سلام
کسی میتونه این سوالا رو که مربوط به درس انتقال جرم هست حل کنه :
1-مخلوطي از دو گاز A و B با كسر جرمي 75/0 =wA وجود دارد. اگر سرعت اجزا A و B به ترتيب برابر m/s 3 و m/s 6 باشد، سرعت متوسط جرمي مخلوط بر حسب m/s چقدر است.2-شكست NH3(A) در يك بستر كاتاليست با واكنش سريع 2NH3→N2+3H2 منجر به توليد N2(B) و H2(C) مي شود. مقدار NA/(NA+NB+NC) چقدر خواهد شد. 3-در يك مخلوط گازي دوجزئي با نفوذ متقابل cm2/s 185/0DAB= و cm 20Z=، mmHg 100PA1= و mmHg 50PA2= است. مقدار NA را محاسبه كنيد.4-فرض كنيد در دو صفحه كه به فاصله mm 3 از يكديگر قرار دارند مخلوط اكسيژن – ازت در فشار اتمسفري و دماي °C 25 با غلظت اكسيژن 10 و 20 درصد حجمي قرار دارد. شار نفوذي اكسيژن را در صورتي كه ازت نفوذ نكند بدست آوريد.
لطفا هر چه زودتر
ممنون
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=42365&highlight=هیدرات+متانمقالاتي درباره ي هيدرات متان در خطوط لوله ميخواستم،اگه لطف كني ممنون ميشم.
توی اون یکی تاپیک جوابتونو دادمسلام
ميخواستم ببينم مقالاتي در مورد مشكلات هيدرات متان در خطوط لوله داري؟
خدمت شما :دستت درد نكنه همينو اگه ميشه آپلود كن يه اطلاعات كلي ازش در ميارم
درست ميگي ولي اگه جاي من بودي نظرت عوض ميشد آخه كار تحقيقاتي من در كارخانه الكل سازيه و بيشتر جنبه ي صنعتي و چگونگيه ساختار مورد بحثه
وقتي هم كه ميام خونه براي نت گردي به يك ساعتم شايد نرسه البته اين امر تا چند روز ديگه بيشتر دوام نداره
اگه بازم راهنماييم كني (كنيد) ممنون ميشم چون منم مث خودتون جوونمو جوياي نام![]()
سلام.كتاب انتقال حرارت ارپاچي و حل تمرين ان رو ميخواهم.پير جو زحمت حل تمرين رو كشيده بود ولي تعداد خيلي كمي از تمرينها بود وتعدادي HOMEWORK.بود.سلام به همه دوستان عزيزم
كتاب يا مقاله اي رو كه مد نظر داريد و نمي تونيد بيابيد، نام كتاب و مولفش رو بهم بديد تا براتون بذارم.
هر چي خدا بخواد...
يا علي
یه لینک خدمت شمابا عرض سلام و خسته نباشید:
من مقدمه ای در مورد "همزن ها" میخوام!! خواهشا" یه نفر کمک کنه!!!![]()
با سلام
و خسته نباشین
یه سوال از حضورتون داشتم
می خواستم بدونم چه کارخونه ها و فرایند های صنعتی بزرگی رو ما در کشور داریم که الکل به عنوان محصول جانبی تولید بشه؟
منظورم از الکل ،الکل های معروف هست مثل اتانول یا بوتانول (البته ایزومرهاش هم اگه باشن مهم نیست.. در کل منظورم هر نوع الکلی هست که به عنوان محصول جانبی و در مقیاس بزرگ تولید بشه)
ممنونم
با سلام
و خسته نباشین
یه سوال از حضورتون داشتم
می خواستم بدونم چه کارخونه ها و فرایند های صنعتی بزرگی رو ما در کشور داریم که الکل به عنوان محصول جانبی تولید بشه؟
منظورم از الکل ،الکل های معروف هست مثل اتانول یا بوتانول (البته ایزومرهاش هم اگه باشن مهم نیست.. در کل منظورم هر نوع الکلی هست که به عنوان محصول جانبی و در مقیاس بزرگ تولید بشه)
ممنونم
اگه این مقاله رو خواستی تا واست آپلود کنمسلام
اطلاعاتی در مورد بیوراکتور ها و کاربرد آنها در مهندسی شیمی میخواستم متشکرم
دستت درد نكنه ولي براي داونلود به مشكل برخوردم
ميدوني وقتي free ميزنم البته بعد از اينكه pass وارد ميكنم هيچ اتفاقي نمي افته!
نمي توني تو يه سايت ديگه آپ كني؟
خسته نباشی مهندس عادلی نسب
غرض از مزاحمت من مکانیک خوندم الان واسه پایان نامم شدیدا کارم گیر کرده!چون موضوعم FGMهستش تو اینترنتم هیچ چیز دندون گیری گیرم نیومده!دنبال این کتاب میگردم
Functionally Graded Materials: Design, Processing and Applications
By Yoshinari Miyamoto, W.A. Kaysser, B.H. Rabin, A.
یا هر کتاب دیگه ای که راجع به اصول پایه FGMباشه نه چیزای خیلی تخصصی ممنون میشم کمکم کنی
Email:kamii_333@yahoo.com
دستت درد نکنه خیر از جوونیت ببینی!
سلام دوست عزیزسلام به همه دوستان عزيزم
كتاب يا مقاله اي رو كه مد نظر داريد و نمي تونيد بيابيد، نام كتاب و مولفش رو بهم بديد تا براتون بذارم.
هر چي خدا بخواد...
يا علي
سلام دوست عزیز
آیا برای استفاده ازrapidshare باید کارخاصی انجام داد.چرا همش error میده.
من کتاب gas turbin performance رو می خواستم.