درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

sahar63

عضو جدید
سلام
شما مهندسین محترم نمی تونین کمک کنین؟
می خوام بدونم الکل 100 درصد خالص تو چه صنایعی کاربرد داره؟

سلام- الکل بالای 98% که با مواد خوراکی تهیه می شود برای مصارف پزشکی و خوراکی استفاده می شود.

sahar63

عضو جدید
من خودم یه چیزایی در مورد نرم افزار تاگوچی نوشتم. (از خودم نوشتم ولی منابع انگلیسی هم داره.) اگر به دردتون می خوره می تونم تا هفته دیگه براتون بفرستم.

rahelehr

عضو جدید
سلام- الکل بالای 98% که با مواد خوراکی تهیه می شود برای مصارف پزشکی و خوراکی استفاده می شود.
سلام سحر جان
منظورم الکلیه که 100 دصد خالصیه و بسیار گرون .. در مواد غذایی وجود مقدار کم آب اشکالی نداره
یکی از موارد مصرفش در موتور اتومبیله که اگر الکل مقدار بسیار کمی آب داشته باشه باعث نقص فنی موتور میشه

sara mojtahed

عضو جدید
اگه منو با مقاله و یا مطلبی پیرامون طراحی راکتور پلی اتیلن راهنمایی کنید یه دنیا ممنون می شم

ارا

عضو جدید
سلام
کسی می تونه آدرس یه سایت خوب که راجع به قدرت اسید و بازها اطلاعاتی توش باشه ، معرفی کنه ؟
ممنون:rambo:

sina1

عضو جدید
یه سوال

یه سوال

با سلام
کسی میدونه گرید pp شفاف ایرانی چی هست؟ از چه شرکتی؟
ممنون میشم:gol:

haditavakkoli

عضو جدید
معاوضه استاندارد

معاوضه استاندارد

من چند تا استاندارد سری کامل دارم
astm 2007
iso 99
bsi 2004
din 2004
و ...

حاضرم با استاندارد های دیگه معاوضه کنم هر کی هر چی داره پیام بده

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
کاربر محترم شما این پست رو در کل تالارها ایجاد کرده اید! این خلاف قوانین سایت می باشد در صورت تکرار امتیاز منفی دریافت می کنید.

REZA.F

کاربر بیش فعال
سلام اطلاعات درباره کاتالیست زیگلر ناتا می خوام

دوست عزيز به صفحه 128 كتاب تكنولوژي پليمرها نوشته دكتر وحيد حدادي اصل (آبي رنگ) انتشار دانشگاه امير كبير مراجعه كن چند صفحه توضيح داده.
حتماً ميدونيد كه اين كاتاليستها به اسم دو نفر آلماني و ايتاليايي با عنوان زيگر و ناتا نام گرفت. چون در اون زمان فقط پلي اتيلن سبك (LDPE) تحت فشار بسيار بالا 2700 بار:confused:!!! فرآيند ميشد كه خود مشكلات زيادي رو از لحاظ ايمني در پي داشت. همين چند وقت پيش نزديك خودمون واحد توليد LDPE پتروشيمي لاله تحت اين فشار منفجر شد و آتش گرفت! كه من احساس كردم قيامت شده. ولي با آمدن اين كاتاليست ها (البته در حين فرآيند مصرف ميشن) نوع ديگر پلي اتيلن با فشار بسيار كمتر و خواص بهتر مانند HDPE پلي اتيلن با دانسيته بالا , LLDPE پليمر خطي با دانسيته پايين توليد شد. همين پتروشيمي اميركبير هر 3 نوع پليمر رو توليد ميكنه. ولي بيشترين فروش و سودش مربوط به LLDPE هست. و خدا نكنه اين واحد شات دان بخوره. اون موقع حقوق كارگرها هم ميمونه!

