اشکان فروتن
مدیر بازنشسته
عزیز من این فروم نیست ، تاپیک هست.منم نمیدونم دوست من، اگه فروم من رو خونده باشین آقا ممد و آقای عراقی همچین پیشنهادایی دادن و منم میخوام در موردشون یه خورده اطلاعات جمع کنم دیگه
میشه کمک کنین ؟
عزیز من این فروم نیست ، تاپیک هست.منم نمیدونم دوست من، اگه فروم من رو خونده باشین آقا ممد و آقای عراقی همچین پیشنهادایی دادن و منم میخوام در موردشون یه خورده اطلاعات جمع کنم دیگه
میشه کمک کنین ؟
عزیز من این فروم نیست ، تاپیک هست.
فروم یعنی تالار گفتگوخوب فروم چیه پس ؟ توضیح بدین لطفن
حالا اون دوتا موضوع رو نمیتونین واسم توضیح بدین ؟
من دوتاشو جواب دادم یکیشم نصفه ....دوست من خنده تلخی داشتی
امیدوارم از همه تونسته باشن کمکت کرده باشیم
و خوشحالم که از 3 سوالی که پرسیده بودین من و نیما جان تونستیم دوتاش رو پاسخ بدیم
موفق باشین
اما خندتون خیلی تلخ بودش
مدیریت پسابهای صنعتی فک کنم منظورشون همون راهکارها و کلا مکانیزم تصفیه پسابه . من تا حدی روش کار کردم . بذار این ترمم تموم شه بعدا میذارمش واسه دانلود . البته از کمک دوست خوبمون نازگل خانم که توی همین تالار فعالیت دارن استفاده کردمخوب فروم چیه پس ؟ توضیح بدین لطفن
حالا اون دوتا موضوع رو نمیتونین واسم توضیح بدین ؟
سومی رو اول گفتم پیوند کوالانسی باید باشه بعد گفتم برین اون تالار ...سومی رو کی پاسخ داد ؟
گفتین برین به تالار پلیمر
اولی نصفه بود من تکمیلش کردم
حالا راستی راستی درست بودش ؟![]()
1) چرا مس با گرم شدن نارساناتر و آلومینیوم با گرم شدن رساناتر می شود ؟
با توجه به نظریه ی اوربیتال مولکولی و شکل هندسی همراه با نوع جنبش مولکولی و فعالیت مولکولی ؛ با گرم کردن ، در مس شکل هندسی اوربیتال ها به نحوی تاثیر می گذارد که جنبش مولکول ها افزایش یافته در نتیجه رساناتر می شود. در مورد آلومینیوم ، طبق قضیه ی فشردگی یک نوع چسبندگی ( فشردگی مولکولی ) بوجود می آید و جنبش مولکولی و فاصله ی بین مولکولها کمتر شده در نتیجه نارساناتر می شود.
مدیریت پسابهای صنعتی فک کنم منظورشون همون راهکارها و کلا مکانیزم تصفیه پسابه . من تا حدی روش کار کردم . بذار این ترمم تموم شه بعدا میذارمش واسه دانلود . البته از کمک دوست خوبمون نازگل خانم که توی همین تالار فعالیت دارن استفاده کردم
در مورد دومی منظورتو متوجه نشدم ! تقلیل ایستگاه گاز رسانی ؟ آخه با چه هدفی ؟ اینو واسم توضیح بده یکی شاید بتونم یه چیزایی بذارم !!
منم فک میکنم نازنین جان درست میگندست درد نکنه از اینکه جوابارو اینجا هم گذاشتی! اینایی که گفتی مخصوصا اولی برا منم سوال بود!
اما در مورد اولین سوال جواب باید برعکس باشه! گمونم اشتباه نوشتاری اتفاق افتاده، مس با گرم کردن جنبش مولکولیش کمتر می شه در نتیجه نارساناتر می شه، برعکس آلومینیوم با گرم کردن جنبش مولکولیش زیادتر می شه و رساناتر خواهد شد! بله؟ درست گفتم؟
میگم چه اصراری داری از حالا شروع کنی ؟ خوب وقتی هیچ اطلاعاتی نداری از رشتت چه فایده داره ؟ اینجوری نمیشه زرنگ بازی در آوردنیما جان اون رو هرچی زودتر بزاری ممنونت میشم عزیزم
و در مورد اون یکی
شما همونطور که میدونین من ( مهندسی شیمی-گاز)و دوستم ( مهندسی-صنایع) درس میخونیم، با هم میخوایم یه پروژه که انجام شده ( هرچی حالا) تحقیق کنیم، بررسیش کنیم، و کاستی ها و نواقص + قسمتهای مثبتش رو بررسی کنیم، بفهمیم چی به چی هستش، بعد اگه تونستیم یه راهکارایی بدیم
آقای عراقی با آقا محمد این دوتا رو اریه دادن، یکی دیگه هم آقای عراقی گفتن که به اسم طراحی شبکه های گاز رسانی هستش ( نمیدونم این رو یه مهندس صنایع هم میتونه کمک کنه یا نه، میتونه؟ )
خوب من نمیدونم اینا چی هستش، میخوام کلی اطلاعات و منبع بگیرم ازشون، و کار رو شروع کنم، خوب اول باید بفهمم اینا چی هستن دیگه
همونطور که میدونین ما دانشجو ترم 4 هستیم و احتیاج به کمک داریم
کمک پلییییییییییییییییییز
اول یاد بگیر که اون آغا نیست ، آقا هستآره مهم همینه
گیر دادی به من آغا اشکان
دلت میاد جوجویی رو اذیت کنی ؟
خوب خدا رو شکر ایشون اومدن هر سه تا سوالشون رو از اینجا گرفتن رفتن
خوب حالا سوال من
تو چه مدت میشه MATLAB & HYSYS رو یاد گرفت ؟
از چه کتابایی استفاده کنم ( انگلیسی فارسی فرقی نداره) ( انگلیسیش سخته یا نیست؟ آسون باشه ها )
کدوم رو اول شروع کنم یاد بگیرم ؟
مقالات درخواستی خود را در این تاپیک مطرح کنید در صورت مشاهده هر گونه تاپیک از کاربران ان تاپیک حذف می شود.
با تشکر[/quot
سلام.من یه مقاله راجع به نانو کامپوزیت های پلیمری می خوام.ممنون.
salam
man ye ,aghale raje be dastgahaye azmayeshgahe kontorol mikham
khiliam niaz daram
5 nomre dare
age vasam bezarin mamnon misham