Hamid Reza.M
مدیر بازنشسته
سلام
منون می شم اگر هندبوک پری رو برام بذارین ...![]()
تو بخش کتاب های مهندسی شیمی بود.....اینک لینک تاپیک ...خدمت شما
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=28537
سلام
منون می شم اگر هندبوک پری رو برام بذارین ...![]()
سلام
اين سومين باره كه دارم اينجا درخواست گزارش كارآموزي رو ميدم!!! يه سري ميان ميگن داريم، بعدش ميرن و ...
براي سومين بار ميگم : وكيلم؟
من يه گزارش كارآموزي پالايشگاه ميخوام (واحد تبديل كاتاليستي(بنزين سازي و...) و واحد شيرين سازي گاز طبيعي)
البته يه گزارش كارآموزي ديگه هم ميخام!
گزارش كارآموزي پتروشيمي (واحد hdpe , و يا امثالهم!!!)
اگه زحمتي نباشه به اين آدرس بفرستين: methane84@gmail.com
سلام لطفا از كتابهاي زير هركدام كه تونستيد تهيه فرماييد:- Polyoxometalate Chemistry for Nano-Composite Design (Nanostructure Science and Technology) by Toshihiro Yamase and M.T.
سلام لطفا از كتابهاي زير هركدام كه تونستيد تهيه فرماييد:1- Metal-Oxygen Clusters: The Surface and Catalytic Properties of Heteropoly Oxometalates (Fundamental and Applied Catalysis) by John B. Moffat2- Catalysts for Fine Chemical Synthesis, Catalysis by Polyoxometalates (Catalysts For Fine Chemicals Synthesis) by Ivan Kozhevnikov3- Polyoxometalate Chemistry: From Topology via Self-Assembly to Applications by M.T. Pope and Achim Müller4- Polyoxometalate Chemistry for Nano-Composite Design (Nanostructure Science and Technology) by Toshihiro Yamase and M.T. Pope5- Polyoxometalate Molecular Science (NATO Science Series II: Mathematics, Physics and Chemistry) by Juan J. Borrás-Almenar, E. Coronado, Achim Müller, and M.T. Pope6- Catalysts for Fine Chemical Synthesis, Catalysis by Polyoxometalates, Vol. 2 by Ivan Kozhevnikov7- Basic Principles in Applied Catalysis (Springer Series in Chemical Physics) by M. Baerns8- Immobilized Catalysts: Solid Phases, Immobilization and Applications (Topics in Current Chemistry) by W. Bannwarth, D.E. Bergbreiter, B. Desai, and N. End9- Catalysts for Fine Chemical Synthesis, Microporous and Mesoporous Solid Catalysts (Catalysts For Fine Chemicals Synthesis) by Eric G. Derouane and Stanley M. Roberts10- Preparation of Solid Catalysts by Gerhard Ertl, Helmut Knözinger, Jens Weitkamp, and Jens Knozinger
سلام کتاب راجب heat pump,heat Engine میخوام
سلام به دوستان عزیز . کسی از نقش تری اوکیتل آلومینیوم بر فعالیت کاتالیست اطلاعاتی دارید؟ reza.f اگه امکان داره شرح فرایند پتروشیمی امیرکبیر برام بفرست mgs_947@yahoo.com .
سلامشرح فرآیند واحد LLDPE امیرکبیر رو میزارم تو پیغام خصوصی. برو حالشو ببر.
مرسی عزیزم. تو این یکی دو روز میگردم تو آرشیوم حتماً میزارم. بهت قول میدم.سلام
شرح فرآیند واحدHDPE آریاساسول رو بهت میدم شما هم شرح فرآیند واحدHDPE امیرکبیررو بهم بدین
شايد منظورتون هندبوكASM باشه;سلام ببخشید من از کتاب هندبوک فلزات فقط جلد 3 و5 رو میخوام کجا برم که بشه هر جلد جدا دانلود کرد.ممنون.خیلی فوریه![]()
اينجاست:با سلام لطف کن اگه کتاب the properties of gases and liquidsکه تالیف
Robert C. Reid, John M.Prausnitz,Bruce E. Polingهستش رو واسم بگذار فقط دقت کن که حتما ضمیمه ی Aرو داشته باشه چون بدون ضمیمه ی Aشو خودم دارمو اگه این کتاب این ضمیمه رو نداشته باشه بدرد نمی خوره. خیلی لطف می کنی
ضمن تشكر من اين دو كتاب رو مي خواستم :
1- Chemical Process Equipment
2- Rules and Thumb for Chemical Engineering
سلام دوستان مقاله ای درباره کاتالیزور زیگلر - ناتا برای خطی کردن پلی اتیلن اگه مطلبی دارین بزارین ؟
ارائه مدلي براي پيش بيني شرايط تشكيل هيدرات گاز طبيعيسلام
کسی در باره هیدرات گازی چیزی داره؟
موضوعات عمومی
ممنون
سلام و خسته نباشید،من علی زینی وند هستم مدیر سایت ترجمه فنی هستم و قصد دارم چند تا کتاب در زمینه رشته های مختلف مهندسی(ترجیحا مهندسی شیمی- مکانیک سیالات-متالورژی و مهندسی علوم آب )ترجمه کنم ممنون میشم اگه چند تا کتاب که چاپ 2007-2008 باشن به من معرفی کنید.اگه براتون امکان داره به آدرس ایمیلم (ali.zeinivand@gmail.com) ارسال کنید.
ممنون از همکاریتون
www.tarjomehfani.com
ببين اگه منظورت اين كتابه....هنوز هم در Rapidshare هست!سلام
اميدوارم موفق باشيد.
كتاب mineral processing design and operation ميخاستم.سابقا در رپيدشر بوده اما الان برش داشتن.ممنون ميشم اگه كمك كنين
جدیدا مث اینکه سیلابس عوض شده و سیالات 1 و 2 ارائه میشهسلام من مي خواستم بدونم واحد ديناميك سيالات محاسباتي براي بچه هاي مهندسي شيمي ارائه ميشه؟ من خيلي لازم دارم.در مورد المان محدود چي؟همچين واحدي داريم؟
سلام
یه سوال داشتم.اگه بخواهیم روغن روی ورق گالوانیزه رو پاک کنیم جی کار باید کرد؟البته از حلالهای قلیایی و استون استفاده شده اما جواب نداده(حدس میزنم پلیمر تشکیل شده روش)![]()
سلام
کسی در باره هیدرات گازی چیزی داره؟
موضوعات عمومی
ممنون
به این تاپیک بریدبچه ها اگه لطف کنید و درباره انواع کمپرسورهای مورد استفاده در صنعت نفت و گاز و کاربرد آنها در این صنایع مطلبی دارید در این ناپیک بگذارید ممنون می شم. با تشکر از همکاریتون
من یه سری مقاله یا مطلب در مورد heavy oil cracking process
HOC process, احتیاج دارم.طوری که در مورد این فرایند و شرح اون اطلاعات کاملی داشته باشه.هرچه زودتر باشه ممنون میشم