درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
خسته نباشید. اگه مقاله ای در مورد بررسی افزودنیهای بنزین و تاثیری که هر کدوم روی بنزین میزارن دارید ممنون می شم واسه من بزارید و منوکمک کنید

آقای نیما ممنون میشم واسم بزارید. خیلی به من کمک می کنید. راستش من خیلی وقته که دارم سرچ می کنم اما یه مقاله ی دهن پر کن که بخوام بزارم توی پروژم . بازم مرسی. لطف می کنید واسه من بزارید این مقاله رو
یادمه که توی همین سایت یکی در همین زمینه مطلب خواسته بود و من براش گذاشتم ، دیگه خودت زحمت بکش و پیداش کن

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
Agha in file ro chetor DL konam?
دوست عزیز فارسی بنویس
بعدش هم کدوم فایل رو دانلود کنی؟
اگه با هر پستی مشکل داری ، نقل قولش کن تا متوجه بشیم راجع به کدوم پست صخبت میکنی
از همه اینها گذشته ، من نگاه کردم ، توی این تاپیک هنوز چیزی واسه دانلود نیست :question:

با سلام
چند تا مقاله در مورد مدلسازی راکتورهای بستر سیال و اکسیداسیون جزیی متان در بستر سیال میخواستم
ممنون
kazem530@gmail.com
این بدردت میخوره ؟
سنتز کاتالیست، ساخت و مدلسازی راکتورهای بسترسیال جهت اکسایش متانول به فرمالدئید

خلاصه مقاله:

فرمالدئید یکی از ترکیبات شیمیایی با ارزش و پر مصرف در صنعت پتروشیمی است. که همواره بررسی و بهینه سازی فرایند های تولید آن بخش وسیعی از تحقیقات را در برگرفته است . در مقاله حاضر اکسایش جزئی متانول به فرمالدئید با استفاده از کاتالیست اکسیدآهن - اکسید مولیبدن در محدودۀ دمایی 410ºc-270 در یک راکتور مداوم بستر سیال مورد بررسی قرار گرفته است. کاتالیست مورد نیاز جهت انجام فرایند، طی یک فرایند هم رسوبی از محلولهای قطبی مولیبدات امونیوم و نیترات آهن تهیه گردیده است. به منظور افزایش استحکام و مقاومت مکانیکی کاتالیست سنتز شده، عمل تلقیح با نیترات بیسموت روی آن صورت گرفته و سپس مجدداً تکلیس گردیده است تا جهت انجام واکنش در بستر سیال قابل استفاده باشد . در طی انجام واکنش تاثیر پارامترهای مختلف نظیر دما ، سرعت ظاهری گاز و در صد خوراک ، بر روی سرعت واکنش و ظرفیت عملیاتی راکتور مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج تجربی حاصله با نتایج بدست آمده از مدلهای ارائه شده برای راکتورهای بستر سیال مقایسه گردیده است. در نهایت بهترین مدل منطبق بر عملکرد راکتور مشخص گردیده است.

سلام اقا نیما پس مطلب چی شد. مطلبتان درباره راکتورهای بستر سیال
ببخشیدا فقط در حد حرف بود .نه عمل
بابا دمت گرم من بیشتر از این به کرم شما باور داشتم.:victory::w27::w32:
شرمنده من فراموش کردم
یه پیغام بهم میدادی خوب ! :redface:

chemeng530

عضو جدید
مرسی نیما جان میتونی این مقالات رو برام فایلشو گیر بیاری :
[1] Mc gill university. Effect of bubble interaction on interphase mass transfer in gas fluidized beds
[2]. Effect of bubble interaction on interphase mass transfer in gas fluidized beds
university british columbia
[3]. Interphase mass transfer in a gas fluidized bed.Mc Gill .
[4]. A note on bubble clouds in fluidized beds
Mc gill
نویسنده مفالات فوق J.R Grace می باشد
مرسی و تشکر

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
درخواس کمک از تمامی کاربران فعال شیمی و مدیران

