درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
از دوستان اگر کسی این کتاب را در کتابخانه شخصیش دارید ما را بی بهره نگذارد:
Dynamics and Control of Chemical Reactors and Distillation Columns

the_lord

عضو جدید
سلام
کسی میتونه این سوالا رو که مربوط به درس انتقال جرم هست حل کنه :

1-[FONT=&quot] [/FONT]مخلوطي از دو گاز A و B با كسر جرمي 75/0 = wA وجود دارد. اگر سرعت اجزا A و B به ترتيب برابر m/s 3 و m/s 6 باشد، سرعت متوسط جرمي مخلوط بر حسب m/s چقدر است.
2-[FONT=&quot] [/FONT]شكست NH3(A) در يك بستر كاتاليست با واكنش سريع 2NH3→N2+3H2 منجر به توليد N2(B) و H2(C) مي شود. مقدار NA/(NA+NB+NC) چقدر خواهد شد.
3-[FONT=&quot] [/FONT]در يك مخلوط گازي دوجزئي با نفوذ متقابل cm2/s 185/0DAB= و cm 20Z=، mmHg 100PA1= و mmHg 50PA2= است. مقدار NA را محاسبه كنيد.
4-[FONT=&quot] [/FONT]فرض كنيد در دو صفحه كه به فاصله mm 3 از يكديگر قرار دارند مخلوط اكسيژن – ازت در فشار اتمسفري و دماي °C 25 با غلظت اكسيژن 10 و 20 درصد حجمي قرار دارد. شار نفوذي اكسيژن را در صورتي كه ازت نفوذ نكند بدست آوريد.
لطفا هر چه زودتر

ممنون

راستش من این درسو 3 ترم پیش پاس کردم واصلا فرمولهاش در دسترسم نیست
سوالا ساده هست فقط جایگذاری توی فرمول داره
شما که رشتتون عمرانه مسایل انتقال جرم واسه چیتونه ؟

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
سلام
کسی میتونه این سوالا رو که مربوط به درس انتقال جرم هست حل کنه :

1-مخلوطي از دو گاز A و B با كسر جرمي 75/0 =wA وجود دارد. اگر سرعت اجزا A و B به ترتيب برابر m/s 3 و m/s 6 باشد، سرعت متوسط جرمي مخلوط بر حسب m/s چقدر است.
2-شكست NH3(A) در يك بستر كاتاليست با واكنش سريع 2NH3→N2+3H2 منجر به توليد N2(B) و H2(C) مي شود. مقدار NA/(NA+NB+NC) چقدر خواهد شد.
3-در يك مخلوط گازي دوجزئي با نفوذ متقابل cm2/s 185/0DAB= و cm 20Z=، mmHg 100PA1= و mmHg 50PA2= است. مقدار NA را محاسبه كنيد.
4-فرض كنيد در دو صفحه كه به فاصله mm 3 از يكديگر قرار دارند مخلوط اكسيژن – ازت در فشار اتمسفري و دماي °C 25 با غلظت اكسيژن 10 و 20 درصد حجمي قرار دارد. شار نفوذي اكسيژن را در صورتي كه ازت نفوذ نكند بدست آوريد.
لطفا هر چه زودتر

ممنون

1. فکر میکنم یکی از سرعت هات باید منفی باشه. صورت مسئله رو دوباره چک کن.
  2. 1/3
  3. برای نفوذ متقابل داریم : (N=D/R/T/z*(PA-PB جاگذاریش با خودت
  4. D رو ندادی. بعد که دادی از طریق فرمول 2-22 کتاب جرم تریبال ترجمه دکتر سهرابی حلش کن.

sajad1364

عضو جدید
سلام
ميخواستم ببينم مقالاتي در مورد مشكلات هيدرات متان در خطوط لوله داري؟