sonajamshidi

عضو جدید
آهن:
[FONT=&quot]Haber, Bosch, Mittasch 1909 / 1913 [/FONT]
Ammonia synthesis​
(1st high-pressure process)​
N2 + 3 H2 2 NH3
نمی دونم چطور میشه اطلاعات جامع را به شما زساند. امکان فرستادن فایل وجود داره؟
با عرض سلام و خسته نباشید
می خواستم اگه اطلاعاتی در مورد کاتالیستهای مورد ایتفاده در میکرو راکتور ها دارید برام بفرستید
ممنون میشم

sonajamshidi

عضو جدید
با عرض سلام و خسته نباشید
می خواستم اگه اطلاعاتی در مورد کاتالیستهای مورد ایتفاده در میکرو راکتور ها دارید برام بفرستید
ممنون میشم

mojtaba_gs

عضو جدید
از راهنمای شما خیلی ممنونم می خواستم بگم که برای کشف این کاتالیست تونستن جایزه نوبل را هم ببرن که در فشار 20barو دمای زیر صد درجه سانتی گراد قادر به پلیمریزاسون اتیلن میباشد . کسی از فرایند تولید پلی اتیلن سبک خطی پتروشیمی امیرکبیر اطلاعاتی دارین ؟ پتروشیمی امیرکبیر کاتالیست رو خودشون تولید میکنن یا از خارج وارد میشه ؟

mehrnaz_khalaji

عضو جدید
کسی میدونه درسی با نام مهندسی پلاستیک چیه؟چند واحد هست؟سر فصلاش چیه؟پیش نیازش چیه؟
(برا پترو شیمی ارائه دادن! )

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
پلاستیک یکی از درس ها هستش.. شما تا حالا شده بگید مهندسی سینتیک؟ مهندسی عملیات واحد؟

REZA.F

کاربر بیش فعال
از راهنمای شما خیلی ممنونم می خواستم بگم که برای کشف این کاتالیست تونستن جایزه نوبل را هم ببرن که در فشار 20barو دمای زیر صد درجه سانتی گراد قادر به پلیمریزاسون اتیلن میباشد . کسی از فرایند تولید پلی اتیلن سبک خطی پتروشیمی امیرکبیر اطلاعاتی دارین ؟ پتروشیمی امیرکبیر کاتالیست رو خودشون تولید میکنن یا از خارج وارد میشه ؟

اين واحد ارزشمند در حال توليد هست. كاتاليست هاي مربوط وارداتي هستند. در ضمن متالوسن هم يكي از كاتالستهاي خطي كننه هست. من خودم عاشق اين كاتاليست ارزشمند هستم. شرح فرآيند اين واحد رو من دارم. ولي يكم تخصصي هست و word هستش. نميتونم رو سايت بزارم.

