درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

دوست من خنده تلخی داشتی
امیدوارم از همه تونسته باشن کمکت کرده باشیم
و خوشحالم که از 3 سوالی که پرسیده بودین من و نیما جان تونستیم دوتاش رو پاسخ بدیم
موفق باشین
اما خندتون خیلی تلخ بودش
من دوتاشو جواب دادم یکیشم نصفه ....:sweatdrop:

خوب فروم چیه پس ؟ توضیح بدین لطفن

حالا اون دوتا موضوع رو نمیتونین واسم توضیح بدین ؟
مدیریت پسابهای صنعتی فک کنم منظورشون همون راهکارها و کلا مکانیزم تصفیه پسابه . من تا حدی روش کار کردم . بذار این ترمم تموم شه بعدا میذارمش واسه دانلود . البته از کمک دوست خوبمون نازگل خانم که توی همین تالار فعالیت دارن استفاده کردم
در مورد دومی منظورتو متوجه نشدم ! تقلیل ایستگاه گاز رسانی ؟ آخه با چه هدفی ؟ اینو واسم توضیح بده یکی شاید بتونم یه چیزایی بذارم !!

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سومی رو کی پاسخ داد ؟
گفتین برین به تالار پلیمر
اولی نصفه بود من تکمیلش کردم
حالا راستی راستی درست بودش ؟

سومی رو کی پاسخ داد ؟
گفتین برین به تالار پلیمر
اولی نصفه بود من تکمیلش کردم
حالا راستی راستی درست بودش ؟
سومی رو اول گفتم پیوند کوالانسی باید باشه بعد گفتم برین اون تالار ...
حالا به هر حال
اصلا چرا من اومدم واست توضیح میدم ؟ برو توی همون تاپیک پستا هنوز هست
مهم نیست چندتا جواب دادم
مهم اینه که حداقل بدرد یه نفر خوردیم! هر چند نصفه .....

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره مهم همینه
گیر دادی به من آغا اشکان
دلت میاد جوجویی رو اذیت کنی ؟
خوب خدا رو شکر ایشون اومدن هر سه تا سوالشون رو از اینجا گرفتن رفتن

خوب حالا سوال من

تو چه مدت میشه MATLAB & HYSYS رو یاد گرفت ؟
از چه کتابایی استفاده کنم ( انگلیسی فارسی فرقی نداره) ( انگلیسیش سخته یا نیست؟ آسون باشه ها )
کدوم رو اول شروع کنم یاد بگیرم ؟

mohammad_che_eng

عضو جدید
matlab خ که تا الام کار نکردم...

ولی hysys...به نظر من کسی که میخواد hysys کار کنه باید یه سری اطلاعات اولیه در مورد مهندسی شیمی داشته باشه( مثلا در مورد برج..کندانسور..بویلر...راکتور و....)

یعنی از ترم 7 بری دنبالش خوبه...

ولی اگه خیلی علاقه داری ...میتونی کتاب آموزش گام به گام hysys سطح مقدماتی و میانی از سرکار خانوم مهندس شقایق خلجی...

یا کتاب آموزش hysys از جناب مهندس باغمیشه...جناب مهندس درستی..

یا کتاب آموزش hysys از جناب مهندس حامد مولوی....سرکار خانوم مهندس فرناز سنندجی رو مطالعه کنی

اگه خیلی force بذاری روو یادگیری hysys میتئنی 3 ماهه خودتو تا سطح میانی بالا بیاری..

نازنین

عضو جدید
کاربر ممتاز
1) چرا مس با گرم شدن نارساناتر و آلومینیوم با گرم شدن رساناتر می شود ؟

با توجه به نظریه ی اوربیتال مولکولی و شکل هندسی همراه با نوع جنبش مولکولی و فعالیت مولکولی ؛ با گرم کردن ، در مس شکل هندسی اوربیتال ها به نحوی تاثیر می گذارد که جنبش مولکول ها افزایش یافته در نتیجه رساناتر می شود. در مورد آلومینیوم ، طبق قضیه ی فشردگی یک نوع چسبندگی ( فشردگی مولکولی ) بوجود می آید و جنبش مولکولی و فاصله ی بین مولکولها کمتر شده در نتیجه نارساناتر می شود.