مقالاتي درباره ي هيدرات متان در خطوط لوله ميخواستم،اگه لطف كني ممنون ميشم.
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=42365&highlight=هیدرات+متان
اینم هست اگه بدردت میخوره تا آپلود کنم :
داده های تعادلی شرایط تشکیل هیدرات برای دی اکسید کربن و مخلوط دی اکسید کربن و متان در حضور متانول

ضمنا کتاب campbel جلد 1 و 2 هم در مورد هیدرات متان توضیح داده . میتونید مراجعه کنید

آخرین ویرایش:
دستت درد نكنه همينو اگه ميشه آپلود كن يه اطلاعات كلي ازش در ميارم
درست ميگي ولي اگه جاي من بودي نظرت عوض ميشد آخه كار تحقيقاتي من در كارخانه الكل سازيه و بيشتر جنبه ي صنعتي و چگونگيه ساختار مورد بحثه
وقتي هم كه ميام خونه براي نت گردي به يك ساعتم شايد نرسه البته اين امر تا چند روز ديگه بيشتر دوام نداره
اگه بازم راهنماييم كني (كنيد) ممنون ميشم چون منم مث خودتون جوونمو جوياي نام ;)
خدمت شما :

http://www.MegaShare.com/458590

.:Your Password is:.

iran-eng

the_lord

عضو جدید
سلام
لطفا جواب ها رو با راه حل اگه میشه بدین چون من رشتم عمرانه و به کتاب دسترسی ندارم و در ضمن سوالا رو چک کردم مشکلی ندارن

aigin

کاربر فعال
:w30:سلام به همه دوستان عزيزم
كتاب يا مقاله اي رو كه مد نظر داريد و نمي تونيد بيابيد، نام كتاب و مولفش رو بهم بديد تا براتون بذارم.
هر چي خدا بخواد...
يا علي
سلام.كتاب انتقال حرارت ارپاچي و حل تمرين ان رو ميخواهم.پير جو زحمت حل تمرين رو كشيده بود ولي تعداد خيلي كمي از تمرينها بود وتعدادي HOMEWORK.بود.
همچنين اگر امكان داره حل تمرين تمام فصول طراحي راكتور اشپيل رو برام بذار. خيلي ممنون.

aras

عضو جدید
سلام
آقا من دنبال این کتاب هستم
Thermodynamics of Solids, 2nd Ed. by Richard A. Swalin (Hardcover - Dec 15, 1972)
کتاب ترمودینامیک از ریچارد سوالین
اگه بتونید برام بزارین یه عمر ممنون میشم

mechanici2

عضو جدید
خسته نباشی مهندس عادلی نسب
غرض از مزاحمت من مکانیک خوندم الان واسه پایان نامم شدیدا کارم گیر کرده!چون موضوعم FGMهستش تو اینترنتم هیچ چیز دندون گیری گیرم نیومده!دنبال این کتاب میگردم
Functionally Graded Materials: Design, Processing and Applications
By Yoshinari Miyamoto, W.A. Kaysser, B.H. Rabin, A.
یا هر کتاب دیگه ای که راجع به اصول پایه FGMباشه نه چیزای خیلی تخصصی ممنون میشم کمکم کنی
Email:kamii_333@yahoo.com
دستت درد نکنه خیر از جوونیت ببینی!

rahelehr

عضو جدید
یک سوال از مهندسین شیمی

یک سوال از مهندسین شیمی

با سلام
و خسته نباشین
یه سوال از حضورتون داشتم
می خواستم بدونم چه کارخونه ها و فرایند های صنعتی بزرگی رو ما در کشور داریم که الکل به عنوان محصول جانبی تولید بشه؟

منظورم از الکل ،الکل های معروف هست مثل اتانول یا بوتانول (البته ایزومرهاش هم اگه باشن مهم نیست.. در کل منظورم هر نوع الکلی هست که به عنوان محصول جانبی و در مقیاس بزرگ تولید بشه)
ممنونم