درخواس کمک از تمامی کاربران فعال شیمی و مدیران

سلام به همگی
من حدودن 4 ساعت پیش یه درخواست کمک تو بخش باشگاه مهندسان ایران کردم و تا الان هیچ پاسخی ندیدم
خوشبختانه این بخش فعالترین بخشه ( بخش مهندسی شیمی رو میگما ) میشه یه سر اونجا بزنین و اگه میشه کمکی بهم کنین و منو از شرمندگی در بیارین ؟

مرسی نیما جان میتونی این مقالات رو برام فایلشو گیر بیاری :
[1] Mc gill university. Effect of bubble interaction on interphase mass transfer in gas fluidized beds
[2]. Effect of bubble interaction on interphase mass transfer in gas fluidized beds
university british columbia
[3]. Interphase mass transfer in a gas fluidized bed.Mc Gill .
[4]. A note on bubble clouds in fluidized beds
Mc gill
نویسنده مفالات فوق J.R Grace می باشد
مرسی و تشکر
مقاله های سایت ساینس دایرکت رو میتونی از استاداتون بخوای تا واست دانلود کنن
آخه اکثر دانشگاهها عضو این سایت هستن و استادا یوزر پسور رو دارن و میتونن دانلود کنن
ضمنا توی همین سایت خودمون هم چندین جا آموزش دانلود از سایت ساینس دایرکت رو داده به همراه یوزر پسورد!!!! (توی سایت خودمون با کلمه science direct جستجو کن ) من خودم امتحان نکردم . یه چک کن ببین میتونی دانلود کنی ازش یا نه . اگه شد خبرم کن ;)

سلام به همگی
من حدودن 4 ساعت پیش یه درخواست کمک تو بخش باشگاه مهندسان ایران کردم و تا الان هیچ پاسخی ندیدم
خوشبختانه این بخش فعالترین بخشه ( بخش مهندسی شیمی رو میگما ) میشه یه سر اونجا بزنین و اگه میشه کمکی بهم کنین و منو از شرمندگی در بیارین ؟
اونجا جوابتو دادم که !
ولی بعید میدونم اینورا جواب بگیری . آخه ربطی به مهندسی شیمی نداره
هر کسی هم واست چیزی گیر بیاره جستجو کرده تو اینترنت . خودت بگرد ببین حتما گیرت میاد

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
سلام به همگی

کدوم سوالو میگی؟

آخرین ویرایش:

RMY

عضو جدید
ممنون میشم اگه یه مقاله در مورد گازهای گلخانه ای به من بدید(اطلا عات کامل و با کاربردش میخوام)

Schneider

مدیر بازنشسته
Answer

Answer

هند بوکی در مورد Blow Molding مي خواستم
ممنونم
سلام...
فکر میکنم منظورتون Flow Modeling بوده که اشتباها دستتون به کلید B خورده!
در کل اینترنت با همین عنوان لینک زیر در دسترس ترینه و خیلی بعیده چیز بهتر پیدا بشه؛

http://www.4shared.com/file/3310443...ing_for_Chemical_Reactor_Engineering.html?s=1
عکس کتاب هم در همین صفحه هست....میتونید با کدISBN (شابک!!) به شماره ی:0125769601 در گوگل Search کنید و ببینید آیا همون کتابه مورد نظر شما ست یا نه.
مخصوصا حتما به Amazon.com هم سر بزنید.
در ضمن کتابی با عنوان Multiphase Flow Handbook هم سراغ دارم(پارسال خودم دانلود کردم بخاطر جریانهای Turbulent , بد نیست ....خوب دسته بندی کرده....خواستی بگو لینک اونو بهت معرفی کنم)

