درودسلام.من تازه عضو شدم
دانشجوی ترم7 رشته شیمی هستم.میخواستم بدونم.منی که شیمی خوندم میتونم از الان واسه مهندسی داروسازی بخونم؟
سلام
من مطلب آموزشی در ارتباط با سیستم های اطفای حریق میخواستم به خصوص روش طراحی سیستم های F & G
ممنون
درودسلام دوستان
براي درس مدلسازي و شبيه سازي دوره ارشد يه پروزه يا يه موضوع ميخاستم كه بخام روش كار كنم ممنون ميشم كمكم كنين![]()
درودممنون از راهنماییتون دوست عزیزم
ولی من روابط مربوط به افت فشار در ××××مبدل صفحه ای ×××رو میخوام این فایلهایی که گذاشتین مربوط به shell & tube هستش.
سلام دوستان
براي درس مدلسازي و شبيه سازي دوره ارشد يه پروزه يا يه موضوع ميخاستم كه بخام روش كار كنم ممنون ميشم كمكم كنين![]()
اقاي مهندس ممنون ميشم كمكم كنين كه از كجا بايد شروع كنم چون من ترم اول ارشد هستم و براي پروزه تا اخر ابان ماه وقت دارمسلام
پیشنهاد میکنم روی واحدهای پالایشگاههای گاز کار کنین
وزارت نفت دو پروژه داره یکی با نام طراحی پالایشگاه گاز با نشان ملی و دیگری طراحی پالایشگاه نفت(مایعات گازی) با نشان ملی
که ظاهرا قرارگاه خاتم میخواد روی ان کار کنه
کار کردن روی این پروژه ها این مزیت را داره که در اینده بازار کار خوبی دارید
و همچنین در خارج از ایران هم بخواین برین خوب تحویلتون میگیرن
توی این سایت دو تاپیک مربوط به این دو موضوع هست که یه مدتی چند نفری روی ان کار کرده اند و مطالب اولیه و مقدماتی انجام شده
اگر خواستید من میتونم توی اجرا بخشی از کار را کمکتون بکنم. از چند نفر از دوستان هم دعوت میکنیم توی همان دو تا
یک این سایت کمکتون بکنن
سلام دوستان
من رشته ام شیمی نیست و اصلا از شیمی سر در نمیارم و همون چیزایی هم که دبیرستان خوندیمو یادم رفته میخواستم راجع به جواب سوال زیر توضیج بدین
سوال : چند گرم اسید سولفوریک نیازه تا 10 گرم سدیم هیدروکسید رو خنثی کنه
جواب :
واکنش :
H2SO4 + 2NaOH --> Na2SO4 + 2H2O
10g(1mol/40g NaOH)(1mol H2SO4/2mol NaOH)(98.09g H2SO4/1mol) = 12.3g H2SO4
میخواستم بدونم که 12.3 چی جوری به دست اومده - اگر لطف کنید با جزییاتش توضیح بدین ممنون میشم و دوم این که یه توضیح کلی راجع به فرمول بالا و فرآیند بالا بگین
خیلی ممنون
سلام دوستان
من دانشجوی ارشد شیمی کاربردی هستم.میخواستم اگه زحمتی نیس لطف کنید و حل تمرین درس عملیات واحد مک کیب یا تریبال یا هرکتابی که میشناسید رو بذارید؟ فارسی اگه باشه که خیلی محشرهاگرم لاتین بود بازم ممنون
![]()
سلام
قبل در درخواستتون خوب بود ابتدا قسمت کتاب های مهندسی شیمی رو نگاهی می انداختید:
كتاب انتقال جرم تريبال و حل تمرين آن
ببخشید پوریا جان دیگه عجله ای شدممنون از لطفت
لینک کتاب انتقال جرم تریبال و حل تمرین آن، میره به صفحه اصلی تالار
سلام دوستان
من کتاب Heat Exchanger Design Handbook-Kuppan احتیاج دارم ولی متاسفانه تمام لینکهای دانلود این کتاب تو سایت غیر فعال شدن
با تشکر فراوان
سلام دوستان لطفاً ترجمه جمله ی زیر
CFD modeling of the effect of polymer elasticity on residual oil saturation at the pore-scale
آیا میشه : مدلسازی cfd اثر پلیمر های کششی بر باقیمانده ی نفت اشباع در ابعاد حفره؟؟؟
به نظرم در اینجا از نفت باقیمانده در مخازن صحبت می کنه؛ البته تخصص من نیست ولی فکر می کنم میخواد مطالعه CFD رو انجام بده که اثر الاستیسیته پلیمری رو روی میزان اشباع شدن نفت باقی مانده در مخازن در مقیاس حفره ای بررسی کنه.سلام دوستان لطفاً ترجمه جمله ی زیر
CFD modeling of the effect of polymer elasticity on residual oil saturation at the pore-scale
آیا میشه : مدلسازی cfd اثر پلیمر های کششی بر باقیمانده ی نفت اشباع در ابعاد حفره؟؟؟