سلام من اطلاعات مربوط به ویسکوزیته هوا در فشار ها و دما های مختلف و می خوام ... از کجا می تونم پیدا کنم...؟؟!؟؟!
با سلام و احترام
در HYSYS
سلام من اطلاعات مربوط به ویسکوزیته هوا در فشار ها و دما های مختلف و می خوام ... از کجا می تونم پیدا کنم...؟؟!؟؟!
بفرمایید:سلام
من یه نمونه کد برنامه "متلب" برای حل یک دستگاه چند معادله چند مجهول (روش نیوتن رافسون) میخوام ممنون میشم کمکم کنید .
سلام
برای محاسبه ویسکوزیته مخلوط گازها از چه معادله ای باید استفاده کرد؟
من ویسکوزیته متان و هیدروژن سولفید را به صورت خالص دارم ، اما اگر محلوط با ترکیب درصد مشخص وزنی یا مولی از هر کدام داشته باشیم ، باید از کدام رابطه استفاده نمود ؟
بابت راهنمایی بی نهایت ممنونم.
سلام
کسی در این زمینه نظری برای بنده ندارد ؟
ممنون می شوم اکر من را راهنمایی نمایید.
تمامی روشهای تقریب ویسکوزیته بر پایه تئوری چپمن- انسکوگ و یا اصل حالتهای متناظر بنا نهاده شده است.ویسکوزیته مخلوط گازها در فشار پائین را با رابطه ویلک محاسبه میکنیم که از تئوری سینتیکی چپمن- انسکوگ استفاده میکند و نسبت به روش متناظر خود یعنی رایشنبرگ از سادگی بیشتری برخوردار است
فرمولشم هر کاری میکنم اینجا نمیتونم بنویسم
ایمیلتون رو برام بفرستین من براتون ایمیل کنم در قالب یه فایل ورد
----------------------------------------------دوستان در بخش كارشناسي ارشد در مورد اين مبحث تايپيك وجود دارد
\----------------------------------------------
من که چیزی به این شکل ندیدم
\
بحث زياد در مورد كلاس هاي كنكور هست ولي شما سازماندهي تر عنوانش كردين
به هر حال تايپيكتون رو تو همون بخش ايجاد كنين به نظم باشگاه كمك بيشتري ميشه ...
ممنون
متاسفانه یک سری افراد که اتفاقا خودشون هم از با ایجاد حساب کاربری تو با شگاه هستند دارن با اشکال ناجوانمردانه ای خودشون رو تبلیغ می کنن ایجاد هم چین تاپیک هایی و کمک به اونهاست تا بتونن با وعده های خالی کیسه های خوشون رو پر کنن . متاسفانه اکثر این اساتید در کلاساشون هیچ کمک به دانشجو نمی کنن و کسایی که شرکت کردن کاملا می دونن برخی افراد که به عنوان مولف کتاب های کارشناسی ارشد اقدام به تشکیل کلاس می کنن در واقع خودشون چندین سال پیش با کپی کردن از متن کتابا یه سری درس نامه جمع کردن و هر سال بعد از کنکور سوالارو به دانشجوهای دیگه می دن تا اونا براشون جوابا رو حل کنن و بعد حل تشریحی اون رو داخل کتاب می زارن این افراد اکثرا سال ها از فضا کنکور دور بودن و حتی با اینکه شاید نام شناخته شده ای داشته باشند ولی حتی تسلط نسبی به مطالب رو هم ندارند . تنها کلید موفقیت تو ارشد خوندن مستمر به مدت 5 تا 6 ماه حداکثر هست و زدن تمامی تست ها و تسلط روی سوالات سال های گذشته مهندسی شیمی ، گاز ، و بیو و گاها تو درس هایی مثل سیالات استفاده از سوالات دیگر رشته ها استشما درست میفرمایید ولی من نمیدونم چرا مدیران بخش تایپیک من رابا اینتایپیک ادغام کردند
شلم شوروا شده !
