درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
من یه سری مقاله یا مطلب در مورد heavy oil cracking process
HOC process, احتیاج دارم.طوری که در مورد این فرایند و شرح اون اطلاعات کاملی داشته باشه.هرچه زودتر باشه ممنون میشم

Studying of the effectiveness parameters on
Desalting of Heavy Crude Oils

دانلود

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
با سلام
اگه ممكنه يه مقاله توضيح سايت عكس يا چيزايي مثل اينا مي خوام از رسوب زدايي توسط امواج صوتي در بويلر ها.
با تشكر.
بابك.
بررسي آزمايشگاهي رسوبگذاريِ وسايل افزاينده انتقال حرارتاز نظر هيدروليكي-حرارتي (Tube Inserts) در سمت لوله مبدلهاي حرارتي
دانلود

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
با سلام
اگه ممكنه يه مقاله توضيح سايت عكس يا چيزايي مثل اينا مي خوام از رسوب زدايي توسط امواج صوتي در بويلر ها.
با تشكر.
بابك.
اصلاح شبکه پيش گرم کن نفت خام به منظور کاهش رسوب و افزايش بازيابي حرارتي با استفاده از مدلهاي ترموهيدروليکي رسوب
دانلود

farzad84

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

دستت درد نکنه ولی مطالب توی این تاپیک رو دیده بودم.
اگه درباره کاربرد کمپرسور ها در صنعت نفت و گاز و انواع آنها در این صنعت ها مقاله یا مطلب جدیدی دارید لطف کنید تو این تاپیک بگذارید. با تشکر فراوان از شما

smr7258

عضو جدید
سلام
میدونید زمانی که من دیدم روغن خشک شده بود و تشکیل فیلم داده بود.
بهدشم مشکل اینه که پاک میشه اما به ورق گالوانیزه آسیب میرسونه و مقاومت ورق پائین میاورد و طول عمر اون در تست نمکی خیلی کاهش پیدا میکنه:confused:

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار

سرمد حیدری

مدیر تالار

ashkmehr

عضو جدید
کاربرد اصلی زغالسنگ در صنایع فولاد است. شما اگر تشریف ببرید زرند در استان کرمان، یک کارخانه بنام زغالشویی زرند در آنجا موجود است که کک را زغالسنگ جدا کرده به اصفهان می فرستند.
بعید می دانم کسی زغالسنگ خام خریداری کند چون بدردش نمی خورد.

اره منم اونقد میدونم که تو صنایع فولاد کاربرد فراون داره:)

smr7258

عضو جدید
سلام
ببخشید از کجا میتونم لیست و یک سری مشخصات حلالهای قلیایی رو پیدا کنم

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
Handbook of Petroleum Refining Processes

Book Properties
ISBN: 0071391096
Author: Robert A. Meyers
Publisher: McGraw-Hill Professional
Publication Date: 2003-10-02
Number Of Pages: 900​

Editorial Description
MASTER THE LATEST TECHNOLOGIES POWERING THE PETROLEUM INDUSTRY! If staying on top of the latest developments in the petroleum refining process industry is part of your work, here's the one-stop resource you need. Handbook of Petroleum Refining Processes delivers comprehensive coverage of how major players like UOP, KBR, STRATCO, Belco, Stone Webster, Foster Wheeler, Chevron Lummus Global, ConocoPhillips, ChevronTexaco, and Shell, are taking these processes to new heights through technology​

or​

or​

آخرین ویرایش:

Ehi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ehi

ehi

من به زودی می خواهم در رشته ی بترو شیمی یا گاز تحصیل کنم ایا این رشته ها بازار کار بدون پارتی خوبی دارد؟

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
Petroleum Refining: Technology and Economics

ISBN: 0824704827
Title: Petroleum Refining: Technology and Economics
Author: James H. Gary Glenn Handwerk
Publisher: CRC
Publication Date: 2001-02-15
Number Of Pages: 441

رمز:
Introduction
Refinery Products
Refinery Feedstocks
Crude Distillation
Coking and Thermal Processes
Catalytic Cracking
Catalytic Hydrocracking
Hydroprocessing and Resid Processing
Hydrotreating
Catalytic Reforming and Isomerization
Alkylation and Polymerization
Product Blending
Supporting Processes
Lubricating Oil Blending Stocks
Petrochemical Feedstocks
Additives Production from Refinery Feedstocks
Cost Estimation
Economic Evaluation

