با عرض سلام
یک مقاله در مورد فرآیند تبدیل پارافین ها به آروماتیک ها لازم دارم
مدلسازي فرآيند جداسازي غشائي الفينها از پارافينها به كمك فرمولبندي استفان- ماكسول
دانلود
با عرض سلام
یک مقاله در مورد فرآیند تبدیل پارافین ها به آروماتیک ها لازم دارم
شما كه يبار يه فايل آپلود كردينبا سلام من چند تا مقاله بصورت word دارم انها را چگونه و در چه قسمتي بار گزاري كنم
احمد رجبي
سلام دوست عزیز
من یه مقال در مورد کاتالیست نیکل بر پایه آلومینا می خوام
لطف می کنی اگه کمکم کنی
کارم عجله ایه
اگه میشه زود جوابشو به من بدین
ممنون
سلام دوستان
من دنبال spray drying handbook 4th ed. ميگردم
خيلي بهش نياز دارم، كسي ميتونه كمكم كنه كه اصلا تو نت هست يا نه؟؟؟
ممنونم از توجهتون
من خودم چنين مقاله اي ندارمسلام به همه اعضاء سایت.من تحقیق یا پروژه در مورد استخراج کافئین از چای می خوام. میشه کمکم کنید/مرسی
همونجا پاسختونو دادمسلام.در مورد استخراج کافئین از چای مقاله یا پروژه می خوام.لطفا کمکم کنید.مرسی
سلاممقالات درخواستی خود را در این تاپیک مطرح کنید در صورت مشاهده هر گونه تاپیک از کاربران ان تاپیک حذف می شود.
با تشکر
سلام
من در مورد فولرن مطالبی می خواستم ممنون اگه وقتتون رو به من بدید کمکم کنید
با تشکر
سلامسلام.محاسبات رو می تونم mail کنم براتون. اگه بتونين کمکم کنيد ممنون می شم. محاسبات ساده اند و محاسبات سنگين رياضی نداره.
من در خدمتم . يه مقاله هم در همين زمينه توي همين تالار گذاشتممن می خوام پروژه ام رو در مورد پساب ها و فاضلاب های صنعتی بر دارم می تونین تو این زمینه کمکم کنید
همونجا پاسختونو دادم
آخ.منم می خوام مرسیسلام من یک مقاله در مورد ماءالشعیر یا آبجو با فرآیند آن یا مقاله ای در مورد آبلیمو با فرآیند تولید با مواد افزودنی یا تحقیقی در مورد قوطی های can که شرکت های کوکاکولا یا پییسی از آن استفاده می کنن یا نوشابه می خواستم از سایت Sciense Direct می خواستم اگر با ترجمه هم باشه که عالــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــِه ممنون می شم
راستش من خودم مقاله اي ندارم در اين زمينهسلام نیما جان متاسفانه من جوابی دریافت نکردم.دوباره لطفا.مرسی
اينو بهتره از بچه هاي صنايع غذايي بخوايآخ.منم می خوام مرسی
بگو كجا كاربرد نداره !سلام
کاربرد احتراق در مهندسی شیمی .؟
همين مقاله با همين نام در تالار مهندسي شيمي گذاشته شده مي تونستين ارجاع بدينخدمت شما
فولرن - دوده - آمين دارشدن - استخراج
C بررسی و بهينه سازی فرآيند ساخت مشتق آمينی نانوذره فولرن 60
سنتز نانوذرات نقره از طريق واکنش احياء شيميايي روي سطح مس
دانلود