متاسفانه یک سری افراد که اتفاقا خودشون هم از با ایجاد حساب کاربری تو با شگاه هستند دارن با اشکال ناجوانمردانه ای خودشون رو تبلیغ می کنن ایجاد هم چین تاپیک هایی و کمک به اونهاست تا بتونن با وعده های خالی کیسه های خوشون رو پر کنن . متاسفانه اکثر این اساتید در کلاساشون هیچ کمک به دانشجو نمی کنن و کسایی که شرکت کردن کاملا می دونن برخی افراد که به عنوان مولف کتاب های کارشناسی ارشد اقدام به تشکیل کلاس می کنن در واقع خودشون چندین سال پیش با کپی کردن از متن کتابا یه سری درس نامه جمع کردن و هر سال بعد از کنکور سوالارو به دانشجوهای دیگه می دن تا اونا براشون جوابا رو حل کنن و بعد حل تشریحی اون رو داخل کتاب می زارن این افراد اکثرا سال ها از فضا کنکور دور بودن و حتی با اینکه شاید نام شناخته شده ای داشته باشند ولی حتی تسلط نسبی به مطالب رو هم ندارند . تنها کلید موفقیت تو ارشد خوندن مستمر به مدت 5 تا 6 ماه حداکثر هست و زدن تمامی تست ها و تسلط روی سوالات سال های گذشته مهندسی شیمی ، گاز ، و بیو و گاها تو درس هایی مثل سیالات استفاده از سوالات دیگر رشته ها است
متاسفانه یک سری افراد که اتفاقا خودشون هم از با ایجاد حساب کاربری تو با شگاه هستند دارن با اشکال ناجوانمردانه ای خودشون رو تبلیغ می کنن ایجاد هم چین تاپیک هایی و کمک به اونهاست تا بتونن با وعده های خالی کیسه های خوشون رو پر کنن . متاسفانه اکثر این اساتید در کلاساشون هیچ کمک به دانشجو نمی کنن و کسایی که شرکت کردن کاملا می دونن برخی افراد که به عنوان مولف کتاب های کارشناسی ارشد اقدام به تشکیل کلاس می کنن در واقع خودشون چندین سال پیش با کپی کردن از متن کتابا یه سری درس نامه جمع کردن و هر سال بعد از کنکور سوالارو به دانشجوهای دیگه می دن تا اونا براشون جوابا رو حل کنن و بعد حل تشریحی اون رو داخل کتاب می زارن این افراد اکثرا سال ها از فضا کنکور دور بودن و حتی با اینکه شاید نام شناخته شده ای داشته باشند ولی حتی تسلط نسبی به مطالب رو هم ندارند . تنها کلید موفقیت تو ارشد خوندن مستمر به مدت 5 تا 6 ماه حداکثر هست و زدن تمامی تست ها و تسلط روی سوالات سال های گذشته مهندسی شیمی ، گاز ، و بیو و گاها تو درس هایی مثل سیالات استفاده از سوالات دیگر رشته ها است
ببینید واقعا در کنکور ارشد تنها راه موفقیت زدن تست هاست . البته شاید باشند اساتیدی که حتی با خوندن جزوات کنکوریشون راه موفقیت رو ساده تر کرد ولی خدا می دونه که اکثر این تاپیکا که در مورد کلاس ها یا مشاوره در خرید کتاباس رو خود این افراد راه انداختن فقط توصیه من به دوستان اینه که از کسایی که می بینن تو باشگاه قدیمی تر هستند یا واقعا یقین دارن که این فرد از اون کتابا یا کلاسا استفاده کرده و نتیجه گرقته به خرفای اونا گوش کنن . بنده خودم از نزدیک شاهده سطح سواد بعضی از اساتیدی که کتابای کنکور بسیار پرفروش دارن و همچنین با نحوه تالیف این کتابا بودم . اینا فقط از استعداد یک سری جوون با معلومات که تازه کنکور دادن استفاده می کنن ولی در آخر همه چیز رو به اسم خودشون تموم می کنناتفاقادوست عزیز من هم این یپیک را برای جلوگیری از همین موضوع را انداختم تا بچه هاتجربیات خودشون رو بگن تا نرن پول مفتشون رو بریزن تو جیب برخی از این موسسات کهبه دانشجو به عنوان یه قلک نگاه میکنن که با یکسری تبلیغات تلوزیونی میزنن تومخش و پولاش رو میبرند
هیچ چیز مثل تجربه خود بچه ها نیست حال صد بار تو تلوزیون بگن 2تا شیش یا بگن 1و2و3 ...
در ضمن من که الان دیگه این اساتید رو از کف دستم بهتر میشناسمو می خواستم کمکی کرده باشم که ولش کن ...
انگار اب تو حونگ کوبیدنه .؟!