REZA.F

کاربر بیش فعال
کسی میدونه درسی با نام مهندسی پلاستیک چیه؟چند واحد هست؟سر فصلاش چیه؟پیش نیازش چیه؟
(برا پترو شیمی ارائه دادن! )
بله در مهندسي پليمر درس هايي با عنوان مهندسي پلاستيك و مهندسي الاستومر وجود دارند.
مهندسي پلاستيك 3 واحد هست. وبيشتر به نحوه كار و كنترل دما وويسكوزيته و بازده بيشتر در اكسترودرها و دستگاههاي تزريق (injection) و محسبات مهندسي اونها مربوط ميشه. پيشنياز اين درس رئولوژي هست. در ابتداي اين درس با بعضي از پليمرهاي مهم گرمانرم و گرماسخت و شناخت تاريخچه و خواص وكاربرد آنها آشنا ميشيم. سپس وارد شناسايي انواع سيستم هاي تزريق و اكسترودر ميشيم. و در ادامه معادلات سيالات غير نيوتوني و كنترل فشار در اونها رو بررسي ميكنيم. سپس كاربرد انتقال حرارت در كنترل دماي مذاب ورودي و خروجي و سرعت سرد كردن انواع مذاب ها اعم از لوله يا صفحه يا... بررسي ميشه. و در آخر هم انواع اكسترودر و تزريق و معادلات حاكمه و نمودارهاي مربوط به راندمان بالا در بازي كردن با دما و فشار مذاب بررسي ميشه. همچنين قطعات اكسترودر و نقطه به نقطه اون و تاثير گذاري بر مذاب هم بررسي ميشه. كتاب مهندسي پلاستيك كرافورد كه فارسي هست خيلي خوبه. اما كتاب اصلي كه تدريس ميشه و لاتين هم هست برنهارتbernhart هست. كتابهاي schawrz و middleman هم كتابهاب خوبي هستند.
درسي بسيار كاربردي و شيرين و خيلي هم سخت.
اگه پليمر به زير شاخه هاي 1.آزمايشگاهي، 2.توليد (پليمريزاسيون) در پتروشيمي، و 3.شكل دهي تقسيم بشه. اين از درسهايي هست كه مربوط به قسمت شكل دهي گرانولها (دانه هاي پليمري) در كاربرد انواع وسايل هست. هر كارخونه ي توليد پليمري بخواهيد كار كنيد مسلماً اين دو درس مهندسي پلاستيك و مهندسي الاستومر رو بايد خوب بلد باشيد.
درس مهندسي پليمريزاسيون و رآكتور تو پتروشيمي در فرآيند (پليمريزاسيون) بيشتر به كار مياد.
درسهايي هم مثل خواص فيزيكي و مكانيكي پليمرها و شيمي فيزيك پليمرها بيشتر در آزمايشگاههاي كنترل كيفيت پليمرها كاربرد دارند. البته تمام درس ها به هم ربط دارن و در هر كاربردي همه رو بايد خوب بلد باشيم.

mehrnaz_khalaji

عضو جدید
بله در مهندسي پليمر درس هايي با عنوان مهندسي پلاستيك و مهندسي الاستومر وجود دارند.
مهندسي پلاستيك 3 واحد هست. وبيشتر به نحوه كار و كنترل دما وويسكوزيته و بازده بيشتر در اكسترودرها و دستگاههاي تزريق (injection) و محسبات مهندسي اونها مربوط ميشه. پيشنياز اين درس رئولوژي هست. در ابتداي اين درس با بعضي از پليمرهاي مهم گرمانرم و گرماسخت و شناخت تاريخچه و خواص وكاربرد آنها آشنا ميشيم. سپس وارد شناسايي انواع سيستم هاي تزريق و اكسترودر ميشيم. و در ادامه معادلات سيالات غير نيوتوني و كنترل فشار در اونها رو بررسي ميكنيم. سپس كاربرد انتقال حرارت در كنترل دماي مذاب ورودي و خروجي و سرعت سرد كردن انواع مذاب ها اعم از لوله يا صفحه يا... بررسي ميشه. و در آخر هم انواع اكسترودر و تزريق و معادلات حاكمه و نمودارهاي مربوط به راندمان بالا در بازي كردن با دما و فشار مذاب بررسي ميشه. همچنين قطعات اكسترودر و نقطه به نقطه اون و تاثير گذاري بر مذاب هم بررسي ميشه. كتاب مهندسي پلاستيك كرافورد كه فارسي هست خيلي خوبه. اما كتاب اصلي كه تدريس ميشه و لاتين هم هست برنهارتbernhart هست. كتابهاي schawrz و middleman هم كتابهاب خوبي هستند.
درسي بسيار كاربردي و شيرين و خيلي هم سخت.
اگه پليمر به زير شاخه هاي 1.آزمايشگاهي، 2.توليد (پليمريزاسيون) در پتروشيمي، و 3.شكل دهي تقسيم بشه. اين از درسهايي هست كه مربوط به قسمت شكل دهي گرانولها (دانه هاي پليمري) در كاربرد انواع وسايل هست. هر كارخونه ي توليد پليمري بخواهيد كار كنيد مسلماً اين دو درس مهندسي پلاستيك و مهندسي الاستومر رو بايد خوب بلد باشيد.
درس مهندسي پليمريزاسيون و رآكتور تو پتروشيمي در فرآيند (پليمريزاسيون) بيشتر به كار مياد.
درسهايي هم مثل خواص فيزيكي و مكانيكي پليمرها و شيمي فيزيك پليمرها بيشتر در آزمايشگاههاي كنترل كيفيت پليمرها كاربرد دارند. البته تمام درس ها به هم ربط دارن و در هر كاربردي همه رو بايد خوب بلد باشيم.
ممنون از راهنماییت
ولی هیچ کدوم ازینا که گفتی به ما مربوط نمیشه ! ما اصلا نمیدونیم رئولوژی چیه که بخوایم اینو پاس کنیم!
به نظرتون با همین وسعت برا پتروها ارائه میدن؟!
کسایی که این درس براشون ارائه شده فقط مقدمات نفت و محاسبات پالایش گذروندن و این درس به همراه فرایندهای گاز براشون ارائه شده!