دست درد نکنه از اینکه جوابارو اینجا هم گذاشتی! اینایی که گفتی مخصوصا اولی برا منم سوال بود! :redface:

اما در مورد اولین سوال جواب باید برعکس باشه! گمونم اشتباه نوشتاری اتفاق افتاده، مس با گرم کردن جنبش مولکولیش کمتر می شه در نتیجه نارساناتر می شه، برعکس آلومینیوم با گرم کردن جنبش مولکولیش زیادتر می شه و رساناتر خواهد شد! بله؟ درست گفتم؟

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نمیدونم
شما مطمعنین ؟
ولی مس با گرم شدن رساناتر میشه ها
بریم یه پرس و جو کنیم

آقا محمد دست شما هم درد نکنه، مرسی عزیز

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مدیریت پسابهای صنعتی فک کنم منظورشون همون راهکارها و کلا مکانیزم تصفیه پسابه . من تا حدی روش کار کردم . بذار این ترمم تموم شه بعدا میذارمش واسه دانلود . البته از کمک دوست خوبمون نازگل خانم که توی همین تالار فعالیت دارن استفاده کردم
در مورد دومی منظورتو متوجه نشدم ! تقلیل ایستگاه گاز رسانی ؟ آخه با چه هدفی ؟ اینو واسم توضیح بده یکی شاید بتونم یه چیزایی بذارم !!

نیما جان اون رو هرچی زودتر بزاری ممنونت میشم عزیزم :smile:
و در مورد اون یکی
شما همونطور که میدونین من ( مهندسی شیمی-گاز)و دوستم ( مهندسی-صنایع) درس میخونیم، با هم میخوایم یه پروژه که انجام شده ( هرچی حالا) تحقیق کنیم، بررسیش کنیم، و کاستی ها و نواقص + قسمتهای مثبتش رو بررسی کنیم، بفهمیم چی به چی هستش، بعد اگه تونستیم یه راهکارایی بدیم
آقای عراقی با آقا محمد این دوتا رو اریه دادن، یکی دیگه هم آقای عراقی گفتن که به اسم طراحی شبکه های گاز رسانی هستش ( نمیدونم این رو یه مهندس صنایع هم میتونه کمک کنه یا نه، میتونه؟ )
خوب من نمیدونم اینا چی هستش، میخوام کلی اطلاعات و منبع بگیرم ازشون، و کار رو شروع کنم، خوب اول باید بفهمم اینا چی هستن دیگه
همونطور که میدونین ما دانشجو ترم 4 هستیم و احتیاج به کمک داریم :gol:
کمک پلییییییییییییییییییز

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همینطور اگه شما هم پیشنهادی دارین لطفن دریغ نکنین

ممنونم عزیز
من هنو نتونستم با استادام هم مشورت کنم
حتمن باید یه سر بزنم
" برو شركت گاز كتاب پي بادي رو بگير بخون موضوع ديگه ميتونه طراحي شبكه هاي گاز رساني باشه يه كار كامپيوتري و خيلي جذاب است ."
این بالایی رو آقای عراقی فرستادن، این کتاب پی چی هست ؟

دست درد نکنه از اینکه جوابارو اینجا هم گذاشتی! اینایی که گفتی مخصوصا اولی برا منم سوال بود! :redface:

اما در مورد اولین سوال جواب باید برعکس باشه! گمونم اشتباه نوشتاری اتفاق افتاده، مس با گرم کردن جنبش مولکولیش کمتر می شه در نتیجه نارساناتر می شه، برعکس آلومینیوم با گرم کردن جنبش مولکولیش زیادتر می شه و رساناتر خواهد شد! بله؟ درست گفتم؟
منم فک میکنم نازنین جان درست میگن
دلیل استفاده از لوله کشی گاز مسی در منازل هم همینه
چون توی هوای گرم نباید رسانای حرارتی خوبی باشه . چون خطر ناک میشه ! :)