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
فرآیندهایی مثل آلکیلاسیون نیاز به موادی مانند الفین ها و الکل ها دارد که تا اضافه شدن یک رادیکال آلکیل به هیدروکربن ها صورت بگیرد برای این کار از واحدهای الفینی که در عسلویه می باشد بسیار استفاده می شود.
همچنین فرآیند دی هیدراسیون و ....

varesh

عضو جدید
با عرض سلام و خسته نباشید:
من مقدمه ای در مورد "همزن ها" میخوام!! خواهشا" یه نفر کمک کنه!!!;););)

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
واحد هايي كه قصد توليد شكر دارند و يا انهايي كه از چغندر ، قند توليد ميكنند باي پروداكتي بنام ملاس دارند كه از ان الكل استحصال ميشود مثل مجموعه نيشكر اهواز متعلق به توسعه نيشكر كه 33000000 ليتر اتانول توليد مينمايند.
با سلام
و خسته نباشین
یه سوال از حضورتون داشتم
می خواستم بدونم چه کارخونه ها و فرایند های صنعتی بزرگی رو ما در کشور داریم که الکل به عنوان محصول جانبی تولید بشه؟

منظورم از الکل ،الکل های معروف هست مثل اتانول یا بوتانول (البته ایزومرهاش هم اگه باشن مهم نیست.. در کل منظورم هر نوع الکلی هست که به عنوان محصول جانبی و در مقیاس بزرگ تولید بشه)
ممنونم

saeed63

عضو جدید
با سلام
و خسته نباشین
یه سوال از حضورتون داشتم

ممنونم

با سلام
روش های گوناگونی برای تولید اتانول وجود داره اما در ایران از تخمیر ملاس تولید می شه و بوتانول و سایر ایزومرهایش با توجه به نیاز بازار در واحد 2EH پتروشیمی اراک تولید میشه.
سایر الکل ها به صورت تجاری در ایران تولید نمی شود(به جز متانول)
یک واحد تولید پروپانول هم فکر می کنم تا 3 سال اینده در اراک راه اندازی شود(با توجه به طرح توسعه پالایشگاه اراک و تولید پروپیلن جهت استفاده در پتروشیمی خمین)

سلام
اطلاعاتی در مورد بیوراکتور ها و کاربرد آنها در مهندسی شیمی می‌خواستم متشکرم
اگه این مقاله رو خواستی تا واست آپلود کنم

انتقال اکسیژن در بیوراکتور هواگرد سه فازی گاز - مایع - جامد

خلاصه مقاله:
امروزه در فرایندهای گوگردزدایی زیستی از امولسیون های آب در برشهای نفتی به همراه میکروارگانیسمهای تثبیت شده جهت فراهم آوردن شرایط مناسب رشد میکروارگانیسم ها و بهبود فرایند استفاده می گردد راکتورهای هواگرد با توجه به مزایای آنها در فرایند گوگرد زدایی بکار برده شده اند، با توجه به اهمیت انتقال اکسیژن در این بیوراکتورها، در این تحقیق به بررسی اثر ذرات جامد آلژینات کلسیم (به عنوان پایه بکار رفته در تثبیت میکروارگانیسم ها) بر انتقال اکسیژن در بیوراکتورهایهواگرد با گردش داخلی حاویمحیط میکروامولسیون آب در دیزل ایزوماکس( به عنوان محیط مدل سرد فرایند گوگردزدایی زیستی برشهای نفتی) پرداخته شده است. جهت بررسی اثر اندازه ذرات بر انتقال اکسیژن از آلژینات کلسیم با قطر 2-3mm و دانسیته 1021Kg/m3، با بار جامد 5، 10 و 15 درصد حجمی و میکروارمولسیون 20 درصد حجمی آب در دزل ایزوماکس استفاده گردید. بر اساس این حقیق با افزایش سرعت هوادهی Vg از (0/01 تا 0/05ms( برای تمامی مقادیر مختلف بار جامد بکار رفته (تا 15 درصد)، ضریب انتقال اکسیژن افزایش می یابد. نتیاج این تحقیق نشان داد که ذرات جامد آلژینات کلسیم با قطر 2-3mm اثر منفی بر انتقال اکسیژن داشته و با افزایش بار جامد، ضریب انتقال اکسیژن بدلیل بهم پیوستن حبابها و کاهش سطح تماس ویژه حبابها کاهش می یابد.