ممنون میشم اگه یه مقاله در مورد گازهای گلخانه ای به من بدید(اطلا عات کامل و با کاربردش میخوام)
همونجور که اشکان جان واست گذاشتن ، CO2 یکی از گازهای گلخانه ایه
یه جستجو تو گوگل کلی مطلب واست در مورد CO2 میاره
خدمت شما :
http://www.parsbiology.com/view.aspx?tid=3&cid=21&sid=28
با کلمه متان هم میتونی جستجو کنی . متان هم یکی دیگه از گازهای گلخانه ایه :
http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%AF%D8%A7%D8%B2%D9%87%D8%A7%DB%8C_%DA%AF%D9%84%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87%E2%80%8C%D8%A7%DB%8C
تازه گویا جدیدا از دی اکسید کربن واسه تولید پلاستیک و بنزینم استفاده میشه !!
http://217.219.125.60/vb/showthread.php?t=5667

آخرین ویرایش:

Industrial.Eng-86

عضو جدید
درخواست کمک از شیمی دانان

درخواست کمک از شیمی دانان

سلام من چند سوال داشتم که اگه در حلش کمکم کنین ممنوم میشم;)
1) چرا مس با گرم شدن نارساناتر و آلومینیوم با گرم شدن رساناتر میشود؟
2) در یک ماده پلیمری و یک ماده سرامیکی چه پیوندهایی وجود دارد؟
3) HCP مخفف چیست ؟
اگر سایتی هم در رابطه با این موارد می شناسید لطفا معرفی کنید
آخه مثلا موضوعات تحقیق هستند..........................................

سلام من چند سوال داشتم که اگه در حلش کمکم کنین ممنوم میشم;)
1) چرا مس با گرم شدن نارساناتر و آلومینیوم با گرم شدن رساناتر میشود؟
2) در یک ماده پلیمری و یک ماده سرامیکی چه پیوندهایی وجود دارد؟
3) HCP مخفف چیست ؟
اگر سایتی هم در رابطه با این موارد می شناسید لطفا معرفی کنید
آخه مثلا موضوعات تحقیق هستند..........................................
در مورد سوال شماره 1 واسه آلومینیوم مطمئنید ؟
واسه مس دلیلش پیوند بین مولکولیشونه
چون هر چی گرم تر میشه جنبش مولکولی بیشتر میشه و فاصلشون از هم بیشتر . مربوط به اوربیتال خالی و از این حرفا میشه که الان یادم نیست
آرایش اوربیتالی رو رسم کن به یه نتایجی میرسی
2) توی تالار پلیمر بپرسی بهتره . واسه مواد پلیمری کووالانسیه دیگه
3) این در چه زمینه ای و چه مبحثی و چه فرمولی هست ؟ دقیقا با همین حروف بزرگ نوشته میشه ؟

Industrial.Eng-86

عضو جدید
در مورد سوال شماره 1 واسه آلومینیوم مطمئنید ؟
واسه مس دلیلش پیوند بین مولکولیشونه
چون هر چی گرم تر میشه جنبش مولکولی بیشتر میشه و فاصلشون از هم بیشتر . مربوط به اوربیتال خالی و از این حرفا میشه که الان یادم نیست
آرایش اوربیتالی رو رسم کن به یه نتایجی میرسی
2) توی تالار پلیمر بپرسی بهتره . واسه مواد پلیمری کووالانسیه دیگه
3) این در چه زمینه ای و چه مبحثی و چه فرمولی هست ؟ دقیقا با همین حروف بزرگ نوشته میشه ؟
3) در زمینه ساختمان بلوری و شش گوشه ای فشرده است.
این جوابا خیلی به تحقیقم کمک میکنه .................میتونم باهاشون یک سمینار 2 روزه بدم..............................................
ولی در هر صورت ممنون................................مثل اینکه سایر اعضای این تالار خوابن یا اینقدر درگیر آزمایشن که وقتی برای آن شدن و دیدن تاپیکها ندارن...........................

Hamid Reza.M

مدیر بازنشسته
سلام...........من دنبال چند تا مقاله در مورد جریان سیال توی کانال ها و آنالیز اون ها به زبان اصلی می گردم....کسی میتونه کمکم کنه....

ممنون.........

سلام...........من دنبال چند تا مقاله در مورد جریان سیال توی کانال ها و آنالیز اون ها به زبان اصلی می گردم....کسی میتونه کمکم کنه....