نیما جان اون رو هرچی زودتر بزاری ممنونت میشم عزیزم :smile:
و در مورد اون یکی
شما همونطور که میدونین من ( مهندسی شیمی-گاز)و دوستم ( مهندسی-صنایع) درس میخونیم، با هم میخوایم یه پروژه که انجام شده ( هرچی حالا) تحقیق کنیم، بررسیش کنیم، و کاستی ها و نواقص + قسمتهای مثبتش رو بررسی کنیم، بفهمیم چی به چی هستش، بعد اگه تونستیم یه راهکارایی بدیم
آقای عراقی با آقا محمد این دوتا رو اریه دادن، یکی دیگه هم آقای عراقی گفتن که به اسم طراحی شبکه های گاز رسانی هستش ( نمیدونم این رو یه مهندس صنایع هم میتونه کمک کنه یا نه، میتونه؟ )
خوب من نمیدونم اینا چی هستش، میخوام کلی اطلاعات و منبع بگیرم ازشون، و کار رو شروع کنم، خوب اول باید بفهمم اینا چی هستن دیگه
همونطور که میدونین ما دانشجو ترم 4 هستیم و احتیاج به کمک داریم :gol:
کمک پلییییییییییییییییییز
میگم چه اصراری داری از حالا شروع کنی ؟ خوب وقتی هیچ اطلاعاتی نداری از رشتت چه فایده داره ؟ اینجوری نمیشه زرنگ بازی در آورد
نمیخوام نا امیدت کنم فقط میخوام بگم زوده حالا
ایستگاههای گاز رسانی ربطی به صنایع نداره ! توی درس انتقال و توزیع میخونی ...

r.haghighat

عضو جدید
please

please

سلام دوستان
يه مقاله در مورد معماري نو كلاسيك(neo classical) لازم دارم
خيلي فوريه- اگه مقاله انگليسي با ترجمه باشه كه ديگه شاهكار ميشه
لطفا كمكم كنيد

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب پرس و جو رو که بیشتر یاد میگیریم
مرسی
ممنونم
خوب سال دیگه هم که کلاس واسه ارشد
من چیکااار کنم ؟:cry:

کارمون بیشتر پرس و جو هستش و اگه موفق نشدیم خوب باز یه تجربست
ضرر نمیکنیم
میخوایم بیشتر مطالعه کنیم تا عمل

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
آره مهم همینه
گیر دادی به من آغا اشکان
دلت میاد جوجویی رو اذیت کنی ؟
خوب خدا رو شکر ایشون اومدن هر سه تا سوالشون رو از اینجا گرفتن رفتن

خوب حالا سوال من

تو چه مدت میشه MATLAB & HYSYS رو یاد گرفت ؟
از چه کتابایی استفاده کنم ( انگلیسی فارسی فرقی نداره) ( انگلیسیش سخته یا نیست؟ آسون باشه ها )
کدوم رو اول شروع کنم یاد بگیرم ؟
اول یاد بگیر که اون آغا نیست ، آقا هست

matlab رو الان شروع کنی خیلی هم خوبه ، البته باید ببینی در چه حدی میخوای یاد بگیری ، بعد میشه گفت چقدر وقت میخواد
hysys رو بذار یک سال دیگه شروع کن

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اشکان جوون
نیست خیلی دوست دارم
هرکی رو بخوام صدا کنم میگم اشکان
میخواستم بگم نیماا
تو صندلی داغ هم اشتباهی نوشتم اشکان, زودی اوکی شد

مرسی از کمکت

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نیمایی قرار بود که به منم کمک کنیاا
زوووود پلیزز

kazem530

عضو جدید
man ye payan name mikham

man ye payan name mikham

ba salam mer30 az komake shoma
man ye payan name ba onvane مدلسازی واکنش اکسیداسیون جزیی متان در بستر سیال میگردم
مرسی

13650811

عضو جدید
سلام. من یه مقاله در مورد برج خنک کن لازم دارم. خیلی خیلی فوری. 3روز وقت دارم. تورو خداااااااااااااا. برای تئوری آز حرارت. ممنوووووووووووووووووونننننننننننننننننن.

moini

عضو جدید
salam
man ye ,aghale raje be dastgahaye azmayeshgahe kontorol mikham
khiliam niaz daram
5 nomre dare
age vasam bezarin mamnon misham

بالا