تخصصی هم هست
متاسفانه در ایران به علت حمایت از حقوق مولف و قوانین کپی رایت شدید که اعمال می شه من نتونستم pdf ازش گیر بیارم خودم کتابش رو دارم
الان دست خودم نیست
شرمنده

moradipour_f

عضو جدید
قابليت تابش گاز ها

قابليت تابش گاز ها

يه جايي خوندم كه كه F در معادله انتقال حرارت تابشي وابسته به فشار جزيي و قابليت تابش گاز است و سوختهاي گازي به خاطر اينكه فقط CO2 و آب توليد مي كنند تابششان در رنج محدودي قرار مي گيرد .اين قابليت تابش چيه؟ از كجا ميشه قابليت تابش گازهاي مختلف رو ديد ؟ و ايا در كوره ها كه قسمت انتفال حرارت تابشي و انتقال حرارت جابجايي دارن منظور همين تابش گازهاست؟

vaio

عضو جدید
سلام.....

اطلاعاتی در مورد HGL میخواستم....شکلش چه طوریه؟...برای چی تعریف شده؟...ممنون

vaio

عضو جدید
یعنی چی جوجو.....داخل بحث سیالات .....یکی از لاین هاست...

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
یک نوع جریان هیدرولیکی هستش که قبلا مهندس عادلی نسب دربارش باهام صحبت کرده بود ولی من زیاد توجه نکردم. یک پیغام شخصی براشون ارسال کنید ولی بعید بدونم زود جوابتون رو بدهند.
Hydraulic Grade Line

sami-jun

عضو جدید
کمک

کمک

اینو تو انتقال حرارت اینکروپرا فصل 3 خوندم نمیفهمم چجور بدست اومده
لطفا یکی راهنماییم کنه
هرچه زودتر بهتر
k d(teta)/dx+h teta(x)=0 at x=l
the general solution for this case is
0(teta(x)= c1cosh m(L -x) + c2 sinh m(L - x
این معادله اخر چطور بدست اومده؟

amirhossein65

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
HGL یا همون خط تراز هیدرولیکی،به مجموع انرژی یا هد "فشار و ارتفاع سیال" گفته میشه
یعنی اگر ترم V^2/2g رو از رابطه برنولی کنار بزاریم ، مجموع 2ترم دیگه اش،نشون دهنده ی
خط تراز هیدرولیکی هست

Ariyaee_0098

کاربر فعال
پروژه پایانی من درباره جداسازی زایلن ها از ترکیبات آروماتیک در واحد ریفرمینگ :cry:هستش واقعاً لطف می کنید اگه بتونید کمکم کنید;)

ariafarzad

عضو جدید
یه سوال که از خیلی ها پرسدم و هیچ کس کامل جواب نداده ( البته به نظر اینجور میاد:lol: )

شروطی که نیازه تا بتونیم از معادله برنولی استفاده کنیم چیه؟

و اگر برقرار نبود این شرط ها از چی باید به جای برنولی استفاده کنیم

همین

:w16:
پاسخ سوالتونو ميتونيد در جلد 1 كتاب مكانيك سيالات وايت پيدا كنيد

grindelvald

کاربر فعال
کمک

کمک

سلام به همه.شاید جای این سوال اینجا نباشه ولی چون یه جا پرسیدم و هیچ کس جواب نداد ، گفتم اینجا مطرحش کنم.بازم ببخشید.
میخواستم بدونم کسی درباره ی المپیاد چیزی میدونه؟همینی که با کنکور ثبت نام میکنن.
سوالاش با کنکور فرق میکنه؟ کتابای مخصوصی داره؟ و هرچیزی که بتونه کمکم کنه رو بهم بگید لطفا.خواهش میکنم.

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
اگر المپیاد دانشجویی مد نظر شما باشه همون امتحان کنکور می شود که وقتی شما در سال سوم دانشگاه هستید امتحان می دهید و اگر رتبه و امتیاز حد نصاب را کسب کنید شما اجازه انتخاب رشته را دارید و می توانید پس از اتمام تحصیلات به ادامه در دانشگاهی که قبولی را کسب نموده اید را بنمایید.

hadi barzegari

عضو جدید
لطفا اگر کتابی در مورد کنترل کننده های الکتریکی (بیشتر مربوط به مهندسی شیمی) دارید تو سایت بذارید.

elekteron

عضو جدید
کمممممممممممک

کمممممممممممک

سلام
کسی از دوستان در مورد چگونگی مصاحبه حضوری فنی تخصصی شرکت گاز یا سوالاتی که پرسیده میشه اطلاعی داره؟:que:من تو ازمون کتبی قبول شدم هفته اینده مصاحبه دارم(رشته ام مهندسی برق_قدرته حالا اگه اطلاع کلی هم باشه خوبه ممنون):(:(:(

elekteron

عضو جدید
کمممممممممممممک فوری

کمممممممممممممک فوری

سلام
کسی از دوستان در مورد چگونگی مصاحبه حضوری فنی تخصصی شرکت گاز یا سوالاتی که پرسیده میشه اطلاعی داره؟:que:خواهشن کمکم کنید(رشته تحصیلیم مهندسی برق قدرته حالا اگه اطلاعات کلی هم باشه ممنون میشم):(:(:(

arianna65

عضو جدید
بسیار فوری

بسیار فوری

Bioprocess Engineering Basic Concepts, 2nd edition
Author:
Shuler
ISBN:​
8120321103

ISBN-13:​
9788120321106

Publishing Date: 2002
Publisher: Prentice-hall Of India Pvt Ltd

mahroo.es

عضو جدید
لام من چندتا مقاله انگلیسی درباره آسفالتین دارم اگه میخواین بگین براتون بذارم
سلام من فدات شم ببين ميتوني يك پروژه يا كتاب در مورد آسفالتين يا رسوبات هيدروكربني در چاههاي نفت و گاز واسم پيدا كني؟اگه ميشه هم اينجا بزار هم تو ميلم
ali.hoseani@yahoo.com:gol:

hossein oiler

عضو جدید
سوال اساسسسسسسی

سوال اساسسسسسسی

با سلام خدمت همه دوستان من میخوام بدونم که ایا رشته مهندسی نفت اینده شغلی داره:que: البته گرایش بهربرداری:warn::cry::cry::cry:

k_siroos

مدیر بازنشسته
سلام به همه دوستان ...

كسي در رابطه با Smoke Point ( نقطه دود ) و Anyline Point ( نقطه آنيلين ) اطلاعاتي داره ؟؟؟

كليات و جزئيات رو خريداريم ... :);)

بالا