ممنون.........
منظورت چیه ؟ توی چه کانالی ؟ کجا ؟ کامل تشریح کنن اگه میشه ....

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوست من
نه ما خواب نیستیم
شاید بقیه میان و میبینن ولی پاسخی ندارن
همیشه + فکر کنین، مثلن اینو بگین
چه خوبه که بقیه هم مثه من درگیر فعالیتهای مفیدن، حتمن تو آینده حسابی بهم کمک میکنن و منم پیشرفت میکنم
از جسارتم منو ببخشین، من معلم اخلاق نیستم
چه خوب یه بحث علمی اینجا داریم
1- با گرم کردن این دو جسم با توجه به نظریه اوربیتال مولکولی و شکل هندسی همرا با نو جنبش مولکولی و فعالیت مولکوله به این وضع در میان که در مس با گرم شدن با نظریه اوربیتال ها شکل هندسی به نحوی تاثیر خودش رو میزاره که جنبش مولکولها افزایش و در نتیجه رساناتر و در آلومینیوم قضیه فشردگی یعنی با گرم شدن و با توجه به شکل هندسی یه نوع چشبندگی یا بهتر بگم مولکولها فشرده شده و جنبش مولکولی بشدت کاهش پیدا میکنه، فاصله بین مولکولها نیز کمتر میشه تو آلومینیوم و در مس افزایش

* اگه در مورد این چیزایی که گفتم یه پرس و جو کنین خیلی بهتره، چون دقیق نیستن و من یادم نمیاد

2- همونطور که نیما گفتن به انجمن پلیمر برین و طرح کنین سوالتون رو
3- ( اگه در این باره چیزی فهمیدم حتمن اطلاع میدم )

3) در زمینه ساختمان بلوری و شش گوشه ای فشرده است.
این جوابا خیلی به تحقیقم کمک میکنه .................میتونم باهاشون یک سمینار 2 روزه بدم..............................................
ولی در هر صورت ممنون................................مثل اینکه سایر اعضای این تالار خوابن یا اینقدر درگیر آزمایشن که وقتی برای آن شدن و دیدن تاپیکها ندارن...........................
شما تازه 5 ساعته این تاپیکو قرار دادین اینجا ! توقع دارین همون موقع جواب بگیرین ؟
پستهایی هستن که بعد از 1 ماه جواب میگیرن !
این بدلیل بی اطلاعی اعضا و ندیدن اونا نیست .
اگه دیدی جواب نگرفتی بدون کسی جواب سوالتو بلد نیست وگرنه هر کی بلد باشه همون موقع جوابتو میده ....

سوال آخریتم مخففه اینه hexagonal close packed

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واسه بخش 3 این وب رو مطالعه کنین
اگه چیزی دسگیرتون شد به ما هم خبر بدین
اطلاع خاصی ندارم ازش
در بخش ساختار بلوری جامدات نامی برده
من خودم خوابم میاد نخوندم
شما اگه شد بخونین
خبر هم بدین

اینم از آدرس
http://yasaboys.blogfa.com/post-111.aspx

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما تازه 5 ساعته این تاپیکو قرار دادین اینجا ! توقع دارین همون موقع جواب بگیرین ؟
پستهایی هستن که بعد از 1 ماه جواب میگیرن !
این بدلیل بی اطلاعی اعضا و ندیدن اونا نیست .
اگه دیدی جواب نگرفتی بدون کسی جواب سوالتو بلد نیست وگرنه هر کی بلد باشه همون موقع جوابتو میده ....

سوال آخریتم مخففه اینه hexagonal close packed

نیما جان موافق نیستم
در بعضی جاها نام یه گاز
یه جا دیگه اسمی از نوع شکل مولکولی و وضع قرار گرفتنشون ( کامل نخوندم دیگه )
و ....
دقت کنین HCp, HCP,hcp, ...
کلی از اینا داریم
نوعی ویروس هم به همین اسم وجود داره که بجای پسوند HTML میشینه و طرف رو قربانی میکنه ( این یکی مربوط میشد به رشته کامپیوتر )

بالا