APPENDICES
A: Definitions of Refining Terms
B: Physical Properties
C: U.S. Bureau of Mines Routine Analysis of Selected Crude Oils
D: Economic Evaluation Example Problem
E: Photographs

for download
here

or

here

سرمد حیدری

مدیر تالار

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تشکر دانلود میکنم
فکر نکنم همون کتابی باشه که میخوام

shinto جان
هرچی به دنبال این کتاب گشتم فقط همینو دیدم که واست گذاشتم
آقای پیرجو هم همین کتابو تو سایت قرار دادن
آدرسش : اینجا

اینم یه سری اطلاعات دیگه از اون کتاب ! البته لینک دانلودش هم هست دوباره

book link

http://rapidshare.com/files/13805882/petroleum_refining-technology_and_economics.pdf 19.2 MB

Summary: Synopsis Continuing the tradition and high standards set by earlier editions, "Petroleum Refining, Fourth Edition" summarizes recent developments in oil refining processes, addressing topics ranging from basic applications to the implementation of viable operations that meet environmental and economic stipulations. Maintaining the clear and systematic style of presentation that sent the previous editions into more than 25 printings, "Petroleum Refining, Fourth Edition" incorporates valuable statistics on utility data, investment, and operating costs for estimating the economics of refining configurations. It describes petroleum's physical and chemical properties; satisfies "short-term" demands from recent legal standpoints for creating reformulated fuels; reviews petroleum-refining technology and all the major refining processes; considers environmental concerns, the place of reformulated fuels in product distribution, and uses for heavier crude oils and crude oils with higher sulphur and metal contents; enables complete material balances to be made from physical properties and typical yield data. Advancing the successful features that led to the adoption of previous editions at numerous colleges and universities, including Harvard University, the Colorado School of Mines, the University of Houston, and the University of Pittsburgh, the Fourth Edition also offers End-of-chapter problems, equations, illustrative tables, notes, and bibliographies. It contains an ongoing case-study problem; convenient and helpful appendices on an economic evaluation problem, terminology, physical properties, analyses of selected crude oils, and photographs. Written by experts combining academic and professional experience, this edition is an essential text for all upper-level undergraduate, graduate, and continuing-education students taking courses in petroleum-refinery processing. It also serves as a helpful resource for chemical, petroleum, refining, and process design engineers; refinery management personnel; and energy consultants. Review Praise for the previous edition... ...this book represents an excellent summary of modern refining processes used in the petroleum industry. -Chemical Engineering Research and Design ...a most valuable publication. -Chemical Engineering Journal ...continues to be a highly popular textbook, and because of its invaluable industrial flavour it will also find [an] audience between practicing engineers and chemists. -Chemical Engineering Science ...well written and easily read...[a] valuable reference for any library. -Energy & Fuels Table of Contents Introduction Refinery Products Refinery Feedstocks Crude Distillation Coking and Thermal Processes Catalytic Cracking Catalytic Hydrocracking Hydroprocessing and Resid Processing Hydrotreating Catalytic Reforming and Isomerization Alkylation and Polymerization Product Blending Supporting Processes Lubricating Oil Blending Stocks Petrochemical Feedstocks Additives Production from Refinery Feedstocks Cost Estimation Economic Evaluation​

farzad84

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
کمپرسور

کمپرسور

اگه ممکنه درباره کاربردهای کمپرسور در صنعت نفت و گاز هر مطلبی یا جزوه یا کتاب دارید بهم معرفی کنید. با تشکر از دوستان مهندسی شیمی

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
با سلام
من دنبال کتاب
Process Plant Layout and Piping Design by Ed Bausbacher, Roger Hunt
می گشتم البته سعی کردم از سایت rapidshare دانلود کنم ولی نشد، علاوه بر آن هم یک نسخه زیپ شدش را هم پیدا کردم که آن هم پسورد داشت و نتوانستم ازش استفاده کنم لطفا اگر لینک جدید و یا فایل اصلی کتاب فوق را دارید برایم در سایت بگذارید.
با سپاس

Process Plant Layout and Piping Design
by Ed Bausbacher, Roger Hunt
دانلود

سرمد حیدری

مدیر تالار
البته اینم هست
نانو کامپوزيت- نيروي بازيابي شکلي- پلي اتيلن شبکه اي- حافظه شکلي - محرک

farzad84

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
به امضای من مراجعه کن.
مهندس دستته درت نکنه ولی من قبلا اون دیده بودم .درباره انواع کمپرسورها توضیح داده ولی در مورد کاربردشون توی صنعت نفت و گاز چیزی نگفته.
اخه کاربرد و نوع کمپرسور مورد استفاده شده در این صنایع رو واسه پروژه ام نیاز دارم.
اگه مطلب دیگه ای داری واسم بذار.OK
با تشکر

hormozdi

عضو جدید
مهندس دستته درت نکنه ولی من قبلا اون دیده بودم .درباره انواع کمپرسورها توضیح داده ولی در مورد کاربردشون توی صنعت نفت و گاز چیزی نگفته.
اخه کاربرد و نوع کمپرسور مورد استفاده شده در این صنایع رو واسه پروژه ام نیاز دارم.
اگه مطلب دیگه ای داری واسم بذار.OK
با تشکر

