درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

sahand_nima

کاربر فعال
سلام

ببخشيد دوستان، من دنبال كتابهاي equipment design از walas
و
applied process design for chemical and petrochemical plant از Ludwig هستم.

فک کنم این باشه: :w10:
Chemical Process Equipment, Selection and Design (Butterworth's Series in Chemical Engineering)
By STAN WALAS

دانلود کنید: :w14:
سرور 1:
http://www.4shared.com/file/3877115...ocess_Equipment-selection_and_design.html?s=1
سرور2:
http://ifile.it/o4qvgdt/walas__s._m...uipment_-_selection_and_design_0750693851.rar

mostafa2007

عضو جدید
با عرض سلام خدمت شما لطفا سیالات اقای shamesوتمودینامیکvannesراروی لینک قرار دهید (منظور من خود کتاب است نه حل آن)
با تشکر از زحمتی که خواهید کشید :)

kmtouch

عضو جدید
کتاب الفین

کتاب الفین

سلام. لطفا یه کتاب مناسب برای شناخت فرایندهای الفین معرفی کنید ممنون

Hamid Reza.M

مدیر بازنشسته
با عرض سلام خدمت شما لطفا سیالات اقای shamesوتمودینامیکvannesراروی لینک قرار دهید (منظور من خود کتاب است نه حل آن)

دوست عزیز Ebook این دو کتاب هنوز توسط کمپانی Mc GrawHill در دسترس عموم قرار داده نشده.در صورتی که لینکی ازین کتاب ها پیدا کردم حتما در اختیار دوستان قرار می دم.

کتاب ترمودینامیک وننس رو تو سایت در قسمت کتاب های معروف مهندسی شیمی موجوده ولی به زبان اسپانیایی.

hassanzadeh

عضو جدید
لطف کردی shinto . ممنونم .
کتابی میشناسی که معادلات هزینه سرمایه گذاری یا عملیاتی سیستم های جداسازی مثل برج تقطیر یا دستگاه های جداسازی به روش جذب یا به روش سرمایش عمیق بر حسب پارامترهای طراحی مطرح کرده باشه؟
بازم متشکرم

farzad84

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
کاربرد کمپرسور و نوع آن در صنعت نفت در واحد رفرمینگ ، کراکینگ ، لابریکنت پروداکت ، تولید آسفالت ، و همچنین سنتز آمونیاک و متانول سنتز مطلب دارین واسم بذارین.

با تشکر از دوستان​

fabi

عضو جدید
کاتالیست نیکل بر پایه آلومینا

کاتالیست نیکل بر پایه آلومینا

سلام دوست عزیز
من یه مقال در مورد کاتالیست نیکل بر پایه آلومینا می خوام
لطف می کنی اگه کمکم کنی
کارم عجله ایه
اگه میشه زود جوابشو به من بدین
ممنون

mahdi.mozaffari

عضو جدید
salam duste aziz
listi barayetan be hamrahe in payam miferestam. baraye anjam porodjeam niyaz be motaleeye aan maghaleha daram, ama man tanha tunestam ke yek safhe az oun maghaleha ro daryaft bokonam. shoma mitunid be man komak konid
mamnun​

پیوست ها

• G1.doc
    35.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0
سلااااااام
ما اومدیم واسه درخواست

یه سری مقالات در زمینه heat exchanger هم بصورت فارسی و هم انگلیسی میخوام
هر چی تعدادش بیشتر باشه ممنون میشم
اون لینک heat exchanger رو هم مطالعه کردم
با تشکر

زود میخواماااااااااااا
اين بخشي از پروژم بوده
البته ترجمه شدست و قبل از اديت .....
ديگه ببخشيد
انواع مبدل ها

آخرین ویرایش:

sahand_nima

کاربر فعال
ترمودینامیک ونس تو اینترنت وجود نداره (کپی رایتش بیشتر از بقیه هست!!!!!!!) سیالات شیمز رو هم من خیلی دنبالش گشتم. ولی ........

mohmp

اخراجی موقت
سلام

من به کتابی احتیاج دارم که مواد رو بر اساس دسته بندی های ذکر شده در خطرناک بودن یا نبودن (مثل قابلیت انفجار، اشتعال، مواد سمی، خورنده و ...) طبقه بندی کرده باشد.

در سایت آژانس محیط زیست انگلیس www.environment-agency.gov.uk کتاب زیر رو معرفی کرده که اگر اشتباه نکنم مربوط به استانداردهای خودشه.