REZA.F

کاربر بیش فعال
رئيس اداره ما هم مهندسي شيمي با گرايش پليمر بوده. پس با اين تفاسير كه درس رئولوژي رو نداشتيد، درس مهندسي پلاستيك شما فقط آشنايي با پليمرها و كاربرد اونها و نحوه كار و شناخت مشخصات دستگاههاي اكسترودر و تزريق رو شامل ميشه. پس كارتون راحت تر شد.
هر اشكالي كه تو اين درس داشتيد بپرسيد اگه بلد بودم جواب ميدم.

REZA.F

کاربر بیش فعال
گفتي درس عمليات واحد. 120 واحد از 156 واحد مهندسي پليمر شبيه مهندسي شيمي هست. عمليات واحد از اون درسهايي هست كه من تو مهندسي شيمي باش حال كردم.

mehrnaz_khalaji

عضو جدید
گفتي درس عمليات واحد. 120 واحد از 156 واحد مهندسي پليمر شبيه مهندسي شيمي هست. عمليات واحد از اون درسهايي هست كه من تو مهندسي شيمي باش حال كردم.

156 واحد چه خبره؟
چند ترمه میخونین؟
احتمالا شما جزوه دوره های قبلی بودین که م.شیمی هم 156 تایی بوده الان که شده 143واحد!

REZA.F

کاربر بیش فعال
من مهندسی صنایع پلیمر خوندم. مال من 150 واحد بود. 4 تا درس 2 واحدی پیش هست که اگه اونا رو کم کنی میشه 148 واحد. ولی اگه 4 تا درس رو پیش بخوره 156 تا میشه.

sami-jun

عضو جدید
visual

visual

سلام من میخوام visual basic رو از اول کار کنم واسه شروع visual 2005 خوبه؟

نیما جون بم کمک کن

mehrnaz_khalaji

عضو جدید
من مهندسی صنایع پلیمر خوندم. مال من 150 واحد بود. 4 تا درس 2 واحدی پیش هست که اگه اونا رو کم کنی میشه 148 واحد. ولی اگه 4 تا درس رو پیش بخوره 156 تا میشه.

ما با کاراموزیمون میشه 146 واحد تو دانشگاه ما به هیچ کی چیزی پیش نخورده !
ولی خدایی با همین 143 واحد درس کمر ادم خم میشه موهاش سفید!

REZA.F

کاربر بیش فعال
خیلی خوبه. مهندسی شیمی پز طاووسه!....
کمر ما هم زیر این بار خمیده شد.... گذشت اما به سختی هم گذشت.
من ریاضی پیش خوردم.

k_siroos

مدیر بازنشسته
Vapor Pressure Chart

Vapor Pressure Chart

با سلام به همه دوستان ؛

نمودار فشار بخار مایعات خالص بر حسب دما ( Vapor Pressure Chart ) معروف به ( COX Chart ) رو لازم دارم . اگر کسی این نمودار رو داره ممنون می شم ...

بالا