نه اونجا با همين نسبت كه بخار كم ميشه مايع هم كم ميشه ولي x به خط شبنم نزديكتره پس كيفييت بيشتر ميشه ديگه
می خواستم بدونم ممکنه در خطوط انتقال گاز به جای استفاده از کمپرسور در جهت افزایش فشار ، از تزریق یک گاز خنثی به خط لوله استفاده بشه ؟ لطفا توضیح بدید ...
منظورت از گاز خنثی چیه؟
می خواستم بدونم ممکنه در خطوط انتقال گاز به جای استفاده از کمپرسور در جهت افزایش فشار ، از تزریق یک گاز خنثی به خط لوله استفاده بشه ؟ لطفا توضیح بدید ...
خواستی سر کلاس گوش بدی.. کمترمنظور از خط شبنم همون نقطه شبنمه ؟
من زیاد در موردش نیدونم
سره کلاس استاد یه چیزایی گفت من زیاد نفهمیدم، آخه کلاس شلوغ بود سروصدا زیاد موقع جواب دادن استاد به سوالای بچه هاا
اگه بذاري كه كمك خيلي كمك بزرگي كردي پيرجو جان
اگه اين مقالات درش به علم نانو هم اشاره اي شده باشه خيلي عاليه
خدمت شما :سلام.
من چند تا مقاله یا مطلب درباره تزریق گاز هیدروکربنی و تزریق آب به مخازن نفت به منظور ازدیاد برداشت می خواستم.
با تشکر.
خب فرض كنيد يه گاز اينرت پيدا بشه....می خواستم بدونم ممکنه در خطوط انتقال گاز به جای استفاده از کمپرسور در جهت افزایش فشار ، از تزریق یک گاز خنثی به خط لوله استفاده بشه ؟ لطفا توضیح بدید ...
x همون كواليتي هستش يا همون كيفيت . خط شبنم هم مكان هندسي همه نقاط شبنم هست كه بصورت منحني در ميادxبه خط شبنم نزدیکتر میشه یعنی چی؟میشه بیشتر توضیح بدی
خواستی سر کلاس گوش بدی.. کمتر
بله خودشه.. اما به صورت نقطه نمی باشد و به صورت بازه بیان می شود. یک مثال:
شما کتری رو بر روی اجاق گاز قرار می دهد.. تا جوش بیاید
زمانی که اولین حباب آب بخار شد را نقطه حباب می نامند و این بازه ادامه دارد که به صورت یک خط می باشد تا آخرین قطره مایع تبخیر شود که به آن نقطه شبنم می گویند و این بازه ادامه می یابد و به آن خط شبنم می گویند.
اگه تا وقتي نتيجه ها مياد شما تموم كني كه ايرادي نداره . ولي نيازي به فرستادن مدارك نيست . اگه تموم نميكني آزمايشي به حساب مياي. بايد تيك گزينه المپياد رو بزنيسلام بر دوستان پرتلاش
من دانشجوی ترم 6 کارشناسی ام ولی میخوام تو کنکور سراسری کارشناسی ارشد شرکت کنم آیا بعدا برام مشکلی پیش می اید و اصلا مدارک ارسالی کارشناسی ارشد توسط من مورد قبول واقع می شود یا نه؟
خواهشا زود جواب دهید.
در ضمن سوالاتی دیگه هم دارم.
موفق و سرحال باشید
یا حق
ميشه حد اقل يه توضيح مختصر در موردشون بديد؟!!چه وسایلی برای تزریق ردیاب وجود دارد؟(tracer injection)
من فقط ميدونم كه توي علم پزشكي استفاده ميشه واسه تزريق دارو . البته شايد جاي ديگه هم كاربرد داره ولي من اينو فقط اطلاع دارم patch هاي پوستي هم جزوشونه ؟چه وسایلی برای تزریق ردیاب وجود دارد؟(tracer injection)
من فقط ميدونم كه توي علم پزشكي استفاده ميشه واسه تزريق دارو . البته شايد جاي ديگه هم كاربرد داره ولي من اينو فقط اطلاع دارم patch هاي پوستي هم جزوشونه ؟
مي شه لطفا توضيح بيشتري در مورد RVP بدين.نكته: معمولا از فشار بخار ريد جهت تععين مقدار جلوگيري كننده براي خفه كردن موتورهاي احتراق سريع استفاده مي شود.
RVP = P exp (Y) g
هميشه فشار بخار ريد را بر حسب بار بيان مي كنند.
نه فكر نمي كنم كنترل ولو باشه اين يه پارامتر مربوط به ولوهاستمنظورت از cv همون كنترل ولوه.
البته من از الياژها جيز زيادي نمي دونم ولي فكر مي كنم كه مسي كه شما مي گيد خالص نبوده و يه الياژ باشه. در اين صورت از خود مس كه اطلاعي ندارم ولي مي دونم كه چنانچه كروم و اهن و نيكل داشته باشه در اين دماي بالا هيدروكربن ها واكنش ميدن يعني اين فلزات نقش كاتاليزور رو براي كراكينگ و همينطور شكستن مولكولها و انجام واكنشهاي ناخواسته ايفا مي كنن.سولفور در دماي بالاي حدود 400 درجه لايه محافظ passive رو با كروم و نيكل و اهن تشكيل ميده كه به اين ترتيب از انجام نقش كاتاليستي فلز جلوگيري مي كنه.مثلا در راكتورهاي دهيدروژناسيون كه واكنش اون در دماي بالاي 600 درجه سانتيگراد انجام ميشه از ماده ايي به نام DMDS (دي متيل دي سولفيد) استفاده مي كنن به اين ترتيب كه با تزريق اين ماده به خوراك راكتور در دماي بالا ماده تجزيه شده و H2S توليد مي كنه و H2S هم با كروم و اهن و نيكل آلياژ ،تشكيل يك لايه محافظ سولفيدي مي ده و به اين ترتيب از تماس خوراك با دماي بالا با سطح راكتور جلوگيري مي كنه.سلام.
در یک واحد فرایندی که شامل گازهای
H2, CO, H2O, CH4,C2H6,
برای ارسال گاز نمونه به واحد آنالایزر میخواهیم از تیوپ مسی استفاده کنیم کسی میدونه آیا ممکنه مس با این ترکیبات واکنش بده؟ ممکنه ترکیب شامل مقدار خیلی کم سولفور (H2S) باشه. لازمه بگم بعضی جاها دما خیلی بالاست مثلا800درجه سانتیگراد. اگر واکنش میده بهتره از چه جنسی استفاده کنیم؟
نه جوجو جان اون نيست.ببين تو ديتا شيت مربوط به ولوها مي نويسه يكي از اين شيتها رو اسكن مي كنم مي ذارم ببيني.البته تو HYSYS هم اين پارامتر ها وجود داره در صفحه RATING مربوط به ولوها.Cg ????
چیه این ؟
g= gage ؟؟
بطور کلی یه وسیله تزریق مواد هست. که مواد مختلفی جهت تزریق استفاده می شود.
سلام
من دنبال تعربف رفرمبنگ و کراکبنگ و الکلاسیون و عدد اکتان در بنزین می گردم شما می تونید بهم بگید؟