The Approved Supply List (8th edition) is available from HSE Books (L142, ISBN 0717661385)

اینم لینکش
http://www.hsebooks.com/Books/produ..._name=HSEBooks&category_name=&product_id=4700

من در حدود 150 ماده رو باید در این لیست چک کنم. احتمالا تو این کتاب لیبل هایی مشابه زیر برای مواد وجود داشته باشه: (عکس ضمیمه)

همچنین اگر بانک اطلاعاتی ویا کتابی در این زمینه می شناسید، لطفا راهنمایی بفرمایید.

با تشکر

پیوست ها

• untitled.jpg
    untitled.jpg
    66.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0

golegandom

عضو جدید
آقای پیر جو من کتاب حل عملیات واحد مک کیب ا می خواهم
اگه به من نمیدید به فلق بدید من از ایشان میگیرم:D

abbasi nasab

عضو جدید
شما درس دوفازی رو پاس کردید ؟
من زمانی که پاسش کردم کتابش اسم بخصوصی نداشت . ولی چیز خوبی بود . حالا اگه چیزی پیدا کردم میگم
سلام، لطفا چند مقاله یا کتاب درباره ی "نانو در پلیمرها" میخواهم. بی نهایت متشکرم و بی صبرانه منتظر جوابتان هستم. abbasi_mo@yahoo.com

hosna soly

عضو جدید
سلام من کتاب انتقال جرم و انتقال حرارت به زبان اگلیسی نیاز دارم با تشکر

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
سلام، لطفا چند مقاله یا کتاب درباره ی "نانو در پلیمرها" میخواهم. بی نهایت متشکرم و بی صبرانه منتظر جوابتان هستم. abbasi_mo@yahoo.com
شيشه های ناپديد شونده: دسته جديدی از نانوکامپوزيتهای هيبريدی پلی ايميد- سيليکا بر پايه ۲و ۶-دی آمينو پيريدين تهيه شده به روش سل-ژل
دانلود

hamid taheri

عضو جدید
:w30:سلام به همه دوستان عزيزم
كتاب يا مقاله اي رو كه مد نظر داريد و نمي تونيد بيابيد، نام كتاب و مولفش رو بهم بديد تا براتون بذارم.
هر چي خدا بخواد...
يا علي
سلام
کتاب محاسبات عددی
ترجیها/ مالف:دهقان
اگه میشه خیلی سریع
ممنون

Jesuschrist

عضو جدید
با عرض سلام
یک مقاله در مورد فرآیند تبدیل پارافین ها به آروماتیک ها لازم دارم

سلام.یه سوالی داشتم :در برنامه hysysاگر واکنشی داشته باشیم که فقط یک ماده اولیه و 2ماده محصول داشته باشد در حضور کاتالیست در راکتور جگونه وارد می کنیم.و1کنش مورد نظر:
2A----B+c
, این امکان هست که ضریب استوکیو متری با زدن دکمه بالانس اعشاری شود؟ممنونم

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
لطفا" تقاضای کتابهای فارسی نکنید.به خاطر کپی رایت این کتابها در نت قرار نمیگیره و در بازار موجوده.
ممنون

zahra gholami

عضو جدید
matlab

matlab

سلام.
می تونم محاسبات رو براتون mail کنم ومحاسبات حل دستی مربوط به برج ها ست

zahra gholami

عضو جدید
اگر برنامش محاسبات سنگین ریاضی نداره و بیشتر قصدتون رسم نمودار باشه matlab خوبه!
اما اگر محاسبات سنگین داره من fortran رو پیشنهاد می کنم.
باید دید محاسبات طراحی در چه حدیه؟

سلام.محاسبات رو می تونم mail کنم براتون. اگه بتونين کمکم کنيد ممنون می شم. محاسبات ساده اند و محاسبات سنگين رياضی نداره.

سلام.یه سوالی داشتم :در برنامه hysysاگر واکنشی داشته باشیم که فقط یک ماده اولیه و 2ماده محصول داشته باشد در حضور کاتالیست در راکتور جگونه وارد می کنیم.و1کنش مورد نظر:
2A----B+c
, این امکان هست که ضریب استوکیو متری با زدن دکمه بالانس اعشاری شود؟ممنونم
سوالتون رو اينجا مطرح كنيد
البته متخصص Hysys ما فعلا تشريف ندارن . ولي هر كدوم از دوستان بلد باشن جواب ميدن

alifardi

عضو جدید
هندبوک PVC

هندبوک PVC

سلام دوست عزیز
من به شدت دنبال هندبوک PVC میگردم اگر تونستی حتما بذار و یه خبری هم از طریق E-mail به من بده
nano_t2006@yahoo.com
مشخصات کتاب و نویسنده :
PVC Handbook by C. E. Wilkes, J. W. Summers, C. A. Daniels, and Mark T. Berard

خیلی متشکرم عزیزم

بالا