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
دستت درد نكنه ولي براي داونلود به مشكل برخوردم
ميدوني وقتي free ميزنم البته بعد از اينكه pass وارد ميكنم هيچ اتفاقي نمي افته!:que:
نمي توني تو يه سايت ديگه آپ كني؟

من دانلودش کردم مشکل نداشت.
اینم لینک رپیدشر خدمت شما
http://rapidshare.com/files/133478068/aa5dba2667046969.pdf.html

hojat_ce

عضو جدید
اگر امکانش است حل المسایل استاتیک بیرجانسون ویرایش هفت را قرار بدهید به شدت به آن نیازمندم
لینک دانلود آن در سایت خراب است . متشکرم

Oil Engineer

عضو جدید
سلام خسته نباشید
ممنون میشم اگه یه لینک برا کتاب کنترل فرآیند کاپل بذارید.
خیلی ممنون

Hamid Reza.M

مدیر بازنشسته
خسته نباشی مهندس عادلی نسب
غرض از مزاحمت من مکانیک خوندم الان واسه پایان نامم شدیدا کارم گیر کرده!چون موضوعم FGMهستش تو اینترنتم هیچ چیز دندون گیری گیرم نیومده!دنبال این کتاب میگردم
Functionally Graded Materials: Design, Processing and Applications
By Yoshinari Miyamoto, W.A. Kaysser, B.H. Rabin, A.
یا هر کتاب دیگه ای که راجع به اصول پایه FGMباشه نه چیزای خیلی تخصصی ممنون میشم کمکم کنی
Email:kamii_333@yahoo.com
دستت درد نکنه خیر از جوونیت ببینی!

این کتابو نتونستم پیدا کنم........ولی چند تا کتاب در مورد FGM پیدا کردم.امیدوارم که به دردتون بخوره

Link

apache_big

عضو جدید
من اطلاعاتی درباره گاز HFC-134a می خواستم

من اطلاعاتی درباره گاز HFC-134a می خواستم

سلام بر همی دوستان
من اطلاعاتی درباره طرزتولیدصنعتی گاز HFC-134a می خواستم

saeidsaeid

عضو جدید
:w30:سلام به همه دوستان عزيزم
كتاب يا مقاله اي رو كه مد نظر داريد و نمي تونيد بيابيد، نام كتاب و مولفش رو بهم بديد تا براتون بذارم.
هر چي خدا بخواد...
يا علي
سلام دوست عزیز
آیا برای استفاده ازrapidshare باید کارخاصی انجام داد.چرا همش error میده.
من کتاب gas turbin performance رو می خواستم.

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز
آیا برای استفاده ازrapidshare باید کارخاصی انجام داد.چرا همش error میده.
من کتاب gas turbin performance رو می خواستم.

نه عزیزم
باید منتظر وایسی تا تایمری رو که از طریق free بودن انتخاب کردی, به زممان صفر برسه
بعد دانلود کنی
روزانه هم میگن محدودیت دانلود داره
100 mb, اما من خودم تو یه روز ازش بالای 250 میگ دانلود کردم, البته تو سه پارت :w01:

banad

عضو جدید
با سلام خدمت شما دوست گرامی ، لطفاً اگر امکان دارد کتاب با مشخصات زیر را برایم پیدا نمایید. ممنون
عنوان :
Guide to Storage Tanks and Equipment
نویسنده :
Bob Long, Bob Gardner
ISBN: 978-1-86058-431-2
Paperback 588 pages June 2004

بالا