یا شایدم چونچند تاانتقاد از اساتیداین موسسات شد نگران شدید
البته که این موسسات با این تبلیغاتشون کاری براشون نداره خریدن و فروختن ...
میشه کاری که هابر برای ارتش هیتلر انجام داد رو در نظر گرفتسلام. دوستان در مورد کاربرد علوم نظامی و کلاً صنایع دفاع در مهندسی شیمی کسی میتونه چند مورد رو بگه؟
ببینید واقعا در کنکور ارشد تنها راه موفقیت زدن تست هاست . البته شاید باشند اساتیدی که حتی با خوندن جزوات کنکوریشون راه موفقیت رو ساده تر کرد ولی خدا می دونه که اکثر این تاپیکا که در مورد کلاس ها یا مشاوره در خرید کتاباس رو خود این افراد راه انداختن فقط توصیه من به دوستان اینه که از کسایی که می بینن تو باشگاه قدیمی تر هستند یا واقعا یقین دارن که این فرد از اون کتابا یا کلاسا استفاده کرده و نتیجه گرقته به خرفای اونا گوش کنن . بنده خودم از نزدیک شاهده سطح سواد بعضی از اساتیدی که کتابای کنکور بسیار پرفروش دارن و همچنین با نحوه تالیف این کتابا بودم . اینا فقط از استعداد یک سری جوون با معلومات که تازه کنکور دادن استفاده می کنن ولی در آخر همه چیز رو به اسم خودشون تموم می کنن
ببخشیدا
ما ایرانیا عادت داریم تو لفافه صحبت کنیم خوب شماکه میدونید چرا پس نمیایداون بدبختاییرو که دارن پول مفت باباهاشونو رو میریزن تو حلقوم این موسسات رو نجات بدید چیزی که راسته مگه کسی میتونه کتمان کنه یا جو بده
نمیدونم ما ها چرا همه چیز رو میدونیم ولی نمیگییییم!!!!
مگه کسی هست که بره سره کلاس میرزازاده و بتونه بگه بد درس میده یا بد اخلاقه....................................
مگه کسی میتونه رو صداقت و نو اوری و شیوه درس دادن سمیعی گهر شک کنه ....................................
این دوتا رو گفتم چون همه میدونن میرزازاده داره میره دانمارک و سمیعی گهر هم داره میره امریکا
در ضمن اینم بگم که بی نظمیه پارسه رو بعد ثبت نام که پول رو دادی هیچکس نمیتونه کتمان کنه ................
مثلا کسی هست که از سمیع پور راضی باشه؟
البته با تمام احترامی که برای ایشان و کتاباشون قاءل هستم .
ولی جرات خوبه که ادما داشته باشن برای گفتن خیلی چیزها تو این مملکت !!!
تمامی روشهای تقریب ویسکوزیته بر پایه تئوری چپمن- انسکوگ و یا اصل حالتهای متناظر بنا نهاده شده است.ویسکوزیته مخلوط گازها در فشار پائین را با رابطه ویلک محاسبه میکنیم که از تئوری سینتیکی چپمن- انسکوگ استفاده میکند و نسبت به روش متناظر خود یعنی رایشنبرگ از سادگی بیشتری برخوردار است
فرمولشم هر کاری میکنم اینجا نمیتونم بنویسم
ایمیلتون رو برام بفرستین من براتون ایمیل کنم در قالب یه فایل ورد
بابت لطف شما جهت ارسال فایل بی نهایت سپاسگذارم .
خیلی خیلی به من کمک کرد.
فقط من چند تا سوال دارم :
1-در توضیح تئوری گفته شده فشار پایین ، یعنی دقیقاً چه مقدار و یا چه رنجی از فشار ؟
2-آیا دما هم در این فرمول دخیل است ؟ یا در دمای استاندارد می باشد ؟
3-و سوال اخر اینکه رفرنس و یا مرجعی جهت اشاره و قید کردن توضیحات بیشتر که این فرمول در آن بیان شده است را بی زحمت معرفی می نمایید ؟
ببخشید که سوال های من زیاد شد !!!
ممنون از لطف شما
سلام
ببخشید اگر سوال نامربوط و غیر معلومی می پرسم !!!
برای محاسبه ضریب نفود گاز در جامد و مایع در جامد باید از چه معادله هایی استفاده نمود ؟
اسمش را هم بفرمایید ، خودم معادله اش و.... را پیدا می کنم .
گیج شده ام و واقعاً راهنمایی شما راهگشا خواهد بود !