تو صنعت گاز یا در ایستگاههای تقویت فشار کمپرسور داریم(کمپرسورهای گاز و کمپرسورهای هوای ابزار دقیق) یا در پالایشگاهها(کمپرسورهای پروپان در سیکل تبرید، کمپرسورهای گاز خروجی و کمپرسورهای هوای ابزار دقیق). در صنعت نفت خیلی اطلاع ندارم ولی نقش کمپرسور در نفت از گاز کمتر است. در نفت نقش پمپها خیلی بیشتر است.
باز اگر سوالی بود در خدمتم.
(کاش بجای این تاپیک سوال خود را در تاپیک متخصص بهره برداری نفت و گاز مطرح می کردید. تاپیک مذکور تار عنکبوت بسته!)

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
آقاي حيدري سپاسگزارم

Applied Process Design for Chemical and Petrochemical Plants, Volume 3, 3rd Edition (Applied Process Design for Chemical and Petrochemical Plants)
by Ernest E. Ludwig
دانلود

Applied Process Design for Chemical and Petrochemical Plants, Volume 2, 3rd Edition (Applied Process Design for Chemical and Petrochemical Plants)
by: Ernest E. Ludwig
دانلود

Applied Process Design for Chemical and Petrochemical Plants, Volume 3, 3rd Edition (Applied Process Design for Chemical and Petrochemical Plants)
by: Ernest E. Ludwig
دانلود

sahand_nima

کاربر فعال
كمك!

كمك!

سلام
اين سومين باره كه دارم اينجا درخواست گزارش كارآموزي رو ميدم!!! يه سري ميان ميگن داريم، بعدش ميرن و ...

براي سومين بار ميگم : وكيلم؟:tooth:
من يه گزارش كارآموزي پالايشگاه ميخوام (واحد تبديل كاتاليستي(بنزين سازي و...) و واحد شيرين سازي گاز طبيعي)
البته يه گزارش كارآموزي ديگه هم ميخام!:rambo:
گزارش كارآموزي پتروشيمي (واحد hdpe , و يا امثالهم!!!;))

اگه زحمتي نباشه به اين آدرس بفرستين: methane84@gmail.com

كسي چيزي تو اين زمينه ها نداره؟:w10::w20::w10:
ممنون ميشم اگه كمكم كنيد:w14::w33::w14:

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
كسي چيزي تو اين زمينه ها نداره؟:w10::w20::w10:
ممنون ميشم اگه كمكم كنيد:w14::w33::w14:

عزیزم
بارها و بارها گفته هیچ درخواستی به میلی فرستاده نمیشه
و نمیدونم شما چرا گزارش کارآموزی لازم دارین ؟ این چیزیه که خودتون باید اونو تهی کنین
با کمال احترام میگم، شما که یه مهندسین، چرا از همین الان، خودتون این فعالیت رو که باید خودتون به عهده بگیرین، انجام نمیدین؟ واقعن چرا ؟

نمیدونم باشه یا نه، ولی اگه باشه توی قسمت مربوطه ( البته اینجا هم خوفه ) ارایه بدین تا دوستان ببینن !
بازم میگم، کارآموزی چیزیه که خود آدم باید تهیه کنه

ولی بد نیست یکی نمونش رو بزاره تا ما هم ببینیم چه شکلیه و باید چیکارا کنیم !:child:

niaz 21

عضو جدید
حالا جوجو جون شما الكي خون خودتو كثيف نكن!

خدایا ما اگر بد کنیم تو را بنده های خوب بسیار است.
تو اگر مدارا نکنی ما را خدای دیگر کجاست؟

REZA.F

کاربر بیش فعال
من به زودی می خواهم در رشته ی بترو شیمی یا گاز تحصیل کنم ایا این رشته ها بازار کار بدون پارتی خوبی دارد؟

به قول مدیر ارشد تالار پیرجو. شک نکن. دست گذاشتی رو 2 گرایش خوب مهندسی شیمی. در واقع بهترین گرایش. بازار کار عالی و بسیار خوب. هر دوشون عالی هستن. مهندس خوبی باشی پارتی نمیخوای. استخدامی پارتی نداره اگه هم داره درصدش کمه.

بالا